Door Femme Taken

Architect

Tweakers passeert mijlpaal van 500.000 geregistreerde gebruikers

15-10-2013 • 12:30

108 Linkedin

Tweakers is voor veel users niet meer weg te denken uit het dagelijks leven en gelukkig komen er nog elke dag nieuwe gebruikers bij. In de afgelopen jaren zijn we zo fors gegroeid dat we inmiddels de magische grens van een half miljoen geregistreerde tweakers zijn gepasseerd.

De gelukkige user die zich als vijfhonderdduizendste heeft geregistreerd, heeft als nickname Marnixs en kreeg rugnummer 547881. In de praktijk blijken we nog wel eens een ban uit te delen en worden lang niet alle accounts ook daadwerkelijk geactiveerd, waardoor het id hoger ligt. Omdat Marnixs zijn account wel activeerde, wint hij als bedankje de complete reeks van The Hitchhiker's Guide To The Galaxy.

Als website zijn we uiteraard supertrots op het behalen van deze mijlpaal, die bovendien nagenoeg samenvalt met ons vijftienjarig bestaan. Wie dacht dat de toestroom van nieuwe bezoekers bij een website op gevorderde leeftijd zou afnemen, heeft het bij het verkeerde eind. Het 300.000ste lid werd welkom geheten in november 2009 en 25 maanden later klopte de 400.000ste tweaker aan de deur van onze database. Nu, 22 maanden later, werd de 500.000ste tweaker onthaald. Vorig jaar meldden zich maar liefst 51.024 nieuwe tweakers aan onze digitale poorten voor een account. Voor dit jaar staat de teller inmiddels al op bijna 48.000, waarmee het erop lijkt dat 2013 veruit het beste jaar tot nu toe wordt.

Zo mogelijk nog belangrijker dan het aantal accounts, is wat al die tweakers doen met hun account. Ook daarover hebben we gelukkig geen reden tot klagen. De geldingsdrang van onze gebruikers leverde in de voorbije vijftien jaar namelijk maar liefst 6.455.653 reacties op op alle redactionele artikelen en video's, V&A-advertenties en productreviews. Over productreviews gesproken: daarvan hebben jullie er in de afgelopen jaren 80.954 achtergelaten, naast nog eens 85.455 shopreviews. Met inmiddels 585.109 V&A-advertenties kunnen we stellen dat ook V&A zijn nut heeft bewezen.

Ook op het forum zijn jullie nog altijd in groten getale te vinden. Daar werden in de afgelopen jaren maar liefst 1.532.629 topics gestart, met daarbinnen het overweldigende aantal van 33.646.033 posts. Onderling wordt er ook nog het nodige besproken via de DM-functie. In totaal tellen wij nu 1.089.921 DM-discussies, met daarin 4.346.730 reacties. Gezamenlijk produceerden jullie bijna 332 miljoen karmapunten. De top-10-karmabazen - met TERW_DAN als onbedreigde keizer aan kop - waren verantwoordelijk voor 1,25 procent van alle karmapunten.

http://cloud.highcharts.com:80/embed/iwuxuk/2

Waar het totale aantal nieuwe registraties over de jaren een lichte stijging laat zien, ligt dat anders bij de aanmeldingen van vrouwelijke gebruikers. Ons inzicht in de vrouwelijke gedragspatronen schiet tekort om te verklaren waarom Tweakers in 2007 een acute hipheid genoot onder de vrouwelijke medemens. In ieder geval kunnen we constateren dat het aantal nieuwe tweaksters in de afgelopen jaren explosief is gestegen, van 902 in 2010 tot 3385 in 2013 tot nu toe. Als deze trend zich doorzet, zal het aantal nieuw geregisteerde tweaksters zich dit jaar bijna verdubbelen ten opzichte van de 2245 van vorig jaar. Een blik op de registraties per maand leert dat toegenomen populariteit van Tweakers onder vrouwen niet is toe te schrijven aan een plotselinge toestroom van paardenmeisjes door een goed gevallen 1-aprilgrap ;) .

http://cloud.highcharts.com:80/embed/emebax

Reacties (108)

