Uitstekende monitor met uigebreide featureset. Met een 4K IPS paneel, USB power delivery, USB-C hub en ethernet ideaal voor thuiswerken. Helaas vallen de Philips specifieke features PowerSensor en LightSensor tegen, en is ethernet onbruikbaar op macOS. Verder een aanwinst voor iedereen die langer achter de computer zit.
Naar aanleiding van een goede test door pcmag.com kwam ik op de Philips Brilliance 279P1. De monitor ontving 4,5 ster uit 5.
Ondanks de vele lichtinval past de monitor de helderheid die nodig is automatisch aan en blijft het beeld goed zichtbaar.
Het beeld is scherp en de kleuren perfect.
Super features voor aantrekkelijke prijs. Voor kantoorwerk voldoet deze monitor uitstekend. Ik heb wel een terugkerend probleem - als mijn macbook in slaap valt knalt het netwerk eruit... google verteld dat het met de Realtek chipset in de monitor te maken heeft. Ik koppel nu 's avonds de Mac los.
phillips 279p1 laad mijn laptop ASUSTUF GAMINGF15 niet op wie heeft een oplossing.
Nadat mijn 276E8VJSB was overleden de meer pro 279P1 gekocht als upgrade.
Het is een fijn scherm met mooie kleuren. Minder backlight bleeding dan de 276E8VJSB. Stabiel en in hoogste verstelbaar. De aanwezigheid sensor werkt goed.
Speakers voldoen maar net. USB-C met power delivery heb ik niet getest. Goede prijskwaliteit.
Als thuiswerkmonitor gekocht, wat een topding. MacBook Pro is aangesloten met slechts één USB-C kabel en krijgt daarover voeding, USB, beeld en bekabeld netwerk! Je kan hem zwenken, draaien, kantelen en omhoog/omlaag schuiven. Perfect!
Mooi scherm met uitgebreide USB hub met netwerkpoort. Maakt de kabel wirwar naar mijn laptop verleden tijd.
Dit scherm heeft het allemaal. 4K, IPS, Ethernet, 65w charging.. love it
Zocht een 4K monitor met USB-C hub om ook laptop mee op te laden. Deze monitor heeft ook netwerk aansluiting zodat laptop ook via usb internet aansluiting heeft (wat in mijn geval een stuk sneller is dan wifi). Beeld is prima en lijkt op het oog goed gecallibreerd.