![]() |
Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - April 2020 In de Laptop Best Buy Guide van april 2020 kijken we naar de beste budgetlaptop tot vijfhonderd euro, basislaptop tot zevenhonderd euro en mainstreamlaptop tot duizend euro. |
![]() |
Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2020 In de Laptop Best Buy Guide van februari 2020 kijken we naar de beste laptops in de prijscategorieën 500 euro en 700 euro, en naar de beste thin&light tot 1000 euro. |
Ik was op zoek naar een goede vervanging van mijn Asus N550LF, vooral om VM's te draaien en te werken. via eigen onderzoek en BBG bij deze uitgekomen. Redelijk tevreden maar toch wel een paar kritiekpunten.
Prima laptop, zeker voor zijn prijs. Het scherm: niet briljant maar voldoet prima. Het toetsenbord is heerlijk. Snelheid is heel best en videoconferencing gaat met de de E595 ook heel goed. Geheugen en opslag is makkelijk te upgraden. Enige twee nadelen: de micro-SD card reader en afwezigheid backlit keyboard.
Stevig gebouwde laptop, met een heerlijk toetsenbord, goed scherm, goed touchpad en goede specs. Speakers zijn wat aan de matige kant, en de USB2.0 poort aan de rechterzijkant is een gekke keuze. Maar voor de rest een uitstekende laptop die waarschijnlijk nog jaren mee kan. Al met al, een aanrader!
Prima product (mijn is 20NFCTO1WW ThinkPad E595).
Ik heb hem al sinds juli 2019. Direct van de Lenovofabriek. Gekocht vanwege de nieuwe Ryzen 5 3500U en de upgradebaarheid (wel speciale tools nodig).
geupgrade tot 32GB RAM + 2,5" SSD.
Draai er Linux op (Ubuntu).