Gebruikers

Score: 4
30 reviews

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

Prijs
€ 448,90
Specificaties 34" • 3440x1440 • 144Hz • IPS • 1ms - Bekijk alle specificaties

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
14
Score: 4
8
Score: 3
4
Score: 2
3
Score: 1
1
+3
Dutchiee 30 september 2020 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.Dutchiee schreef afgelopen jaar 22 reviews, waarvan 68% gesponsord.

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

iiyama heeft met de G-Master GB3461WQSU Red Eagle een topper van een monitor neergezet. Een monitor met een geweldige resolutie van 3440x1440 met 144Hz. Als widescreen gamer, wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Matte afwerking
  • Scherm kan op de standaard vrij laag, als hoog
  • Monitor oogt netjes, goede materialen, ook de poot is stabiel
  • Vesa mount
  • Fijne resolutie van 3440x1440
  • Refresh rate 144 Hz
  • FreeSync, maar ook te gebruiken met G-Sync

Minpunten

  • Geen software om de monitor aan te sturen
  • IPS glare waardoor er lichtere vlekken op donkere beelden zichtbaar zijn
  • Monitor speakers zijn niet ge-wel-dig, maar wel goed genoeg

Eindoordeel

Score: 5

+2
ili199 4 maart 2021 Product gekocht

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

Goeie monitor maar matige service.

Pluspunten

  • Prima kleuren maar niet grensverleggend
  • Goeie speakers
  • Hoge helderheid

Minpunten

  • Dode pixel en slechte service
  • Problemen met displayport

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 3
Contrast & helderheid Score: 4
Pixeldefecten Score: 3
Vormgeving Score: 3

+2
Gman 9 december 2020 Product gekocht

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

Deze review is voor de multi-use gebruikers zoals ik, als je met je pc/monitor van alles doet tot aan (pc) gamen val je eronder. Deze review is vooral een ervaring over ultra wide! Zit je ook vast op de vraag curved of niet? dan zou ik verder lezen.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Scherpte
  • Kleuren
  • Bijna geen backlight bleeding
  • Monitor steun is prima

Minpunten

  • Niet curved is bij deze breedte toch wel een gemis

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4

+2
p0st 28 juni 2020 Product gekocht

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

Voor minder dan 500 euro koop je een prachtig 34 inch ultra-wide scherm met vijrwel alle features die je nodig hebt. Super lage input lag, 120/144 hz verversing, een mooi mat afgewerkt IPS paneel die de kleuren uitstekend weergeeft.

Pluspunten

  • alle features die je nodig hebt
  • goede kleurweergave
  • weinig backlight bleed

Minpunten

  • zie opmerking over pixels aan de randen
  • ietwat wiebelig op een instabiel bureau

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5

+2
Ruben1123 1 juni 2020 Product gekocht

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

Goedkoop beeldscherm met hele goede specs. Lees uitgebreide review.

Pluspunten

  • Snel scherm! OC 175hz.
  • Goedkoop!
  • Scherp beeld

Minpunten

  • Scherm niet uniform belicht, waardoor het lijkt alsnog het scherm bol is.
  • Plat scherm.
  • Kans op crashen.

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 3
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

+1
FreakerTweaker 28 juni 2020 Product gekocht

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

Fantastische monitor voor gamen, editen en workflows.

Pluspunten

  • Prijs
  • Lekker breed
  • Overclockbaar
  • Gsync werkt soort van
  • Uitgebreide functies
  • 2 x DP 1.4 poorten

Minpunten

  • Kinderziektes
  • Slecht bedienbare knoppen
  • Design
  • Kleuren zijn slecht ivm andere IPS monitoren
  • Beeld is aan de zijkanten niet scherp als je recht in het midden kijkt

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 3
Contrast & helderheid Score: 3
Ghosting Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 3

+1
Sagittary 19 mei 2020 Product gekocht

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

Scherm werkt behorend aan specificaties. Niet officieel G-Sync compatible, werkt wel. Weinig ghosting, ook niet inverse bij hoge overdrive setting. Kleuren hebben wat manuele aanpassing nodig, kleine hoeveelheid backlight bleed in een van de hoeken. Stroomkabel valt soms uit bij het verstellen van het scherm.

