Gebruikers

Score: 4
11 reviews

Lenovo Tab M10 FHD Plus (2nd Gen) (ZA5T0302SE) Grijs

Prijs
€ 171,66
Specificaties 10,3" • 1920x1200 • 64GB • Android 9.0 - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
4
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
1

Lenovo Tab M10 FHD Plus (2nd Gen) (ZA5T0302SE) Grijs

Een hele leuke allround tablet met een mooi formaat scherm voor een scherpe prijs!

Pluspunten

  • Formaat
  • Display
  • USB-C
  • Algehele snelheid/prestaties
  • Geen bloatware
  • Afwerking
  • Prijs
  • Temperatuur

Minpunten

  • Netflix (nog?) niet in HD
  • Geen vingerafdrukscanner
  • Geluidskwaliteit
  • Camera's niet geweldig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 4
Warmte en geluid Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4

Lenovo Tab M10 FHD Plus (2nd Gen) (ZA5T0302SE) Grijs

Als je op zoek bent naar een degelijke tablet die je als een makkelijk te pakken scherm op de bank wilt gebruiken, is deze Lenovo tablet zeker een aanrader. Het feit dat ik deze met mijn niet al te grote 'mannenklauwen' met één hand vast kan houden, is erg fijn.

Pluspunten

  • Robuust apparaat
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Vast te houden in één hand
  • Gewicht
  • 16x10 schermverhouding

Minpunten

  • Geluidsweergave
  • Klein laadblokje meegeleverd
  • (Nog) geen update naar Android 10 (of 11?)
  • Geen automatische donkere modus

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4

Lenovo Tab M10 FHD Plus (2nd Gen) (ZA5T0302SE) Grijs

Over de hele linie heb je met deze tablet een solide stuk technologie in de hand. De respons op commando’s is direct, de connectiviteit is betrouwbaar, zware applicaties worden zonder haperen gedraaid en het scherm is helder. Een zeer capabele tablet dus. Zeker voor de huidige prijs (€177)!

Pluspunten

  • Accuduur
  • Prijs
  • Bouwkwaliteit
  • Gezichtsherkenning
  • Minimale bloatware

Minpunten

  • Dolby Atmos / Speakers
  • Camera's niet voor foto's

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 4
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+2
BjornskiTestpanel 16 november 2020 Testpanel

Lenovo Tab M10 FHD Plus (2nd Gen) (ZA5T0302SE) Grijs

Voor € 177,- krijg je een prima tablet, met fijne software, een stevige metalen behuizing en zonder bloatware.

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • Prima scherm
  • Bijna stock Android
  • 3.5MM Headphone jack en
  • USB-C met host-functie

Minpunten

  • Laag volume 3.5mm jack
  • Lage helderheid scherm
  • Geen Netflix HD
  • Nog geen Android 10 en beveiligingspatches lopen een maand of 2 achter

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

wim48dro 3 maart 2022 Product gekocht

Lenovo Tab M10 FHD Plus (2nd Gen) (ZA5T0302SE) Grijs

ik ben er redelijk tevreden over helaas valt Bluetooth zeer regelmatig uit en moet dan weer herstarten; dit gebeurt terwijl ik er vlakbij ben een ander mankement dat vrijwel dagelijks gebeurt, is dat de tablet uitgaat en herstart zonder reden ik koop geen Lenovo meer nu 15 maanden oud

Pluspunten

  • ik gebruik de tablet dagelijks ongeveer 16 uur; podcasts, youtube, ZiggoGoTV, soms Googlen
  • ik ben er redelijk tevreden over, maar de uitval en herstarten zijn irritant

Minpunten

  • bluetooth valt elke 20-30 minuten uit en maakt dan weer contact (alleen als de telefoonfunctie aan is)
  • tablet herstart elke dag wel eenmaal, soms vaker
  • wordt warm als hij van de lader af is

Eindoordeel

Score: 4
V01dPr0xY 10 juni 2021 Product gekocht

Lenovo Tab M10 FHD Plus (2nd Gen) (ZA5T0302SE) Grijs

Degelijke tablet, Dunne schermranden en behuizing Scherm is top

Pluspunten

  • scherm
  • batterijduur
  • voelt enorm stevig aan

Minpunten

  • nog geen gevonden

Eindoordeel

Score: 5
fdgroote 17 januari 2021 Product gekocht

Lenovo Tab M10 FHD Plus (2nd Gen) (ZA5T0302SE) Grijs

Na de automatische update naar Android 10 is deze tablet geen f*** meer waard. Apps crashen (waaronder de kindermodus), ontbrekende notificaties, ... Met Android 9 verliep alles ok, maar nu :-( :-( :-(

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteit (i.c.m. Android 9)
  • Mooie tafelonderzetter (i.c.m. Android 10)
  • Audiojack

Minpunten

  • Android 10 upgrade
  • Apps crashen
  • Kids mode werkt niet meer

Eindoordeel

Score: 1
Jay47 19 april 2020 Product gekocht

Lenovo Tab M10 FHD Plus (2nd Gen) (ZA5T0302SE) Grijs

Laatste update is van Okt 2019, irriteert mij! Sherm is een beetje wazig. Kom net achter dat er een 6 jaar oude IMG GE8320 GPU in zit. Score gaat omlaag, niet verwacht dat er zo een oude GPU in zat en dat voor een tablet die in januari is uitgebracht!

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Dunne bezels
  • Niet zo duur

Minpunten

  • Geen updates, laatste update is van Oktober 2019
  • Scherm een beetje wazig
  • 6 jaar oude GPU
  • Voel me een beetje genaaid

Eindoordeel

Score: 2
bArAbAtsbB 14 april 2020 Product gekocht

Lenovo Tab M10 FHD Plus (2nd Gen) (ZA5T0302SE) Grijs

Prima tablet voor de prijs, verwacht dus geen topprestaties, maar voor algemeen gebruik een prima tablet

Pluspunten

  • 1080p scherm
  • Kleinere formfactor dan andere 10inch
  • 64gb opslag is genoeg

Minpunten

  • Slechte beschikbaarheid hoezen

Eindoordeel

Score: 4
Woeiruty2 31 maart 2020 Product gekocht

Lenovo Tab M10 FHD Plus (2nd Gen) (ZA5T0302SE) Grijs

Zeer goede kwaliteit voor de prijs, heeft een prachtig scherm en mooie dunne randen. De tablet voelt heel licht in de handen en het apparaat heeft tenminste een 3.5mm jack, alleen is netflix niet in HD te zien via deze tablet.

Pluspunten

  • Prijs / Kwaliteit
  • Dunne randen
  • 3.5mm jack

Minpunten

  • Netflix niet in HD beschikbaar

Eindoordeel

Score: 4
IkWilbert 29 januari 2020 Product gekocht

Lenovo Tab M10 FHD Plus (2nd Gen) (ZA5T0302SE) Grijs

Nadat mijn Samsung tab a 2016 kapot ging een tijdje geen tablet gehad. Ik kwam vorige week deze tablet online tegen en tijdens de btw dagen bij de Media Markt gekocht. Het is een mooie lichte tablet, lekker veel geheugen en opslag en een mooi groot scherm.

Pluspunten

  • Licht
  • Snel
  • mooi groot 10,3 inch scherm
  • 4GB intern geheugen
  • 64GB opslag
  • Smalle bezels
  • twee speakers aan de zijkant
  • Prijs

Minpunten

  • Beetje Lenovo bloatware
  • Geen 4K scherm
  • Wat aan de gladde kant
  • Nog geen hoesjes beschikbaar

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Lenovo Tab M10 FHD Plus (2nd Gen) (ZA5T0302SE) Grijs?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee