LG's C9 is een absolute top-tv voor fijnproevers die kwaliteit in huis willen halen. De beeldkwaliteit is, zoals we van oled gewend zijn, erg goed, met een enorm groot contrast, goede kijkhoeken en een zeer nauwkeurige weergave. Bovendien is het geluid bovengemiddeld goed, met een mooi stereobeeld en een, voor een televisie, prima laagweergave. Een lage inputlag, de mogelijkheid om via hdmi 2.1 beelden met 120fps weer te geven en de ondersteuning van variabele refreshrates maken de C9 ook voor gamers een uitstekende keuze. Lees verder »
Echt alles is mooi hierop! Sport, film, tv!
De beeldkwaliteit is werkelijk prachtig, het standaard geluid van deze tv is ook echt super goed.
Besluit: mooi beeld, mooi geluid en gebruiksvriendelijk. Prijs - kwaliteit heel erg fijne aankoop.
Kamera-express.be doet er dan ook nog eens een mooie deal bovenop!
Niet voor niets als beste getest, alles wat er al over geschreven was klopt. zeer tevreden met deze super TV.
De installatie vergt bij muurmontage aandacht en moet absoluut met 2 personen. De TV is wat aan de fragiele kant, hij is tenslotte erg dun.
Prachtig design, geweldig beeldkwaliteit. Het geluid is TOP. Ik ben heel blij met de televisie. In alle testen komt deze prijs/kwaliteit het beste eruit!
Pluspunten
Beeld kwaliteit
Geluid
Minpunten
Assistent niet volledige functioneel in Nederlandse taal.
Ten eerste heel fijn geholpen bij Kamera Express Rotterdam Centrum, de verkoopmedewerker was adviserend en meedenkend. De TV ziet er top uit, splinterdun, strak beeld en makkelijk in te stellen.
Prachtige tv. OLED zorgt voor goed beeld en goede kijkhoeken. Makkelijk aan te sluiten en te gebruiken. Bijgeleverde afstandsbediening werkt fijn en alle menu's en dergelijke laden vlot en zonder haperingen.
Erg mooie OLED tv met geweldig beeld en goed geluid .Instellingen en app's zijn met de magic remote goed te bedienen. Het netsnoer had allen langer gekund. Als je een nieuwe tv wilt is dit een top keuze.
Pluspunten
Beeldkwaliteit
Goed geluid
Goede Zwartweergave
Minpunten
kort netsnoer
De voet heeft aan de achterkant veel ruimte nodig.
Na lang wachten wegens leveringsproblemen uiteindelijk toch mijn Lg 65 c9 mogen ontvangen. En het wachten was het waard. Prachtig beeld. Gamen op dit scherm is subliem. Voor degene die twijfelen, niet doen, gewoon kopen. Levering via Kamera Express verliep ook vlekkeloos.
alles is perfect tot nu toe, net 2 weken in het bezit.
Ik las dat het geluid bij sommige mensen tegen viel, ik was juist verrast door de toch aanwezige lage tonen.
Pluspunten
beeld kan niet beter
geluid valt mij toch mee
gebruik is simpel dmv apps
Minpunten
bovenste gedeelte scherm erg dun, lijkt dus breekbaar
Heel mooi beeld. Mijn eerste OLED tv en hiervoor altijd beamers gehad. Flinke upgrade dus. Reflecties vallen erg mee, de tv is ook meer dan helder genoeg met een grote raampartij ernaast. Design van de standaard is erg mooi maar maakt soundbar moeilijk.
Geweldige tv voor een scherpe prijs bij KameraExpress dankzij Tweakers forum.
Het paneel weerspiegelt wel meer licht dan onze vorige tv (met mat scherm), maar het is uiteindelijk minder storend dan ik had verwacht. Het perfecte zwart en de beeldkwaliteit maken dat helemaal goed.
Na veel reviews te hebben gelezen, heb ik de knoop doorgehakt om te gaan voor een OLED tv. De LG C9 serie staat hoog aangeschreven en nu ik de tv in mijn bezit heb, snap ik ook waarom. Wat een genot om naar te kijken!
Zeer mooie tv, ondanks zijn formaat niet storend aanwezig in de huiskamer.
Ook het geluid is zeer goed te noemen.
Levering via Kamera-Express ook prima verlopen en voor een zeer scherpe prijs.
Denk er echter aan de doos niet weg te gooien, deze is nodig voor de cashback actie.
Pluspunten
Mooi design
Ultieme zwart weergave
Prima geluid
Minpunten
Nog geen google home integratie
TV gids functie lijkt app gebaseerd te zijn en werkt pas als de tv volledig is gestart
C9 gekocht bij kamera express en wat een beeld! Bovendien future proof en ideaal voor gamers! Komende van een plasma is dit een wereld van verschil en ik geniet met volle teugen van de nieuwe details in het beeld! Aanrader!
Prachtige tv om te zien, doet denken aan Pioneer van weleer. Beeld in 4k geweldig! Overige content ook prima te doen. Minimale vezels, stevig, geluid voor tv begrippen prima en goed smart platform. Chromecast is overbodig geworden met apps als Spotify, NPO, YT, Netflix, Disney etc ingebouwd. Super aankoop!
Wow het HDR is echt mega mooi, zoveel zelfs dat ik mijn hele mediatheek voor zover beschikbaar is aan het vervangen ben door 4K HDR, dit meer voor de HDR dan de 4K al is dat ook mooi natuurlijk. Scherm is ook in een woonkamer van 4M niet te groot.
Pluspunten
Zichtbaar mooier beeld
Zuinig
Zeer goede upscaling
Super snel voor Gaming
Menu bij instellen van de TV zit niet in de weg op het scherm om te kunnen zien wat er verandert
Prachtige televevisie zowel qua uiterlijk als beeldkwaliteit.
De kleuren spatten letterlijk van het scherm; zeker na het toepassen van de calibratie settings die ik hier heb gevonden: https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c9-oled/settings. Een echte aanrader en zijn prijs meer dan waard !
Super mooie tv met goed geluid. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Als je scherm plaatst is de voet erg zwaar waardoor het scherm kwetsbaar aanvoelt. Sneltoetsen makkelijk in te stellen naar bijvoorbeeld een HDMI-poort. ARC ben ik nog niet over uit met mijn HK BDS330.