Pluspunten

  • Goeie kwaliteit voor de prijs
  • Werkend G-Sync Compatible
  • Weinig ghosting of inverse-ghosting
  • Speakers in a pinch
  • Robuuste voet
  • USB Hub

Minpunten

  • Licht merkbare backlight bleed / IPS glow
  • Klein defect stroombehuizing
  • Kleine aanpassing kleur settings nodig

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

+1
JoramE. 15 mei 2020 Product gekocht

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

De Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 is in zijn catagorie echt een topper. Het scherm heeft goede specs voor een schappelijkere prijs dan dat concurrenten bieden. Dankzij de 144hz refresh rate en 1ms response tijd is het geweldig voor games en dankzij 3440x1440p IPS scherm ziet het er allemaal heel goed uit!

Pluspunten

  • 144hz &1ms
  • Robuust gebouwd
  • 3440x1440p IPS scherm
  • Meegeleverde voetsteun is goed te verstellen
  • Ondersteund freesync

Minpunten

  • Vergt veel van je GPU
  • Ingebouwde speaker is niet geweldig

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4

0
Grawler 2 juni 2020 Product gekocht

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

Mijn algemene indruk van het scherm is goed, maar niet geweldig. Het beeldscherm heeft wat kinderziekten, die in het geval van mijn beeldscherm makkelijk op te lossen zijn.

Pluspunten

  • 144 Hz
  • IPS

Minpunten

  • Kinderziekten
  • OSD bedienen is omslachtig, omdat knoppen op de achterkant zitten

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

0
sebos280 26 mei 2020 Product gekocht

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

Slecht product met veel problemen. ik zeg niet kopen.

Pluspunten

  • Resolutie
  • Verstelbaar
  • Mooi design
  • Stevig

Minpunten

  • HDR werkt niet met Freesync
  • Freesync zorgt voor problemen.
  • HDR werkt niet
  • Monitor bevriest
  • Kleuren

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 4
Kleurweergave Score: 3
Contrast & helderheid Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Vormgeving Score: 5

Zwolsermbtr 8 juni 2022 Product gekocht

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

Een groot en breed display. Dat zorgt voor zowel voor als nadelen. Mijn grafische kaart moet harder zijn best doen en het is voor workflows minder handig dan twee schermen. Wel heel mooi en een dikke stap vooruit na Full HD.

Pluspunten

  • Lekker groot met hoog ppi
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Tilt en swivel
  • Goede bouwkwaliteit
  • Goede kijkhoeken

Minpunten

  • Kleuren niet geweld voor Photoshop etc.
  • Nergens is aangegeven welke USB-kleur welke functie heeft
  • Menu's werken niet fijn (Net als alle monitors)

Eindoordeel

Score: 5
Balthazaar 14 april 2022 Product gekocht

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

Gekocht bij Coolblue. Fijne, betaalbare monitor. Geen black smearing en geen ghosting. 1 MS. Jammer van de onpraktische (en ouderwedse) knoppen op de monitor zelf. Had veel liever een controller/joystick gehad, zoals de LG dat wel heeft.

Pluspunten

  • 1 MS
  • Geen black smearing
  • Geen ghosting
  • IPS
  • Picture in picture modus (PIP) voor tweede bron

Minpunten

  • Knoppen op de monitor zijn lastig bedienbaar (geen joystick)
  • Geen drivers/software

Eindoordeel

Score: 5
Rulelove 6 januari 2022 Product gekocht

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

Prima scherm kan geen min punten vinden maar moet wel ff wennen aan het formaat, vooral met betrekking tot gamen, grootste min punt in mijn optiek ( is iets dat mij wel opvalt tegenwoordig bij de meeste apparaten is het gebrek aan een duidelijke uitgebreide/duidelijke handleiding.

Pluspunten

  • Formaat
  • Prijs

Minpunten

  • geen handleiding

Eindoordeel

Score: 4
_Smagge 15 december 2021 Product gekocht

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

Mooi groot beelscherm. 21:9 breedte-hoogte verhouding/ratio. Een aantal spellen ondersteund dit. Als je een film of spel hebt dat een 4:3 of 16:9 ratio heeft worden de hoeken van het scherm zwart, wat prima is.

