Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB ram, 64GB opslag) Grijs

Prijs
Specificaties 6,57" • 2400x1080 • 64GB - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Achtergrond - De populairste 5g-telefoons - Bereik en gedrag op het nieuwe netwerk

We gingen op pad met de vier populairste 5g-telefoons om die te testen op het nieuwe netwerk. Hoe is het bereik en hoe vaak zitten ze echt op 5g?

71 12 sep '20

Achtergrond - De snelle prijsdaling van 5g-telefoons

Waar een jaar geleden vrijwel geen enkele telefoon 5g had, zit het nu op een snel groeiend aantal telefoons. Waar komen ze ineens vandaan?

142 21 aug '20

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
7
Score: 4
0
Score: 3
0
Score: 2
2
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
henkbob 16 februari 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB ram, 64GB opslag) Grijs

Prima telefoon die alles in huis heeft wat je nodig hebt, uiteraard zonder de WoW-factor.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Scherm
  • Fingerprint sensor

Minpunten

  • Druppelnotch

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 5

DanielsWrath 28 juni 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB ram, 128GB opslag) Grijs

Uiteindelijk teleurgesteld in de telefoon. MIUI werkt erg matig en bevat hele frustrerende bugs! Mijn PDF's worden niet geopend door apps, foto's worden niet met een intent meegestuurd naar apps die daarom vragen etc. Werkt wel snel en batterij gaat super lang mee. Maar ik had liever een andere gehad.

Pluspunten

  • Mooi scherm (OLED)
  • Grote batterij
  • Snel genoeg
  • 3.5 mm jack
  • Goedkoop

Minpunten

  • MIUI
  • Super irritante bugs
  • Okaye camera's
  • Xiaomi (Al je data gaat naar China)

Eindoordeel

Score: 2
satya 31 december 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB ram, 64GB opslag) Grijs

Overstap van Sony Xperia_XA1_Plus. Een koopje bij 249€, voldoet in alle opzichten. Erg goed afgewerkt, een mooi amoled scherm, snel, laad vlot en een redelijke camera die Gcam compatibel is. Standaard geleverd met screen protector en hoesje. Sinds Android 11 lijkt het toestel nog zuiniger, en is twee dagen haalbaar

Pluspunten

  • Mooi Amoled scherm
  • Goede camera
  • Snelle Qualcomm Snapdragon 765G
  • Laad vlot
  • Gcam compatible
  • Accuduur
  • Prima bereik 4G/5G
  • Goed afgewerkt

Minpunten

  • MIUI 12 is even wennen
  • Scoped Storage in Android 11

Eindoordeel

Score: 5
PEBKAC 12 september 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB ram, 128GB opslag) Wit

Heb deze telefoon nu 2 weken in het bezit. Het is een uitstekende telefoon. Hij ligt lekker in de hand, heeft een mooi scherm, goede camera, goede accuduur (2-3 dagen)en behoorlijk rap ! Het is een No-Brainer voor de prijs.

Pluspunten

  • Accu duur
  • Amoled scherm
  • Snel
  • Goede camera

Minpunten

  • MIUI is even wennen
  • Niet waterdicht

Eindoordeel

Score: 5
kippensok 5 september 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB ram, 128GB opslag) Grijs

Ik heb de Xiaomi 10 LITE 5G nu ongeveer 2 weken en ben zeer tevreden heb het toestel gekocht voor 260 euro en is 300% zijn geld waard. Het scherm is echt top zeer helder met mooie kleuren en het is allemaal snel de camera is ook prima.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit
  • Mooi scherm
  • Gaat best lang mee met de accu

Minpunten

Eindoordeel

Score: 5
Max1964Newbie 22 augustus 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB ram, 128GB opslag) Blauw

Hoe slagen ze erin een toestel van dit formaat te maken voor 379 euro de 128 gb versie. schitterend

Pluspunten

  • Amoled
  • snelheid
  • Uitzicht heel mooi toestel

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
MarcoPolo 7 juli 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB ram, 128GB opslag) Grijs

Zoals altijd een erg goede prijs kwaliteit verhouding van Xiaomi, snelle processor, mooi scherm, goede camera en lange batterijduur. Toch is de software van Xiaomi mij niet altijd bevallen bij voorgaande modellen. Maar bij deze telefoon is er niks op aan te merken qua software. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Erg snel
  • Mooi scherm
  • Camera
  • 5G ondersteuning

Minpunten

  • Notch?

Eindoordeel

Score: 5
LauraWwNewbie 5 juni 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB ram, 128GB opslag) Grijs

Mooi krachtpatsertje met een mooi scherm, een krachtige accu en een camera waar haarscherpe foto's uit voortkomen. Ligt erg lekker in de hand en voelt stevig aan.

Pluspunten

  • Zeer snel
  • Geweldige 48 MP-camera
  • Zeer lange accuduur

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
PugZ 28 mei 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi 10 Lite (6GB ram, 128GB opslag) Blauw

In het systeem zit reclame: als je iets installeert, krijg je eerst reclame in beeld. Best irritant.. Veel irritanter is dat er ongevraagd apps op je telefoon geïnstalleerd worden. Vergeet "Big Brother is watching you", dit is: "Big Brother is deciding what apps you get on your phone"!

Pluspunten

  • Mooi glad scherm (gorilla glass)
  • Laad snel op

Minpunten

  • Reclames in het systeem
  • Apps die ongevraagd geïnstalleerd worden
  • Onprettige indruk door bovenstaand.

Eindoordeel

Score: 2
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Xiaomi Mi 10 Lite (6GB ram, 64GB opslag) Grijs?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True