Wooting Two - Flaretech Prism Red Switch - US Layout Review
De Wooting Two is een van de beste toetsenborden die ik heb gehad, het voldoet aan al mijn verwachtingen, het enige nadeel is dat het op mijn kleine bureau niet tot zijn recht komt om lekker te kunnen typen en gamen.
Pluspunten
- Stevige bouwkwaliteit
- Rustige/clean uitstraling
- Configureerbaarheid van toetsen
- Mogelijkheden in software
De Wooting Two
De Wooting Two is een zeer fijn toetsenbord, ook al is er weinig veranderd met zijn voorganger de Wooting One.
Zelf was ik al als 16 jarige weg van de Wooting One en wat er mee mogelijk was en is, ik had alleen zelf nooit het geld om ze te crowdfunden op Kickstarter. Nu 3 jaar later heb ik de Wooting Two en ben zeker niet teleurgesteld.
Het toetsenbord werkt perfect, maar niet op alle momenten. Ik heb zelf nogal een klein bureau en het is wel zo prettig om je armen ergens op te laten rusten wat in mijn geval niet helemaal mogelijk is.De toetsen/keys
De vervangbaarheid is wel mijn favoriet zo kan je eigenlijk eindeloos lang genieten van je toetsenbord zonder een nieuwe hoeven aan te schaffen, maar in de werkelijkheid zal het wel wat anders zijn helaas. De optie om ENTER of ESC toetsen te vervangen met Thug Life sun glasses, is geweldig naar mijn mening.
Zelf heb ik weinig verstand van mechanische toetsen dus ga hier niet verder op in.Bouwkwaliteit
De bouwkwaliteit is uitstekend, ik ga zelf soms ruig om met mijn rand apparatuur maar dit heeft de Wooting Two tot nu toe allemaal overleefd. Het gebruik van een metalen ondergrond geeft naast de stevigheid ook een matte uitstraling.Software en gebruik
Het gebruik van het toetsenbord werkt uitstekend en typte lekker door, op een klein bureau is dit niet helemaal uitstekend. De software geeft extra opties voor het gebruik. Het enige probleem is de software, dit is voor mij onduidelijk en soms nogal buggy, dit gold voor Fallout 76, deze game zag het toetsenbord als game controller wat ik dus heb moeten aanpassen.
Zo in het algemeen is het een uitstekend toetsenbord met een redelijk prijs kaartje, voor budget gamers als mij is dit normaal een no go. Heb je een flink budget? of behoefte aan een van de best mechanische toetsenborden dan is dit het antwoord!