Pluspunten

  • Scherp en vloeiend beeld
  • freeSync premium makkelijk in te stellen/gebruiken
  • In hoogte verstelbare voet
  • OSD menu is duidelijk
  • Solide voet

Minpunten

  • Maximale hoogte standaard is niet heel hoog voor mensen met lange rug (maar is bij meer monitors zo)
  • Geen curve, maar kan nog net qua kijkhoek

Eindoordeel

Score: 5
Snitched 24 november 2021 Product gekocht

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

Product is goedkoop voor wat het bied. Maar eerste bestelling was kapot aangekomen, omdat de verpakking uitzonderlijk slecht is. Ook had de tweede bestelling een defecte pixel. Al met al niet geweldig. Helaas was de klantenservice Iiyama ook niet behulpzaam.

Pluspunten

  • 144hz

Minpunten

  • kwaliteit
  • verpakking

Eindoordeel

Score: 2
An9nymous 24 augustus 2021 Product gekocht

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

Mooi strak design met goede beeldkwaliteit en veel poorten. De joystick bediening is even wennen.

Pluspunten

  • Hoge refresh rate
  • Beeldkwaliteit
  • 4 display outputs
  • Mooi strak (niet schreeuwerig) design

Minpunten

  • Joystick bediening is niet optimaal

Eindoordeel

Score: 5
ergoud 1 augustus 2021 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

Ik heb deze monitor nu sinds 2 weken in bezit en ben er zeer tevreden over. Ondanks dat deze monitor als monitor 4 gamers wordt weggezet ben ik als programmeur ook ontzettend content in de extra schermruimte die beschikbaar is door de hoge resolutie

Pluspunten

  • Rustig voor de ogen door freq van144
  • Goede helderheid van het scherm
  • Compleet met alle kabels die worden meegeleverd
  • Goed geluid wat uit de speakers komt

Minpunten

  • Had in hoogte iets hoger verstelbaar mogen zijn

Eindoordeel

Score: 4
Nutral 19 mei 2021 Product gekocht

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

Er zijn meerdere reviews waar ik me ook aansluit. Het is een fijn scherm, goede pixel respons (weinig ghosting) In standaard modus hoge input lag (20/30ms) in direct drive lage input lag, maar geen freesync of HDR Zijkant schaduw van ong 10 pixels als je dichterbij zit dan 90cm

Pluspunten

  • Goede kijkhoeken
  • Goede pixelresponse
  • hoogte verstelbare standaard

Minpunten

  • Hoge inputlag in standaard modus (freesync)
  • Zwarte schaduw over randen zijkant
  • Minder contrast (altijd met IPS)

Eindoordeel

Score: 4
LazyDozzle 2 december 2020 Product gekocht

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

Dit product gekocht tijdens een (2020) Black Friday actie via Bol.com voor 399 euro. Voorheen:1080p, 24-inch monitor, maar sinds thuiswerken een ding is geworden wilde ik meer werkruimte. Het enige nadeel is tijdens zwart beeld, je wat IPS-glow verneemt. Zelf vind ik dit niet heel erg/ storend.

Pluspunten

  • 34"
  • 3440x1440 resolutie
  • Robuust gebouwd
  • Draai- en kantelbaar
  • Hoogte verstelbaar
  • 144Hz refresh rate
  • Groot scherm, ideaal voor werk (en natuurlijk ook gamen)

Minpunten

  • IPS-glow is aanwezig (voor mij totaal niet storend)
  • Niet alle games schalen naar 21:9 verhouding (dit zorgt voor zwarte balken aan de zijkanten, wederom stoort dit mij niet zozeer)

Eindoordeel

Score: 5
vuurkever 1 december 2020 Product gekocht

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

Met de monitor werd ik al snel blij. Prachtig beeld voor een hele scherpe prijs (mede dankzij Tweakers). Maar de service was zelfs uitmuntend. Snel reactie op vragen over Freesync op Nvidia, tips over videokaarten en uitleg over de instellingen.

Pluspunten

  • Service
  • Verstelbaarheid
  • Goed beeld
  • Prima pirjs

Minpunten

  • menusticker op voorkant

Eindoordeel

Score: 5
rvmdutch 16 oktober 2020 Product gekocht

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

Net scherm voor de prijs klasse. soepel beeld via 144hz, bouw kwaliteit boven verwachting. joystick is wennen maar bedienen na 2 a 3 keer voelt redelijk natuurlijk aan. instellingen zijn makkelijk te bedienen. laptop aansluiten zonder graphics card vereist speciale kabel ( USB-C naar Display) overall super netjes!

