Prijs | |
Specificaties | Over-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties |
We hebben wat gemengde gevoelens over de Rolfstone Focus. Hij heeft een paar overduidelijke pluspunten; hij is licht en heeft desondanks een uitzonderlijk goede accuduur. Hij drukt echter ook best stevig op je oren en zeker voor brildragers is dat niet ideaal. Over het geluid dat de Focus produceert, zijn we dan weer behoorlijk enthousiast. In vergelijking met andere hoofdtelefoons in deze prijsklasse klinkt hij opvallend goed. Dat geldt dan helaas weer niet voor de ruisonderdrukking, die duidelijk minder is dan bij gelijk geprijsde concurrenten. De bediening is op zich best prettig, maar de Focus mist wel wat functionaliteit, waarvan het ontbreken van multipoint de belangrijkste is. Een app om de Focus vanaf je telefoon te bedienen, was ook prettig geweest, maar daar is gelukkig een omweg voor. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Een comfortabele koptelefoon met prima noice cancelling. Check de video voor de volledige review.
Prijs | Score: 3 |
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Goede koptelefoon voor een prima prijs!
Prijs | Score: 5 |
Bouwkwaliteit | Score: 5 |
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Waanzinnige koptelefoon voor deze prijsklasse!
Prijs | Score: 5 |
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Deze hoofdtelefoon met noise cancelling doet wat het belooft! Ik ben echt héél tevreden.
Prijs | Score: 4 |
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Lage kwaliteit. Nep 5 sterren reviews.
Ik ben er super blij mee! De batterij gaat ontzettend lang mee, hij is heel licht en het geluidskwaliteit is echt top! Laatst was hij gebroken doordat ik de koptelefoon per ongeluk te ver uit elkaar had getrokken. Ze stuurde gelijk een nieuwe koptelefoon op, wat een top service!
Zeer enthousiast over deze koptelefoon. Voorheen ingelezen en ik las heel wat positieve recensies dus heb de Rolfstone Focus aangeschaft. Zeer gedetailleerd ,loepzuiver geluid alle instrumenten komen allemaal afzonderlijk goed naar voren met zoals gezegd enorm veel detail! Voor zo,n kleine prijs krijg je hoge kwaliteit terug. Top! .
Letterlijk de apollo Q10, die voor 35 euro al te kopen is. Het enige wat je voor de extra 100 euro krijgt is een koptelefoon case en klantensupport. Dropshipper met een vleugje vanille.
Zit comfortabel, de weergegeven klank is gelukkig evenwichtig. De noise cancelling - waarvoor ik hem gekocht had, om geconcentreerder te kunnen - werkt niet goed, jammer genoeg
Superfijne koptelefoon. Goede Noisecancelling. Geluid fantastisch. Pluspunt tov Sony of LTB is zachtheid van de oren, ideaal voor brildragers. Lange batterijduur, makkelijke bediening. Nederlands product en super klantenservice. Je kunt zelfs met ze whatsappen. Prachtige opbergdoos is inclusief. Topproduct.
Ik gebruik hem voor meetings op werk en om podcast te luisteren tijdens een wandeling
Ik heb het product gekocht om te videobellen (Zoom/Teams); het werkt goed. Omgevingsgeluid wordt hiermee goed gedempt. Prima product en mooi design. Voordeel is een mooi opbergcase wat de Rolfstone Focus goed beschermd. Ik ben zeer tevreden over deze aankoop.
Deze Rolfstone is in exact hetzelfde als een "Tronsmart Apollo Q10" (prijs: 50 Euro), zie Google. Rolfstone adverteert op hun eigen site met "zonder tussenhandel direct naar jou". Dat klopt zeker, alleen zijn ze zelf de tussenhandel uit China en kun je voor dat geld 3 Tronsmarts kopen. RETOUR!
Erg fijne koptelefoon voor mensen met gehoorapparaten. Oorschelpen passen prima over de gehoorapparaten heen. Geluid is prima voor deze prijs/kwaliteit. Koppelt snel via bluetooth en werkt goed bij gebruik van Teams.
Prijs | Score: 4 |
Weergavekwaliteit | Score: 3 |
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Mooie kwaliteitsvolle koptelefoon met ANC. Goed draagcomfort, makkelijke touch bediening, lange batterijduur en praktische opbergcase. Ik ben tevreden van deze aankoop.
Ik geniet elke dag van deze fantastische koptelefoon. Hij zit heel comfortabel, drukt niet bij de pootjes van mijn bril, is niet zwaar. Prachtig geluid. Je kunt heel makkelijk schakelen tussen wel of geen noise-cancelling. Bovendien ziet hij er echt heel mooi uit, en het oog wil ook wat!
Ik moet zeggen, ik ben heel tevreden van de Focus. Top geluid, top draagcomfort, noise canceling en bedienen via de schelpen. Kortom een topproduct.
Dit is een uitstekend product. Goed geluid, zit comfortabel en makkelijk te bedienen. Als je op zoek bent naar een goede kwaliteit voor weinig geld dan is dit zeker een aanrader. Daarnaast heeft Rolfstone een zeer goede en persoonlijke service. Hele aardige gasten.
Ben zeer blij met de rolfstone focus De noise cancelling werkt perfect, mede daar door hoef je hem niet kneiter hard te zetten.
Een goede, degelijke en vooral betaalbare koptelefoon. Makkelijk te bedienen en de pasvorm is prima.Kortom een echte aanrader als je op zoek bent naar een draadloze koptelefoon.
Product voldoet prima, goede geluidskwaliteit en active nousecancelling
Een comfortabele koptelefoon die prettig aanvoelt. Het geluid is helder. De batterijduur is lang! Top. Mijn twee zonen met een vorm van autisme hebben beiden deze Rolfstone Focus. Vooral de noice-canseling is erg helpend voor hen. De geluiden worden goed weg gefilterd. Wij zijn daarom erg tevreden.
Heb de Rolfstone Focus koptelefoon nu 2 maanden. Hij bevalt mij erg goed! De kwaliteit van het geluid is erg goed en zit hij comfortabel.
Super earphones, niet zwaar mooi geluid en dikke batterijduur
Zeer goed werkende en comfortabele koptelefoon. Bediening is makkelijk en de touchsensor werkt goed. Noisecanceling leek in het begin minder goed, totdat de buurman begon te boren. Toen kwam ik erachter hoe goed het eigenlijk werkt.