Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
12 reviews

HP DeskJet 2720

Prijs
Specificaties Inkjet all-in-one (Kleur) met WiFi - Bekijk alle specificaties
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
4
Score: 4
6
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
1
+1
nvdmeijden 14 september 2020
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

HP DeskJet 2720

Prima apparaat doet wat het moet doen. Zie uitgebreide review

Pluspunten

  • Wifi connectie
  • instaprint

Minpunten

  • luidruchtig
  • print wat langzaam

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Inktverbruik Score: 3
Featureset Score: 4
Afdrukkwaliteit Score: 5
Afdruksnelheid Score: 3
Scankwaliteit Score: 5
Scansnelheid Score: 3

+1
HeleenkroesbergNewbie 9 september 2020
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

HP DeskJet 2720

Prima printer

Pluspunten

  • Snel

Minpunten

  • Geen gevonden

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Featureset Score: 4
Afdrukkwaliteit Score: 5
Afdruksnelheid Score: 4
Scankwaliteit Score: 5

0
NootjesNewbie 22 september 2020 Product geleend

HP DeskJet 2720

Een prima printer, met goede afdrukkwaliteit en snelle afdrukken. Weinig lawaai. Het instellen van deze printer is daarintegen een drama!

Pluspunten

  • Instant Ink
  • Design

Minpunten

  • Configureren

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Inktverbruik Score: 4
Drivers en stabiliteit Score: 1
Afdrukkwaliteit Score: 4
Afdruksnelheid Score: 4
Scankwaliteit Score: 5
Scansnelheid Score: 4

Vlindertje222Newbie 29 september 2020
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

HP DeskJet 2720

printer bevalt goed, installatie snel en niet ingewikkeld. printen gaat goed alleen foto's wat minder snel de kwaliteit is wel goed.Instant print bevalt goed extra cartridges al ontvangen, alleen aanmelden hiervoor was wel wat onhandig omdat wij in eerste instantie geen Wi-Fi wilden instellen en dat is wel nodig hiervoor.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Print foto's langzaam

Eindoordeel

Score: 5
Corine1505Newbie 29 september 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

HP DeskJet 2720

Dit is een supergoede printer. Het makkelijke is dat je via de App heel erg makkelijk inkt kan bestellen

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit

Minpunten

  • Robuust gebouwd

Eindoordeel

Score: 4
TigsNewbie 29 september 2020
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

HP DeskJet 2720

Ik mocht deze printer een aantal weken testen. Alleen deed de printer na een paar velletjes niks meer. Van alles geprobeerd, maar nee. Dus ik ben er niet tevreden over.

Pluspunten

  • Niets.

Minpunten

  • Zeer snel kapot.

Eindoordeel

Score: 1
Nikita86Newbie 29 september 2020
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

HP DeskJet 2720

Wat een ideale printer. Hij koppelt makkelijk met mijn telefoon en pc. Insta inkt is echt aan te raden heel erg fijn dan je nieuwe inkt krijgt als ie bijna op is.1e nalevering hebben we al gehad .een minpunt moet noemen is het dat de printer altijd aan moet staan.

Pluspunten

  • mooi design
  • Snelle levering inkt
  • Werkt prima
  • nooit zonder inkt

Minpunten

  • Printer moet altijd aan staan

Eindoordeel

Score: 4
JoycewpNewbie 20 september 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

HP DeskJet 2720

Installeren gaat snel en makkelijk. Kan via m’n telefoon en iPad gaat het printen snel en makkelijk. Het feit dat hp in de gaten houd wanneer de inkt op is, is erg prettig. Print kwaliteit is mooi. Op het juiste moment de navulling inkt ontvangen.

Pluspunten

  • Fijn bestelsysteem
  • Neemt weinig ruimte in
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Klep niet stevig

Eindoordeel

Score: 5
Marijke2909Newbie 14 september 2020
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

HP DeskJet 2720

Installatie was eenvoudig. Minpunt vind ik de papierinvoer via gleuf achterin. Kwaliteit van printjes is prima net als design. Je kunt inktniveau goed zien en het vervangen van de cartridges is eenvoudig. Inktservice is fijn! Retourenvelop voor gebruikte cartridges is ideaal. Display vind ik niet in 1 oogopslag duidelijk.

Pluspunten

  • design
  • inktservice

Minpunten

  • papier invoer

Eindoordeel

Score: 4
MartijnoptweakNewbie 8 september 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

HP DeskJet 2720

Een prettige recht toe recht aan printer. Heeft een plaats in het eigen netwerk. Dat is ook een voorwaarde als de HP instant inkt gebruikt. Maakt niet veel lawaai en is best snel. Ziet er strak uit en geeft een prima afdruk kwaliteit

Pluspunten

  • Goed design
  • Degelijk muv deksel
  • Geluidsarm

Minpunten

  • klep is wat fragiel

Eindoordeel

Score: 4
HandywomanNewbie 7 september 2020
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

HP DeskJet 2720

Perfect product mooie reseltaten vele extra's en super makkelijk in gebruik

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Inktservice
  • Mooie kwaliteit

Minpunten

  • Beetje brommenn bij printen

Eindoordeel

Score: 5
keesdeboer 7 september 2020 Product gekocht

HP DeskJet 2720

De HP2720 is een mooie printer die snel en makkelijk is in te stellen via de hp-app. Gedurende het installatie proces kun je meteen een abonnement afsluiten op instant ink. De print kwaliteit van de printer is prima voor tekst en afbeeldingen. Het printen gaatredelijk snel en stil

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Wit dus niet zo'n lelijk zwart blok op je bureau

Minpunten

  • Fotokwaliteit kan beter

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een HP DeskJet 2720?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 4a CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True