Door Paul Hulsebosch

Redacteur

Tweakers geeft korting op Assassin's Creed IV Black Flag

24-10-2013 • 10:38

67 Linkedin

Omdat eerdere acties rond Assassin's Creed III, Far Cry 3 en Spinter Cell Blacklist een succes waren, geven we opnieuw korting op een game van Ubisoft. Wie via Tweakers de Assassin's Creed IV Black Flag Uplay Digital Deluxe Edition bestelt, betaalt daar geen 59,99 euro voor, maar slechts 45 euro. Het gaat daarbij om de digitale Windows-versie van de game, die op 22 november verschijnt.

Met Black Flag brengt Ubisoft een geheel nieuwe Assassin's Creed op de markt, als vervolg op het in 2012 verschenen Assassin's Creed III. Dat wil zeggen dat Black Flag zich, net als Assassin's Creed III, afspeelt in de 'Nieuwe Wereld', aan de overkant van de Atlantische Oceaan. Wat verhaal betreft is Black Flag echter een prequel en het speelt het zich dus eerder af dan Assassin's Creed III. Waar AC3 zich in voornamelijk afspeelde in wat nu de VS is, neemt Black Flag je mee naar het Caribisch gebied, waar je zonnige oorden aandoet als Havana, Kingston en Nassau op de Bahamas.

Assassin's Creed IV Black Flag: 22 november 2013

Voor wie zin heeft in een zonnig avontuur waarin je in de laarzen stapt van piraat Edward Kenway, heeft Tweakers een exclusieve aanbieding. Je kunt de Assassin's Creed IV Black Flag Uplay Digital Deluxe Edition extra voordelig in huis halen. Ubisoft biedt deze Uplay Digital Deluxe Edition voor 59,99 euro aan, maar als je hem via Tweakers aanschaft, betaal je slechts 45 euro. Daarmee krijg je flinke korting op een pakket dat niet alleen de game bevat, maar ook allerlei extra's. Zo bevat de Uplay Digital Deluxe Edition:

 • 60 minuten gameplay met de vrouwelijke piraat Aveline
 • 3 singleplayer missies
 • 5 voorwerpen om je schip mee te verfraaien
 • 4 singleplayer wapens
 • 4 singleplayer kostuums
 • 2 multiplayer kostuums
 • 4 Patron-afbeeldingen
 • 4 multiplayer-titels
 • 2 multiplayer Relics

Op deze pagina kun je geheel vrijblijvend een kortingscode opvragen. Deze code ontvang je via een direct message, een push message of een e-mail, met daarin ook de link naar Uplay, de internetwinkel van uitgever Ubisoft. Daar kun je de game kopen en de code inwisselen.

Mocht je twijfelen of de game draait op je pc, dan kun je hier de systeemeisen bekijken.

Reacties (67)

Wijzig sortering
***Note that we only support 64 bit OSs.
Opvallend, zeker samen met de regel erboven:

- Operating System: Windows Vista SP or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions)
- Note that we only support 64 bit OSs.

Wat is het nou?
Ik heb het voor je nagevraagd; de game werkt op zowel 32 als 64 bit operating systems.
ik denk, zoals ik het lees dat het wel op Windows 8 32 & 64bit kan.

Alhoewel de haakjes ook op de hele regel kunnen slaan |:(

Edit:
Zal wel een typefout zijn, hier staat dat er niet tussen
https://support.ubi.com/e...&faqid=kA030000000eaUUCAY

[Reactie gewijzigd door Mel33 op 24 oktober 2013 11:17]

Opmerkelijk dat direct naast het artikel juist de PS3 versie getoond wordt. Waarom is het trouwens zo dat de consolegamers overgeslagen worden?
Omdat het een actie is van Uplay :)

En die link zie ik inderdaad ook nergens :s

[Reactie gewijzigd door GMavak op 24 oktober 2013 10:43]

En hoe is dat een beperking? Want Uplay is ook op consoles beschikbaar:
Q: Do I have to buy my Uplay Passport from Microsoft and Sony?
A: Yes, if you buy a Uplay Passport it must be done through the Xbox LIVE Marketplace or PlayStation®Store.
http://uplay.ubi.com/en-GB/about
Uplay is wel beschikbaar op consoles, maar je kan geen games kopen op Uplay voor de consoles. PS3 en Xbox games kun je alleen via PSN resp. Xbox Live kopen. Het Uplay op de consoles is puur voor het bijhouden van achievements.
Een Uplay passport is puur voor wat bonus features als je de game linkt aan je Uplay account, het betekent niet dat je games via Uplay kan kopen.

