Prijs | |
Specificaties | Bridge met 2x E27 lampen (Multi prot.) - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
2 lampen
Functioneel, degelijk, leuk en makkelijk in gebruik. Wel een beetje aan de prijs.
Kwaliteit | Score: 4 |
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Goed uitgeruste startset om te beginnen met het Hue systeem. Door 3 lampen, de bridge en de afstandsbediening kun je hiermee bijvoorbeeld de woonkamer van slimme verlichting voorzien. De lampen reageren vlot op opdrachten van zowel de afstandsbediening als de app en hebben veel instelmogelijkheden qua kleur en felheid.
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Ideaal starterspakket om de eerste stappen naar een smart lighting systeem in te zetten. Dit, i.c.m. een gebruiksvriendelijke en gepolijste app met een heel hoog plug & play gehalte.
Kwaliteit | Score: 4 |
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Ik ben 1 van de gelukkige geweest die dit set heeft toegestuurd gekregen van Tweakers om te mogen testen. super ervaring tot nog toe. 1 in de kinder kamer, en 1 in papa's game room die gekoppeld is aan ambilight. vind het duur, maar zeker de moeite waard.
Prijs | Score: 2 |
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Waarom heb ik dit niet eerder aangeschaft
Degelijk maar ook duur
Prijs | Score: 2 |
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Geweldige sfeerverlichting, deze bedien met je mobieltje!
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Lampen met een wow factor
De HUE white & color ambiance lampen zijn super. Hebben een goede lichtopbrengst en fijne kleuren. Ik gebruik ze vooral als wake-up licht en partylight. De eenvoudigste manier om dimbare lampen te hebben.
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Prachtig product, makkelijk in opzet en gebruik en integreerd met vele externe applicaties en systemen, maar is wel aardig aan de prijs.
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Wat een leuke ervaring, deze lampen! Ik ben er ongeveer een uurtje mee bezig geweest om de app helemaal te hebben uitgezocht en ingesteld. Nu gaan de lampen met 1 druk op de knop aan.Geweldig leuk om te spelen met licht. Zo verslavend dat ik bijna alle lampen heb vervangen.
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Het aansluiten van de bridge is een fluitje van een cent. Stekker in het stopcontact en de netwerkkabel van de bridge gaat in een poort op het modem. De lampen zijn al geplaatst, de bridge hangt aan het netwerk. Hue app downloaden en aan de slag! Onbegrensde mogelijkheden!
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Het is gewoon fantastisch. Verschillende kleuren en wit tinten. Lampen die je kan programmeren en dan vanzelf aan en/of uit gaan. Ik wil al niet anders meer. Het is zo enorm handig. Ik ben fan.
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Waaauw! Dat was mijn eerste reactie toen de drie Hue lampen aangesloten waren. Wat een sfeertje gelijk in huis zeg! De dimmer switch(slimme draadloze schakelaar)is ook super handig en kan je overal in huis ophangen. Wat een heerlijke lichtbeleving. Er zijn nog zoveel andere mogelijkheden. Ik ga ze zeker uitbreiden!
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Ik moet zeggen, ik ben inmiddels arm, maar vooral gelukkig. Hoofdreden hiervan is toch wel de integratie met Apple HomeKit. Als Apple gebruiker heb je zeker alternatieven, maar het zeer complete aanbod van Hue en de extreem lange levensduur van de producten maakt dat het lastig te negeren is.
Handig om via de app te dimmen en aan/uit zetten. Verbinding is altijd in orde. Inmiddels ook 10 spots en 4 buitenlampen met lampen voorzien. Lichtsterkte is OK, een variant met meer lumen is wenselijk. Google home mini werkte niet goed en zit weer terug in de doos.
In de reviews zijn verschillende zaken genoemd, maar voeg er een aan toe. Philips Hue communiceert met Ambilight-televisies wat een geweldige sfeer oplevert: de zonsopkomst in de Lion King, het oceaanblauw van Life of Pi, en als in een horrorfilm de lichten uitvallen gebeurt dat ook in de woonkamer. Verslavend!
Met deze lampen geef je je kamer in een handomdraai een nieuwe 'feel'. Met de bijgeleverde dimmer/remote kan je switchen tussen 5 (via app) geconfigureerde lichtstanden, dimmen en de lampen uit- en aanschakelen. Verslavend speelgoed!
Fijn en goed werkend systeem, de keuren zijn erg goed. Helaas zijn de App-Updates geen verbeteringen. Daar waar scenes voorheen gemakkelijk aanpasbaar waren blijft het nu zoeken. De Hue's werken samen met de Ambilight van Philips TV's voor een "totaalervaring".
Philips Hue starter kit gekocht om mee te beginnen in de domotica. Het is erg verslavend. Het is erg fijn dat de kleur en intensiteit in te stellen is. Ook de programmeer mogelijkheden zijn erg fijn.
Sfeer!De app werkt fantastisch en je hebt eindeloos veel mogelijkheden. De draadloze schakelaar is erg handig, maar wij maken vooral gebruik van de app. Wij hebben een verjaardag gehad waarbij we de muziek hebben aangesloten op het licht waarmee we een leuke disco effecten konden creëren.
De lampen zien er goed uit, stevig gebouwd en voelen robuust aan. In 10 min geinstalleerd. De kleuren en felheid zijn goed in te stellen en zorgen voor een leuke sfeer. Instellen kan automatisch maar ook handmatig met de bijgeleverde dimmer, Iphone en AppleWatch! Meteen ook maar de Led-strip besteld.
Speelgoed voor mannen. Gehele woning bedienen met je telefoon( of met een afstandbediening ). en niet meer de gehele kamer doorlopen om alles uit te zetten, of overal schakelaars op te zetten die weer met een losse bediening werken. Voor geprogrammeerde "scenaries" Zoals "Energie" " Lezen " "Artisch " etc...
Philips Hue colour aangesloten wat erg gemakkelijk ging, wel is de beschrijving erg mager. Ben nog aan het kijken om het geheel te koppelen aan het Fibaro systeem waarvan Philips een addon heeft gemaakt. helaas is het me hier nog niet gelukt om met scenes te werken.
Ik had mijn twijfels over dit product.Of ik dit wil in mijn huis.Maar: Ja, je wilt dit in huis. Het enige minpuntje is de huidige prijs van de lampen. Uitpakken gaat net zo snel als de installatie.Erg eenvoudig! Ik ga snel uitbreiden in mijn hele huis.