Gemiddelde gebruikersscore
Niet erg degelijk
Wat is het Een goedkope maar fijne joystick van Logitech. Welke out of the box al bijvoorbeeld met Tom Clancy's: HAWX werkt zonder maar iets te hoeven instellen. En verder ligt hij erg fijn in de hand zelfs na een uurtje gamen. Reden van aanschaf Dat is het leuke ik heb hem gehad van een maat van me! Na een tijdje hier niks te hebben gedaan (wegens het ontbreken van een game-capable pc) heb ik hem nu volop ingebruik met mijn huidige syteem. Het maakt het spelen van Tom Clancy's: HAWX stukken leuker/plezieriger en bovendien veel makkelijker bespeelbaar dan met muis en toetsenbord. Kortom hoogtijd voor een review! Specificaties Hieronder een tabel met de belangrijkste specificaties van de Extreme 3D Pro:...
Algemene beoordeling Na het product op bol.com besteld te hebben, kreeg ik hem gelijk de volgende dag binnen. Doos opengemaakt, controller aangesloten via USB, de benodigde software installeren (er hoeft in de software zelf bijna niets worden ingevuld). En meteen maar een Jet induiken in BF2. 1 Woord: Fantastisch. Ergonomie Gewoon wat je van een modern joystick mag verwachten. Ik weet niet hoe het met mensen met grote handen zit, maar de joystick lijkt wel speciaal op maat voor mij gebouwd! De knoppen zijn goed bedienbaar en je zal niet zo snel (per ongeluk) een knop indrukken. Functionaliteit Ik weet niet echt wat ik hier over moet zeggen bij een joystick . Hij doet wat hij moet doen en hij is niet draadloos, dit...
Een goede joystick in de goedkopere prijsrange.
Was er eerst zeer tevreden mee, heb er Elite Dangerous en MS Flight Simulator mee kunnen spelen. Na enkele maanden echter, merk ik dat de sensor voor de joystick zich erg raar aan het gedragen is. Het is geen stick drift, maar soms voor enkele milliseconden denkt de stick dat hij helemaal naar 1 kant getrokken is. Dit maakt hem helaas al vrij onbruikbaar.
Een stick met voldoende knoppen en goedkoop genoeg dat het het waard is om een flightstick uit te proberen. Met twee sticks twee keer het probleem gehad dat de primaire en secondaire knop na half jaar permanent stoppen met werken door intern kabelbreuk.
Deze stick is responsief, gevoelig en degelijk gebouwd. De basis is zeer stabiel en de pushback door de interne veren maakt het een fijne controller. De knoppen op de bovenkant kunnen wat lastig te bereiken zijn als je duim wat kleiner is dan gemiddeld.
is heel lang meegegaan nu. alles heeft altijd goed gewerkt behalve de Z-as of Yaw. deze staat standaard helemaal naar links of rechts als je de joystick aansluit. meerdere keren kalibreren of usb inpluggen verhelpt het probleem meestal.
als je soms een vliegspel speelt is dit product een aanrader.
Goede en stevige joystick. Voelt prima aan en ligt goed in de hand!
Deze joystick is ergonomisch, heeft lekker veel knoppen en is makkelijk te gebruiken. Er zijn echter wel kleine nadelen.
Robuuste joystick met uitgebreide functies. Eigenlijk geen minpunten waar ik me echt aan stoor. De ideale joystick voor Flight Simulator X. TIP: bewaar de doos voor veilig transport!
Een prima joystick voor degene die er eentje zoekt voor een vriendelijke prijs.