Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
11 reviews

Xiaomi Mi Smart Band 6 Zwart (Zwart)

Prijs
Specificaties Android, iOS compatibel en 12,8g - Bekijk alle specificaties
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
6
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
1
+3
Techrvw 9 juni 2021
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.Techrvw schreef afgelopen jaar 8 reviews, waarvan 87% gesponsord.

Xiaomi Mi Smart Band 6 Zwart (Zwart)

De Xiaomi Mi Band 6 is wederom een goede verbetering in vergelijking met zijn voorganger. De SpO2 sensor, meerdere sportactiviteiten, en het grotere scherm zorgen voor een goede meerwaarde. Er zitten meer nieuwe softwarematige features op, zoals Ademhaling controle tijdens het slapen en het automatisch detecteren van activiteiten. Absolute aanrader!

Pluspunten

  • Groter scherm in vergelijking met de vorige versie
  • Prijs/Kwaliteit verhouding is erg goed
  • Veel verschillende sportmodus
  • Opladen via een magnetische kabel
  • SpO2 sensor zit erin
  • Automatisch detecteren en starten van 6 verschillendeactiviteit
  • Prijs is goed, €39,95 bij Xiaomiproducts.nl

Minpunten

  • Bandje kan snel breken
  • Batterijduur gaat met elke versie achteruit
  • Geen Built-In GPS
  • Geen NFC
  • Geen Smart Alarm beschikbaar

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4
Ergonomie Score: 5

+1
iw@n 29 april 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Smart Band 6 Zwart (Zwart)

prima functionaliteit maar batterijduur tov voorgangers onvoldoende. (nog wel beter dan meeste andere merken)

Pluspunten

  • groter scerm
  • O2 meter

Minpunten

  • batterij snel leeg
  • batterij snel leeg
  • batterij snel leeg

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 2
Ergonomie Score: 4

+1
hansie_k 25 april 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Smart Band 6 Zwart (Zwart)

Mijn Amazfit Cor 2 had de laatste tijd al wat kuren, en toen ging ook het bandje stuk. Tijd voor wat anders. De Band 6 heeft een mooi groot scherm, meet een hoop data, en dat voor een schappelijke prijs.

Pluspunten

  • Groot scherm, en toch compact model
  • Activiteiten starten vanaf de tracker.

Minpunten

  • Kan de Band 6 niet koppelen aan Zepp (geeft data mooier/duidelijke weer)
  • Accu snel leeg (+/- 1 week).

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 2
Ergonomie Score: 4

0
hansvantweak 22 juni 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Smart Band 6 Zwart (Zwart)

Al een tijdje heb ik de smartband van verschillende merken gevolgd met het idee om er zelf een te kopen. Door reclame op MI-events zag ik dat de prijs verlaagd was. Omdat ik een Xiaomi apparaat heb vond ik het handig om van het zelfde merk de tracker te nemen.

Pluspunten

  • Bediening
  • Mogelijkheden
  • Gemak
  • Prijs

Minpunten

  • Handleiding

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4
Ergonomie Score: 3

Hermans1958 17 augustus 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Smart Band 6 Zwart (Zwart)

Xiaomi smartband is qua prijs- kwaliteitsverhouding een prima aankoop, maar ik ben er al 2 verloren door de erg slechte armband. Ook snachts laten ze vaker los. Ik koop ze nooit meer zolang die armband er bij zit

Pluspunten

  • Goede prijs- kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • Slechte armband waardoor je horloge verliest

Eindoordeel

Score: 1
kenza4ever 28 juni 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Smart Band 6 Zwart (Zwart)

Overgestapt van een Fitbit Alta HR naar deze Xiaomi Mi band 6. De software van Xiaomi (Mi Fit) is ook super en doet echt niet onder voor die van Fitbit. Ook netjes in het Nederlands zonder gekke vertalingen :-)

Pluspunten

  • helder display
  • touchscreen werkt soepel en snel
  • voelt premium
  • software in goed NL zonder gekke vertalingen
  • gunstige prijs
  • veel meer waar voor je geld in vergelijking met Fitbit/Garmin

Minpunten

  • bandje met klik-mechanisme, ik heb liever een normaal bandje met gesp

Eindoordeel

Score: 4
Woots 3 juni 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Smart Band 6 Zwart (Zwart)

Prima fitness band voor zijn prijsklasse, met veel sporten en functies. Scherm is veel groter t.o.v. vorige versie. De automatische pauze en kilometerindicator tijdens hardlopen vind ik geweldig! Helaas lukt het niet om hem volledig uit te schakelen, mag een accu groter (ongv. week) en onhandige automatische updates.

Pluspunten

  • Erg goede prijs/kwaliteit
  • Groot scherm
  • Veel functies

Minpunten

  • Kan niet volledig uit
  • Onhandige automatische updates
  • Accu mag beter

Eindoordeel

Score: 4
Steven6249 21 mei 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Smart Band 6 Zwart (Zwart)

Een slim horloge / smartwatch is voor mij vrij onmisbaar geworden. Ik gebruik vnl. de mi bands voor de uitgebreide notificatie functie, timer, muziek functie, find my device en weer.

Pluspunten

  • Display
  • Magnetisch laadkabeltje
  • Prijs

Minpunten

  • Batterijduur (ca. 10dgn)
  • Chinese komaf

Eindoordeel

Score: 4
Prodigy1972 17 mei 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Smart Band 6 Zwart (Zwart)

Sinds 15-5 heb ik deze Mi Band 6, en ben er heel blij mee. hij meet naast hartslag, zuurstof percentage, stappen, etc ook Stress... echt heel gaaf. De slaapmeting geeft ook heel uitgebreide resultaten weer.. Prima apparaatje en dat voor EUR 45,00

Pluspunten

  • Stressmeting
  • Heel veel mogelijkheden
  • Accu houdt het lang uit
  • opladen met magneetkabeltje, je hoeft hem niet uit bandje te halen
  • heel veel sportmodus
  • Veel notificatie mogelijkheden

Minpunten

  • standaard bandje is nogal simpel rubber.
  • GPS en BT aan op je telefoon, dus dat vreet accu van je telefoon

Eindoordeel

Score: 5
nbert 16 mei 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Smart Band 6 Zwart (Zwart)

Erg goed voor zijn prijs, voor €45 euro krijg je erg veel. Goed gebouwd, fijne touch-controls. Het bandje is niet geweldig maar goed genoeg.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Goede bouwkwalitiet
  • Erg fijn, ook als je geen "fitness-features" gebruikt.
  • Eigen watchfaces te installeren via een kleine omweg
  • "Foto nemen" functie werkt met iedere camera app

Minpunten

  • Plugje in bandje voelt wat slap...
  • Geen extra features te installeren, zoals je hem krijgt is 'ie ook.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 3
Compatibiliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 3
Ergonomie Score: 4
Eric aerts 26 april 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi Smart Band 6 Zwart (Zwart)

Gebruik de mi band voornamelijk als slaaptracker, vind hiervoor de mi band 5 beter, de 6 geeft mij teveel informatie over de tijd die je wakker was en telt die dan bij op bij de totale slaaptijd en die klopt dan niet meer.

Pluspunten

  • Lange batterij tijd
  • Werkt goed met veel functies
  • Betrouwbare metingen
  • Mooie handige metalen armband te verkrijgen Mijos

Minpunten

  • Te veel informatie bij slaaptijd
  • Te klein scherm
  • MI band 5 voldoet beter

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Xiaomi Mi Smart Band 6 Zwart (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True