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit verhouding
  • heerlijk 144hz
  • Beeld kwaliteit zeer netjes
  • bouw kwaliteit prima
  • mee geleverd aansluit materiaal

Minpunten

  • 3440x1440 via laptop moeilijk werkbaar

Eindoordeel

Score: 4
TristanK27 29 juli 2020 Product gekocht

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

Naar mijn mening is deze monitor enkel en alleen goed voor gaming.Het is een snel paneel. De kleuren zijn verschrikkelijk out of the box(blauw is bijna groen, rood is flashy paars) als je de kleuren bijstelt is het nog steeds precies alsof er een nachtfilter opstaat.

Pluspunten

  • Snel paneel
  • 144 hz
  • Goedkoop

Minpunten

  • Goedkoop
  • Precies een permanente nachtmodus (gele schijn)
  • Uniformiteit (bijna geen backlight te zien links en rechts van het scherm)
  • OSD is niet gebruiksvriendelijk
  • HDR is een joke

Eindoordeel

Score: 3
brid 26 mei 2020 Product gekocht

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

Wat zal ik er overzeggen, je krijgt veel voor je geld en dat komt uit de hoogte of de breedte kleurweergave is minder dan mijn 5 jaar oude LG_29UM65-P, Zeer geschikt voor tekstverwerken en gamen, maar niet voor beeld/videobewerking. OSD vind ik ook een drama

Pluspunten

  • Goede standaard
  • Goedkoop voor wat het bied
  • Kleurweergave is beter dan Iiyama ProLite XUB2492HSU-B1
  • 144Hz
  • Freesync

Minpunten

  • Kleurweergave is slechter dan een LG_29UM65-P van 5 jaar oud
  • Speakers hadden net zo goed weggelaten kunnen worden, wat een bagger kwaliteit
  • Freesync staat niet standaard aan
  • OSD uit het CRT tijdperk
  • losse knoppen in plaats van een een net toggle menu
  • De monitor is gericht op gamers, maar geen dingen als crosshair/strobing in de OSD
  • 5s timeout osd, zeker in het begin was ik langer bezig om te bedenken welke knop ik moest indrukken. gelukkig kan deze langer worden ingesteld
  • Incidenteel crashed de controller van het scherm als deze uit standby komt en ben niet de enige, https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1995166

Eindoordeel

Score: 3
bauzer 23 mei 2020 Product gekocht

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

Zeer mooie beeldkwaliteit maar let op! Monitor gaat retour te veel ziektes (zie bij reacties welke) erg jammer anders een top aankoop zie foto's op: https://imgur.com/a/dX2uHAb

Pluspunten

  • IPS op 144hz
  • 1ms
  • WQSD

Minpunten

  • Bouwkwaliteit
  • Voeding aansluiting zit los
  • Veel IPS glow wit en geel
  • Schakelen van input geeft problemen, rechter helft geeft beeld linker helft geen beeld.
  • Rare rand onder in beeld als 2 monitoren zijn aangesloten

Eindoordeel

Score: 2
dutchpilot 23 mei 2020 Product gekocht

Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart

Indrukwekkend groot met neutraal 'game-design'. De kleuren moeten iets aangepast worden. 144Hz & 1ms op IPS is heerlijk voor het oog, zoals al gezegd vergt het wel GPU power. Prima speakers, maar kan beter. Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding erg goed!

Pluspunten

  • 144hz &1ms
  • 3440x1440 IPS scherm
  • Horizontaal & verticaal draaibaar, kantelbaar
  • Design, geen overdreven game-look!
  • Zware, stevige voet.
  • Freesync & G-sync
  • USB Hub (2x HDMI, 2x DP, 3.5mm, USB-B, USB-A QC, USB-A)
  • Prijs;enorm veel beeldscherm voor de prijs.

Minpunten

  • Lichte IPS bleeding
  • Goede kleuren, maar vergt wat aanpassing
  • Relatief veel GPU kracht nodig
  • Prima interne speakers extern, geluid wel beter (persoonlijk)
  • De draaibaarheid maakt dat het beeldscherm een beetje wiebelt bij een stootje
  • Niet in hoogte verstelbaar
  • Geen USB-C aansluiting (had het product afgemaakt)

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Iiyama G-Master GB3461WQSU-B1 Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee