![]() |
Best Buy Guide - Beste stille behuizing De beste stille behuizing maakt primair niet te veel lawaai, zelfs als je er krachtige hardware in monteert. Fabrikanten kunnen daarvoor bijvoorbeeld demping gebruiken. |
![]() |
Best Buy Guide - Beste koele behuizing Voor sommige krachtige builds is maar één ding belangrijk: koeling. Daarom adviseren we in deze Behuizing Best Buy Guide de beste koele behuizing. |
![]() |
Round-up - Budget behuizingen van € 50 Round-up - Elf kasten met rgb voor een zacht prijsje We hebben elf behuizingen bijeengezocht die de bank niet breken om te zien wat je krijgt als je geen 200 euro uitgeeft aan een metalen doos voor je onderdelen. |
Top kast die doet wat het moet doen voor een hele mooie prijs. Zijpaneel was wel wat krasgevoelig, daar moet je mee oppassen.
Case gekocht voor een budget build van € 400 voor een kennis. Fans zijn stil, RGB is leuk en cable management is verrassend makkelijk. Je krijgt veel waar voor het geld. Zijpaneel voelt erg goedkoop aan. 4 sterren vanwege enkele minpuntjes.