Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Entity
25 december 2005

Asus MyPal A636

De aanschaf Regelmatig rij ik met m'n auto het hele land door naar meetings en toertochten en altijd is het een heel gedoe om met een uitgeprinte routebeschrijving de plaats van bestemming te bereiken. Met de huidige hype van navigatiesystemen, leek het me dan ook een goed idee om een navigatie-oplossing te zoeken. Een standalone oplossing (zoals Tomtom Go) vond ik te beperkt qua mogelijkheden, dus heb ik besloten om voor een PDA met geïntegreerde GPS ontvanger te gaan. Gelukkig kwamen er net allemaal nieuwe modellen uit, voorzien van de nieuwste Sirf III GPS chipset in combinatie met een nieuwe XScale processor en Windows Mobile 5.0. Een aantal PDA's heb ik vergeleken qua features en reviews: - Mitac Mio A201 - Yakumo DeltaX -...

Pluspunten

• Compleet
  • Stevig, solide uiterlijk
  • Helder beeldscherm
  • Levensduur batterij
  • Prijs

Minpunten

• Sumiere handleiding (vooral qua GPS gedeelte)

Anoniem: 182879
24 juli 2006

Asus MyPal A636

Ik heb al ervaring met de Asus Mypal A620bt waar ik ook weinig op aan te merken heb, dus was dit een eitje met het in gebruik name van de A636, dit ging nog makkelijker omdat de os nederlandstalig is. De inhoud van de doos was goed verzorgd, alle software boeken en kabels zitten erin inclusief een houder voor in de auto met lader.
Thuis heb ik Activesync geinstalleerd, dit ging niet geheel probleemloos en heb ook de nieuwste versie gedownload en geinstalleerd waarna de problemen waren opgelost, Tomtom ging gelukkig in één keer goed en draaid ook lekker snel.
Ook het gesleep met gps muis is er niet meer alhoewel hij ook met de BT gps muis werkt.
WiFi gaat ook lekker, zeker als er nog steeds mensen zijn die hun draadloos netwerk niet hebben beveiligd en heb ook op de meeste plekken wel een verbinding met internet.
met een beetje speurwerk op internet heb ik hem in Amsterdam gekocht voor 343 euro bgin vorige maand en ben er zeer tevreden over.

Pluspunten

• volgens mij heb je geen uitbreidingen meer nodig voor dit apparaat,dit is het meest complete appraat die je maar kan wensen.
  • (oké, op de craddle na dan)

Minpunten

• Geen craddle meegeleverd, dat is het enige gemis.

Anoniem: 168640
26 februari 2006

Asus MyPal A636

Ik heb zowat heel internet gezocht naar reviews van de Asus Mypal a636 Fujitsu Siemens LOOX n520 MIO a201 en diverse HP's Ik ben tot de conclusie gekomen dat de A636 qua prijs kwaliteit verhouding absoluut het hoogste scoort. met name uitgebreidere amerikaanse review sites zijn vol lof (zie www.mobile-review.com en www.pdagold.com) Description: Class: navigation PDA Position in the line: above Asus A620 Rival models: FS Pocket LOOX N520, HTC Galaxy Operating system: Windows Mobile 5.0 for Pocket PC Processor: Intel XScale PXA270 416 MHz RAM: 64 MB (58.09 MB available) Flash ROM: 64 MB (59.21 MB available) Flash Disk: 25.74 MB Interfaces: SD/MMC with SDIO, IrDA, Bluetooth, Wi-Fi (IEEE802.11b), USB 1.1 client (synchronization, charging, card...

Pluspunten

• compleet mobiel pakket (WiFi, BT, GPS ingebouwd)
  • snel en gebruiksvriendelijk
  • Levensduur batterij
  • Prijs
  • Vormgeving
  • Stelt GPS en WiFi automatisch in

Minpunten

• 1 sd slot

Heb jij ook een Asus MyPal A636?