Tweakers

Tweakers zegt: 8,5

Gebruikers

Score: 4
19 reviews

Jabra Elite 75t (Titanium, Zwart)

Prijs
€ 141,12
Specificaties In-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Chris Broesder - Redacteur mobile 9 juli 2020

Bluetoothoordoppen Round-up - Is duurder ook beter?

De Jabra Elite 75T zijn erg fijne bluetooth-oordoppen, die maar weinig nadelen kennen. Voor hun prijs klinken ze gedetailleerd en zijn ze standaard ingesteld als allemansvriendjes, ware het niet dat de bastonen wel wat overdreven zijn. Dat kun je echter eenvoudig herstellen met de equalizer. Die vind je terug in de app, samen met nog een heel aantal handige functies. Ook kun je de bediening helemaal naar wens instellen. De doppen waarmee je ze bedient werken bovendien erg prettig. Als je bijvoorbeeld in het verkeer deelneemt, kun je omgevingsgeluid laten versterken. Dit klinkt in tegenstelling tot bij veel andere oordoppen natuurlijk. De waterdichtheid is van een dusdanig niveau, dat een kleine regenbui geen probleem zou moeten zijn. Een nadeel van deze oordoppen is dat ze geen actieve noisecancelling hebben en dat is iets wat op dit prijspunt steeds vaker beschikbaar zal komen bij concurrenten. Lees verder »

Pluspunten

  • Prima geluidskwaliteit
  • Modus omgevingsgeluid klinkt natuurlijk
  • Uitgebreide functies en bediening
  • Fijne bediening met fysieke knoppen

Minpunten

  • Geen actieve noise cancelling

Eindoordeel

Tweakers zegt: 8,5
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
9
Score: 4
6
Score: 3
1
Score: 2
2
Score: 1
1
Toon reviews van:
+3
Defspace 23 november 2019 Product gekocht

Jabra Elite 75t (Titanium, Zwart)

Op het moment van schrijven mijns inziens de beste earbuds in de wereld. Ze hebben een zeer goede geluidskwaliteit zowel voor muziek als voor spraak, gaan lang mee qua batterijduur en zien er ook nog stijlvol uit.

Pluspunten

  • Bovengemiddelde geluidskwaliteit
  • Prima batterijduur
  • Stijlvolle earbuds

Minpunten

  • Mijn stem lijkt bij lawaaierige omgevingen ook weggefilterd te worden.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

+2
Thomaskoopman 14 augustus 2020 Product gekocht

Jabra Elite 75t (Zwart)

Dit product doet wat het zegt. Super geluidskwaliteit (ik houd van de grote hoeveelheid bass), en batterij gaat 7 uur zeker mee.

Pluspunten

  • Compact formaat
  • Zeer goed geluid
  • quick charge

Minpunten

  • Dekseltje voelt een beetje fragiel aan
  • HearThrough werkt niet feilloos
  • Bereik tussen oortjes is heel klein

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
SpidytweakNewbie 14 maart 2021 Product gekocht

Jabra Elite 75t (Titanium, Zwart)

Bouwkwaliteit verbaasde me op positieve manier.

Pluspunten

  • Robuust
  • Hoge kwaliteit
  • Prijs uiteindelijk meer dan waard

Minpunten

  • Ik mis nano technologie die ze automatisch schoon houd binnen de hoes 😉

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
royvbekkum 15 juni 2020 Product gekocht

Jabra Elite 75t (Titanium, Zwart)

Het zou een top product zijn maar helaas is een ruis/vervorming te horen in het linker oortje. Is enkel te horen bij bepaalde frequenties of toonhoogtes, voornamelijk bij stemmen.

Pluspunten

  • Accu
  • Comfort
  • Hear through

Minpunten

  • Ruis linker oortje

Eindoordeel

Score: 2

+1
SkilmastNewbie 5 maart 2020 Product gekocht

Jabra Elite 75t (Titanium, Zwart)

Deze oortjes hebben alles wat je nodig hebt. 1 groot minpunt wat ik ook een deal breaker vind is dat het serieus onmogelijk is om alleen het linker oortje te gebruiken.

Pluspunten

  • Sterke bass
  • Goede app
  • Kleine case
  • USB c oplaad port
  • Magnetische locks voor de earbuds
  • IP rating

Minpunten

  • Niet comfortabel genoeg voor lange luister sesies
  • Kan oortjes niet individueel gebruiken!
  • Geen ANC

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 2

heihar 6 maart 2022 Product gekocht

Jabra Elite 75t (Titanium, Zwart)

Na bijna 2 jaar valt ook bij mij het volume van rechter oor naar bijna nul. Dit blijkt een bekend probleem. Nooit buiten gebruikt dus nooit nat of vochtig geworden. Ik kan dit setje dus ook niet aan bevelen omdat schijnbaar regelmatig oortjes stuk gaan.

Pluspunten

  • Geluid
  • Oplaadbaar doosje
  • Hear trough
  • Lading duidelijk via ledje

Minpunten

  • Snel defect schijnbaar

Eindoordeel

Score: 2
1Joshua5 10 februari 2022 Product gekocht

Jabra Elite 75t (Titanium, Zwart)

Grootste probleem en google dat maar eens 'jabra elite 75t low volume' Op de een of andere manier wordt op mijn iPad pro en Lenovo laptop de volume gedownscalled tot zeg 40% van de geluidsvolume. Dan krijg je allerlei tutorials om dat te verhelpen maar vergeet het maar.

Pluspunten

  • Niet
  • Niet
  • Niet

Minpunten

  • Low volume op diverse apparaten
  • zitten niet echt comfortabel
  • Geluid

Eindoordeel

Score: 1
TheSmithNL 9 augustus 2021 Product gekocht

Jabra Elite 75t (Titanium, Zwart)

Inmidddels een tweede setje, beide hebben het probleem dat het linkeroortje na ongeveer een jaar ineens heel zacht is. Dit is een bekend probleem, voor een setje van deze prijs had ik dit niet verwacht, dit geld als een waarschuwing!

Pluspunten

  • Hearthrough
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • Snel defect

Eindoordeel

Score: 3
marqvds 22 juli 2021 Product gekocht

Jabra Elite 75t (Zwart)

Na flink wat te hebben rondgekeken en reviews te hebben gelezen uiteindelijk de Jabra Elite 75t gekocht. Positief verrast door de bouwkwaliteit, het draagcomfort en de bijbehorende App. Geluidskwaliteit is ook dik in orde en door de toevoeging van ANC ook erg compleet.

Pluspunten

  • ANC en Hearthrough
  • draagcomfort en gewicht
  • Accuduur

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
sammen35Newbie 12 juli 2021 Product gekregen

Jabra Elite 75t (Titanium, Zwart)

geweldig geluid! echt ongelooflijk! Bereik kan iets beter, en de 7 uur haal je ook niet..miss ligt het aan mijn bluetooth protocol?

Pluspunten

  • GELUID! bass weergave, eigenlijk het hele spectrum
  • alles in te stellen
  • gemak

Minpunten

  • bereik
  • geen 7 uur wat ze aangeven

Eindoordeel

Score: 5
merrybreeder 12 mei 2021 Product gekocht

Jabra Elite 75T (Goud)

Heerlijk geluid en block van nature het geluid al behoorlijk, zonder ANC. De oortjes vallen binnen de oorschelp en blijven redelijk goed zitten. Gaan een prima 7 uur mee zonder ANC. Goed in te stellen naar ieders voorkeur. De mogelijkheid om 1 oortje te gebruiken NOK

Pluspunten

  • Prijs
  • Geluidskwaliteit
  • Gebruiksduur
  • Active Noice Canceling na update
  • Vallen IN het oor en blijven daar
  • Equalizer
  • Find my Jabra mogelijkheid

Minpunten

  • Deksel acculader
  • Lastig schoonmaken lader binnenzijde
  • 1 oortje gebruiken kan NIET

Eindoordeel

Score: 4
c4m3lNewbie 16 maart 2021 Product gekocht

Jabra Elite 75t (Titanium, Zwart)

Redelijk goede geluidskwaliteit voor een redelijke prijs. Microfoon werkt goed. App met uitgebreide mogelijkheden. Bass goed, maar mid soms wat flets. Niet zo goed als Airpods Pro: die hebben echt betere ANC en beter geluid. Desalniettemin zijn deze Jabra's een goede "bang for the buck" .

Pluspunten

  • redelijk goed geluid
  • redelijke ANC
  • app met uitgebreide mogelijkheden
  • goed te bedienen fysieke knoppen
  • microfoonfunctie goed

Minpunten

  • geluidskwaliteit kan beter
  • ANC kan beter

Eindoordeel

Score: 4
Pegasus 24 februari 2021 Product gekocht

Jabra Elite 75t (Titanium, Zwart)

Deze earbuds klinken echt goed! Werken ook prima met Microsoft Teams als draadloze headset. Geluid is veel beter dan mijn QCY T2C. Accu gaat circa een werkdag mee. Ook de enige betaalbare earbuds die gelijktijdig met laptop en smartphone gekoppeld kan zijn. Echt top voor de prijs.

Pluspunten

  • Prima geluid met mooie sound stage
  • Multi point verbindt 2 apparaten
  • Werkt goed met MS Teams
  • ANC middels firmware update
  • Handige app met o.a. equalizer
  • Accu gaat werkdag mee
  • Goede microfoons

Minpunten

  • Pasvorm kan beter

Eindoordeel

Score: 5
PTFW 22 augustus 2020 Product gekocht

Jabra Elite 75t (Titanium, Zwart)

Deze oortjes zou ik zelfs voor de front of house mix durven te gebruiken, echt een top audio weergave en daar bovenop ook nog eens een super draagcomfort.

Pluspunten

  • Neutrale diepe laagweergave (Bas)
  • Draagcomfort
  • Functies

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
R.K.Newbie 21 juli 2020 Product gekocht

Jabra Elite 75t (Titanium, Zwart)

Sinds 2 maanden in bezit van deze fantastische oortjes. Ik kan geen echt grote minpunten opnoemen. Vind het product zijn geld waard. De rest van de familie vond de Jabra's zo goed klinken dat wij nu totaal 3 setjes Elite 75t in huis hebben.

Pluspunten

  • Goede bas
  • Prima draagcomfort
  • Goede app
  • Geluid is heel goed te personaliseren

Minpunten

  • Aanduiding L of R niet duidelijk op oortjes af te lezen

Eindoordeel

Score: 5
matje98 16 juni 2020 Product gekocht

Jabra Elite 75t (Titanium, Zwart)

Heldere microfoon voor calls met lange accuduur. Comfortabel genoeg om de hele dag te dragen & sublieme geluidskwaliteit. Een aanrader!

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Batterijduur
  • Kwaliteit microfoon
  • Twee apparaten tegelijk verbinden

Minpunten

  • linker oortje niet individueel te gebruiken

Eindoordeel

Score: 5
pweide 2 juni 2020 Product gekocht

Jabra Elite 75t (Titanium, Zwart)

Super oordopjes, top geluid en veel functies. Sinds de laatste update zijn de koppen aanpasbaar wat ze doen, zoals volgend/vorig nummer, spraakbediening etc. Heb deze doppen 40-45 uur per week op werk(fietsproductie;luide omgeving) in en vind deze zeker een aanrader!! Gebruikt icm comply truly wireless memory foam dopjes.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Goede bass
  • Aanpasbare knoppen sinds 28 mei update
  • HearTrough functie(is mijn werkgever ook blij mee)
  • Prima batterijduur ~7u
  • Precies goede fysieke knoppen, zeeer makkelijk in te drukken zonder het dopje in je gehoorgang te duwen
  • Overzichtelijke app

Minpunten

  • Links is niet afzonderlijk te gebruiken.
  • Fysieke knoppen kan door mensen ook als nadeel gezien worden, (behalve met regen, handschoenen, etc)

Eindoordeel

Score: 5
trisje 1 juni 2020 Product gekocht

Jabra Elite 75t (Titanium, Zwart)

De oortjes zittin goed, . Passtrue functie werkt goed,. De oortjes hebben knop voor bediening calls en afspelen, Bluethooth werk uitstekend, heeft een goed bereik. Als je het rechte oortje verwijderd stop de muziek, Met een film wareupdate active noice cancelation. Het resultaat is echter niet erg goed.

Pluspunten

  • doosje klein
  • goed bereik
  • goede app.
  • updates van Jabra.
  • bediening oortjes uitgebreid met veel functies
  • bluetooth heeft goed bereik.
  • kan er mee sporten
  • knop op oortjes werkt goed en handig

Minpunten

  • hoort ruis bij pass true als je geen muziek luisterd

Eindoordeel

Score: 4
Slaksak 13 februari 2020 Product gekocht

Jabra Elite 75t (Titanium, Zwart)

Zeer tevreden met de aankoop van de Jabra Elite 75t. Nu 2 weken in gebruik. Verbinding is goed. Valt zeer goed in je oor. Geschikt voor sporten

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Batterij
  • Pasvorm

Minpunten

  • Hear-Trough niet geweldig

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Jabra Elite 75t (Titanium, Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee