Prijs |
Specificaties | 14" • 1920x1080 • 512GB • AMD Ryzen 7 - Bekijk alle specificaties |
![]() |
Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2021 In de eerste Laptop Best Buy Guide van 2021 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop van 500 euro, een basislaptop van 700 euro en een thin&light van 1000 euro. |
![]() |
Review - Lenovo Yoga Slim 7 - Snelheidsmonstertje met acht Ryzen-cores De Slim 7 is de eerste dunne laptop met acht cores die we testen. In deze review kijken we naar de snelheid van de AMD 4800U-chip, en natuurlijk naar de laptop die Lenovo eromheen heeft gebouwd. |
Enorm fijne laptop: de prestaties (op GPU na) van een dure zware XPS15 (mijn vorige laptop) in een lichtere, dunnere 14"laptop onder de 1000 euro. Uitstekende batterijduur, toetsenbord en muis zijn ok, goede IO. Negatief: scherm is niet heel helder, webcam is bagger. Enige goede aan webcam: windows hello.
Strakke laptop, fijn toetsenbord, goed touchpad en voelt overall goed aan. Prima speakers, slechte webcam. Performance goed aande lader, maar fans slaan dan wel redelijk vlot aan, op batterij niet zo overtuigend. Batterij lijkt wel lang mee te gaan.
Lekker vlotte laptop met minder opslag dan het duurdere broertje
Mooie laptop, niet heel makkelijk open te krijgen met 1 hand en nog veel problemen met de laatste ubuntu versie.
Scherm is prima, toetsenbord oke, maar geen ideale layout (Geen dedicated home/end). Meer dan snel genoeg, ruimte voor 2e SSD (Maar NVME 42mm is alleen via amazon te koop), super batterijduur, mooi compact (Ook compacte USB-C lader). Webcam is om te huilen. Al met al hartstikke tevreden
Zeer elegant uiterlijk in een stevige behuizing. De grebruikservaring is ook nagenoeg perfect. het doet zn werk snel,alleen is de camera voor de rest zéér slecht. Ook het scherm valt een tikkeltje tegen, iets te glanzend en de helderheid mag omhoog.
Vaak 15+ vensters open en meerdere monitoren aangesloten. Ik merk geen vertraging. Lange Accuduur. Snel opgeladen. Hoog contrast en lichtopbrengst ook prima. Speakers uitstekend. Vooral dolby is een feest, door de opwaartse speakers veel detail en ruimtelijk effect. Toetsenbord niet automatisch dimmend en dat mis ik wel t.o.v. vorige laptop.