Gemiddelde gebruikersscore
Nadat m’n Veho Bluetooth headphone defect ging ben ik opzoek gegaan naar een nieuw exemplaar.
Ik wist dat het een over-ear exemplaar moest worden, de Veho was on-ear en knelde best wel. Ook was ik opzoek naar een headphone die multipoint ondersteund om makkelijk te kunnen schakelen tussen twee devices.
Niet tevreden genoeg: bij inschakelen van Noise Cancelling krijg je een enorme bas erbij. Ook voelt de besturing op verschillende punten onhandig. Jammer, want verder is er ook veel goed. Voor de prijs (~70 euro) allicht voldoende, maar ik heb hem toch teruggestuurd om een betere te kopen.
Ik zocht een headset om in een wat drukkere ruimte toch nog te kunnen luisteren naar muziek, maar ook te kunnen gebruiken voor calls indien nodig als ik onderweg ben. Gezien ik thuis geen headset had met noise canceling, was dat een vereiste. Tot nu toe prima ding!
Deze headphones lijken gemaakt te zijn voor iemand die gedurende langere tijd (bij voorbeeld de hele dag in een kantoortuin of in het OV) via zijn smartphone ergens naar luistert. Voor mijn gebruik is het duidelijk een verkeerde keus geweest.
Eerste indruk.. prima tot uitstekend als de prijs meegenomen mag worden in het oordeel.
Makkelijk te configureren een veel standaard instellingen in de app.
Nooit meer Soundcore
Voor de prijs wellicht een goede hoofdtelefoon, maar ik had hem juist gekocht omdat de noise cancelling in andere reviews aangeprezen werd. Wat een teleurstelling. Het geluid is verder wel prima. De bijbehorende app is ook heel goed en lekker uitgebreid.
Na 1 jaar begon bluetooth te haperen. Dit werd heel vervelend. Ook het plastic van de oorkussens begon los te gaan, maar voor een prikkie kun je vervangende oorkussens kopen met een stoffen voorkantje, zodat dit niet meer kan gebeuren.
Onlangs upgrade gedaan naar Sony WH-1000 XM4. Geluidskwaliteit is zeer vergelijkbaar, maar qua noise cancelling een verademing.
Voor de prijs is het prima, maar het was helaas niet echt een upgrade van mijn laatste koptelefoon. De noise cancelling is echt teleurstellend, heb goedkopere koptelefoons met betere noise cancelling gehad. Heel specifiek maar als je graag met een koptelefoon op fiets zou ik deze al helemaal niet aanbevelen.
Hele fijne koptelefoon met geweldig draagcomfort en lage prijs. Wordt aanbevolen.
uitstekend geluid maar bouwkwaliteit zeer matig. stuk beter bij de oudere soundcore life modellen, plastic is gebroken op meerdere stukken en de oorkussens zijn opengescheurd na slechts een jaar dagelijks gebruik. ANC is prima voor de prijs maar komt niet echt in de buurt van de (duurdere) sonys, het geluid wel. aan te raden voor iemand die ze allen thuis gaat gebruiken en niet intensief buiten ofzo.
Een headset welke vooral vanuit prijs kwaliteit verhouding interessant is en welke regelmatig in de aanbieding is. De geluidskwaliteit is zoals alle Soundcore devices; bass heavy en niet helemaal in balans waardoor tuning vereist is. De headset bestaat voor een groot deel uit hard kunsstof wat redelijk kwetsbaar is en relatief snel breekt bij het uitschuifmechanisme. De ruis onderdrukking is tot top of the bill en pikt ook onhoorbare geluiden op dit het wil compenseren met een lage brom als resultaat. De pasvorm is prima, ook bij wat langer dragen. De headset is niet te zwaar. De app support valt enigszins tegen. Met de app kan je o.a. de firmware upgraden maar een nieuwe versie heb ik nog nooit gespot.
Prima hoofdtelefoon.
Het geluid is goed en hij draagt comfortabel.
In mei 2021 aangeschaft bij Soundcore zelf.
In oktober 2022 kwam er een scheurtje in een earpad.
De service van soundcore gemailed en binnen 3 dagen een vervangend exemplaar ontvangen.
Top service!
Prima koptelefoon, jammer van de bouwkwaliteit!
Na ongeveer 1 jaar tot 1,5 jaar kwamen er scheurtjes is het plastic van de hoofdband (zonder intensief gebruik!). Daarna braken er hoekjes uit. Helaas stelt de garantie van Anker weinig voor. Veel blabla maar niks doen. Garantie is niet voor niets 18 maanden?
Mindere ANC. De aandruk rond de oren is wat minder en daarmee de ANC. Draai je je hoofd, dan hoor je dat de ANC onder bepaalde hoeken flink minder is. In de app kan je custom eq settings opslaan, maar flinterdunne app. Bij hoog volume vervorming icm bas standaard.
Ik ben erg te spreken over de Soundcore life q30.
Na wat aanpassen van de EQ via de app is het geluid perfect als je naar de prijs kijkt.
Eerst een Bluedio T2S te hebben gehad die goed beviel maar geen ANC had gekozen voor een OneOdio A10. Maar plastic kraakte enorm, ANC werkte redelijk en waardeloos bereik. Maar deze Soundcore is stukken beter! Duurder maar het zeker waard. ANC werkt zeer goed, geen plastic gekraak en groot bereik!
Ahv de reacties onder een headset-test heb ik voor deze gekozen. Goed geluid, erg goede accu en ANC werkt echt goed met 3modi. Zit wel veel marketing-gedoe rondom maar na de eerste week ben je er vanaf.
Deze koptelefoon heeft een geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Vergelijkbaar met koptelefoons die 2 of 3x zo duur zijn. Noise cancelling werkt prima (filtert de meeste geluiden weg) en via de app van Soundcore is veel aan te passen. Je krijgt er wel warme oren van 😊
Goede koptelefoon met verassend goed werkende noise cancelling voor deze prijs. Bouwkwaliteit is niet uitzonderlijk goed, maar goed genoeg. Oorschelpen worden redelijk snel warm, na 2 uur word het ook wel vervelend... Geluidskwaliteit is goed, met EQ nog beter.
Tijdens actie gekocht voor 55 euro. Wat een geweldig product heb je voor die prijs. Zeer tevreden over het geluid, de bouwkwaliteit en ook de noise cancelling valt mij niet tegen.
De soundcore Q30 klinkt perfect voor het prijskaartje. Hij zal voor sommige mensen te bass heavy zijn maar dit is makkelijk aan te passen in app.