Net als bij zijn kleine broer, de PL5, moet de PL7 het hebben van zijn prijs. Het is een speaker die veel biedt voor weinig. Hij zit in een stevige behuizing die vrij zwaar aanvoelt. Dat komt door de accu die LG heeft ingebouwd en die maakt dat de PL7 34 uur onafgebroken door kan spelen. Een langere accuduur zijn we in deze test niet tegengekomen. Door het formaat en het gewicht is het apparaat niet heel handzaam; een handvat had geen kwaad gekund. Het grootste nadeel van de PL7 is echter het geluid, waar onze testjury opvallend negatief over is. Lees verder »
De LG Xboom PL7 is een fijne speaker in gebruik. Eenvoudig te koppelen via bluetooth en AUX aansluiting Genoeg features, maar toch simpel in gebruik. Redelijk zwaar en dit voel je wel terug in een rugtas of iets dergelijks, maar daar krijg je wel wat voor terug.
Deze box heeft, naast een mooi design met lichten die aan en uit gaan op maat van de beat, ook een geluidskwaliteit die je normaal gesproken alleen bij duurdere boxen tegenkomt. Daarnaast is de lange accuduur een opvallende eigenschap van dit product. Hij gaat ongeveer 20 uur mee na opladen!
LG XBOOM app, makkelijk in de omgang, overschakelen naar telefoongesprek, lichteffecten, soundboost, koppelen aan andere apparaten zoals televisie, telefoon opladen via de speaker via USB poort en telefoonkabel, een telefoongesprek over de speaker laten verlopen, spatwaterdicht, zin om muziek mee te luisteren, gaat langer dan 24 uur mee.
Ik heb deze LG speaker nu 2 weken en tot nu toe ben ik er tevreden mee. Het geluidskwaliteit is geweldig, mits je hem niet te hard zet. De accuduur is geweldig en de kwaliteit van de speaker zelf is ook top.
Leuke eyecatcher! De box heeft een mooie vormgeving met diverse kleurtjes. Voor gebruik binnenhuis is het een sterke box met een mooi geluid. Voor gebruik buitenshuis vind ik hem niet sterk genoeg. Het lekkere geluid wordt hier niet gehaald en 'vervliegt' als het ware
Prijs/kwaliteit verhouding is prima, mooi design, lange levensduur batterij.
Goed product. Heel mooi geluid en de soundboost optie maakt de ervaring van deze box helemaal compleet. De led verlichting maakt hierbij ook de disco ervaring af. Bluetooth functie werkt niet altijd even goed. Verder een prima box! En de app maakt het compleet.
Deze LG XBOOM Go PL7 is een uitstekend toestel. Gaat Lang mee en levert uitstekend geluid.
Een mooi vormgegeven speaker met redelijke geluidskwaliteit.
De geluidskwaliteit van de box is m.i. meer dan voldoende. Er komt een mooie zuivere klank uit, er zit een goede bas in de speaker en de geluidskwaliteit blijft goed als je het volume omhoog draait. Sound-boostfunctie geeft een voller geluid.
Mooie box waar goed geluid uit komt. Vormgeving is strak met ronde vormen. Makkelijk in gebruik zodat je er snel na het uitpakken mee aan de slag kunt. In een gymzaal kan iedereen dit geluid horen (en daar wilde ik hem voor gebruiken).
Zeer mooie bleutooth box met goed geluid en leuke kleureffecten. De bedieningsknoppen zitten op een goede plek waar je ze ook zou verwachten. Batterijduur is echt top. Koppeling met telefoon zo gemaakt alleen jammer dat er geen ingebouwde radio in zit
Superfijn en handig muziek luisteren overal waar je bent.
Goed geluid en extreem lange batterijduur. Door het gewicht alleen niet makkelijk mee te nemen.
Dit is een fijne box voor in huis. Mooi geluid, goede bass.
De LG Xboom Go PL7 is een zeer krachtige speaker. Door z'n 2 sub woofers aan de zijkant komt de klank echt tot z'n recht. De lange batterijduur is echt een pluspunt als je de Xboom wil meenemen. Wel is de speaker zwaarder dan andere portable speakers in hetzelfde segment.
Zeer fijne, simpele speaker met mooi geluid. Lange accuduur, goede vormgeving. Erg blij mee!
De speaker is mooi en degelijk en het geluid is zeer goed
Hij voldoet op alle vlakken aan de verwachtingen,
lange batterijduur, dikke bas, mooi geluid, eenvoudig te koppelen, leuke lichtjes en waterdicht!
Handige App. Opladen met USB
Nadeel is dat hij een beetje zwaar is.
Aanrader.
De box geeft een mooi geluid, Is handig in gebruik en leuk voor feestjes. Alleen jammer dat hij erg zwaar is.
Prima speaker met leuke features en een mooi design, wel wat aan de zware kant.
De LG XBOOM PL7 is een mooie speaker met een prima geluid om muziek mee te luisteren of andere audio via een aux-kabel. Zelf vind ik dat er wat bas mist, ook bij de soundboost optie die het geluid voor mij op alle gebieden niet ten goede komt.
Mooi geluid met sound boost. Wel een zwaar gewicht. Batterij gaat echt lang mee, zolang je hem niet als powerbank gebruikt.
Fantastisch geluid ,ik heb er 2 gekregen. Ze maken contact met elkaar en dan heb je een mooi zuiver geluid. Single doet ie het ook goed.
Ik ben erg blij met de box aangezien hij krachtig is en makkelijk te gebruikrn. Ik vind het design heel mooi met de lichtjes erop die harder gaan als de volume harder word. Hij is wel zwaar fus dat is een klein nadeel.
Persoonlijk vind ik de speaker een mooi design hebben. De verlichting op de passive radiators is leuk maar is niet te overdreven. Het geluid lijkt echter iets teveel van een punt te komen. Dit is natuurlijk ook zo maar sommige speakers van dit formaat weten dit beter te verhullen.
Mooi apparaat. De 30W geeft meer dan genoeg volume en de bassen komen tot hun recht.
Het gewicht van de box is waarschijnlijk hier mede voor verantwoordelijk. De hoge tonen zijn ietsje minder maar de soundboostknop maakt veel goed.
De lichtjes geven in het donker een mooi li
Geweldige box met een super geluid. De accu gaat heel lang mee en je kan er ook mooi je telefoon mee opladen.
Ook is hij spatwaterdicht zodat je hem ook mooi buiten kan gebruiken. Gewoon een top apparaat voor een schappelijke prijs.
Zeker een aanrader.
De lichtjes zijn leuk in de avond.
Via een handige app kan je die lichtjes aanpassen naar de kleuren die je zelf wil.
Er is 1minpuntje dit is een draagbaar model, maar ik vind de luidspreker wat aan de zware kant om ergens mee naartoe te nemen.
een maand deze speaker in mijn beheer.
De vormgeving is het eerste wat direct opvalt. De grootte en de veranderende lichten zijn wel opvallend.
Jammer dat je voor het geluid wel de boost knop moet gebruiken om het geluid wat beter te laten klinken.Desondanks maken we veel gebruik van.
het Is een geweldige box
goede muziek komt eruit
Zelfs films kijken gaat geweldig!
Ik heb de LG XBOOM Go PL7 nu een paar weken in huis en ik moet zeggen dat het echt een geweldig product is. Het Design is mooi en ik vindt persoonlijk de witte kleur nog mooier dan de zwarte. De batterij gaat erg lang mee. Top Product!
Mooie speaker met vol geluid. Erg makkelijk in gebruik en voelt zeer degelijk aan. Zowel binnen als buiten blijft het geluid goed. De accuduur doet mij nog het meest verbazen met een duur tot wel 20 uur. Minpunt is het gewicht.
Erg tevreden met de box! Geluidskwaliteit is zeer goed. Batterij gaat lang mee. Design is mooi en strak. De box is stevig gebouwd. Makkelijk aan te sluiten en in te stellen via applicatie van LG.
de LG XBOOM is een heel leuke geluidsbox met veel mogelijkheden, Hij is makkelijk in gebruik en geeft een mooi warm geluid. een leuk extraatje zijn de voelbare beat en de lichtjes, de batterij gaat lang mee en is ook weer snel opgeladen,
Een goede speaker, maar verliest kwaliteit als je het volume te hard zet. De box is te zwaar om hem overal mee naartoe te nemen. Top dat je er een telefoon aan op kunt laden en meerdere apparaten aan elkaar kunt koppelen.
LG XBOOM is een prima product voor goede prijs.
Uitstekende geluidskwaliteit voor medium XBOOM. De LG XBOOM heeft ook een app die je kunt downloaden om optimaal gebruik te maken van de XBOOM. Het heeft een soundboost, hierdoor klinkt je muziek altijd goed. Je kan je telefoon ermee opladen.
Deze draadloze speaker voldoet goed. Het geluid wat eruit komt heeft genoeg volume en klinkt ook goed.
De batterij gaat lang mee. Om hem te voet mee te nemen vind ik het wel wat aan de zware kant.
Zeer goede speaker, makkelijk mee te nemen en batterij gaat lang mee. In één woord perfect.
Wat een lekker geluid komt uit deze speaker. Ook is deze makkelijk te bedienen via de App en het apparaat zelf. Gewoon simpel en eenvoudig geen poespas. De boost functie is ook heel handig al je een tuin feestje hebt en je wil toch daar wat lekkere muziek aan zetten.
Super speaker box met onwijs veel functies. Met de app kan je nog meer! Krachtige geluid en mooie stevige vormgeving.