Prijs | |
Specificaties | Over-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
(Zwart)
prijs volgen | |
Bij de Bose Noise Canceling Headphones 700 valt vooral het uiterlijk op. Je moet er van houden, van de strakke lijnen en ranke vormen van de NC700. Onze smaak is het niet, wij zien liever een wat robuustere vorm. De constructie van de NC700 is wel lekker stevig, maar het is jammer dat hij niet ingeklapt kan worden. Bovendien gaat het verstellen van de oorschelpen wat stroef. De kussens van de oorschelpen sluiten erg goed af en dat maakt dat de noise cancelling prima is. Je kunt kiezen uit 11 standen, dus eventueel ook wat geluid doorlaten. Hij past het niveau van de noise cancelling echter niet automatisch aan, dat is jammer. Het geluid van de ingebouwde microfoons is erg goed, wat prettig is bij bellen. Het geluid van de NC700 is sowieso de sterkste kant van de hoofdtelefoon. Het is mooi neutraal en leent zich voor allerlei stijlen. We missen echter wel ondersteuning voor verschillende codecs. De NC700 heeft ook weinig latency, maar helaas ook een minder grote batterij, hoewel je er nog steeds 20 uur onafgebroken naar kunt luisteren. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
De Bose NC700 heb ik gekocht voor zijn beloofde "True" Multipoint Bluetooth capaciteiten, superieure microfoon voor gesprekken en hoge mate van Noise canceling. Ideaal voor voice conferencing. Met de laatste firmware 1.3.1 is true multipoint een leugen. Zelfs tussen mobiele devices (bijv twee telefoons) Wacht op de NC700 UC
Prijs | Score: 2 |
Weergavekwaliteit | Score: 4 |
Gebruiksgemak | Score: 2 |
Op zoek naar een koptelefoon met sublieme noise cancellation? Zoek niet verder, want de Bose 700 is echt een topding! In vergelijking met de Sony WH-1000XM3 is het geluid iets minder levendig, maar de ANC is veel beter. Ideaal voor gebruik op kantoor of onderweg.
Prijs | Score: 4 |
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Geweldige noisecancellation om thuis te werken in een woonkamer situatie.
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Geweldige pasvorm, na 5 minuten vergeet je dat je Bose NC 700 op hebt. Geluid karakteristiek lekker neutraal en helder met als het nodig is een voelbare bass.
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Een geweldige headphone, waar ik qua draagcomfort (lees: 'clamping force') maar niet aan kan wennen... en daarom minder draag en waarschijnlijk weg ga doen. :(
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Weergavekwaliteit | Score: 4 |
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Een apparaat dat ongeschikt is voor mensen met oudere smartphones en/of die het bedienen van apparaten lastig vinden. BT zoeken gaat gepaard met zeer storende geluiden in de koptelefoon, apple music gaat soms ongevraagd spelen en de app werkt niet op iOS9. Voorspelbaarheid voor de oudere mens is dramatisch.
Van alle geteste headsets heeft Bose by far de beste noice cancelling. Zo goed dat je iemand die voor je staat op de hoogste stand letterlijk niet hoort praten. Betreft de app: ik vermoed dat Bose tov 2019 niet heeft stilgezeten, de Bose Music App werkt prima en heeft EQ.
De hoofdreden waarom ik dit keer weer Bose heb gekozen en niet een Sony is, omdat ik altijd gebruik heb willen maken van Music Share. Met mijn oude AE2w lukte dat niet met de QC 35, maar zou verwachten dat backward compatibility met oudere techniek wel mogelijk zou moeten zijn.
EDIT: de ongevraagd firmware-updates hebben zich gewreekt en nu is m'n hoofdtelefoon gebricked. Laatste Bose-product dat ik ooit aanschaf.
Enorm blij met deze aankoop. Heeft mijn verwachtingen overschreden. Enige nadeel is dat de assistent nog niet vlekkeloos werkt met nederland/engels gecombineerd.
Eerst de Sony XM3's gekocht, maar daarna toch overgestapt op de 700's. Geweldige luisterervaring.
Update na 1 jaar: buiten het feit dat er (nog steeds) geen equalizer in de app zit ben ik tevreden met de koptelefoon. Accuduur ongeveer een uur minder geworden, mechanisch ook nog goed. Het grootste nadeel is dat hij niet passief te gebruiken is, let daar dus goed op!
Pas gekocht en ben bijzonder blij mee. Ik ben vooral onder de indruk dat tijdens het bellen, de andere partij (of andere kant) jou omgevingsgeluid nauwelijks hoort. Upgraden naar de laatste firmware gebeurde stilletjes, bijna zonder dat ik het door had. BOSE applicatie zorgt er automatisch zelf voor via Bluetooth
Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,