![]() |
Best Buy Guide - Beste voeding voor een kantoor-pc (± 400W) Wat is de beste voeding voor een kantoor-pc? Op deze pagina vind je het advies van de Tweakers-community voor de beste voedingen van rond de 400W. |
![]() |
Best Buy Guide - Voedingen Community Best Buy Guide - De beste voedingen in mei 2023 Wat is de beste voeding? In deze Community Voeding Best Buy Guide van mei 2023 bepalen we samen met de community wat de beste voedingen van dit moment zijn. |
![]() |
Best Buy Guide - Beste voeding voor een kantoor-pc (+- 400W) Wat is de beste voeding voor een kantoor-pc? Op deze pagina vind je het advies van de Tweakers-community voor de beste voedingen van rond de 400W. |
Gemiddelde gebruikersscore
Jammer genoeg niet modulair. kwaliteit niet slecht voor de prijs, veel meer vertrouwen in dan in een off-brand modulaire PSU.
Tevreden behalve het hele zachte brommende geluid van de motor die de ventilator aanstuurt. Als ik de ventilator stop stopt het geluid.
Prima voeding met één groot pluspunt: hij is stil
Ziet er solide uit
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Goede kwaliteit, zwarte kabels. Niet modulair. Kabels vrij stug/dik. Al met al zeer tevreden tot nu.