Samsung Galaxy Buds2 (Grafiet, Zwart) Review
22 september 2022, laatste update op 22 september 2022, 648 views
Rapporteer
Product gekocht
Comfortabel, goed geluid, geen hele dikke bas, gaat lang mee, mooi spul, pairt perfect met mijn S10E.
Pluspunten
- Comfortabel
- Goed geluid
- Pairing met S10E
Minpunten
- Geen dikke bas
- Kat speelt er graag mee dus opletten
Ik had ook de meer dan dubbel zo dure Sony WX4000 (of iets in die richting) besteld met die schuimtipjes maar dat vond ik niet comfortabel. De buds kan ik uren inhouden zonder er last van te krijgen. Het geluid van de Sony is dan wel beter maar ja, als het niet lekker zit.. En de buds zijn veel lichter waardoor ze voor mij ook beter blijven zitten. Ze vallen sowieso nooit uit, ook niet met hardlopen.
Het geluid is echt prima om lekker mee te luisteren onderweg, de ANC werkt ook prima voor oortjes. De optie waarbij je omgevingsgeluid hoort vind ik minder fijn, geluiden klinken dan echt verschrikkelijk overdreven. Bellen doe ik dus meestal met één oortje in. Fijn dat ze ook met één oortje gewoon blijven werken, links of rechts.
Pairen werkt super met mijn Samsung S10E, supersnel en moeiteloos. Met mijn laptop werkt het ook heel goed al moet ik dan soms wat klooien met de instellingen maar dat ligt aan de laptop, niet aan de oortjes.
Ik was bang dat ik ze snel kwijt zou raken maar zolang ik ervoor zorg dat ik ze altijd meteen in het doosje doe gaat dat wel goed geloof ik. Doosje is juist handzamer dan met draadjes.
Ik wil in ieder geval nooit meer terug naar bedrade oortjes, al doet het altijd pijn om mijn batterij achteruit te zien rennen (enige nadeel van de S10E..).