LG XBOOM PL7 Review

22 augustus 2020, laatste update op 25 augustus 2020, 127 views Rapporteer

LG XBOOM app, makkelijk in de omgang, overschakelen naar telefoongesprek, lichteffecten, soundboost, koppelen aan andere apparaten zoals televisie, telefoon opladen via de speaker via USB poort en telefoonkabel, een telefoongesprek over de speaker laten verlopen, spatwaterdicht, zin om muziek mee te luisteren, gaat langer dan 24 uur mee.

Pluspunten

• Sound boost voor meer power
  • Gaat lang mee op een batterijlading
  • Design

Minpunten

• Wellicht iets minder handzaam om mee te nemen

Bij het openen van de doos, wacht een qua design mooi uitziende speaker, Na het opladen en het opscharrelen van een 2A telefoonblokje laad ik deze volledig op. Ik heb de batterijstatus getest en deze ging na 30 uur nog steeds mee, tot een volgende keer opladen. Hij overtreft de gegeven 24 uur. Van jaren 90 tot en met hardrock geluisterd en ik moet zeggen dat de soundboost knop vaak aan staat, zeker met heerlijke rocknummers. Dan knalt het lekkerder door de speaker en geeft het een voller geluid. Je kan dus switchen tussen standard en soundboost qua geluid. Je zou hem mee kunnen nemen buitenshuis, maar wellicht is zijn kleinere zusje dan handzamer. Maar dat is denk ik persoonlijk. Je zou deze ook in je hand mee kunnen nemen. De LG Xboom app gebruik ik voor lichteffecten. In het donker het party effect, waardoor alle kleuren tevoorschijn komen uit de zijkanten en eventueel op de beat van de muziek. Of stel je kleur in op de kleur van je interieur. Of gewoon uit. Met de app zet je ook de soundboost aan en uit, kan ook bovenop. Verder kun je in de app de batterijstatus zien. Ik speel de muziek af via Apple music en dat gaat prima, evenals de bediening via Siri (of Google assistent kan ook). Ik koppel hem aan mijn LG televisie om mijn favoriete serie met meer volume te horen.

Heb jij ook een LG XBOOM PL7?