![]() |
Round-up - Noisecancelling koptelefoons - Acht modellen tussen 80 en 160 euro getest Wie wordt getergd door lawaai, kan een noisecancelling koptelefoon kopen om de rust te laten wederkeren. We hebben acht modellen tussen de 80 en 160 euro getest. |
Een koptelefoon met een lange batterijduur en prima noice-cancelling kwaliteit.
Aardig product met goede prijs-kwaliteit verhouding gezien de lage prijs. Wel een vervelende bug bij (video)calls.
Ik wilde een nieuwe koptelefoon en dan het liefste eentje met noise cancelling. Echter had ik geen zin om er direct 100den euro's aan uit te geven dus vandaar deze voor net geen 80 euro gekocht. Als eerste kennismaking met een draadloze koptelefoon met noise cancelling valt hij niet tegen.
Goede gleuidskwaliteit, Batterij en noice cancelling. De knoppen zijn niet van de beste kwaliteit en de microfoon al helemaal niet. Om enkel muziek te luisteren goede hoofdtelefoon.
Goede prijs/kwaliteit.
Mijn eerste koptelefoon met Noise-canceling, dus weinig vergelijk, maar voor mij zeker voldoende.
Voelt wel een beetje fragiel aan, maar ik ben dan ook altijd voorzichtig met mijn spullen.
Wel al een paar keer dat het geluid wegvalt in Microsoft Teams. Geen idee van oorzaak.
Miskoop. Noise cancelling feature wel ok, maar koptelefoon kraakt zodra je je hoofd een beetje beweegt. Ook lijken de speakers in de schelpen los te zitten. Alles rammelt waardoor je je alsnog aan geluid zit te ergeren. Zonde van mijn geld geweest. Lekker links laten liggen.
Erg goede koptelefoon, goede druk om je oren maar niet zo erg dat het irriteert. Noise cancelling niet erg goed. Passieve NC is wel erg goed. Erg goede geluidskwaliteit, wel bass heavy van zichzelf maar dit kan met een EQ aangepast worden op je apparaten als je wil.
Plastic voelt erg goedkoop aan, oorschelpen zijn niet heel groot en er is een ruis als je geen muziek aan hebt staan. Daar kwam ik allemaal achter voordat ik verbond.
Het verbinden was simpel en het geluid was prima.
noise cancelling aan of uit merkte ik geen enkel verschil tussen