108
105
100
9
1
1
Wijzig sortering
Bij het lezen van het artikel bekruipt mij toch wel een beetje een dubbel gevoel. Als een van de gebruikers van het eerste uur (waar ik nog een andere nickname had) herinner ik mij een site waar hulp geboden en gevraagd werd.
Met het groeien van het aantal geregistreerde bezoekers werd de sfeer anders. Bij GOT en in de reacties lees ik steeds meer dat gereageerd wordt vanuit een voorkeur dan vanuit kennis of ervaring. (Lees vooral artikelen over Android, iOS, BB en Windows er maar eens op na).
Zelf probeer ik mijn steentje aan de site bij te dragen door het schrijven van reviews (waarvoor ik laatst nog bedankt werd met een kortingsbon) en het actief deelnemen bij GOT.
Wanneer Tweakers.net nog verder gaat groeien, denk ik dat het goed zou zijn om meer moderators aan te stellen (vrijwilligers) bij de forums en het beoordelingssysteem verder te verfijnen. Reacties worden vaak niet inhoudelijk beoordeeld maar meer vanuit het idee of mensen het eens zijn met de schrijver, dat lijkt mij niet de bedoeling.
Maar nu eerst tijd voor champagne! }:O
Hoi "gebruiker van het eerste uur". Zo gerekend ben ik nog van het eerste kwartier met rugnummer 3550? :P
Discussies over het gaat bergafwaarts, vroeger was het beter, zie ik elk jaar terugkomen en ik let daar niet eens meer op.
Heb door omstandigheden in 2005 een nieuw account moeten maken, maar ik ben al deelnemer sinds het vorige millennium en had een account sinds 1998... Dus inderdaad van het eerste uur, maar dat is ook niet zo heel erg relevant lijkt me.
Wat wel relevant is: je leest dus vaker dat mensen er zo over denken als ik en dat ik niet de enige ben die deze tendens bespeurd.
Ik zie die tendens niet zo als het elke zoveel tijd opnieuw terug komt. Ik denk dus dat het wel mee valt.
Ik ga in je redenering mee. Ik mag dan wel later zijn toegetreden tot Tweakers.net, maar er is verschil en dan met name in de reacties. Soms mist humor compleet zijn doel en wordt verkeerd gemodereerd (graag een optie om als humor te modereren) en ontaard in een discussie over wat nu wel en wat nu niet goed is aan een merk.

Persoonlijk ben ik blij met Tweakers.net, er zijn experts op elk gebied en over het algemeen wil en kan iedereen je helpen. Zeker wanneer je voor het eerst een eigen pc gaat bouwen is Tweakers DE site om eens goed te neuzen in de forums.

Zelf zou ik als het als een verfijning vinden wanneer er toch soms ook dieper in gegaan wordt op de technologie. Laatst was er iets over de deeltjesversneller, dat is goed. Dieper en breder ingaan op techniek. Vaak is het ook zo dat er meerdere onderzoeken worden besproken, waarvan eigenlijk vaak alleen even kort wordt aangehaald hoe het allemaal zit. Dat vind ik dan persoonlijk jammer. Wat voor verschillende technieken zijn er over zonne-energie bij wijze van en in welke mate verschillen ze? En dan voor iedere techniek, diep in detail, gewoon beschrijven en desnoods gewoon 1 gehele review per techniek en dan pas op het eind een vergelijking. Vaak is het te algemeen naar mijn mening. Dan zie ik liever dat men een techniek in verschillende delen presenteert en pas daarna eindigt met een vergelijkingsreview.

Desondanks is dit bij veruit de fijnste site en community die ik me kan wensen op technologisch gebied :)
Op het desktopaankoopadvies forumdeel is dit toch wel anders dan, blijkbaar werd er vroeger veel meer verwacht als je daar een topic opende ;)
Nu heb je veel meer kans dat er gewoon goed geantwoord wordt op je vragen als je tenminste genoeg informatie geeft.

[Reactie gewijzigd door SmokingCrop op 15 oktober 2013 13:49]

Gefeliciteerd! Mooie mijlpaal.
Als oude rot (id 12607) heb ik Tweakers flink zien veranderen. Het is inmiddels meer dan alleen wat tweaken en kijken welke videokaart de beste is. Het aantal berichten over overklokken is nagenoeg nul maar is ook niet erg. De techniek heeft de behoefte voorbijgeschreden. Goed om te zien dat tweakers zich succesvol heeft aangepast. Voor mij persoonlijk mag het tech gehalte flink worden opgekrikt met bijvoorbeeld wekelijks/maandelijks een diepgaand artikel over een tech-onderwerp wat niet direct met telco of PC's te maken heeft. Noem maar wat, de Enigma machine of een neutraal artikel over gen-tech.
Ik denk dat Tweakers daarvoor het geschikte gepubliek heeft en lijkt mij zeer de moeite waard om te proberen.

Leuk dat een über nerd prijs wordt gegeven. The Hitchhiker's Guide To The Galaxy is toch wel internet in oervorm. Ohja, vergeet je handdoek niet! ;)
Voor de gene die het hilarische boek nog niet gelezen hebben (is ook een leuk luisterboek van, voorgelezen door Stephen Fry en ideaal tijdens lange ritten):
"A towel, it says, is about the most massively useful thing an interstellar hitchhiker can have. Partly it has great practical value - you can wrap it around you for warmth as you bound across the cold moons of Jaglan Beta; you can lie on it on the brilliant marble-sanded beaches of Santraginus V, inhaling the heady sea vapours; you can sleep under it beneath the stars which shine so redly on the desert world of Kakrafoon; use it to sail a mini raft down the slow heavy river Moth; wet it for use in hand-to- hand-combat; wrap it round your head to ward off noxious fumes or to avoid the gaze of the Ravenous Bugblatter Beast of Traal (a mindboggingly stupid animal, it assumes that if you can't see it, it can't see you - daft as a bush, but very ravenous); you can wave your towel in emergencies as a distress signal, and of course dry yourself off with it if it still seems to be clean enough.

More importantly, a towel has immense psychological value. For some reason, if a strag (strag: non-hitch hiker) discovers that a hitch hiker has his towel with him, he will automatically assume that he is also in possession of a toothbrush, face flannel, soap, tin of biscuits, flask, compass, map, ball of string, gnat spray, wet weather gear, space suit etc., etc. Furthermore, the strag will then happily lend the hitch hiker any of these or a dozen other items that the hitch hiker might accidentally have "lost". What the strag will think is that any man who can hitch the length and breadth of the galaxy, rough it, slum it, struggle against terrible odds, win through, and still knows where his towel is is clearly a man to be reckoned with."

[Reactie gewijzigd door Floor op 15 oktober 2013 13:15]

Anoniem: 119509
@Floor15 oktober 2013 14:28
Ik ben het roerend eens met je suggestie om regelmatig een diepgaand artikel over een tech onderwerp. Ik vond het artikel over de LHC erg lekker.
Gefeliciteerd Tweakers!

Waar ik benieuwd naar ben is de ontwikkeling van de activiteit van de gemiddelde tweaker: neemt deze toe of af? En hoe zit het met de 'ontwikkeling' van de tweaker zelf? Neemt de individuele activiteit toe of af naarmate een tweaker langer actief is?

Tweakers is een van de weinige websites waar ik al meerdere jaren op actief ben, en ik blijf me toch altijd verbazen hoe lang die trend zich door zet. Keep up the good job!
Hoeveel van die 500.000 accounts worden actief gebruikt? Vind ik eigenlijk veel interessanter.
Hoeveel personen hebben dit jaar bijvoorbeeld al ingelogd?

edit: Al begrijp ik dat dit concurrentie gevoelige informatie is die niet gedeeld wordt.
Dit is natuurlijk wel een felicitatie waard!

[Reactie gewijzigd door [Roland] op 15 oktober 2013 12:36]

ik blijf me inderdaad verbazen over bedrijven/organisaties die helemaal opgewonden worden van een hoog aantal leden. Dat zegt namelijk heel weinig.

Leuk dat je zo een groot bestand met registraties hebt, maar wat veel belangrijker is, is de vraag hoeveel er inderdaad actief zijn.

Ja, een ledenaantal geeft aan hoe vaak een persoon het de moeite vond om zich te registreren en daarmee geeft het aan dat je site toch enigszins aantrekkelijk genoeg was, maar het zegt niets over hoe actief de site op dit moment is.

Een ledenaantal zegt weinig over de groei. Hoeveel dubbele leden zitten in het bestand? Misschien heb ik me in het begin geregistreerd, maar dat account vergeten en een nieuwe aangemaakt, of ik heb alleen een account aangemaakt om iets te verkopen, of ik heb me aangemeld maar doe er verder niets mee.

De groei zegt ook al niets als de noodzaak van het account laten verwijderen er niet is.

Leuk dat dit aantal gehaald is, maar in principe zegt het heel weinig. Je kan er leuke theorieen op baseren, maar het blijft een statistiek die alleen maar blijft groeien.
Even in de karmastatistieken gedoken. De punten die je krijgt voor je profiel niet meegerekend zijn er 338.732 unieke gebruikers die karmapunten hebben verdiend met bijdragen zoals het schrijven van reacties, forumposts, productreviews, shopreviews, weblogs en activiteiten zoals modereren en beoordelen van reviews. Er zijn alleen al 254.000 unieke gebruikers die karma hebben verdiend aan het forum. In de reacties zijn 127.000 verschillende gebruikers actief geweest. Dat zijn dus aanzienlijke aantallen.
Maar om welke tijd gaat het hier? Zijn dit statistieken van afgelopen maand, jaar of misschien 10 jaar? Het kunnen er dan maarzo een stuk minder zijn. Neemt niet weg dat Tweakers een actief ledenbestand heeft ;)

Het viel me gisteren al op dat de 500k behaald was, ik zat al te wachten wanneer het bekend gemaakt zou worden. Gefeliciteerd Tweakers!
Ik weet weinig en zeker geen concrete cijfers, dus ik kan weinig verklappen, maar ik wil toch even reageren.
Leuk dat je zo een groot bestand met registraties hebt, maar wat veel belangrijker is, is de vraag hoeveel er inderdaad actief zijn.
Beide zijn waardevol. We hebben natuurlijk het liefst gebruikers die elke dag langskomen en zelf dingen toevoegen aan de site (reacties, forumposts, gebruikersreviews etc). Die krijgen ook karma en zijn heel zichtbaar.
Daarnaast is er een groep die zich geregistreerd heeft om bepaalde voorkeuren te laten onthouden of features te gebruiken: denk aan het volgen van interessante topics enzo. Zij reageren niet of nauwelijks, maar zijn er wel.
Ook is er een groep die zich registreert met een bepaald doel, bijvoorbeeld een topic over een bepaald onderwerp openen of zoals jij zegt, iets op V&A te zetten. Zij verdwijnen daarna weer.

Al deze 500.000 zijn in elk geval niet alleen geregistreerd, maar hebben die registratie bevestigd via mail. Dat is al heel waardevol, want dan ben je al een paar stappen verder dan gewoon een registratie.
Een ledenaantal zegt weinig over de groei. Hoeveel dubbele leden zitten in het bestand?
Klonen zijn niet toegestaan, dus ik vermoed dat dat aantal bijzonder klein is.
Leuk dat dit aantal gehaald is, maar in principe zegt het heel weinig. Je kan er leuke theorieen op baseren, maar het blijft een statistiek die alleen maar blijft groeien.
Dat is zeker waar, en daarom hebben we ook de groei per jaar erbij gezet, zodat je ook daarvan een beeld krijgt.

Maar los daarvan is het vooral iets leuks om te melden. Het is geen exacte wetenschap of iets waarmee we groots uitpakken als ons 15-jarig bestaan, maar het is wel leuk voor een post met een grafiekje op de frontpage.
Nou gezien het aantal reacties bij artikelen en de activiteit op de forums kan ik alleen maar indenken dat het merendeel van de gebruikers erg actief is. Ondanks het feit dat ik het soms niet helemaal eens ben met sommige dingen is er in mijn optiek geen betere tech-site dan Tweakers, de reviews zijn simpelweg indrukwekkend groot, qua kwaliteit zeker 'on-par' with GSMArena.
Hardware-reviews vind ik juist het voornaamste waar tweakers in tekort schiet.
Voor de betere reviews volg ik techpowerup, anandtech, hardwarecanucks, tom's hardware en Guru3d.

Gamereviews van tweakers.net daarentegen vind ik wel een van de betere van de Nederlandse mainstream.
offtopic:
Maar er gaat natuurlijk niets boven TotalBiscuit ;)


De GoT-community daarentegen is waarom deze site mijn favoriet is. Applausje voor onszelf :)
Heb je een beter NEDERLANDS MAINSTREAM alternatief??
Nee, Fokgames, Insidegamer, Gamekings e.d. zijn allemaal veel slechter en/of spellen met de industrie onder 1 hoedje. De gamereviews van Jurian en die gast met die bril vind ik altijd lekker wegkijken en zijn volgens mij onafhankelijk.

offtopic:
Zoals gezegd ben ik zelf fan van de Cynical Brit TotalBiscuit
Minder dan 100.000 gok ik.

Kijk maar een rond hier naar de karma van leden http://tweakers.net/galle...orderSort=desc&Start=1000

Desalniettemin leuk, the more the merrier en hoe beter GoT kan worden

[Reactie gewijzigd door eL_Jay op 15 oktober 2013 13:37]

Volgens de karma tabel zijn er 257.748 leden waarvan geen laatste post is regegistreerd :Y)
http://tweakers.net/galle...&orderSort=asc&Start=2578

edit:

364.010 welke dit jaar nog niets hebben gepost:
http://tweakers.net/galle...&orderSort=asc&Start=3641
:Y)

[Reactie gewijzigd door Mopperman op 15 oktober 2013 13:38]

Dat wil toch niet zeggen dat ze niet actief zijn ? Sommige lezen alleen maar en reageren nou eenmaal niet. Ik weet niet of Vraag en Aanbod onder posten vallen maar sommige zijn daar heel actief maar verder nergens...
Dat zeg ik ook niet, ik geef enkel een aantal nummers waarvan geen post is geregistreed of geen post in 2013 is geregistreerd, aangezien hier vraag naar is/was.

Er zijn natuurlijk altijd mensen die registreren om ergens bij te kunnen of om instellingen vast te zetten, maar dit geeft wel een goed beeld van het aantal actieve, en ook postende, ledenaantal.
Jammer dat het niet zo gefilterd kan worden maar het zou wel geinig zijn om te zien welk percentage van de zeg, 1e 50.000 registraties nog daadwerkelijk actief is, of de 1e 100.000, dan heb je ongeveer tot en met 2003 te pakken. Ongetwijfeld zijn er intern wel inlog- en pageview gegevens van de gebruikers.
het zou leuk zijn - in mijn ogen - om een "last login" te hebben, dat is betrouwbaarder dan de huidige "last post" welke ik gebruikt heb.
En ik ken ook wel wat Tweakers die professioneel lurker zijn. Die al 10 jaar op Tweakers zitten maar nog nooit wat gepost hebben, maar wel degelijk nog actief op Tweakers komen.
Al met al denk ik dat 500.000 leden een erg net aantal!
Ben blij dat ik daar als nummertje 327602 mijn steentje aan bij heb kunnen dragen! :+
Goed gevonden, dit vroeg ik me al af. Valt mij mee iig. Als dan de lurkers meetellen en de helft actief op de site komt van de half miljoen is dat toch een mooie prestatie. :)
Moeten ze wel concurrentie hebben :)

Feli Tweakers!
Is dat werkelijk zo gevoelig als je toch reeds al deze statistieken deelt? Het lijkt mij in ieder geval een interessant gegeven.

Feesboek deelt daarnaast toch ook gewoon de statistieken van het aantal geregistreerde accounts en het aantal dat actief gebruikt word. Dit was ook al het geval voordat ze de beurs op gingen.

Dat terzijde, gefeliciteerd Tweakers! Mogen er nog velen volgen.
Mooie mijlpaal! Gefeliciteerd!
Op naar de 1 miljoen?
wel jammer dat ze aan de nieuwste telg van de tweakers familie een cadeau geven maar alle andere die hem voor gingen (en eigenlijk dus een groter hart hebben voor tweakers) krijgen niks...

ik stel juist voor om bij zo'n mijlpaal bijvoorbeeld de 10 meest actieve tweakers te belonen met een extraatje. of juist bijvoorbeeld de 10 oudste rotten als leden... die in het zonnetje zetten aangezien hun al zo ontzettend lang tweaskers steunen vanaf het prille begin (hier natuurlijk de redactionele tweakers buitengesteld:P)

misschien is dat een ideetje!(:
Alle andere gebruikers krijgen geheel gratis een kwaliteitssite.
Goed punt en idee vind ik zelf. En als ik naar je profiel kijk val jij daar zelf niet onder. Daaruit trek ik de conclusie dat je in volle eerlijkheid en objectief deze opmerking plaatste. Ik dacht eerst dat je het over jezelf had ;)
Ik ben benieuwd of de Hearthstone key give away er voor heeft gezorgd dat er veel mensen zich geregistreerd hebben en dat de mijlpaal zo een paar weken eerder behaald is daardoor. Ik ken iemand die 2 dagen voor de give away zich geregistreerd had speciaal voor zo'n key (hij had er ook nog een gewonnen ook).
Misschien vaker give aways organiseren? Dan halen ze de miljoen wel. Zoals hieronder gezegd wordt. Het aantal actieve gebruikers is veel interessanter.

Waarom is in die laatste grafiek trouwens -1k opgenomen :p?

[Reactie gewijzigd door Fleximex op 15 oktober 2013 13:48]

Dat zijn vaak geen gebruikers die terugkomen. Ik heb mij ook op verschillende sites aangemeld om kans te maken op een give away. Meestal kom ik niet meer terug bij die site.
Zelfs al blijft maar 0.5% van de gebruikers hangen, het is gratis publiciteit en dus ook gratis extra gebruikers.
Denk dat daar aan voorafgaand de Diablo III beta key give away het de servers veel lastiger heeft gemaakt. Er was toen nog een artikel die ongeziene pieken toonden op zowel frontpage als forum pageviews.
Dat is een standaardinstelling van Highcharts. Bij een line-chart lijkt deze er standaard vanuit te gaan dat er negatieve waarden mogelijk zijn.
Gefeliciteerd!!

Enneh, wie jarig is trakteert ;)
Dit jaar trakteren we ook, maar dan samen met jullie ;)

http://tweakers.net/acties/tweakershelpt
Dat hebben ze dan ook gedaan door de complete reeks van The Hitchhiker's Guide To The Galaxy te geven aan de 500.000ste user. :+
leuke cijfers :)

Ik kom al zeker 10 jaar op tweakers. Maar heb pas een account aangemaakt :)
Ik ben er ook al langer, want als ik het me goed herinner moest je vroeger een bedrijfs e-mail adres gebruiken om je te kunnen aanmelden. Een hotmail account was bv niet toegestaan. Tweakers mail binnenkrijgen op je werkaccount is voor de meesten niet echt handig, dus bleef het iig voor mij bij lurken.
En zo nu en dan raak je accounts kwijt doordat je je bv 30 lang niet had aangemeld op hotmail en je account foetsie was. Andere Tijden.

Anyways, feli! Enne, hoe zit het met de toename van Belgen?
Hotmail ging niet, maar met een account van Dolfijn (van Ilse, die ook gratis was) kon je gewoon een account aanmaken. In die tijd had ik (achteraf gezien te)veel accounts bij verschillende mailaanbieders.
Daardoor wist ik helaas mijn inschrijfadres niet meer en moest ik een nieuwe account aanmaken. 8)7
We kunnen gewoon je account wijzigen hoor :) kwestie van even mailen
Tja... dat klopt... In 2005 heb ik een nieuw account aangemaakt omdat ik niet meer wist welke van de mailadressen die ik toen nog in gebruik had, ik voor mijn account gebruikte....
Helaas is dat denk ik, inmiddels te lang geleden...
Door omstandigheden heb ik toen een nieuw account gemaakt omdat ik het geduld en de rust niet had om dat eens rustig na te zoeken :(
inderdaad, dat was het ja. Had alleen maar hotmail en dergelijken en dat ging gewoon niet :)
Ik merk wel dat de site een stuk breder is geworden en minder op pure IT/Tweaking is gericht, dit heeft helaas wel als nadeel dat sommige secties van het forum een stuk minder populair zijn, maar al met al van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal, zelf userid: 3192 ;)
Gefeliciteerd Tweakers!! Een enorme mijlpaal.

@raptorix ik win van jou! Overigens zijn er nog 2903 die het van mij zouden kunnen winnen :P
En wanneer kunnen we oude of inactieve accounts verwijderen?
Zo lang dat niet kan, is het aantal van 500.000 gechargeerd.
Naast het kunnen verwijderen is dan net zo interessant: hoeveel inactieve accounts dwalen er rond?
50.000? 100.000?
Zonder definitie van 'inactief' kunnen er geen cijfers gegeven worden. Uit de eerste alinea kan je al halen dat er 47881 accounts niet zijn geactiveerd (en ook niet meegeteld), dus het aantal accounts gechargeerd noemen vind ik overdreven ;)
47.881 bans uitgevoerd? Nice :P
47.881 bans uitgevoerd? Nice :P
Ik denk eerlijk gezegd dat het er een stuk minder zijn, denk aan niet geactiveerde accounts, maar ook nog mogelijke mergeclone's die ook niet meer actief zijn
1 2 3 ... 7

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee