Logitech MX Anywhere 3 Zwart

Prijs
€ 73,45
Specificaties Bluetooth muis en 4.000dpi sensor - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
1
Score: 4
6
Score: 3
5
Score: 2
2
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
i-dj 11 november 2020 Product gekocht

Logitech MX Anywhere 3 Grijs

De Logitech MX Anywhere 3 ligt prettig in de hand en heeft een lange accuduur. Voor Ideaal is dat je de muis aan 3 apparaten kunt koppelen en met 1 druk op de knop kunt switchen. Met de Logitech Flow software kun je de muis configureren naar eigen wens.

Pluspunten

  • Compact
  • Snelladen met USB-C
  • Supersnel scrollen

Minpunten

  • tikje in het muiswiel bij het scrollen
  • Geen draagtasje voor deze mobiele muis

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 3
Functionaliteit Score: 3

+1
bramosditaljano 8 augustus 2021 Product gekocht

Logitech MX Anywhere 3 Zwart

Gekocht als opvolger voor mijn Anywhere 2S, waarvan het rubber losliet. Bevalt tot nu toe prima: voelt in gebruik hetzelfde als de 2S, maar met wat meer opties (via 'Logitech Options'-app). Scrollwiel is even wennen, maar volgens mij 'n verbetering.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Koppelt aan meerdere apparaten
  • Bluetooth / USB

Minpunten

  • Goedkoper kan nooit kwaad
  • Horizontaal scrollen met 'kantelen' van scrollwiel had mijn voorkeur

Eindoordeel

Score: 4

+1
michael66 10 februari 2021 Product gekocht

Logitech MX Anywhere 3 Zwart

Als echte MX Anywhere-fan moet ik deze versie 3 helaas afraden. Hij functioneert op minder oppervlakken en heeft minder functies dan zijn voorgangers en de linkerknop is veeeeeeel te gevoelig. Daardoor vind ik het gebruiksgemak veel minder dan van de vorige versies, de 2 en 2S.

Pluspunten

  • Prima middelgroot formaat
  • Stevig gebouwd, kan tegen een stootje/vallen
  • Snel op te laden
  • Opladen met USB-C
  • Goede software, veel instellingen
  • USB en BT

Minpunten

  • Klik linker muisknop veel te gevoelig
  • Mist links/rechts klikken op scrollwiel
  • Werkt minder goed op een aantal oppervlakken dan voorganger

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 3
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 1

+1
Liek1234Newbie 22 november 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Logitech MX Anywhere 3 Grijs

De muis ligt prettig in de hand, wel wat klein.De muis heeft veel knoppen en alle knoppen zijn aan te passen. Het scrollen is ook instelbaar, van sneller dan gemiddeld, tot mega snel. Accu is op te laden en gaat lang mee. Zowel met usb als bluetooth aan te sluiten.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Veel functionaliteiten

Minpunten

  • Model weinig ergonomisch

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 3
Ergonomie Score: 2
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 3
Functionaliteit Score: 5

+1
teek2 7 oktober 2020 Product gekocht

Logitech MX Anywhere 3 Zwart

Mooie muis, voelt als kwaliteit, ik vind hem erg plat en nu bijna 2x zo duur als MX Anywhere 2.

Pluspunten

  • Gevoel van Kwaliteit
  • Mooi
  • Klein
  • USB-C (zelfde als MX Keys)

Minpunten

  • Duur
  • Schakelt niet mee met de MX Keys
  • Licht niet lekker in mijn hand
  • Geen doosje voor vervoer

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 2
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 4

0
NienketdNewbie 11 november 2020 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Logitech MX Anywhere 3 Grijs

Hij werkt snel en soepel. Makkelijk aan te zetten en verbindt direct zodat je gelijk aan het werk kan. Door het handige kleine formaat fijn om mee te nemen en onderweg te gebruiken. Voor langdurig thuis gebruik is hij wat klein en ligt hij niet super in de hand.

Pluspunten

  • klein
  • snel
  • makkelijk

Minpunten

  • te klein

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 4
Functionaliteit Score: 4

Fred13 8 maart 2021 Product gekocht

Logitech MX Anywhere 3 Zwart

Prima muis om te gebruiken bij een laptop/ipad. Werkt goed op Windows en macOS (Big Sur). Handig is ook de mogelijkheid om meerdere apparaten (3) te verbinden.

Pluspunten

  • hoge gevoeligheid
  • fijn scroll wiel
  • oplaadbaar
  • 3 apparaten te verbinden
  • veel instelmogleijkheden
  • zowel links als rechtshandig te gebruiken
  • redelijk stil

Minpunten

  • ligt redelijk in de hand
  • duur

Eindoordeel

Score: 4
Kaastosti 28 januari 2021 Product gekocht

Logitech MX Anywhere 3 Zwart

Wat mij betreft een stap achteruit ten opzichte van de MX Anywhere 2. Hij ligt minder prettig in de hand en de klik is opvallend aanwezig. Ook geen mooi opbergzakje meer, jammer. Voor mij in ieder geval reden genoeg om 'm terug te sturen, dit gaat 'm niet worden.

Pluspunten

  • Mooi compact

Minpunten

  • Onprettige ribbels aan de zijkant
  • Luide(re) klik
  • Geen opbergzakje

Eindoordeel

Score: 3
TimmiihNewbie 26 november 2020 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Logitech MX Anywhere 3 Grijs

Door zijn lichtgewicht en oplaadbare accu is de muis erg portable. Heb de muis nu 4 weken in gebruik en nog geen enkele keer op moeten laden. Opladen gaat gemakkelijk met bijgeleverde USB kabel. Muis reageert lekker snel en scroll functie voelt erg goed.

Pluspunten

  • Desing
  • Accu

Minpunten

  • Installatie mogenlijkheden

Eindoordeel

Score: 3
xharx 20 november 2020 Product gekocht

Logitech MX Anywhere 3 Zwart

Ik ben fan van Logitech muizen, maar deze gaat eruit, zonde geld. Muis is van goede kwaliteit, maar zeer onprettig om mee te werken. Hij klikt veel te makkelijk, met name de linkerknop klik ik de hele tijd per ongeluk. Het materiaal aan de linker zijkant heeft vervelende ribbels.

Pluspunten

  • Kwaliteit is goed
  • Logitech software is goed
  • Bluetooth dus geen USB plugje nodig
  • Slim snel scroll wiel

Minpunten

  • Te klein
  • Klikt al als je er naar kijkt
  • Onaangenaam materiaal om vast te houden

Eindoordeel

Score: 2
Ivar321Newbie 18 november 2020 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Logitech MX Anywhere 3 Grijs

Overtreft niet. De basis onderwerpen zijn prima, makkelijk te verbinden via Bluetooth en additionele knoppen bij de duim. Het scroll wheel is erg stil en de de muis is via USB-C op te laden. Ik vind de muis wel wat klein en het scrollen niet altijd even fijn.

Pluspunten

  • Scrolt erg stil
  • USB-C oplader

Minpunten

  • Wat klein

Eindoordeel

Score: 3
RoandlNewbie 15 november 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Logitech MX Anywhere 3 Grijs

Niet geheel tevreden over deze muis. de klik van de muis is erg hard. de ingenieuze scroll optie is minder ingenieus dan geclaimed. De eerdere logitech muis die ik heb gehad werkt op 2 AA batterijen en die gaat 3 jaar mee. 3 JAAR!!! Deze accu moet je vaker opladen.

Pluspunten

  • Kan op elk oppervlak

Minpunten

  • Je moet hem opladen
  • klik is erg hard
  • ingenieus scrollen valt tegen

Eindoordeel

Score: 3
Diane99 11 november 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Logitech MX Anywhere 3 Grijs

Zeer praktische compacte muis. Scrolt lekker snel overal doorheen, werkt op iedere ondergrond, ligt fijn in de hand. Verbinden met meerdere apparaten mogelijk en zeer lange batterijduur.

Pluspunten

  • Lange batterij duur
  • werkt op iedere ondergrond
  • scrolt suoer snel
  • ligt fijn in de hand
  • connecten met 3 apparaten
  • snel aan apparaat te koppelen

Minpunten

  • heel af en toe valt de verbinding weg

Eindoordeel

Score: 4
Jilvoos 31 oktober 2020 Product gekocht

Logitech MX Anywhere 3 Zwart

Heerlijke muis voor op mijn houten eettafel.

Pluspunten

  • Bluetooth
  • USB-C
  • Voelt premium aan
  • Beweegt soepel op elk oppervlak
  • Fijne knoppen
  • Werkt ook tijdens opladen

Minpunten

  • Klein
  • Duur

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Logitech MX Anywhere 3 Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee