Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 (82A20087MH)

Prijs
Specificaties 14" • 1920x1080 • 512GB • AMD Ryzen 7 - Bekijk alle specificaties
prijs volgen

Review door de redactie

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2021

In de eerste Laptop Best Buy Guide van 2021 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop van 500 euro, een basislaptop van 700 euro en een thin&light van 1000 euro.

143 1 feb

Tweakers zegt: 9

Review - Lenovo Yoga Slim 7 - Snelheidsmonstertje met acht Ryzen-cores

De Slim 7 is de eerste dunne laptop met acht cores die we testen. In deze review kijken we naar de snelheid van de AMD 4800U-chip, en natuurlijk naar de laptop die Lenovo eromheen heeft gebouwd.

160 4 aug '20

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
2
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
m0ridin 26 november 2020 Product gekocht

Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 (82A20087MH)

Strakke laptop, fijn toetsenbord, goed touchpad en voelt overall goed aan. Prima speakers, slechte webcam. Performance goed aande lader, maar fans slaan dan wel redelijk vlot aan, op batterij niet zo overtuigend. Batterij lijkt wel lang mee te gaan.

Pluspunten

  • Design
  • Speakers
  • Batterij
  • Prestaties aan lader
  • Toetsenbord

Minpunten

  • 16:9 scherm
  • Prestaties op batterij (singlecore vooral)
  • Fans slaan me iets te snel aan
  • Webcam erg slecht
  • Helderheid
  • Fingerprint magnet

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 3
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+2
kiang 17 maart 2021 Product gekocht

Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 (82A20087MH)

Enorm fijne laptop: de prestaties (op GPU na) van een dure zware XPS15 (mijn vorige laptop) in een lichtere, dunnere 14"laptop onder de 1000 euro. Uitstekende batterijduur, toetsenbord en muis zijn ok, goede IO. Negatief: scherm is niet heel helder, webcam is bagger. Enige goede aan webcam: windows hello.

Pluspunten

  • Prijs/prestaties
  • Batterijduur
  • Licht
  • Windows hello
  • veel aanslutingen voor dit formaat

Minpunten

  • Webcam is waardeloos
  • Schermhelderheid

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Ergonomie Score: 4
Warmte en geluid Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+1
Lgj 26 oktober 2020 Product gekocht

Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 (82A20087MH)

Lekker vlotte laptop met minder opslag dan het duurdere broertje

Pluspunten

  • Featureset van openklappen
  • IR camera
  • Zeer vlotte hardware
  • Extreem goede accuduur
  • Prima grafische performance voor een snel spelletje

Minpunten

  • Er zijn betere toetsenborden voor deze prijsklasse
  • Hoog geluid van de fans als die aanslaan tijdens zware taken
  • Scherm makkelijk vatbaar voor krasjes
  • Backlight bleed bij mijn model

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5

dejoma 27 februari 2021 Product gekocht

Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 (82A20087MH)

Mooie laptop, niet heel makkelijk open te krijgen met 1 hand en nog veel problemen met de laatste ubuntu versie.

Pluspunten

  • krachtig en strakke uitsraling
  • batterijduur okay-ish op het eerste oog
  • touchpad

Minpunten

  • ubuntu 20.04.2 levert veel problemen op
  • batterijduur niet "overweldigend" zoals in BBG

Eindoordeel

Score: 4
Adanteh 19 februari 2021 Product gekocht

Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 (82A20087MH)

Scherm is prima, toetsenbord oke, maar geen ideale layout (Geen dedicated home/end). Meer dan snel genoeg, ruimte voor 2e SSD (Maar NVME 42mm is alleen via amazon te koop), super batterijduur, mooi compact (Ook compacte USB-C lader). Webcam is om te huilen. Al met al hartstikke tevreden

Pluspunten

  • Formaat
  • Accuduur
  • Snelheid

Minpunten

  • Webcam
  • Toetsenbord Layout

Eindoordeel

Score: 5
robinkak 18 februari 2021 Product gekocht

Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 (82A20087MH)

Zeer elegant uiterlijk in een stevige behuizing. De grebruikservaring is ook nagenoeg perfect. het doet zn werk snel,alleen is de camera voor de rest zéér slecht. Ook het scherm valt een tikkeltje tegen, iets te glanzend en de helderheid mag omhoog.

Pluspunten

  • prachtig design
  • bouwkwaliteit
  • snel en krachtig
  • veel ports

Minpunten

  • webcam
  • scherm niet super
  • 16:9

Eindoordeel

Score: 5
htpclover 8 februari 2021 Product gekocht

Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 (82A20087MH)

Vaak 15+ vensters open en meerdere monitoren aangesloten. Ik merk geen vertraging. Lange Accuduur. Snel opgeladen. Hoog contrast en lichtopbrengst ook prima. Speakers uitstekend. Vooral dolby is een feest, door de opwaartse speakers veel detail en ruimtelijk effect. Toetsenbord niet automatisch dimmend en dat mis ik wel t.o.v. vorige laptop.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Accuduur
  • Beeld
  • Geluid
  • USB-C laden dus ook mijn PD lader werkt
  • Ventilatorgeluid in mijn ervaring niet overdreven onder belasting
  • Prima touchpad
  • Heb het gevoel dat ik op een duurdere laptop werk dan ik uiteindelijk betaald heb

Minpunten

  • Toetsen dimmen niet automatisch (aan of uit)
  • Face Unlock in wat donkerder omgeving lastig

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 (82A20087MH)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True