Bij Wolfenstein II: The New Colossus heeft Machine Games goed gekeken naar het succes van de twee voorgangers, zodat er nog meer nadruk ligt op het verhaal en de personages. Alles is nog meer over de top, zowel de personages als de dialogen waar ze in verzeild raken. Dit keer steken de makers echt met alles de draak, waarbij de harde grappen niet van de lucht zijn. Toch zit het script zo slim in elkaar dat niemand zich gekwetst hoeft te voelen. Het script en de voice acting zijn de grootste kracht van de game. De actie is iets anders geworden dan in de voorganger. Hij bestaat nog meer uit rennen en schieten, wat past bij een game als The New Colossus. Het maakt ook dat The New Colossus een hilarisch grappige shooter is, met gameplay die niet verrassend is, maar wel degelijk en vooral ook lekker. Helaas werd onze versie geplaagd door de nodige bugs, waarvan de meeste inmiddels hopelijk zijn geplet. Lees verder »
goed spel, (wow dat de switch zulke graphics aan kan xD) het zijn erg mooie graphics
Het spel is leuk als het werkt. Ik ben gestopt met spelen omdat het spel (op meerdere computers) constant vastloopt in laadschermen waardoor je hele pc moet rebooten. Je zou toch verwachten dat ze dit maanden na de release wel gefixt zouden hebben.
Een krampachtige poging tot het evenaren van doom!
Het is Doom maar het mist van alles, geen sfeer, slechte belichting, some zie je mannetjes niet, steeds zelfde tegenstanders, slecht programeerwerk vaak zelfs objecten die 240p zijn! (typsche console port)
Jammer deze game want het rammelt aan alle kanten.
Het spel doet erg denken aan de eerste Wolfenstein game, en dat op een goede manier. Het verhaal is boeiend, wat redelijk zeldzaam is bij shooters. Verder erg grof, hard en lomp, ook qua taalgebruik, heerlijk zo'n game.
Ik vind de game niet zo goed als Wolfenstein TNO. Er zit geen goede flow in de game en er is wel erg weinig gameplay tegenover cutscenes. Ik had liever gezien dat ze naar RTCW keken en dit hadden vertaald naar een nieuwe game zoals Doom 2016.
Als een fan van de Wolfenstein series, kon deze game uiteraard niet ontbreken. Op de PC is de game echter buggy. Ik had zelf veel last van computer vastlopende crashes. Om dit te fixen moet je Async Compute uitzetten in de advanced settings!
Verhaal en graphics zijn extreem goed. Met Gtx 1080 Ti altijd 60 fps. Bij aimen zie je meer je wapen dan je corsair vergeleken met andere games, werkt beetje frustrerend. Geluid valt zwaar tegen, vergeleken met Battlefield 1 Atmos. Had meer bass ingemogen. Enemy hit feedback is verwarrend.