Gebruikers

Score: 4
8 reviews

Microsoft Surface Headphones 2 (Zwart)

Prijs
€ 223,99
Specificaties Over-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
2
Score: 4
4
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
0
+2
lolgast 30 juni 2020 Product gekocht

Microsoft Surface Headphones 2 (Zwart)

Ik was al een tijdje op zoek naar een headset. Toen ik bijna op het punt stond de Sony WH-1000XM3 te hopen kwam ik de aankondiging van deze Microsoft Surface Headphones 2 tegen. Deze heeft precies wat ik zoek! Ik besloot om te wachten en heb hem bij Amazon besteld

Pluspunten

  • Bediening eenvoudig
  • Comfortabel
  • Schakelen tussen 2 devices
  • Batterijduur bij inschakelen

Minpunten

  • Noice-Cancellation niet perfect
  • Batterij minder dan concurrenten
  • Klapt niet volledig in

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Anthonie Smit 1 juli 2020 Product gekocht

Microsoft Surface Headphones 2 (Zwart)

Deze koptelefoon springt uit door zijn grote gebruiksgemak. De 'dialers' voor aanpassen van volume en ANC nivea zijn zeer prettig. Ook kan je met 2 apparaten gelijktijdig verbinden, bijvoorbeeld je notebook en je telefoon.

Pluspunten

  • Besturing
  • Multi-point Bluetooth
  • Prijs
  • Comfort
  • aptX en aptX LE
  • Uitstraling

Minpunten

  • ANC niet uit te schakelen
  • Niet inklapbaar

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

aseliot 26 maart 2021 Product gekocht

Microsoft Surface Headphones 2 (Zwart)

Ik was op zoek naar een koptelefoon met iets groter en rondere oorschelpen, na een tijdje wat uitgeprobeerd te hebben kwam ik op deze uit en dit is precies het formaat wat ik zoek. Zit erg lekker en de unieke bediening werkt erg fijn.

Pluspunten

  • Oorschelp knoppen
  • Meerdere verbindingen
  • Microfoon geluid kwaliteit

Minpunten

  • Niet inklapbaar

Eindoordeel

Score: 4
LouisvcNewbie 11 maart 2021 Product gekocht

Microsoft Surface Headphones 2 (Zwart)

Superfijne koptelefoon. Jammer dat het rubber van de hoofdband losgaat na een paar dagen. Eerste exemplaar geruild maar de tweede heeft het ook. Gelukkig wordt dit gecompenseerd doordat het verder zo'n fijn apparaat is.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Prijs

Minpunten

  • Hoofdband gaat bijna meteen stuk

Eindoordeel

Score: 4
Tuuan 19 februari 2021 Product gekocht

Microsoft Surface Headphones 2 (Zwart)

Na terug sturen Sony 1000XM3 ivm krakend scharnier probleem deze koptelefoon gekocht. Het draagcomfort van deze is voor mij vele malen beter dan Sony. Gebruik de koptelefoon nu veel vaker. De NC is helaas niet zo goed als Sony maar voor mij voldoende. Verder vindt ik het geluid prima.

Pluspunten

  • Draagcomfort
  • 2 device tegelijk koppelbaar
  • Bouwkwaliteit
  • Draaischijven voor bediening !!

Minpunten

  • NC niet zo goed als Sony
  • Batterij niet zo groot als conccurentie
  • Niet super compact op te vouwen

Eindoordeel

Score: 4
Mauzer 8 januari 2021 Product gekocht

Microsoft Surface Headphones 2 (Zwart)

Headphone gekocht omdat ik ook een surface laptop heb, en een over-ear headphone wilde proberen. Gesprekskwaliteit is ruim voldoende, comfort is goed. Automatisch uitschakelen na inactiviteit (1 uur) is vreselijk irritant en niet uit te schakelen (of uit te stellen). Stotterende audio laptop wanneer telefoon een (notificatie)geluid geeft.

Pluspunten

  • Batterijduur ruim voldoende
  • Draagcomfort ruim voldoende
  • ANC voldoende
  • Spraakkwaliteit ruim voldoende
  • USB-C Connector

Minpunten

  • Automatisch uitschakelen kan niet uit
  • Haperend geluid bij audio vanaf 2 bronnen
  • Niet opvouwbaar

Eindoordeel

Score: 3
Woots 25 september 2020 Product gekocht

Microsoft Surface Headphones 2 (Zwart)

Prima koptelefoon met erg goed geluid en redelijke ANC. De functionaliteit en design zijn de sterke kanten, draaiknoppen zijn gewoon geweldig, touchpad is fijn. De accu is vrij klein (+-20u) en na een paar uur begint hij bij mij te knellen. Ik mis verder nog een uitknop voor de ANC.

Pluspunten

  • Erg goed geluid
  • Prima ANC
  • Design
  • Draaiknoppen
  • Opbergcase bijgeleverd

Minpunten

  • Accu vrij klein
  • Knellen na een paar uur dragen
  • ANC kan niet uit

Eindoordeel

Score: 4
Substrata 1 juli 2020 Product gekocht

Microsoft Surface Headphones 2 (Zwart)

*Draaiknoppen, dames en heren.* Ik was positief na een paar weken gebruik, maar helaas ging de Surface2 spontaan stuk. Heel voordelig de AKG Y600 aangeschaft, die als enige andere hoofdtelefoon ook het fenomeen voert dat mij enthousiast maakte over de Surface 2: de draaiknop. Geluidstechnisch is deze bovendien veel beter!

Pluspunten

  • Draaiknoppen
  • Uitstekende pasvorm
  • Goede geluidskwaliteit

Minpunten

  • Stuk na 5 weken, zorgvuldig behandeld, toch kaduuk

Eindoordeel

Score: 2
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Microsoft Surface Headphones 2 (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee