Gebruikers

Score: 4
8 reviews

BenQ EW3270U Grijs

Prijs
€ 374,48
Specificaties 31,5" • 3840x2160 (4K) • 60Hz • VA • 4ms - Bekijk alle specificaties

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de BenQ EW3270U Grijs. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
3
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
Stevenossevoort 19 december 2020 Product gekocht

BenQ EW3270U Grijs

Prima beeldscherm, zeker geen high end maar prima voor het meeste gebruikt. Kleurweergave kan beter maar is prima, verder is het gewoon heerlijk werken op 4k 32''

Pluspunten

  • goede bouwkwaliteit
  • 4k

Minpunten

  • niet te verstellen
  • meegeleverde kabels
  • HDR implementatie slaat nergens op

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 3
Contrast & helderheid Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

0
Jan Onderwater 21 april 2021 Product gekocht

BenQ EW3270U Grijs

Ten eerste, ik ben verwend met zeer goede beeldschermen. Dit is geen heel erg goed scherm, het is perfect in orde en beter dan de meeste kantoordisplays die in de meeste bedrijven staan. Qua prijs/prestatie is hij prima.

Pluspunten

  • groot
  • scherp
  • hoge resolutie

Minpunten

  • kleuren
  • helderheid
  • geluidskwaliteit

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 3
Contrast & helderheid Score: 3
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

Pasc66 2 maart 2022 Product gekocht

BenQ EW3270U Grijs

Goed scherm, helder maar probleem met regelmatig uitvallen. Inputselectie en geluidscontrole zijn gewoon onhandig.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit

Minpunten

  • Valt af en toe uit (productieprobleem?)

Eindoordeel

Score: 3
Major_ton 11 augustus 2020 Product gekocht

BenQ EW3270U Grijs

Een betaalbare uitblinker tussen het grote aanbod monitoren. Gekocht via Amazon voor slechts € 363,50 en voor dat geld is deze monitor onverslaanbaar. Uit de doos goede kleuren en goed te kalibreren. Veel beeldmodi voor schillende doeleinden. Het VA paneel heeft een hoog contrast met redelijke kijkhoeken.

Pluspunten

  • 4K op 32" is precies goed (100% scaling)
  • Nagenoeg geen backlight bleeding
  • Geen IPS glow
  • VA paneel met hoog contrast
  • Veel beeldmodi
  • 100% sRGB dekking
  • Horizontale kijkhoeken goed voor een VA paneel
  • Zeer goede prijs

Minpunten

  • Monitor niet in hoogte te verstellen
  • Geen KVM switch
  • Slechte vertikale kijkhoeken

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 951889Newbie 15 april 2020 Product gekocht

BenQ EW3270U Grijs

Zwartwaarden zijn super (beter dan IPS) in de sRGB stand zijn de kleuren geweldig (IPS of beter!) behalve de hoeken, want het scherm heeft een beperkte kijkhoek. Alledaags merk je dat niet maar bij fotobewerking moet je er rekening mee houden. Niet-competitief gamen gaat prima op 60HZ. Bleeding valt mee.

Pluspunten

  • sRGB stand is super accuraat
  • Zwartwaarden (VA paneel)
  • 10 bit per kleur
  • Lekker veel inputs
  • Response tijd en input lag goed voor casual gaming
  • Freesync (ook nvidia)
  • Zijn prijs meer dan waard

Minpunten

  • Kijkhoek (VA paneel)
  • Geen "echte" HDR (niet helder genoeg)
  • Bleeding bij puur zwart (wel minder dan bij IPS)
  • "Slechts" 60HZ

Eindoordeel

Score: 5
Renetom 3 februari 2019 Product gekocht

BenQ EW3270U Grijs

Andere 4k schermen van 32 inch formaat met HDR zijn aanzienlijk duurder. Al met al een goede kwaliteit enkel de bijbehorende poot vindt ikzelf niets gezien deze niet verstelbaar is. Maar dit is goed op te lossen door het scherm op te hangen met een monitor arm.

Pluspunten

  • freesync te gebruiken met Nvidea kaart
  • 4k
  • Automatische aanpasssing helderheid
  • HDR
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Eyecare systeem en anti flikker technologie

Minpunten

  • Je bent even aan het zoeken naar de juiste instellingen
  • Geen USB poorten op het scherm voor aansluiten muis en of toetsenbord.
  • maar 60 Hz

Eindoordeel

Score: 5
Darks 3 december 2018 Product gekocht

BenQ EW3270U Grijs

Je krijgt voor een redelijke prijs een degelijk, groot VA-scherm. Je moet echter op een ruime afstand en perfecte kijkhoek zitten. Ik kon namelijk niet wennen aan de kleurvervaging die werd uitvergroot door de grootte van het scherm en besloot het te retourneren.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • VA paneel (contrast)
  • Prijs / kwaliteit

Minpunten

  • Ergonomie
  • VA paneel (kijkhoeken)
  • Bleeding

Eindoordeel

Score: 4
milo526 26 juni 2018 Product gekocht

BenQ EW3270U Grijs

Prachtig scherm, goede helderheid. Het scherm is aan de grote kant voor op een bureau maar niet overweldigend. Tekst blijft bij deze schermgrote goed leesbaar op native resolutie.

Pluspunten

  • Prachtige kleurweergeving
  • HDR-10 ondersteuning
  • Voldoende IO

Minpunten

  • Geen ondersteuning voor mac OS shortcut (volume of helderheid)

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een BenQ EW3270U Grijs?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee