Gemiddelde gebruikersscore
De Wooting Two is een van de beste toetsenborden die ik heb gehad, het voldoet aan al mijn verwachtingen, het enige nadeel is dat het op mijn kleine bureau niet tot zijn recht komt om lekker te kunnen typen en gamen.
Van de Tweakers Testfest 2019 thuis gekomen en direct het toetsenbord uit de doos gehaald en aangesloten. Project Cars 2 opgestart en gekeken of dit een veel beter toetsenbord was dan mijn Logitech van 2 tientjes. Het verschil was direct merkbaar. Ik had toen nog niet de analoge opties gebruikt.
Wauw, wat een mooi toetsenbord, deze staat daadwerkelijk bij elke PC.
De RGB van schreeuwerig groen of rood of toch iets anders instellen. Een toetsenbord met borden vol opties en keuzes. Hoe je deze gebruikt is aan jezelf. (toetsenbord met borden vol..... goeie grap...)
"With great power comes great responsibility"
het is een prima toetsenbord maar geen vervanging voor controller
Prima keyboard, typt lekker, redelijke software
je hoort de vering(?) duidelijk bij het loslaten van een toets
analog is lastig voor de setup, meer een hebbeding dan echt nuttig ben ik bang
De Wooting Two is een heerlijk toetsenbord van eigen bodem van een kleine startup. Er wordt druk aan de software ontwikkelt. Een paar van de game opties vragen configuratie (nog niet goed voor gezeten).
Je kan kiezen uit verschillende layouts voor je keyboard en het type switch dat je wilt.