Gemiddelde gebruikersscore
De Bip is een sport/fitnesswatch met veel mogelijkheden. Het scherm is duidelijk, er zijn veel sensoren, instelmogelijkheden en er is ondersteuning van 3rd-party developers. Door die ondersteuning wordt het een echte smartwatch en dat allemaal voor ongeveer 50 euro. Een echt top apparaat dus.
De Amazfit Bip. Alleen al door zijn prijs aantrekkelijk. Maar moet je dit apparaat kopen en zo ja, wat krijg je er dan voor terug?
Een smartwatch die goedkoop is maar toch veel features heeft. Kan deze Apple Watch clone zich mengen in de strijd? Hij is waterdicht, heeft GPS, kan een maand op één lading doen en je kan de Watch Face aanpassen. Ik ben onder de indruk!
Ziet er leuk uit. Hardlopen. Geeft bijna alles wat ik zoek: afstand, tempo, tijd, route. Bij elke km gerend trilt de watch. Nadelen: hardloopinfo te klein om tijdens het hardlopen goed af te lezen. De route geeft hij niet helemaal aan. Hij telt wel alle km's gerend. Bandje is zwak.
Ik kocht dit een jaar geleden om 3 redenen : het zuinige luminiscente scherm dat altijd actief blijft en super goed leesbaar is bij gewoon daglicht, daardoor de super levensduur op 1 batterijlading en vooral de vette tweaking mogelijkheden, tools en software die door de community ter beschikking zijn
Voordelige smartwatch met GPS en hartslagmeting, ideaal voor de amateur-sporter die niet veel geld wil uitgeven. Erg lange batterijduur.
Ik heb gekocht voor sporten. maand geleden. Het is licht gewicht, zonder toeters en bellen. Geef nog wel notificaties, maar lezen moet van de telefoon. werk goed met app notify & fitness op mijn xiaomi mi 9. hardloop functie werk goed, alleen mijn hartslag vind hij vaak niet.
Dit horloge is voor ieder die puur een functioneel horloge wil zonder fancy layout.
Hij doet wat hij moet doen en ook nog eens verbluffend goed.
Wanneer ik m niet in sport stand heb staan (gps enabled + hartslag continue meting)
verbruikt hij +/- 2% accu per dag.
alle mogelijkheden getest en alles werkt zoals in beschrijving.
Bij opstarten van het compass is wat geduld nodig
De Mi band 3 werkte bij mij niet met fietsen, de Bip heeft een eigen GPS chip en werkt prima met fietsen. gekocht bij Belsimpel € 61, inclusief 2 jaar garantie .
Accuduur met juiste watchface 45+ dagen, incl. wekelijks workout gebruik. Watch faces zijn niet echt op NL/EU gericht helaas. Zit comfortabel, wel het bandje inmiddels vervangen. Enige nadeel is de knop x-seconden vasthouden start een workout. Is aan te passen. maar linksdragend wil de knop wel eens per ongeluk aangaan.
Kan ik de gsm functie uitzetten vanwege batterij besparing
Ik vind het een heel fijn horloge maar de GPS valt me tegen. Het duurt lang tot hij signaal vindt en snelheid zeer onnauwkeurig (11 of 19km per uur bij wandelsessie) . Hebben meer mensen hier last van? Twijfel of ik het horloge terug zal sturen.. Ben verder wel tevreden.
Veel voor weinig, dat kenmerkt de Bip. Veel mogelijkheden om hem met 3rd party apps aan te passen maar ook een uitstekende eigen app en tot 4 weken accu! Mijn eerste smartwatch na hiervoor een Mi band 2 gehad te hebben en het heeft mij overtuigd van het nut!
Heb de Bip nu 2 maanden in gebruik en ben teleurgesteld. De activiteitentracker werkt redelijk bij hardlopen maar is bij zowat onbruikbaar bij elke andere activiteit.
Notificaties zijn erg onoverzichtelijk maar trilmotor is duidelijk. Gebruik de onofficiële app!
Serieus activiteiten tracken? Investeer dan in iets als Garmin of Polar.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Ook geschikt voor een dunne pols. De Mi Fit app, die bij de smartwatch hoort, is erg overzichtelijk en fijn in gebruik. Zou de smartwatch zeker aanbevelen aan anderen.
Erg goed voor zijn prijs (52 euro), bouwkwaliteit is goed. Scherm is relatief mooi wanneer de backlight uit is. Ziet er vlot uit en voelt erg comfortabel aan.
Third party support is heel erg fijn, hiermee kun je custom watchfaces installeren en/of notificaties van apps zichtbaar laten worden.
Top product, gekocht via iBood met extreme korting.
Ik heb de watch nu bijna een week en hij bevalt super.
Je kunt zelfs (in tegenstelling tot de miband2 die ik hiervoor had) aangeven dat het licht geven bij optillen enkel tussen bepaalde uren mag. Dus 's nachts blijft hij donker.
Prima te dragen als regulier horloge, met de juiste watchface veel info. Accu gaat erg lang mee. Notificaties werken prima. Waterdicht. Ik heb het mijne gekocht bij Gearbest, voor 52 euro, dat scheelt nogal wat.
Ik heb dit horloge gekocht om mee hard te lopen. Zowel de bouwkwaliteit als de gebruiksvriendelijkheid van de bijbehorende app hebben mij in positief opzicht verrast. Ik draad het horloge nu dagelijks in plaats van alleen tijdens het hardlopen.