Op de PC daarentegen is Uplay ook een verkoop platform a la Steam/Origin etc. Daarom is deze code dus alleen voor PC gebruikers beschikbaar, want op de consoles is het niet mogelijk om de digitale versie van de game direct via Ubisoft (Uplay) te kopen, en op de PC wel.
Zoals GMavak al aangaf is het een actie die door Uplay verzorgt wordt.
Als jij dus wil weten waarom, dan zul je met hun contact moeten opnemen...

Verder bedankt voor de actie Tweakers!
Zoals GMavak al aangaf is het een actie die door Uplay verzorgt wordt.
Als jij dus wil weten waarom, dan zul je met hun contact moeten opnemen...
Aangezien Tweakers de actie bij de gebruikers brengt, zou je zeggen dat ook zij de rand van de hoed weten. Logisch dus, dat een gebruiker zich meldt bij degene die het brengt.
Verder bedankt voor de actie Tweakers!
Mooie actie inderdaad, ik ben echter wel benieuwd of de keys ook te activeren zijn op Steam, waar ik de game het liefste op zou willen activeren. Al lig ik wel ontzettend achter met deze spellen serie...
Ja maar je verwacht toch niet dat ze in ieder artikel erbij zetten waarom er geen 3ds versie is, geen psp versie, geen pc versie, geen ps3 versie, geen ps2 versie, noem maar op. Tweakers mag blij zijn dat ze dit aangeboden krijgen, de consoleboys mogen dus gewoon hopen dat de volgende actie wel voor hun is weggelegd.

Ook als je je game op steam activeert, moet je nog steeds, nadat je de game start in steam, inloggen in Uplay, net zoals dat in Far Cry 3 gebeurd.

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 382378 op 24 oktober 2013 12:55]

Ja maar je verwacht toch niet dat ze in ieder artikel erbij zetten waarom er geen 3ds versie is, geen psp versie, geen pc versie, geen ps3 versie, geen ps2 versie, noem maar op. Tweakers mag blij zijn dat ze dit aangeboden krijgen, de consoleboys mogen dus gewoon hopen dat de volgende actie wel voor hun is weggelegd.
Er wordt gevraagd waarom de kortingscodes alleen voor de PC variant gelden en niet voor een console. Dat staat los van de vraag op welk platform de game uitkomt. Dan is het toch logisch, dat je een vraag kan verwachten waarom andere platformen waar de game op uitkomt niet meedoen in de actie?
Ook als je je game op steam activeert, moet je nog steeds, nadat je de game start in steam, inloggen in Uplay, net zoals dat in Far Cry 3 gebeurd.
Dat weet ik en vind ik verder ook niet erg. Ik wil echter géén drie platforms gaan gebruiken om mijn games überhaupt te kunnen spelen. Dat ik vervolgens ook UPlay moet gebruiken vanwege DRM vind ik verder niet zo'n groot probleem. Ik vind Steam én Origin echter voldoende.
Jullie hebben GTA V! ;)

Mag de PC-gamer ook een keer een actie? Vind dat die tegenwoordig al vaak genoeg op de 2de rang zitten...
Dit.

Maar dan nog wil ik 'm enkel op Steam hebben. Uplay is maar matig (al ontkom je daar op Steam ook niet aan).
Diezelfde fout heb ik toen ook gemaakt bij Anno 2070, ik koop een Steam spel en geen Uplay spel...Geen Uplay meer voor mij, desalniettemin een leuke actie :)
Opmerkelijk dat direct naast het artikel juist de PS3 versie getoond wordt.
Dat is ook wel een beetje vreemd, daar de prijzen die erbij stonden wél voor de PC versie gelden. Bij deze aangepast :)
Waarom is het trouwens zo dat de consolegamers overgeslagen worden?
Wij hadden hier uiteraard ook graag een actie voor console gamers omheen willen bouwen, maar dat bleek helaas niet mogelijk.

[Reactie gewijzigd door Matsuka op 24 oktober 2013 14:38]

Nog steeds erg duur. Als je het spel echt goedkoop wilt hebben kun je beter hier kijken (PC):

http://www.allkeyshop.com...ag-cd-key-compare-prices/

Zitten waarschijnlijk niet alle extra's bij maar het scheelt een hoop geld..
Goede site trouwens om altijd te checken waar je je games het goedkoopst kan krijgen.

[Reactie gewijzigd door hurkies92 op 25 oktober 2013 08:39]

Hoezo te duur; de eerste in het rijtje die een Deluxe versie biedt, rekent bijna 54 Euro voor AC4.

Neemt niet weg dat voor standaard-edities je vaak goedkoper online over de grens kan shoppen dan in Nederlandse webshops.
Ik vind Deluxe edities sowieso nergens op slaan, paar ingame items waar je een hoop geld voor betaald. voegt voor mij niets toe aan het verhaal / gameplay.
Maar daar heeft iedereen een eigen mening over.
Meestal staan er ook deluxe edities op de site die ik gelinked heb.

Daar heb ik ook de BF4 met alle extra's gekocht scheelt gewoon een hoop geld.
In de meeste gevallen juist, hoewel je in dit geval er wel ook wat bonusmissies met Aveline bijkrijgt. Het voegt niet toe aan de hoofdverhaallijn uiteraard, maar zijn wel extra missies met een verhaal. Daarnaast ook nog een 3-tal losstaande missies zo te zien, welke wellicht geen verhaal an sich hebben, maar nog steeds wel toevoegen aan de game (meer dan een extra zwaardje of outfit in ieder geval).
Moet je je wel afvragen of je daarvoor dubbel zoveel wilt gaan betalen :P
Dat scheelt inderdaad een hoop. De digitale key is op dit moment voor € 22,89 te krijgen volgens die site tegenover € 35,45 via de pricewatch.
Wat ik me wel afvraag, krijg je dan niet een Engelse / USA editie van het spel?
Goede vraag, ik weet niet of als je Uplay ingesteld hebt op Nederlands de games dan ook in Nederlands worden weergeven. Maar heb je het echt nodig Nederlands in een game?
Nee dat niet, maar aangezien in al mijn AC titels de menu's in het Nederlands zijn is het een kwestie van gewenning / gemakszucht.
Daarbij zou een 'regio-lock' ook erg zonde zijn van je geld. Europeese Uplay account met Amerikaanse code.. het zou zomaar kunnen.
Als er een region lock opzit dan staat het erbij op de site. Nooit problemen gehad met US keys die niet wilde activeren. Wel eens op steam gehad dat je een russische key moest activeren via een ander IP maar dat is dan ook eenmalig en er zijn dan goede guides bij wat echt 5 min duurt.
En waar precies kunnen we die code aanvragen, dan? Volgens mij mist er nog een linkje :)
De link is toegevoegd :)
Zeer mooie actie ik mag deze site nu al (ken hem nog ni zo lang) alleen jammer dat ik er te laat voor ben geregistreed En pls laat dit ook bij watchdogs zijn.

[Reactie gewijzigd door jurjurijur op 11 november 2013 02:36]

Leuke actie van Tweakers, maar wel een beetje jammer dat je het spel voor veel minder online kan vinden XD

de goedkoopste die ik kan vinden is 26 euro, ongeveer de helft van jullie aanbieding :P

Bron:
http://www.allkeyshop.com...ag-cd-key-compare-prices/

Wie weet leuk voor andere gamers met een minder ruim budget.
In de pricewatch is ie voor een lagere prijs. Zie in de prijzenbar rechts al 35 euro staan, dus of dit echt nut heeft weet ik niet. Wel leuke actie daar niet van. Was leuker geweest als er een verloting is voor een paar gratis versies.
Dat zijn geen Deluxe editions, die kun je alleen bij ubi zelf krijgen ;)
Mooie actie ik ga er zeker gebruik van maken.
Bedankt tweakers :)

Edit: ik zie dat de link is toegevoegd.

[Reactie gewijzigd door Ryada op 24 oktober 2013 10:48]

Mooie deal! Super!


Alleen enkel PS3 hier :(
Zeer aantrekkelijke actie! Vooral doen bij top-games welke nog gaan komen!
Voor dit geval: de Buccaneer-editie staat 2x in de pre-order, dus daar wachten we op!!

(voor de mensen die willen reageren: 1 xbox360 editie is voor m'n broertje, de andere pc-editie is voor ondergetekende :9 )
Ik heb MAANDEN geleden al de Buccanneer versie bestelt (buiten de Black Chest de meest uitgebreide) en dan komt er een Digital Deluxe die meer ingame extra's bied dan de grotere uitgebreide pakketen die eigenlijk alleen echte fans meestal bestellen. Best wel jammer dat je dan die Aveline missies niet krijgt enz |:(
Heb de Black Chest edition al in de pre-order staan voor de PS4.

Waren die Aveline missions trouwens niet exclusief voor de playstation consoles??
Dacht ik inderdaad ook, maar blijkbaar stelt Ubi die nu ook beschikbaar voor digital deluxe op de PC.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee