Prijs |
Specificaties | Wi-Fi 5 (1,733Gbps) • 4-poorts switch - Bekijk alle specificaties |
Ben je op zoek naar meer dan je Experiabox kan bieden? AVM heeft met de FRITZ!Box 7590 een uitgebreid, maar toch gebruiksvriendelijke, alternatief welke de taak als Modem, (Mesh) Router en telefooncentrale voor zijn rekening kan nemen.
Ondersteuning | Score: 4 |
Betrouwbaarheid | Score: 4 |
Prestaties | Score: 4 |
WLAN-bereik | Score: 5 |
De Fritz!box Mesh set met daarin de Fritz!Box 7590 en de Fritz!Repeater 2400 zijn een zeer goede vervanging van de standaard Experia Box v10 die KPN levert.
Ondersteuning | Score: 5 |
WLAN-bereik | Score: 4 |
Fritz!box 7590 met repeater 2400 is een goede Mesh set. Als je een ISDN telefoonlijn gebruikt is het volgens mij de meest complete meshset die je kan kopen.
Prijs | Score: 4 |
Beheerbaarheid | Score: 3 |
Featureset | Score: 4 |
WLAN-bereik | Score: 5 |
Wil je een modem en router combo geschikt voor de nederlandse markt? Zoek niet verder, de Fritzbox van AVM is een geweldige combinatie met top hardware.
Ondersteuning | Score: 4 |
Prestaties | Score: 4 |
WLAN-bereik | Score: 4 |
In deze review heb ik getest of de FRITZ!Box 7590, een router die samen met de FRITZ!Repeater 2400 een stabiel en dekkend mesh-netwerk kan vormen. Dit ter vervanging van mijn huidige KPN ( Experia 10A en 4 Experia wifi) opzet.
Beheerbaarheid | Score: 4 |
Betrouwbaarheid | Score: 4 |