Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

JBL E65BTNC (Zwart)

Prijs
Specificaties Over-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
2
Score: 4
10
Score: 3
2
Score: 2
1
Score: 1
2
Toon reviews van:
+2
n9iels 26 juli 2019 Product gekocht

JBL E65BTNC (Zwart)

De JBL E65BTNC een prima koptelefoon is voor dagelijks gebruik. De echte audiofreak zal misschien niet zo gelukkig worden van het geluid, maar voor een standaard gebruiker voldoet het ruimschoots.

Pluspunten

  • Opladen via Micro USB
  • Goed geluid

Minpunten

  • Noise canceling is "redelijk"
  • Microfoon in de koptelefoon is erg slecht

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

+1
josvdwoude 12 september 2018 Product gekocht

JBL E65BTNC (Zwart)

Goed product met lekkere sound, Ideaal voor achter de computer of de telefoon.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Noise canceling
  • Via kabel te gebruiken als de accu leeg is
  • Batterijduur

Minpunten

  • Niet voor een smal hoofd
  • Knopjes klein
  • Binnenkant drukt soms tegen je oor

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 3

+1
Oakey_1973Newbie 9 november 2019 Product gekocht

JBL E65BTNC (Zwart)

Gekocht in feb 2018, in voorjaar 2019 al defect; gekraak tijdens noice cancelling te horen. Onbruikbaar dus en JBL geeft maar 1 jaar garantie. Waardeloos product, kan dus de prullenbak in, niet wat je van JBL als merk verwacht.

Pluspunten

  • leek in eerste instantie wel goed product
  • geluidsweergave prima

Minpunten

  • na ruim een jaar al defect (nauwelijks gebruikt)
  • garantie maar 1 jaar
  • wordt zonder case of cover geleverd

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 1
Gebruiksgemak Score: 4

+1
MrneesNewbie 27 december 2017 Product gekocht

JBL E65BTNC (Zwart)

Goed alternatief voor de duurdere bose. Zeker met ing rentepunten.

Pluspunten

  • Prijs
  • Doet wat hij moet doen

Minpunten

  • een transport doosje was handig geweest

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4

0
CptNevs34 1 maart 2018 Product gekocht

JBL E65BTNC (Zwart)

Fijne koptelefoon

Pluspunten

  • Geluid
  • Bediening
  • Noise canceling
  • Vormgeving

Minpunten

  • Bouwkwaliteit
  • Binnenkant drukt soms tegen je oor
  • Aansluiting AUX (mini)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

w.nijhuisNewbie 24 juni 2019 Product gekocht

JBL E65BTNC (Zwart)

Eerst wist ik niet waarom ik dat ding gekocht had. Nu heb ik het apparaat 7 maand intensief gebruikt. Sinds 3 maand kraakt de rechter kant heel erg. Volgen reviews is dit een bekend probleem

Pluspunten

  • Sluit goed
  • zit prettig

Minpunten

  • kraakt.

Eindoordeel

Score: 1
brotterdamNewbie 5 mei 2019 Product gekocht

JBL E65BTNC (Wit)

Alternatief voor de duurde noise canceling koptelefoons. Na 3 maanden zorgeloos gebruik ontstond er een krakend geluid op het moment dat de noise canceling optie aanstond (vervangen)

Pluspunten

  • batterijduur
  • Via kabel te gebruiken als de accu leeg is
  • vormgeving
  • pasvorm

Minpunten

  • kraakt bij gebruik noise canceling optie (na 3 maanden gebruik)

Eindoordeel

Score: 3
Tibbe123Newbie 10 februari 2019 Product gekocht

JBL E65BTNC (Zwart)

Ik heb deze koptelefoon nu een maand en vind hem superfijn! De ANC werkt goed maar ik vind het wel jammer dat je stemmen nog wel goed hoort. Het geluid is heel goed en hij heeft een diepe, mooie bas en tegelijkertijd ook mooie hoge tonen.

Pluspunten

  • Design
  • Geluid
  • Noise cancelling

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
CaptainArwin 11 januari 2019 Product gekocht

JBL E65BTNC (Zwart)

Lichte koptelefoon met goed (relatief gebalanceerd) geluid. Verbinden met apparaten gaat vlot en gemakkelijk. De knopjes zijn wel relatief klein waardoor het lastig is om ze goed te vinden wanneer je de koptelefoon op je hoofd hebt.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Laag in gewicht
  • Goed geluidskwaliteit
  • Maakt snel verbinding

Minpunten

  • Fel-oranje kabel meegeleverd
  • Te kleine knopjes

Eindoordeel

Score: 4
EcoR 2 oktober 2018 Product gekregen

JBL E65BTNC (Zwart)

Prima koptelefoon. Comfortabel zonder te knellen, sluit goed af en zachte oorkussens. Geluid is netjes. Noise cancelling werkt prima, zeker in trein/vliegtuig bij monotoon geluid. Accu gaat lang mee. Vouwt compact op. Enige nadeel is de bediening op de rechter oorschelp, is altijd flink zoeken door de kleine knopjes.

Pluspunten

  • Prima geluid
  • Comfortabel
  • Accuduur

Minpunten

  • Knopjes erg klein
  • Soms kraakt geluid als noise cancelling aan staat

Eindoordeel

Score: 4
AppieR 15 mei 2018 Product gekocht

JBL E65BTNC (Blauw)

Prima koptelefoon voor een schappelijke prijs die comfortabel zit. Knoppen zijn wat klein, maar is ook een kwestie van wennen. ANC vind ik tegenvallen. In het vliegtuig is het ideaal tegen het motorgeluid, maar op kantoor komen gesprekken nog steeds goed binnen.

Pluspunten

  • Draagcomfort
  • Prijs/Kwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Via kabel te gebruiken als de accu leeg is

Minpunten

  • ANC valt tegen

Eindoordeel

Score: 4
Guillermow93 11 april 2018 Product gekocht

JBL E65BTNC (Zwart)

Prima product voor zijn prijsklasse. De oorkussens zijn erg fijn en de Active Noise Cancelation doet goed zijn werk. Het enige nadeel is dat er geen reishoes wordt bijgeleverd. Op een volle laadcyclus behaald de batterij op bluetooth incl. Active Noise Cancelation zo'n 2 dagen met veelvuldig gebruik.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Oorkussens
  • Ease-of-use

Minpunten

  • Geen reishoes bijgeleverd
  • Raar geluid nadat de batterij voor 100% is geladen.

Eindoordeel

Score: 4
ArjoPoldervaart 20 februari 2018 Product gekocht

JBL E65BTNC (Zwart)

De accuduur is goed, design is mooi en draagcomfort is erg hoog. Jammer genoeg is hij niet geschikt om veel mee te nemen, de mijne heeft inmiddels scheurtjes en als ik ANC aan heb kraakt hij enorm en dat is een bekend probleem. Zorg dus dat je de bon bewaard!

Pluspunten

  • Draagcomfort
  • Accuduur
  • Geluidskwaliteit
  • Ruisonderukking

Minpunten

  • Tijdens opladen kun je hem niet gebruiken.
  • Geen reisbehuizing
  • ANC gaat snel stuk

Eindoordeel

Score: 3
DenemanNewbie 27 januari 2018 Product gekocht

JBL E65BTNC (Zwart)

Fijne koptelefoon, zit lekker en er komt lekker geluid uit. Ideaal voor achter de computer of de telefoon.

Pluspunten

  • Stevig gebouwd
  • Handig in gebruik
  • Mooi geluid

Minpunten

  • Geen reistas
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 4
Prusias 27 december 2017 Product gekocht

JBL E65BTNC (Zwart)

Koptelefoon zelf is prima. Heb er 3 gehad en bij alle 3 was er binnen een week een probleem met de noise cancelling. (Geruis, Gekraak, Hoge piep). Kan beter voor de E55BT gaan (Precies hetzelfde maar zonder NC en goedkoper)

Pluspunten

  • Geluid
  • Prijs
  • Batterijduur + Oplaadtokd
  • Bouwkwaliteit
  • Comfort

Minpunten

  • Noise Cancelling
  • Bouwkwaliteit (NC)

Eindoordeel

Score: 2
Tobelebo9 22 november 2017 Product geleend

JBL E65BTNC (Zwart)

Goeie kwaliteit, lekker op het hoofd en makkelijk mee te nemen. Redelijk geluid met benedengemiddeld bass. Was wel een afknapper de bass.

Pluspunten

  • Sterk gebouwd
  • Lekker op je hoofd maar niet los
  • Noise cancelling is redelijk
  • Knoppen overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Slechte bass
  • Noise cancelling had ik meer van verwacht met deze prijs

Eindoordeel

Score: 4
Kappa. 20 november 2017 Product gekocht

JBL E65BTNC (Zwart)

Geweldige hoofdtelefoon. Hij zit lekker op je hoofd, ook na een paar uurtjes. Ook de muziekkwaliteit is goed en de noise cancelling is fijn, in de trein bijvoorbeeld is het opeens heerlijk rustig! Update oktober 2018 Noise Cancelling kapot gegaan

Pluspunten

  • Comfort
  • Noise cancelling
  • Batterijduur
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Filtert soms eens een geluid niet goed weg
  • NC Kapot na een jaar

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een JBL E65BTNC (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True