Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

MSI Z370-A PRO

Prijs
Specificaties Socket 1151 • ATX • Intel Z370 chipset - Bekijk alle specificaties
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
4
Score: 4
4
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+3
pclinde 8 november 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.pclinde schreef afgelopen jaar 64 reviews, waarvan 84% gesponsord.

MSI Z370-A PRO

Het is zeker geen booth babe van de Z370 moederborden, wel is het moederbord functioneel en budgetvriendelijk. Een net plankje om een Intel Core i3 8100 of i5 8400 op te combineren, terwijl de H370, H310 en B360 moederborden nog op zich laten wachten.

Pluspunten

  • Geen geduld voor een H370, H310 of B360 moederbord? De Z370-A Pro is een prima alternatief voor een scherp budget.
  • Leuk moederbord om nu nog een Intel Core i3 8100 of Core i5 8400 te combineren.
  • Basale features en mogelijkheden aanwezig.
  • Een wat verouderde ALC829, maar wel 7.1 surround sound audio.
  • Zes 4-pin fan headers.
  • Een compleet moederbord voor een scherpe prijs.

Minpunten

  • Design (subjectief)... ach wat wil je als één van de goedkopere Z370 moederborden.
  • USB 3.1 generatie 2 ontbreekt. Ook een budgettechnische overweging, aangezien een extra ASMedia chip + aansluitingen extra geld kost.

Eindoordeel

Score: 4

+2
GOTD 5 december 2017 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

MSI Z370-A PRO

De MSI z370-A Pro is niet moeders mooiste. Het saaie design maakt het bord vooral geschikt voor gesloten kasten. De prestaties zijn goed maar meer ook niet, gelukkig is dit bord wel erg goedkoop en daarom het overwegen waard.

Pluspunten

  • Ruimte voor twee videokaarten
  • Genoeg aansluiten op het bord
  • Voor een lage prijs alle mogelijke functies die een modern bord kan bieden.

Minpunten

  • Design is subjectief, toch is dit niet moeders mooiste.
  • Snel instabiel bij overclocken
  • Driemaal ''Boost'' functie, een nietsbetekenende marketing term

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Compatibiliteit Score: 4
Overklokbaarheid Score: 3
Featureset Score: 4
Layout Score: 4

WillyVDB 23 december 2018 Product gekocht

MSI Z370-A PRO

Het beste moederbord tot nu toe die ik in bezit heb

Pluspunten

  • Oogt mooi
  • prestaties zijn uitstekend

Minpunten

  • geen minpunten

Eindoordeel

Score: 4
1VisInKom 27 november 2018 Product gekocht

MSI Z370-A PRO

Moederbord van goede kwaliteit voor de prijs.

Pluspunten

  • Goede Kwaliteit
  • Goed voor Budget

Minpunten

  • Matige Gebruikersaanwijzing
  • Geen RGB

Eindoordeel

Score: 3
MathijnG 23 september 2018 Product gekocht

MSI Z370-A PRO

Als je de prijs en functie's vergelijkt met andere moederborden is dit een geweldig moederbord. Het heeft bijna alles voor de normale gebruiker. Helemaal geen problemen mee gehad. Super moederbord!

Pluspunten

  • Heel bijna alles voor een normale gebruiker
  • Goedkoop

Minpunten

  • Sata-poorten op onhandige plek (Heb je alleen last van als je hem in elkaar zet)

Eindoordeel

Score: 5
Zayevv 3 mei 2018 Product gekocht

MSI Z370-A PRO

Goede moederbord, alles werkt snel en geen problemen gevonden. De msi-apps zijn een beetje onduidelijk, maar zonder werkt alles nog steeds prima! ik ben tevreden

Pluspunten

  • snel
  • relatief lage prijs
  • goed ook voor 1070ti + i7-8700

Minpunten

  • msi-apps zijn nutteloos/werken niet
  • geen led-controller voor je kast

Eindoordeel

Score: 4
Hitman1O1 31 januari 2018 Product gekocht

MSI Z370-A PRO

Prima moederbord, simpel in functionaliteit en ontwerp maar doet wat het belooft. Ik gebruik het in combinatie met een i3-8350K en overclocken gaat zonder moeite.

Pluspunten

  • Degelijke prijs
  • Leuke LEDjes, prima design
  • Genoeg aansluitingen, makkelijk in te bouwen

Minpunten

  • Je kan makkelijk iets beters krijgen, maar als je wilt bezuinigen is dit een prima keus

Eindoordeel

Score: 5
espardeme 20 november 2017 Product gekocht

MSI Z370-A PRO

Ik heb dit moederbord samen gekocht met mijn I5-8600k. Overclocken is er dan niet optimaal voor, maar dat hoefde ook niet voor mij. Er zitten op dit board genoeg functies en het is voor de prijs een geweldige deal. Maar voor 5 tientjes heb je makkelijk iets beter.

Pluspunten

  • Mooi design voor de prijs
  • Hele goede prijs.
  • Heel wat features voor de prijs
  • Er zitten kleine LED's op, maar niet heel speciaal. Wel grappig
  • Goed voor de Nieuwe Coffee Lake line-up

Minpunten

  • Niet optimaal voor overclocken
  • Geen USB 3.1 type C
  • Veel een paar tientjes meer heb je veel betere moederboorden, maar voor een budget PC is het goed.

Eindoordeel

Score: 5
Johan099 12 oktober 2017 Product gekocht

MSI Z370-A PRO

Ik ben een van de weinig gelukkige die een i5-8600 te pakken heeft gekregen bij Azerty icm met dit bord. Ondanks dat het het goedkoopste bord is is die opvallend compleet, ik twijfelde tussen deze en de Pro4, maar deze kwam met 36 maand garantie, en de Pro4 met 24.

Pluspunten

  • 7.1 audio
  • Prijs
  • 36 maand garantie
  • Verstevigd PCIE slot
  • 8x UBS 3.1

Minpunten

  • Geen USB 3.1 Type C

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een MSI Z370-A PRO?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True