Cooler Master MWE Gold 850 - V2 - Full Modular

Prijs
€ 97,90
Specificaties 850W (80 Plus Gold) • volledig modulair - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
1
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
2
Score: 1
0
+3
Rooieduvel 31 augustus 2021 Product gekocht

Cooler Master MWE Gold 850 - V2 - Full Modular

De MWE Gold 850 V2 van Cooler Master is een prima modulaire voeding. Kabels genoeg, inclusief twee EPS kabels. De kabels zijn flexibel maar helaas niet sleeved. Doet stil zijn werk en levert genoeg power voor een high-end systeem. Geen tasje of tiewraps maar daar is de prijs naar.

Pluspunten

  • Volledig modulair
  • Stil
  • Voldoende kabels aanwezig
  • Voldoende power voor zware systemen
  • Prima prijs/kwaliteit
  • Platte kabels handig voor cable management

Minpunten

  • Geen gesleevede kabels
  • Geen opbergtasje voor je kabels
  • EPS kabel kan net te kort zijn om netjes weg te werken
  • Geen tie-wraps meegeleverd

Eindoordeel

Score: 4

JaouadO 22 december 2021 Product gekocht

Cooler Master MWE Gold 850 - V2 - Full Modular

Ik heb deze PSU gehad i.c.m. RTX 3080, Z390 moederbord en een I9 9900. Deed zijn werk prima, echter na 7 maanden oud is hij opgeblazen. Dus ik raad hem niet aan vanwege dit reden. Investeer wat meer in een betere psu zou ik zeggen.

Pluspunten

  • Best stil
  • Goedkoop

Minpunten

  • Kwaliteit
  • Levensduur

Eindoordeel

Score: 2
limoenperser 18 augustus 2021 Product gekocht

Cooler Master MWE Gold 850 - V2 - Full Modular

Dze psu gekocht omdat het een van de voordeligste was van Megekko met 850W. Doet wat het moet doen. Maakt niet veel geluid. Bouwkwaliteit is niet om over te klagen maar voelt minder goed dan duurdere psu's. Maar voor €95 of €105,95 is niet veel te klagen,

Pluspunten

  • Prijs
  • Volledig modulair
  • 850W
  • Geluid

Minpunten

  • zonder korting €105.95
  • Bouwkwaliteit

Eindoordeel

Score: 4
MoHoG75 6 augustus 2021 Product gekocht

Cooler Master MWE Gold 850 - V2 - Full Modular

Deze zit in mijn setup met een RTX 3090 en Ryzen 9 5900X, ik heb volledig overal RGB en heb een waterkoeling AIO van NZXT. Ik heb tot nu toe nooit problemen gehad met CoolerMaster voedingen en ben er van overtuigd dat ik met deze ook nooit problemen ga hebben!

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Cable Management

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
GwnRick 24 juli 2021 Product gekocht

Cooler Master MWE Gold 850 - V2 - Full Modular

Echt een heel goed product. Top dat de voeding 850 watt is voor latere upgrades naar een andere gpu

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Stil
  • Full modular

Minpunten

  • Geen custom kabels

Eindoordeel

Score: 4
Ruined 23 juli 2021 Product gekocht

Cooler Master MWE Gold 850 - V2 - Full Modular

Ik heb deze PSU gekocht van wegen de lage prijs, en heb er nog geen min punten over, alleen de kabels maar dat maakt niet zo veel uit.

Pluspunten

  • 80+ Gold

Minpunten

  • Cables zijn niet al te mooi

Eindoordeel

Score: 4
BasRR 27 mei 2021 Product gekocht

Cooler Master MWE Gold 850 - V2 - Full Modular

Gekocht vanwege de goede prijs en 80 Plus gold efficiëntie. Platte kabels zijn flexibel genoeg en zorgen voor een nette look in de build. Geluidsproductie is echter vrij slecht. Fan profiel staat veel te agressief en een plaatje achter de fan zorgt voor een irritante trilling.

Pluspunten

  • Prijs
  • Efficiëntie
  • Goede kabels

Minpunten

  • Agressieve fan profiel
  • Interne constructie zorgt voor resonantie

Eindoordeel

Score: 2
DennisH82 6 januari 2021 Hands-on

Cooler Master MWE Gold 850 - V2 - Full Modular

Heb nu een aantal van deze voedingen ingebouwd, en met name in een grote case zijn de kabels maar net lang genoeg. Ook zitten er maar 2 PCIe kabels bij, wel totaal 4 x 8 (6+2) pins aansluitingen. De kabels zelf zijn niet te stug, maar ook niet heel flexibel.

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Gold en 5 jaar garantie

Minpunten

  • Korte kabels
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Cooler Master MWE Gold 850 - V2 - Full Modular?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee