Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 5
8 reviews

Steelseries Apex 7 (QX2 Red, Qwerty US)

Prijs
Specificaties Bedraad Qwerty met Steelseries QX2 Red switches - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
7
Score: 4
1
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+3
Dutchiee 28 juni 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.Dutchiee schreef afgelopen jaar 22 reviews, waarvan 36% gesponsord.

Steelseries Apex 7 (QX2 Brown, Qwerty US)

In mijn laatste review van de Steelseries Apex 7 (Red Switches) vroeg ik mij af hoeveel het nou daadwerkelijk verschilt tussen de Red en Brown switches. In deze review loop ik door de Apex 7 (Brown) heen!

Pluspunten

  • Lichte mechanische aanraking
  • Aluminium behuizing voelt stevig aan.
  • De brown switches/mechanical switches spelen fijn - erg direct
  • RGB & LCD scherm
  • Uniforme software voor alle Steelseries producten
  • Kan worden verhoogd door middel van switches aan de onderkant
  • RGB verlichting aanpasbaar per key (handig om profielen voor games te maken)
  • Magnetische polssteun

Minpunten

  • Prijs, met 190 is het geen goedkoop toetsenbord
  • Polssteun is vrij snel te bekrassen

Eindoordeel

Score: 5

+3
Dutchiee 29 februari 2020 Product gekregen

Steelseries Apex 7 (QX2 Red, Qwerty US)

De Steelseries Apex 7, is de goedkopere variant van de Apex Pro. Een toetsenbord waar de drukgevoeligheid kon worden aangepast (zelfs per toets). De Apex 7 heeft wel dezelfde layout, en zelfs hetzelfde LCD schermpje. Hoe bevalt dit toetsenbord? Ik zoek het uit!

Pluspunten

  • Lichte aanraking
  • Aluminium behuizing voelt stevig aan.
  • De ‘red switches’/mechanical switches spelen fijn - erg direct
  • RGB & LCD scherm
  • Uniforme software voor alle Steelseries producten
  • Kan worden verhoogd door middel van switches aan de onderkant
  • RGB verlichting aanpasbaar per key (handig om profielen voor games te maken)
  • Magnetische polssteun

Minpunten

  • Prijs, met ongeveer 170 is het geen goedkoop toetsenbord

Eindoordeel

Score: 5

+2
FuriousB 8 juli 2020 Product gekocht

Steelseries Apex 7 (QX2 Red, Azerty FR)

Na vele jaren tijd voor een nieuw toetsenbord, poging 2! Met success.. Want ik heb eindelijk een waardige vervanger voor mijn apex 350 van jaren geleden waar ik wel gewoon aan kon raken. Stil, dankzij de red switches. Niet te klein maar net goed, zeker met de magnetische wrist rest.

Pluspunten

  • Gebruikte materialen
  • Stil dankzij red switches
  • Magnetische wrist rest
  • Steelseries engine
  • Opties tot aanpassen van de rgb in zones

Minpunten

  • Niet de goedkoopste

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 4
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

+2
AlkoMasterz 17 oktober 2019
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.AlkoMasterz schreef afgelopen jaar 10 reviews, waarvan 90% gesponsord.

Steelseries Apex 7 (QX2 Red, Qwerty US)

De Steelseries Apex 7 is bijzonder, niet alleen door zijn features maar ook de prijs. Met zijn prijskaartje is het niet het duurste wat er is. Er zijn andere fabrikanten welke soortgelijke features vertonen voor de helft meer. Het is een uniek stuk wat zeker niet misstaat bij je battlestation.

Pluspunten

  • Solide aluminium
  • Per key RGB
  • OLED scherm
  • USB Passthrough
  • Snelle toetsen

Minpunten

  • Learning curve voor de software
  • Prijs is redelijk hoog

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 3
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

Kaastosti 23 maart 2021 Product gekocht

Steelseries Apex 7 (QX2 Brown, Qwerty US)

Het voelt als een solide toetsenbord met genoeg configuratie mogelijkheden. Toch was het niet het toetsenbord waar ik op hoopte. Al jaren werk ik met relatief stille low-profile toetsenborden. Het verschil in geluid is, ondanks de brown switches, aanzienlijk. Voor mij te veel, heb 'm retour gestuurd.

Pluspunten

  • Voelt degelijk
  • Uitgebreid te configureren

Minpunten

  • Prijzig
  • Niet zo stil als ik hoopte

Eindoordeel

Score: 4
vatoloco777 4 oktober 2020 Product gekocht

Steelseries Apex 7 (QX2 Brown, Qwerty US)

Ik heb meerdere keyboards voor meerdere dagen geprobeerd. De Logitech G513, de Logitech G915, de Steelseries Apex 5, de Corsair K68, de Corsair K70, de Corsair K70 low Profile. Deze is verreweg het fijnst voor zowel tekstverwerking (80%) als gaming (20%). De polssteun is qua model en materiaal precies goed.

Pluspunten

  • Erg fijn typen
  • Fijne polssteun
  • De juiste toetsaanslag
  • Niet te licht en niet te zwaar
  • Zowel goed voor gaming als voor tekstverwerking
  • Polssteun zit met magneten vast aan keyboard

Minpunten

  • Prijzig
  • Voelt minder premium aan dan bijvoorbeeld de Logitech G513

Eindoordeel

Score: 5
FxckBanshee 30 mei 2020 Product gekocht

Steelseries Apex 7 (QX2 Blue, Qwerty US)

De Steelseries Apex 7 is een uitstekend toetsenbord. De build-quality is superb, met een 'Aircraft-grade Aluminum Alloy' frame, en een plastic bodem. De per-key RGB is prachtig en is volledig aanpasbaar in de 'Steelseries Engine'. De switches (QX2 Blue) voelen heel erg fijn aan.

Pluspunten

  • Hoge build-quality
  • Kabelgeleiding in drie richtingen
  • Per-key RGB
  • OLED Display
  • 5 On-Board profielen
  • Magnetiche wrist-rest
  • Verlichte USB Passthrough
  • Zeer fijne mechanische switches

Minpunten

  • Prijs | € 189,99 op de officiële Steelseries website, maar is met korting-codes en/of op andere websites goedkoper verkrijgbaar.

Eindoordeel

Score: 5
trainsim87 5 maart 2020 Product gekocht

Steelseries Apex 7 (QX2 Red, Azerty FR)

Zeer gebruiksvriendelijk toetsenbord, ik heb deze samen gekocht met de rival 650 en een steelseries headset. Beiden zijn een prachtige combo zeker een aanrader. Met de degelijke software van steelseries kan je alle functies benuttigen

Pluspunten

  • Zeer degelijke rgb software
  • gebruiksvriendelijk
  • rgb proggramas voor aantal games

Minpunten

  • hoge prijs

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Steelseries Apex 7 (QX2 Red, Qwerty US)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True