LG OLED55E8PLA Zwart

Prijs
Specificaties 55" • Ultra HD • OLED • HDR • 1 tuner • 120Hz - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
9
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+3
dennisk.Testpanel 16 augustus 2018 Testpanel

LG OLED55E8PLA Zwart

De LG OLED55E8 is een van de nieuwe UHD OLED televisies van dit jaar. Wat vooral speciaal is aan de E8, is de luxe glazen afwerking en beter geluid ten opzichte van de B8 en C8. De televisie doet wat het belooft. Zwart is zwart, maar dan ook echt zwart.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Zwartweergave
  • Luxe afwerking
  • Eenvoudig te monteren voet
  • Magic Remote

Minpunten

  • Geluidskwaliteit
  • Stevigheid van de voet
  • Meegeleverde batterijen Magic Remote

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4
Inbrandgevoeligheid Score: 4

+2
peetgateTestpanel 6 november 2018 Testpanel

LG OLED65E8PLA Zwart

Deze TV is echt een topper. Het beeld is prachtig, de software retesnel en de bediening eindelijk zoals je het zou mogen verwachten. Helaas geen perfecte score, de beeldverwerking laat soms wat te wensen over.

Pluspunten

  • Prachtig design
  • HDR is echt magnefiek
  • Bediening werkt prettig en intuitief
  • Scrollwieltje
  • Wii-remote achtige bediening

Minpunten

  • Helderheid 'ijlt na'
  • beeldartefacten door True Motion
  • Scrolwiel en pointer conflicteren soms

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

LG OLED55E8PLA Zwart

Fantastisch mooie TV in een drukke line-up van OLED schermen. De grootste concurrent van LG, zijn ze zelf. Houd je echter van het design of heb je geen speakerset, dan is deze tv zeker het overwegen waard.

Pluspunten

  • OLED
  • Design
  • WebOS functioneert goed

Minpunten

  • Doorzichtige balk laat je kabels zien
  • Soundbar valt tegen
  • Duur t.o.v. C8

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 3
Inbrandgevoeligheid Score: 5

+1
LoranTestpanel 25 september 2018 Testpanel

LG OLED55E8PLA Zwart

Het is een fantastische TV. Het beeld en het design zijn erg strak maar ook niet te opvallend. Het geluid is goed en de snelheid van het menu is prima. Hij heeft voldoende aansluitmogelijkheden, voldoende instellingen en gebruikers mogelijkheden. Wisselen van zender (CI+ module) gaat ook met een prima snelheid.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Opnemen om schijf/usb
  • Contract
  • Scherpte van het beeld

Minpunten

  • Energieverbruik
  • Dikte achter glasplaat
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4

+1
rodebest 15 september 2018
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

LG OLED55E8PLA Zwart

Het is geen goedkope TV maar een betere bestaat eigenlijk niet. Geweldige kleuren en perfect zwart. Deze tv is door het picture-on-glass ontwerp een eye catcher in elke woonkamer. Als je de ingebouwde soundbar niet gebruikt kan je beter naar de C8 kijken.

Pluspunten

  • Perfect zwart
  • Uitstekende kleuren
  • Fantastisch design
  • Goede afstandsbediening
  • Snelle processor

Minpunten

  • Apps lopen nog wel eens vast
  • De combinatie van muis/knoppen werkt niet altijd even lekker.
  • Wisselende helderheid bij volledig wit scherm
  • Missende Displayport en dus geen 120hz 4K via de PC

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4
Inbrandgevoeligheid Score: 4

ruudduur 14 september 2019 Product gekocht

LG OLED55E8PLA Zwart

Prima tv echter de eco instelling blokkeert een aantal functies

Pluspunten

  • Beeld

Minpunten

  • eco instelling

Eindoordeel

Score: 5
rx-keNewbie 24 juni 2019 Product gekocht

LG OLED55E8PLA Zwart

Heb dit toestel aangekocht via de webshop van kamera expres. Voor de meest voordelige prijs moest ik daar zijn, het toestel was zelf goedkoper dan het normaal goedkoper 55C model. Snelle levering, via een telefonische afspraak.

Pluspunten

  • beeldkwaliteit!
  • prima muziekinstelling

Minpunten

  • nog geen gevonden

Eindoordeel

Score: 5
RgamsNewbie 22 juni 2019 Product gekocht

LG OLED55E8PLA Zwart

Geweldige tv, schitterende kleuren. Eenvoudig aan te sluiten.

Pluspunten

  • Quality
  • Price
  • Conenctions

Minpunten

  • Glare

Eindoordeel

Score: 5
DTorro 15 februari 2019 Product gekocht

LG OLED55E8PLA Zwart

Deze TV gekocht tijdens de 20% kortingsdagen van een bekende elektronicagigant. Door de Cashback actie werd deze TV 50 euro duurder dan de OLED55C8PLA tijdens dezelfde actie. Keuze was dus snel gemaakt en voor deze prijs ben ik zeer tevreden over de eigenschappen en functionaliteiten van dit scherm.

Pluspunten

  • OLED
  • Pointer remote
  • Voice control remote
  • Speelt 2160p (10bit) BluRay UHD HDR HEVC TrueHD DTS-HD direct van een netwerkshare
  • Luxe afwerking

Minpunten

  • Remote kan niet de Ziggo mediaxl setupbox functies sturen

Eindoordeel

Score: 5
wever338 26 januari 2019 Product gekocht

LG OLED65E8PLA Zwart

Na veel uitzoek werk en wachten op een goede prijs kwam de de E8 net wat beter uit de bus dan de panasonic 954. Het verschil zat met name in de betere prijs. Het is een mooie TV met goed beeld en geluid. Het kijkt wel anders dan plasma.

Pluspunten

  • Goed gebouwd.
  • Goede prijs voor een OLED TV op dit moment
  • Goed beeld en geluid.
  • Een van de beste TV's die op dit moment verkrijgbaar zijn.

Minpunten

  • Magic remote, deze is niet zo goed in te leren als een universele afstandbediening, tevens kan mijn universele afstandbediening de magic ook niet vervangen. dus 2 verschillende nodig helaas.
  • Voet lastig te monteren omdat de TV plat gelegd moet worden. Wel een goede beschrijving hiervoor aanwezig.

Eindoordeel

Score: 4
Xander93 25 januari 2019 Product gekocht

LG OLED65E8PLA Zwart

Gekocht zonder twijfel wat een mooi scherm! beetje zwaar maar dat komt door het super mooie design met glasplaat en daar komt het gewicht vandaan dus logisch. Mensen zullen het misschien duur vinden maar je kijkt er wel elke dag tegenaan als je even na werk op de bank ploft.

Pluspunten

  • OLED
  • DESIGN
  • DUN
  • Soundbar in de tv veel beter dan verwacht!
  • Magic remote
  • Dolby Vision, Dolby Atmos, en nog veel meer

Minpunten

  • Mega grote doos paste niet in me auto
  • 26kg
  • Moeilijk aan de muur te hangen.

Eindoordeel

Score: 5
Raf EngelbosNewbie 8 januari 2019 Product gekocht

LG OLED55E8PLA Zwart

Onze vorige TV heeft het na 5 jaren begeven. Nochtans een duur merk (Loewe) dat zeer duur betaald is, maar bleek een kat in de zak te zijn.LG is de patenthouder van de Oled screen voor TV's en biedt deze zeer concurentieel aan. Het toestel heeft zeer goede review.

Pluspunten

  • kwaliteit voor je geld
  • eenvoud van installatie
  • mooie design

Minpunten

  • voet van het toestel kan robuuster.

Eindoordeel

Score: 5
SiemvanMerrienNewbie 9 december 2018 Product gekocht

LG OLED65E8PLA Zwart

Impulsaankoop bij FOKA winkel in Rotterdam. Prachtige TV super beeldkwaliteit. Wel n beetje groot in onze huiskamer.

Pluspunten

  • Super scherp beeld
  • Goede simpele bediening

Minpunten

  • Zwaar en groot

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG OLED55E8PLA Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee