€ 16,53 bij Amazon.nl Marketplace

Review door de redactie

Door Jurian Ubachs - Redacteur 13 oktober 2019

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint - Niet af, niet stabiel en niet aan te raden

Wie het cijfer ziet, vermoedt wellicht dat de ophef rond microtransacties ten grondslag ligt aan ons oordeel. Dat is echter niet het hele verhaal. Ja, we stellen zeker vraagtekens bij het verdienmodel dat hoort bij deze game, maar er zijn grotere problemen. Sommige bugs zijn zo heftig dat ze bijna game-brekend genoemd mogen worden, en sommige nu nog ontbrekende features hadden in onze ogen absoluut bij release in de game moeten zitten. Ghost Recon Breakpoint is niet af. Als Ubisoft tot het voorjaar de tijd had genomen om de AI-teamgenoten toe te voegen en de technische problemen te verhelpen, had het er allemaal heel anders uitgezien, zelfs met die microtransacties. Nu zorgt dit alles er echter voor dat een in potentie prima tactische shooter geen schijn van kans maakt. Er zijn veel te veel haken ogen om een aankoop van zestig euro - of zelfs veel meer - te rechtvaardigen. Lees verder »

Reviews door gebruikers

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
Fusi0nking
12 april 2020 Product gekocht

'uitgebreide review' voor informatie

Pluspunten

• Grafisch in orde
  • Draait goed
  • Immersion mode maakt de game een stuk aantrekkelijker
  • Tactische speel mogelijkheden
  • Survival idee is leuk en voegt wat extras toe.

Minpunten

• Setting vind ik persoonlijk niet echt wat, het 'op een eiland gestrand' gedeelte niet zo erg maar alles erom heen vind ik meh.
  • Voelt als een DLC voor Wildlands, en voelt ook nog is niet af.
  • Standaard prijs + Microtransacties.
  • Veel bugs, het is gewoon niet 'af'.

2 van 5 sterren (Slecht)
AlphaLeader013
13 november 2019 Product gekocht

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, Windows

TC GR Breakpoint is een onafgemaakte game met een identiteitscrisis. Naast de grote lijst van technische issues is het spel is een rare mix van realistische survival elementen en bulletsponge RPG grind systemen. Mijn advies: koop TC GR Wildlands en wacht een jaartje met Breakpoint kopen totdat het gefixt is.

Pluspunten

• Grafisch is de spelwereld erg mooi.
  • Jon Bernthal (a.k.a. the Punisher) steelt de show wanneer hij aanwezig is.
  • Stem acteerwerk is over het algemeen prima.
  • Verhaal en wereld hebben een interessant concept.
  • Voertuigen gedragen zich beter dan in Wildlands.
  • De game heeft potentie. Maar heeft nog meer development nodig om dit te realiseren.

Minpunten

• Een onnaceptabele hoeveelheid Bugs & Glitches.
  • Quality of life problemen en missende features.
  • Verhaal is in uitvoering matig.
  • Onnodig lange grind met levelen en het verzamelen van wapens & materiaal.
  • Geforceerde RPG elementen uit andere Ubisoft games.
  • De ai is ongelofelijk dom en glitchy, zodanig dat het regelmatig gameplay en immersion brekend is.
  • Micro-transacties komen je neus uit. (Bijna) alles it te koop. De grind is duidelijk bedoeld om spelers hier naar toe de duwen.
  • Er is niet geluisterd naar de early testers (Waar ik bij zat). Problemen van 6 maanden terug zijn nog steeds aanwezig.

2 van 5 sterren (Slecht)
Julpower31 Newbie
14 oktober 2019 Product gekocht

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, Windows

Zitten een paar bugs in, maar voor de rest een leuk spel met veel uitdaging.

Pluspunten

• Goede textures
  • Grote map
  • Veel moeilijke missies
  • Geen AI team mates

Minpunten

• Spel nog niet af
  • Attachment die je gevonden hebt kan je niet gebruiken
  • Dat je drone moeilijk gezien wordt door NPC

shadow_tj
14 oktober 2019 Product geleend

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, Windows

Af en toe crasht de game volledig terug naar windoos,.. verdere crashes zijn hoofdzakelijk connectie problemen.

Is deze een 130 euro waard voor alles.. nee zeker niet.. maar met een UPlay+ abbonomnent voor een maand kan je wel het spel spelen voor 15 euro

Pluspunten

• UPlay+
  • Tacties
  • Fun 2 Play

Minpunten

• Crashed af en toe op cruciale missions
  • GPU intensief

DigitalGamer385
13 oktober 2019 Product gekocht

Een prima spel wat voor 80% af is

Pluspunten

• Leuke gameplay
  • Geen AI Team geeft meer uitdaging
  • Goeie graphics
  • Levelings systeem
  • leuk verhaal
  • grote story en genoeg te doen
  • Wapen + attachments genoeg

Minpunten

• hier en daar nog wel kleine bugs maar nog niks ergs tegengekomen
  • Auto mechanics zijn een beetje losjes maar dit was bij wildlands ook al een dingetje vond ik

Heb jij ook een Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, PS4?