Tweakers
Tweakers
De AG9 is het topmodel-oledtelevisie van Sony. Dat betekent dat de tv een strak design heeft, evenals een zeer goede beeldkwaliteit en een uniek audiosysteem, waarbij het geluid daadwerkelijk uit het scherm komt. De tv draait op Android TV van Google, waardoor de handige Chromecast-functionaliteit is ingebouwd. Het toestel heeft eigenlijk geen grote nadelen, maar is in vergelijking met andere oledtelevisies wel wat duur. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
Een tv met een mooi design, goed geluid en een nagenoeg perfect beeld. Matig besturingssysteem (Android tv 8.0). Onder de streep geen tv waar je spijt van gaat krijgen.
We zijn erg onder de indruk van de beeld en geluids kwaliteit van deze TV. Sony heeft een flinke stap in ontwikkeling gemaakt. De installatie was erg simpel, HDMI kabel erin en zeer eenvoudig te installeren. Beeld kwaliteit is ultiem scherp
Schitterend beeld en een strak design. Aansluitingen te over mis alleen vernieuwende features. Spraakbesturing voegt momenteel, op deze manier, niets toe. Het tv menu is wel eenvoudig te gebruiken en werkt snel. Al met al een OLED die de verwachtingen waarmaakt, alleen zonder iets echt nieuws.
Erg mooi OLED TV en redelijk goed geluid.
Tv gekocht in 2020. Zeer tevreden over beeld kwaliteit en android tv systeem (veel opties en apps) mei 2022 gaat tv spontaan niet meer aan. Na contact met sony voor 220€ moederbord vervangen. Schijnt vaker voor te komen bij sony. nooit meer een sony voor mij. Ik raad LG aan.
Gekocht bij Kanera Expres
prima geregeld en geleverd
Prachtig beeld en super geluid
Gaan we via Sony nog een keer surroundgeluid afstellen dan is het helemaal top
Televisie is volledig naar verwachting.
Deze Sony AG9 4K Smart TV is echt geweldig.
Het beeld is echt mooi en zelfs het geluid (Dolby Atmos) is prachtig.
Android TV werkt ook geweldig soepel, alle Apps kunnen erop en werken prima.
Met de laatste update werkt ook de AppleTV+ app op de Sony AG9.
Een werkelijk prachtige TV; ook als die niet aan staat. Het is een sieraad in je woonkamer. Uitstekend beeld en geluid. De installatie is zo gepiept. En het gebruik is intuïtief.
November 2019 dit toestel gekocht, 2399 na cashback. Ervaring is erg goed. Heel goede beeldkwaliteit, paar kleine aanpassingen gedaan aan de standaard instellingen en het was perfect. HDR beelden erg mooi, heldere details worden vooral heel mooi weergegeven. Geluid is ruim voldoende, beter zal het niet worden zonder soundbar.
Waanzinnig mooie tv. Beeld is prachtig, geluid is erg goed voor een tv. En het scherm is flinterdun.
Volledige Atmos compatibiliteit met soundbars is nog erg beperkt. Hopelijk volgt dat snel. Compatibiliteit met media van NAS is matig.
Al met al meer dan de verwachtingen overtroffen.
Een bioscoopervaring thuis zegt Sony en dat is niet overdreven. De televisie heeft zo'n fenomenaal geluid dat je homecinemaset overbodig is. Goede kleurendefinitie in beeld, maar ook geluid. Spectaculair.
Ik was, na 8 jaar een plasma TV te hebben gehad, nieuwsgierig naar de nieuwe OLED technologie. Ik ben aangenaam verrast en de TV heeft inmiddels haar plek gevonden in de zithoek in onze woonkamer!
Wat ons overtuigde waren met name de kleuren, zeker als je houdt van mooie natuurbeelden.
Deze Sony tv heeft een prachtig design met een hele dunne rand om het scherm. De kleuren en scherpte zijn subliem en een genot om naar te kijken zeker in 4K. Bediening gaat soepel en intuïtief, Het geluid is voor een platte tv zonder meer goed. Een aanrader!
De Sony Bravia is een zeer goede televisie. Hij valt onder de hogere prijsklassen, maar daar krijg je dan goede kwaliteit voor terug. De televisie is erg gebruiksvriendelijk. Met een druk op de knop zit je (zonder laadtijd) in je Netflix account. Ook het gebruik van andere apps gaat makkelijk.
Dit is werkelijk een fantastische tv, met allerlei snufjes. Design is strak en slank, en beeld is extra groot én scherp. De 4 K beelden komen uitstekend tot uiting op deze tv, en Netflix kijken wordt zowaar een feest.
geweldige TV met erg mooi beeld, gemakkelijk te bedienen eventueel met stem. jammer dat er gekozen moet worden tussen speakers en headset om dat mijn vrouw die gerbuikt. ook de apps zijn makkelijk te gebruiken. Handig zijn de Netflix en Google play knoopen op de afstand bediening. Brede beeldhoek.
Haarscherp beeld, prachtige kleuren. De 4k OLED is echt een verademing. Geluid van de tv is voor een tv speaker erg goed. Helder en zuiver geluid, maar mist wat bass. Uiterlijk van de tv is ook prachtig. vrijwel geen rand, erg slank. Staat op subtiele voet. Stijlvol en kwalitatief afgewerkt.
Deze TV gekocht als vervanger van de A1. Interface is stukken sneller, beeld is zeer goed en opstarten is nu stukken sneller. Center speaker is ook een hele fijne optie. Zeer tevreden mee.