Door Olaf van Miltenburg

Nieuwscoördinator

Tweakers zoekt stagiairs voor de redactie

30-08-2013 • 12:00

52 Linkedin

Logo TweakersOp de redactie in Amsterdam is plek voor een stagiair die als nieuwsjager de kneepjes van het journalistieke vak wil leren. Volg je de studie journalistiek of een aanverwante opleiding? Meld je dan aan en wellicht kom je op een van de leukste stageplekken van Nederland te werken.

Stage lopen als redacteur bij Tweakers?

We zoeken een stagiair die een hbo- of universitaire opleiding journalistiek volgt, maar studenten die een opleiding met journalistieke raakvlakken volgen, kunnen ook reageren. De start en de duur van de stage worden in overleg met de opleiding bepaald. We zoeken in principe iemand die een volle werkweek tijdens kantooruren op de redactie aanwezig kan zijn. Tweakers hanteert een stagevergoeding van minimaal 300 euro per maand, afhankelijk van de opleiding.

Vereisten stagiair

Je bent een echte nieuwsjager die er niet voor terugdeinst de telefoon te pakken en die er een uitdaging in ziet om in rap tempo 'eigen' nieuws te maken en berichten zo volledig en correct mogelijk te schrijven. In overleg ga je naar persconferenties en schrijf je ook achtergrondartikelen. Uiteraard heb je affiniteit met de onderwerpen waar Tweakers over schrijft.

Meld je aan

Lijkt het je wat om als stagiair op TweakersHQ aan de Mt. Lincolnweg 40 in Amsterdam aan de slag te gaan? Meld je dan aan door je motivatie en relevante achtergrondinformatie, zoals je studie en interesses, te sturen naar nieuwsposter@tweakers.net.

Reacties (52)

Wijzig sortering
Overweeg je om stage te lopen bij Tweakers? Doen! In 2011 liep ik als journalistiekstudent drie maanden mee op de redactie en die tijd vergeet ik nooit meer.

Als technologie en journalistiek twee passies van je zijn, zit je hier zeker goed. Bovendien leer je concrete zaken waar je later iets aan hebt. Denk daarbij aan hoe je woordvoerders op een goede manier kunt benaderen, kritisch moet denken, maar ook je duidelijk en informatief kunt schrijven. Vooral die drie zaken vergeet je als journalist nooit meer.

Plus: de sfeer op de redactie is gemoedelijk, wat ertoe leidde dat ik me zelfs als Brabander thuis voelde in Amsterdam. Daarnaast is er elke middag tijd om je frustratie, bijvoorbeeld door woordvoerders die niet terugbellen, af te reageren tijdens een potje 'piewen'.

Ga deze uitdaging aan! ;)

[Reactie gewijzigd door Ossebol op 30 augustus 2013 13:41]

We hebben geen extra handen nodig en je verkijkt je erop hoeveel tijd het begeleiden in de praktijk kost. Er zijn meerdere redacteuren hier binnengekomen via hun stage bij Tweakers en stagiairs doen goede werkervaring op dus het werkt twee kanten op.
Wat een lompe en botte opmerking zonder kennis van zaken.

Even een paar puntjes:
- Er is een gigantisch tekort aan stageplekken.
- Heel veel stageplekken zijn onbetaald
- €300 is een marktconforme stage vergoeding.
- De bijkomende kosten voor Tweakers (30/70) voor begeiding van een stagair
zal geschat een €1000 per maand zijn. (Resources en administratie)
(Uitgaande van gemiddelde kosten bij bedrijven (euh.. overheid) voor stagaires)

De meeste studenten moeten verplicht stage lopen en zoeken zich te pletter naar een plek.
Ik krijg om de haverklap telefoons en emails van studenten die, per morgen, een stageplek nodig hebben.

Het voordeel is natuurlijk dat beide partijen met elkaar kunnen kennismaken en stagaires die in het team passen natuurlijk een baan aanbod kunnen krijgen.
Je bent in opleiding om een mooie toekomst te krijgen. Je zult zelf wat moeten inleggen wil je uiteindelijk de winst hier uit halen! Wanneer een bedrijf zoals Tweakers.net dit aanbied denk ik dat dat heel netjes op je CV staat. Dit is een prachtige investering (heb 3 jaar stage gelopen voor 0 euro overigens).
En heeft het je uiteindelijk ook wat opgeleverd dat werken voor nop? Meeste stages draai je gewoon mee met de rest van de medewerkers. Is uiteindelijk wel afhankelijk van de opleiding natuurlijk. Die 300 euro is nog steeds niet meer dan een fooi maar toch zeker een blijk van waardering voor de inzet van je stagiair.
En heeft het je uiteindelijk ook wat opgeleverd dat werken voor nop? Meeste stages draai je gewoon mee met de rest van de medewerkers. Is uiteindelijk wel afhankelijk van de opleiding natuurlijk. Die 300 euro is nog steeds niet meer dan een fooi maar toch zeker een blijk van waardering voor de inzet van je stagiair.
Als ex-stagiair van Tweakers kan ik zeggen dat stage lopen bij Tweakers sowieso wat op kan leveren, aangezien ik er nu alweer ruim 2,5 jaar fulltime werk ;)
Bij mij zeker, heb bji een grote enterprise meegelopen voor 2 jaar lang. Het is niet zo'n 10 weken stage maar echt 2 volle jaren, 3 dagen in de week. Dit heeft mij inzicht gegeven in de bureaucratische werking/hiarchische binnen een groot bedrijf. Tevens heb je daar meer te maken met policies en regels omtrent automatisering. Jaar daarna bij een 2 mans zaak gezeten, dan heb je het tegenovergestelde wat ook heel prettig is! Deze twee locaties samengevoegd heeft mij veel kennis opgeleverd en ook de juiste keuze laten maken.

Tevens na de laatste stage daar ook een fulltime baan aangeboden gekregen.

[Reactie gewijzigd door sjanssen15 op 30 augustus 2013 13:41]

Dit vind ik altijd zo'n flauwekul argument. Ik heb nooit een dag stage gelopen, maar nu toch inzicht in de bureaucratie/hiërarchie binnen bedrijven, gewoon tijdens mijn (betaalde) werk geleerd.

Je hoeft als stagiair echt niet overdreven dankbaar te zijn dat je zo'n geweldige kans krijgt, het bedrijf mag eerder blij zijn dat ze een nieuwe medewerker goedkoop kunnen uitproberen en eventueel een al ingewerkte werknemer in dienst kunnen nemen.

Daarnaast is het ook bijzonder kwalijk dat de begeleiding er vaak bij in schiet omdat er zogenaamd geen tijd voor is.
Dat hoeft ook niet perse het is ook een mooie kans voor stagiaires om goeie werk eraving op te doen, er zijn steeds meer stage plaatsen nodig dus goed dat tweakers het ook doet.

Dat je er dan voor betaald krijgt is helemaal netjes, als ze het geld niet voor een nieuwe medewerker hadden ze de stagaire wel voor noppes laten werken
Stagevergoeding kun je zien als bedrag dat de student misloopt omdat die tijdelijk zijn bijbaantje stop moet zetten. Wel zo fair.
Ik snap niet waarom valpa hier gedownmod wordt. Hij/zij heeft hier namelijk een heel sterk punt.

Ik ben een uitwonende student, en op het moment dat ik geen stagevergoeding krijg ben ik gewoon de sjaak. Het is namelijk moeilijk om, én 32/40 uur stage per week te lopen, en ook nog eens 10+ uur bij je bijbaan om je vaste lasten te dekken.

En nee: het argument: "dan had je maar niet op kamers/uitwonend moeten gaan" is zeker niet geldig. Er is altijd een reden dat je op kamers gaat/uitwonend ben.
Wut? :S En wat dan als je 'normaal' moet studeren, dus als je geen stage loopt? Als het goed is ben je met een voltijd studie ook een uurtje of 40 per week bezig...
Tuurlijk een stagevergoeding is heel fijn, maar een stage doe je om jezelf met kennis en vooral ervaring te verrijken, niet met geld. Het is evengoed zoals met de rest van je studie een investering in jezelf om later een leuke baan te kunnen vinden. Daarbij; als je 'gewoon' vakken volgt krijg je daar toch ook geen geld voor?
Daarnaast kost een stagair begeleiden vele malen meer dan die +/-€300,- per maand die de stagair er voor krijgt :o

[Reactie gewijzigd door Thedr op 30 augustus 2013 16:05]

Je hebt sowieso geen 40 uur les per week (en zoveel is de gemiddelde student ook niet bezig met al zijn schoolwerk). Daarnaast komt nog eens dat je werk in principe niet 's avonds kunt doen (horeca e.d. uitgezonderd, maar ja werken tot 06:00 en dan om 08:00 weer op je werkplek verschijnen schiet natuurlijk niet op). Je schoolwerk kun je wel nog 's avonds doen, waardoor je het dus beter kunt combineren.

Ik vind het schandalig als een bedrijf niet minstens het collegegeld voor je 'dekt'. Smoesjes als 'Daarnaast kost een stagair begeleiden vele malen meer dan die +/-€300,- per maand die de stagair er voor krijgt' zijn absoluut niet waar; vaak werken stagiaires voor het grootste deel zelfstandig en is er van begeleiding weinig sprake.

Toch vind ik niet dat een vergoeding verplicht moet worden; dan bestaat er een kans dat er veel te weinig stageplekken zijn. Maar goed, heel netjes van Tweakers dat ze een vergoeding geven! 300 euro in de maand is volgens mij een beetje gemiddeld als stage vergoeding
Mijn vrouw heeft stage gelopen bij de overheid. Buiten een reiskosten vergoeding kreeg ze 0, 0 betaald. Daartegenover staat wel dat ze mede door deze stage een dijk van een cv heeft kunnen opbouwen en er nu de vruchten van plukt. Studeren is investeren in jezelf en een goede stage plek verhoogd de kans dat die investering loont.
Erg netjes van tweakers dat ze naast begeleiding ook nog een vergoeding bieden. En ze zitten op een heerlijk plekje in Amsterdam. Wat wil je nog meer van een stageplaats?
Ik weet uit ervaring dat stagelopen bij de Tweede Kamer wel vetpot is. Vele malen meer dan wat Tweakers geeft. Van jouw belastingcentjes dus ;-)
Toch ben ik van mening dat je zoiets moet incalculeren. MIjn zusje zit ook op stage maar omdat ze niet altijd kan werken/er is geen 100% garantie dat je een baan vind heeft ze een lening moeten afsluiten wat maandelijks geld geeft.
Werkt het tegenwoordig niet zo bij elk bedrijf?
Waar slaat dat nou weer op. Een slim bedrijf investeert in studenten omdat zei de toekomst zijn.

Misschien is deze student die word aangenomen over enkele jaren een journalist van top kwaliteit en dan zal deze nooit zijn stage plek vergeten bij Tweakers want o die was zo leuk, Als gevolg daarvan gaat er een verhaal in de journalisten-wereld rond dat Tweakers leuke uitdagingen bied waardoor het gemiddelde niveau van nieuwsberichten verbeterd

Vergeet niet dat een student als stagiaire ook geld kost, je moet de stagiaire aller tijde controleren op fouten, vervolgens die fouten verbeteren wat tijd/geld kost, Kortom ze kosten veel tijd

Leuk dat jullie dit doen Tweakers, Jammer genoeg is deze functie niet aan mij besteed
Jeetje wat doe je moeilijk.
Zal ik eerlijk zijn? Ik zou graag betalen om tweakers op mijn CV te hebben als werkgever. Wellicht snap je niet hoe stages en werkervaring werken. Verdiep je er eens in, naar bepaalde meerwaarde die je ervan kan krijgen :Y)
Je vergeet dat stagiaires aannemen een investering is vanuit het bedrijf. Zij hebben dit nodig voor hun opleiding, terwijl het bedrijf verantwoordelijk is voor wat ze doen. Ze moeten uitgebreid begeleid worden (in het werk dat ze doen en richting opleiding).

[Reactie gewijzigd door Bosmonster op 30 augustus 2013 12:38]

Nope, ze willen het redactionele niveau verhogen, dat moet alleen maar aangemoedigd worden.
Maak daar maar heel Sanoma Media van.
Goed om te zien dat tweakers.net niet meegaat in de 0 euro vergoedingen die je zoveel ziet.
Je mag tegenwoordig blij zijn dat je een stage plek kunt vinden... Die beginnen ook redelijk schaars te worden.

En ja, ik heb ook vaak stage gelopen voor 0 euro. Maar dat had als reden dat ik bedrijven opzocht waar ik ook echt daadwerkelijk wat kon leren en niet enkel als hulpje rondliep. Vaak ben je alleen tot last bij bedrijven met veel kennis. Aan het einde kreeg ik vaak nog wel een leuk bedrag mee.

Hoor wel eens om me heen hoe mensen moeite hebben met plekjes zoeken. Het kan natuurlijk ook aan hun zelf liggen. Je moet je wel pro-actief opstellen.
Ik denk dat het er ook erg aan ligt in welke branche je zit, wat je kan en hoe goed je je kan verkopen. In mijn oriënterende stage op het HBO Elektrotechniek verdiende ik €600 per maand. Dit was full time. Tijdens een korte extra stage werd dit €750,- (voor FTE) en tijdens mijn afstudeerstage werd dit €900,-

Als je jezelf professioneel opstelt, goed zoekt, kritisch bent, weet wat je wilt en wat je kan zijn er genoeg plekken in Electro, dan heb ik het niet over installateurs, werkvoorbereiders, e.d., dat is MBO niveau (daar bedoel ik niets slechts mee overigens, deze mensen zijn ook super hard nodig), maar over echte HBO ingenieurs en devvers.

Ik heb wel gemerkt dat je vaak weinig aan opleidingen hebt bij het zoeken van echt leuke en uitdagende functies. Opleidingen geven slechts door wat zij zelf aangeboden krijgen, de echte pareltjes moet je zelf uit de oceaan van de banenmarkt vissen.

Houdt ook in de gaten dat geld niet alles is, je zit ergens een half jaar full-time mee opgescheept. Mijn eerste stage was in Den Bosch, ik woon zelf in Amstelveen, de enige reden dat ik elke dag 3 uur metro, trein en bus (exclusief vertragingen) uithield, was het feit dat het erg leuk en uitdagend werk was, niet omdat ik er €600,- per maand voor kreeg.
Maar had je het ook gedaan en volgehouden als je niks kreeg? Ik heb een 6 jaar geleden voor mijn MBO eindopdracht bij een waterschap een afstudeerstage gelopen, reizen was ~5,5 uur per dag (excl. vertragingen) en kreeg daar 150 per maand. Ik heb het ook volgehouden hoor, maar het had niet veel langer moeten duren van die periode van een half jaar, anders was ik er geheid bij neergevallen. Het werk was wel aardig te doen, maar de drijfveer voor mij was hier vooral om mijn opleiding goed af te kunnen sluiten.

Overigens wel met je eens hoor dat je er zelf werk van moet maken. Maar met enkel zelfkennis en weten wat je wilt kom je tegenwoordig ook niet meer waar je eigenlijk wilt zijn. En dan heb ik het niet perse over stages maar ook over fulltime werk na je studie.

Het ligt naast de crisis en branche ook wel veel waar je in Nederland zit i.c.m. de functie die je eigenlijk zoekt en/of de mogelijkheid tot verhuizen. Hier in oost Nederland is het wat betreft mijn vakgebied om te huilen, vooral nu deze tijd.
"Als je jezelf professioneel opstelt, goed zoekt, kritisch bent, weet wat je wilt en wat je kan zijn er genoeg plekken in Electro"
Inderdaad misschien toevallig in dat gebied.. Voor de rest is het allemaal maar hopen dat je wat vindt, dan kun je echt niet kritisch wezen want voor jou 10 anderen
Idd ik vind het ook goed heb zelf een stage gehad waar ik 150 euro verdienen in de it per maand, en me stage erna was 350 per maand dus vond dat wel redelijk voor fulltime dat ik daar aanwezig was.

Je zet je toch fulltime in voor je baas dan dus vind het wel zo netjes er dan iets voor terug te krijgen.

[Reactie gewijzigd door Carlos0_0 op 30 augustus 2013 12:16]

Helemaal mee eens, een kleine vergoeding is niet meer dan redelijk. Zeker als je ziet dat veel studenten gewoon werk doen in een bedrijf. Tuurlijk, het kost een bedrijf ook tijd en moeite, maar tijdens mijn stages was dat minimaal. Uiteraard heb je ook de mindere gevallen, maar op een stage mag je best enige zelfstandigheid verwachten.
Je kan ook forumleden vragen naar nieuws te jagen en op te sturen en iedere week een loting houden onder degenen die goede artikels opstuurden en 1 ervan belonen met een gratis spel ofzo. Heb je meteen honderd mensen die je helpen ipv 1.

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 512335 op 30 augustus 2013 12:24]

Op de frontpage staat de optie 'Nieuwstip insturen' en daar wordt gelukkig gretig gebruik van gemaakt.
Maar dat zijn nieuwtjes die vaak al op andere sites gepubliceerd zijn, en dus per definitie al 'oud' nieuws. Een echte journalist interviewt zelf mensen en schrijft zelf artikelen en reviews etc. ;)
Ik denk dat de gemiddelde 'echte' journalist beide doet. Een beetje zoals het er bij Tweakers aan toegaat, dus. En bij de gemiddeld krant.
En wie gaat die ingezonden stukken uitpluizen? Juist.. ;)
Mwah, de stagevergoeding is redelijk in lijn met wat gebruikelijk is. Soms zie je uitschieters naar boven (600 euro oid) en ik ken er genoeg die het voor nop doen.
Tsongejonge... wat een negatieve reacties staan er hier allemaal tussen zeg... Het is toch hartstikke leuk dat Tweakers A) liefhebbende studenten bereid is deze kans te bieden en B ) de vacature bovendien open en bloot op de site zet ipv er een heel intern/bevoorrecht ding van te maken via de eigen kringen?

Ik zou er zeker een gooi naar doen als ik niet al bijna afgestudeerd was. Schrijven & tech, wat mij betreft een ultieme combi. Alvast veel succes en goodluck aan de reageerders!

EDIT: typo door B met haakje wordt B) ... lol

[Reactie gewijzigd door Gilraen op 30 augustus 2013 17:12]

Stagevergoedingen verschillen volgens mij gewoon per sector en bedrijf. Een bedrijf dat geen stagevergoeding wilt vind ik persoonlijk wel raar. Een stage is om iets te leren, tegelijkertijd vervul jij een opdracht waar het bedrijf ook wat aan heeft. Het kan ook zijn dat wat er is opgebouwd tijdens de stage verder wordt uitgbouwd door het bedrijf. Dit zal natuurlijk ook wisselen per niveau van de opleding. In de guldentijd kreeg ik toen bijna 1600 gulden per maand. Dat was echt een voltreffer destijds. De stage in de euro was ook maar 300 euro. In mijn geval gold voor beide stages dat ik volwaardig werk deed waarop verder gebouwd werd.
in rap tempo eigen' nieuws te maken
Hmmm, dus je wilt hiermee zeggen dat er nieuws bedacht cq. verzonnen wordt? En dan is het makkelijk om de stagair de schuld te geven als uitkomt dat het niet waar is. Hahahahahahaha
}>

Snap even de ultra downmod niet. Hoezo is mijn opmerking ongewenst? Het gaat over de tekst en snijdt wel degelijk hout, zo veel zelfs dat Olaf mij uitlegt wat er werkelijk bedoelt is.

[Reactie gewijzigd door NoMoreMusic op 30 augustus 2013 14:05]

Lol, dat bedoelen we uiteraard niet. Wel verwachten we dat redacteurs nabellen bij persberichten voor extra informatie, contact opnemen met bedrijven voor reacties, speuren naar relevant nieuws dat nog nergens anders verschenen is, voor een eigen insteek kiezen, enzovoorts.
Dank voor de uitleg Olaf ;) Wist het ook wel maar wil niet dat toekomstige stagiaires op vreemde ideeën komen :)

Waarom ik naar -1 gemod ben is een beetje wazig. Veel ex stagaires misschien :)
Anoniem: 413683
31 augustus 2013 21:05
Ik weet niet of beveiligingstechniek en journalistiek zo dicht bij elkaar liggen, maar als dat wel het geval is meld ik me graag aan! :D
Je kan niet echt verwachten dat je de volledige mep krijgt voor je stage.

300 eu is een meer dan redelijke stagevergoeding. Zoals hierboven al gemeld is: Een bedrijf investeert ook in jou. Ik weet niet of je zelf student bent, maar met die houding kom je niet echt aan een stage imho.
Je kan niet echt verwachten dat je de volledige mep krijgt voor je stage.

300 eu is een meer dan redelijke stagevergoeding. Zoals hierboven al gemeld is: Een bedrijf investeert ook in jou. Ik weet niet of je zelf student bent, maar met die houding kom je niet echt aan een stage imho.
QFT, bedrijven zijn niet verplicht een stagevergoeding te geven. Ik loop zelf momenteel ook stage en ben meer dan blij dat mijn bedrijf me wel een stagevergoeding geeft. beter iets dan niets!
En daar zit het probleem met die studenten, ik zou ze gewoon geen vergoeding meer geven en ze verplichten stage te lopen, kijken of ze dan nog rond kunnen komen.
Bij mijn opleiding was het zelfs verplicht om stage te lopen, en volgens mij is dit al zo bij de meeste opleidingen.

300 euro is een normale, marktconforme stagevergoeding. Inmiddels heb ik nu 2x stage gelopen (1x Werkstage, 1 x Afstudeeropdracht) bij een grote telecom aanbieder in Nederland en ik kan je zeggen: Het gaat echt niet alleen maar om het geld.

Voorbeeld Jay-jay, als jij nu eens 600 euro per maand krijgt bij bedrijf X, maar je zit je zelf de hele dag te ergeren aan je collega's en een vervelende sfeer in plaats van bij Tweakers stage te lopen waar (ik ga er even van uit) een veel leukere sfeer hangt? Ik zou het dan wel weten: Bij Tweakers stage lopen.

Voor die keuze stond ik dus ook. Ik kon 100 euro meer krijgen bij een ander bedrijf als vergoeding maar ik wist dat het telecom bedrijf waar ik eerst had stage gelopen ten eerste veel korter reizen is, er een leukere sfeer hangt en je als student/stagelopen veel meer wordt gewaardeerd. Die 100 euro kon mij toen echt gestolen worden.

Ten slotte, aan het stagelopen/afstuderen zal je veel contacten over houden die je in je latere carriere misschien nog nodig zal hebben!
Mee eens!

500 euro per maand is toch wel een minimum voor een universitaire stagiar die een bachelor gehaald heeft...probleem is dat het hier een grijs gebied betreft ofdat je jezelf terugverdiend voor de baas.

Een goede stage vliegt voorbij...

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee