Door Wilbert de Vries

Tweakers.net en Samsung verloten vijf Galaxy Notes

12-11-2011 • 08:00

1.052 Linkedin

In samenwerking met Samsung kan Tweakers.net vijf exemplaren van de nieuwe Galaxy Note weggeven. Het enige wat je moet doen om deze kruising tussen een tablet en een telefoon te kunnen winnen, is 'ja' zeggen.

De Note is in beginsel een smartphone, wat je terugziet in het design en de knoppenlay-out. Toch kunnen we ons goed indenken dat mensen bij de eerste aanblik even de wenkbrauwen fronsen; het toestel is namelijk voorzien van een 5,3"-scherm en dat is erg, erg groot.

Er is maar één manier waarop je kunt bepalen of de Note werkbaar is of niet, en dat is door ermee te werken. In samenwerking met Samsung biedt Tweakers.net die kans aan vijf tweakers. Geïnteresseerden kunnen hieronder - tot 21 november - in de poll hun deelname aangeven. Van de geselecteerde tweakers vragen we daarna een userreview te schrijven. Crew en werknemers van Tweakers.net en VNU media zijn uitgesloten van deelname.

De loting is geweest. De winnaars zijn geïnformeerd.

Reacties (1052)

-1105201046+1305+27+30Ongemodereerd662
Wijzig sortering
+2Anoniem: 418309
12 november 2011 09:50
Ik kan helaas niet stemmen.....................................ik heb 'em al. :*)

Het scherm vind ik de ideale grootte hebben, groot genoeg om alles goed te kunnen zien en klein genoeg om nog makkelijk te kunnen vervoeren. Bedienen met de stylus gaat prima, toestel reageert zeer accuraat.

Hopelijk zien we een Galaxy Note 2 volgend jaar. 8-)
Ik heb m al bij een vriend gezien, hij lijkt op het eerste gezicht naast mijn SGSII VEEL TE GROOT maar als je er eenmaal mee werkt lijkt het wel mee te vallen. Ik heb er natuurlijk maar even mee kunnen spelen, want het is tenslotte niet mijn eigen telefoon ;)

Ik dacht toen ik de eerste keer dat ding zag binnenkomen in de hand van een vriend van me, die is echt niet normaal! maar toen ik er eenmaal mee aan de slag ging, leek het toestel gewoon alsof ik me SGSII in me handen had :O

Qua prestaties leek de Note ook vergelijkbaar (in dagelijkse dingen, dus geen Benchmarks gedraait ofzo).

Als ik de Note win ga ik er een review over schrijven en natuurlijk ook rooten en afwachten of er nog leuke ROMs voor vrij komen binnen nu en afzienbare tijd.

Succes allemaal!

Groeten,

Patrick
Voor mijn werk moet ik volgens protocollen werken. Dit zijn vrijwel grote bestanden. Ik zit niet steeds achter een pc en op momenten dat ik een protocol nodig heb, is het handig als ik het direct bij de hand heb. Op mijn smartphone (iPhone 3gs 32GB) is dit geen probleem, maar op een tab heb je vele malen beter overzicht, maar hiernaast wil ik ook telefonisch bekreibaar zijn. Ik ben benieuwd naar de tabletfunctie met belmogelijkheden.

Daarnaast maak ik op papier aantekeningen wat ik achteraf digitaal verwerk in de protocollen en als ik over de "S Pen" lees, ben ik zeer benieuwd hoe dit werkt.

Als ik niet gelegen ben om schriftelijke aantekeningen te maken, heb ik een voicerecorder (Sony ICD-SX56 ) bij de hand, zodat ik het achteraf kan luisteren en aantekeningen kan maken.

Om tijdens mijn werk mooie foto's of mooie video's te maken, heb ik mijn 10.2MP, 720p foto-camera (Sony DSC-TX1) bij.

Om de opgeslagen gegevens snel op een andere medium te lezen, is ideaal met een microSD kaart.

Kortom, ik heb veel apparatuur bij me om met kwaliteit mijn aantekeningen/beelden/geluiden te kunnen documenteren en te reproduceren en hiernaast online en bereikbaar te zijn. Dit kost energie, tijd, ruimte en geld. Ik heb altijd naar 1 apparaat gezocht waarbij dit mogelijk is zonder kwalitatief verlies, maar helaas tot heden niks kunnen vinden. Ik ben beniewd of de Galaxy Note voor mij en ook andere collegae of personen met dezelfde wensen iets kan betekenen. Ik denk het wel, maar tot heden geen bevredigend review kunnen vinden en mede na mijn bovengenoemde investeringen is voor mijn de drempel hoog om een Galaxy Note aan te schaffen.

Het blijft wel kriebelen als ik de specificaties lees en naar de mogelijkheden kijk.
+2Anoniem: 429157
13 november 2011 17:29
doet me denken aan de geschrapte courier ( door pennetje )
http://tweakers.net/nieuw...leert-courier-tablet.html

Heb nooit begrepen waarom dat tablet geschrapt werd en vond het een keigoed idee . Dus in dat verband zou ik hem wel willen testen .Kijken of het inderdaad opportuun is een tablet - op smartphone formaat- te hebben waar je met stylus op werkt . Om te bellen zijn er zat andere opties die waarschijnlijk ook nog handiger zijn, zie dit toch meer als een "tablet-vervanger" die dan wel draagbaarder is dan zulks een tablet .
Er zijn constant pogingen om devices te combineren, toch is duidelijk dat voor veel taken een toepasselijk ontworpen alternatief vaak effectiever is:

Je telefoon kan foto's maken, maar of dat nou uitermate geschikt is voor je vakantie danwel feestfoto's valt te betwijfelen.

Mijn Tablet kan prima e-books openen, maar om een boek te lezen grijp ik toch liever naar de e-reader met e-ink die hiervoor is ontworpen.

Het zal mij dan ook niet verbazen als blijkt dat bellen en tablet functies prima te doen zijn, de vraag is: Wat moet ik aan functionaliteit opgeven om deze 2 te kunnen combineren in 1 device? En dan vooral: Welk gebrek is de dealbreaker?

* Steef doet mee.
Ben zeer benieuwd naar die tabletfunctie en hoe deze wordt gebruikt dankzij het pennetje.

Het scherm is inderdaad groot want heb soms al moeite om mijn Desire HD (1" kleiner) te bedienen.
Ik heb de note nu net iets meer dan een week en hij bevalt me goed. Ik vind hem niet te groot, ik had hiervoor een HD2 en die vond men in het begin ook te groot, nu is het al bijna de standaard maat. De note zit wel aan de grens van wat er nog in een broekzak past.

Ik zie verder geen verschil tussen een tablet of een smartphone. Met een smartphone kun je bellen dus de note is een smartphone in mijn optiek. Ik wou geen tablet aanschaffen omdat deze waarschijnlijk net als m'n laptop, netbook en pda's in de kast beland omdat het lastig is om hem altijd bij je te houden. Met de note heb ik dat probleem niet.

Ik had net bij de HardwareInfo review van de Note mijn bevindingen gepost nadat iemand vroeg over de opstart en afsluit tijden.
Afsluiten: na 5 seconden gaat het scherm uit en na in totaal 16 seconden gaat de button verlichting uit.
Opstarten: 25 seconden tot lockscreen (daarna wordt nog SD opslag in de achtergrond voorbereid).

En zoals ik al eerder zij, hij bevalt goed. Ik gebruik de pen om aantekeningen en schema's te teken als ik iets uit moet leggen aan collega programmeurs en dat gaat prima. De exchange mail, agenda van mijn werk en google mail ,agenda van mezelf worden prima gemixed in de mail en agenda app. en met kleurtjes per account gemarkeerd. Het scherm is echt fantastisch om mee te internetten en filmpjes op te kijken. De camera is ook een stuk beter dan die ik van mijn HD2 gewend ben.

Thuis haal ik op vodafone 4,8Mbps down en 1,2Mbps up. Op wi-fi is dat 27Mbps down en 5,9Mbps up. De upstream is waarschijnlijk mijn UPC limiet.

Een reboot kan inderdaad helpen ik luister muziek via een blue-tooth headset en die begon vandaag wat te haperen. Na een reboot was dat opgelost.

Bij continu gebruik (internetten videos spelen apps downloaden via wifi) gaat de batterij in ongeveer 8 uur leeg. Muziek luisteren zou die dagen vol moeten kunnen houden video spelen zou zo'n 9:30 uur vol te houden zijn. Bij wifi aan, bluetooth aan en sync aan raak ik 's nachts zo'n 10 -20% kwijt aan stroom.
edit:
Ik mis de optie Ja, ik wil meedoen dan heb ik een reserve ;)

[Reactie gewijzigd door PuzzleSolver op 12 november 2011 12:47]

Dank je voor deze info.

Bij continu gebruik gaat mijn Desire Z ook maar zo'n 8 uur mee, dus ik vind dit lang niet zo slecht als je beseft dat de Z een kleiner scherm heeft
Ik gebruik op dit moment ook een HD2 met een custom rom (Hyperdroid). Ik maak op mijn HD2 veel gebruik van de wifi en sensormogelijkheden maar ook het promoveren tot een entertainment-platform (lees: onderweg films kijken en een paar race-sims).
En ja het wat simpelere digiboek en pdf-reader ontbreken ook niet binnen mijn studie.

Zeker als de toetsmogelijkheden(touchscreen toetsenbord) voor notities & aantekeningen zou voor mij een meerwaarde zijn en ben tevens benieuwd naar de accu prestaties. (ik typ blind dus krappe toetsen en teveel nabijheid detectie zijn een probleem voor mij gezien alle vingers constant boven 'het toetsenbord' hangen.

Mocht ik hem krijgen/winnen voor een beoordeling dan zal ik hem technisch grondig doorlichten en op de proef stellen en de samenwerking met diverse apparaten als parrots, laptops en pc's bekijken. De grootste test zal het schoolgebouw zijn: 2 op de 3 toestellen verliest voor langere tijd zijn netwerk binnen het schoolgebouw (een architectonische glas-staal kooi constructie).

[Reactie gewijzigd door Gorlimtouk op 12 november 2011 20:31]

Deze grote zullen we steeds vaker gaan zien. Toen ik 2 jaar geleden mijn eerste android telefoon kocht, de motorola milestone, verklaarde veel mensen mij voor gek dat ik zo een 'enorm grote' en 'veel te zware' mee wilde slepen. Een aantal maanden later zag je deze grote en gewichtsklasse overal en werd je juist voor gek verklaard als je er géén hebt.

Zodra er meer mensen gezien worden met een Note zal ook blijken dat het erg handig is. Trendsetters en early-adaptors worden altijd voor gek verklaard in het begin. Dat is met dit soort apparaten ook zo.
Door de grootte vraag ik me vooral af hoe draagbaat dat ding is, zit het nog goed in een broekzak bijvoorbeeld. Heb wel het voordeel van grote broeken te hebben :p
Heb hem pas gezien bij de saturn, hij is gróóóót! Wel ideaal voor internetten en een filmpje kijken, maar ik weet niet of hij in mn zak past, dat heb ik maar niet geprobeerd :9
Ik heb met de DHD nog ruim 3" over in de broekzak!
Dus kom maar op met die note! Vooral het pennetje lijkt me handig want sommige toetsen zijn toch echt te klein om met me duim op te kunnen richten
Je weet wat ze zeggen over mannen met zo een grote telefoon in hun broekzak... :P
Niets voor mij zo'n Note, ik heb niet zoveel ruimte over daar... :Y)
Misschien moet je je tablet dan thuis laten voor een keer als je deze meeneemt :)

ontopic:
Lijkt me een interessant toestel. Op telefoons zit ik vaak met een te klein scherm te prutsen (iPhone) en een tablet zal ik niet overal mee naar toe nemen (net als dat ik mn laptop niet overal mee naartoe neem) omdat het weer te groot is. Als ik zo'n apparaat zou hebben dan zal deze perfect zijn om altijd en overal bij me te hebben. Denk ik een beetje vergelijkbaar met een PSP qua grootte? Die had ik namelijk ook altijd bij me, helaas kon je er dan weer geen simkaart in proppen :(

[Reactie gewijzigd door mrdemc op 16 november 2011 10:11]

"Is dat je telefoon of ben je gewoon blij me te zien?"
Is dat een rolletje King pepermunt? :9

ot:
ik heb nu een losse telefoon en tablet en ben zeer benieuwd of dit dan "The best of both worlds" is.

[Reactie gewijzigd door Thasaidon op 15 november 2011 16:26]

Hier ben ik inderdaad ook benieuwd naar. Qua grootte om mee te surfen en gamen lijkt het me heel aangenaam. Maar hoe zit het met de andere functies? En dan ook de functies Die speciaal op de note zijn toegevoegd.
Groot scherm lijkt me ook handig - mijn huidige samsung heeft 2,6" (toen een van de grootste schermpjes) en de lettertjes zijn erg klein.

Enige waar ik bang voor ben is dat hij te dun is om lekker vast te houden en steeds weg zal glippen als je hem te los vasthoud. .
Inderdaad, dat vroeg ik mij ook dus af. Ook al zal het passen, ik denk niet dat het zeer comfortabel is. Er is maar een manier om daar achter te komen :). Trouwens, De Galaxy note lijkt me zeer geschikt voor de vrouwen onder ons. Dit ding zou misschien de agenda, notitie blok of spiegel en uiteraard de telefoon kunnen vervangen in de mysterieuze hand tas van onze dames.
Ik denk dat het apparaat "makkelijk" in je broekzak gaat maar ik denk eerder dat de vraag zal zijn of deze telefoon/tablet wel lekker in de hand ligt. met zo'n formaat zit je eerder zo'n ding met 2 handen vast te houden dan met 1 hand. Lijkt me trouwens wel echt grappig om iemand te zien bellen met een telefoon zo groot als de gemiddelde agenda :)
ik draag vooral Overzeas/dikkies broeken, daar moet hij gemakkelijk inkunnen :)
Ik draag gewone broeken, niet superslim maar ook geen ruime broeken, ik hoop dat hij past. Maar ik ben vooral ook erg benieuwd naar of het werkbaar is.

Ik kan me voorstellen dat het een lelijk eendje is. Het is geen tablet, want daar is hij net wat te klein voor en de batterij is ook niet hetzelfde. Daarentegen is het ook weer een ander soort telefoon, want hij is zo groot dat mijn eerste gedachte is, belt dat fijn?

Aan de andere kant, misschien is dit wel ideaal voor de veeleisende tweaker. Ik heb een iPad, en moet zeggen dat ie tegenwoordig veel in de hoek ligt. Puur doordat ik hem te groot vind om mee te nemen. Daarentegen vind ik mijn smartphone soms net te klein, net te traag ook en net te compact om ff lekker op te internetten voor een langere duur.

Ik ben héél erg benieuwd naar dit toestel, misschien is dit wel hét ideale combiapparaat voor mensen die aardig wat onderweg zijn elke dag zoals ik. :)
Idem hier. Ik heb de iPad2 dagelijks in gebruik en daardoor sleep ik m'n telefoon alleen nog mee omdat ik alleen daar mee kan bellen. De iPhone is voor vrijwel alle functies te klein in vergelijking met de iPad. Maar zoals jij al aangeeft is het wel een heel verschil, een telefoon of een iPad meezeulen.

Indien deze telefoon beide functies goed genoeg weet te managen, dan ben i kzeer geneigd beide huidige devices aan de wilgen te hangen.
Inderdaad ik heb hier ook een iPad en ondanks dat ik die nog wel veel gebruik, ben ik ook erg benieuwd naar dit apparaat! Ik vraag me af of zo'n Galaxy Note bijvoorbeeld wel niet nét te groot of nét te klein is.

Ik ben benieuwd naar de userreviews van de gelukkige winnaars (of naar mijn eigen ervaring, mocht ik uitgeloot worden - haha :)).
OT: inderdaad, de Dickies broekzakken (voor) zijn belachelijk groot bij sommige, daar past het zeker in
Kom maar op met die Note. Nu de winter eraan komt pas ie prima in de binnenzak van mijn jas :P :z
Grootte maakt me niet zo heel veel uit. Had vroeger een HP IPAQ (geloof de6520) en die was ook groot. Als die maar in m'n borstzak past.

Ben wel zeer benieuwd of de combi een geslaagde zet is
Ik zit hier met een iPhone 4, mooi toestel, maar erg klein beeld vind ik, en als ik kijk naar de high- end Andriod smartphones dan kan het groter.
Een groter scherm is hier welkom.

Overigens lijkt die HD ready feature me erg tof voor een 'smartphone'. En dit is eveneens een hele goeie mogelijkheid om mij kennis te kunnen maken met Andriod. Aangezien dit dan mijn eerste Andriod wordt. :)

Uiteraard zal ik een uitgebreide review, incl foto's posten, met een mooie iPhone 4 vs Galaxy Note column & vergelijking.

[Reactie gewijzigd door iApp op 13 november 2011 00:00]

En ik vind net dat de schermgrootte van de iPhone perfect is voor een telefoon.
Dat is ook de reden waarom ik voor een 4S ben gegaan.

Ik kom van een Android toestel (Desire Z) en was onlangs aan het uitkijken naar een Galaxy S2 of een Nexus Prime ... toch ben ik voor de iPhone gegaan omdat dat het enige high-end toestel is waarvan de schermgrootte voldoet (voor een telefoon) maar het niet overdreven is.

Ieder zijn smaak maar er bestaan dus wel degelijk mensen die een high-end toestel willen maar niet per se een groot scherm moeten hebben ... en net dat lijken HTC, Samsung en anderen vergeten te zijn.
Ik ben overgestapt van de HTC Legend (3,2") naar een Samsung Galaxy S II (4,3") en had voordat hij werd geleverd wel wat twijfels over de grootte. Maar dat bleek ongegrond: het is gewoon een bijzonder fijne telefoon en een fijn formaat. Toen hij laatst in reparatie moest (mijn dochtertje had het Gorilla Glass getest) en ik weer even terugviel op mijn Legend, werd ik daar niet blij van. Mijn vrouw heeft de iPhone 4 en ik vind dat zelf echt te klein. Shifting preferences.

Dus: ik ben wel benieuwd hoe een formaat als dat van de Note dus zou werken. Ik heb ook een iPad en merk dat ik die voor het surfen toch eerder pak dan de SGS2. Zou een Note dan wel net groot genoeg zijn om als tablet te dienen en klein genoeg om nog een telefoon te zijn?

Dus: ik denk niet dat HTC, Samsung en de anderen vergeten zijn dat niet iedereen de grootste wil, maar aangezien deze firma's een heel spectrum aan telefoons uitbrengen, hoeven ze niet te kiezen en moet de iPhone-koper voor zichzelf een verantwoording verzinnen/kiezen voor zijn/haar keuze. ;-)

edit: typo

[Reactie gewijzigd door DerLeonov op 14 november 2011 13:15]

Zou dit nou dan ook echt een vervanging kunnen zijn voor de iPad in de college banken?
Ik heb normale handen en kan met gemak zelf mijn kleinere desire normaal besturen
@koeniekoenie dat was alleen een speelsessie van 2 uur, toetsellen moesten daarna weer ingeleverd worden.

@bulls kijk eens bij archieven en dan .Plans
Dat bericht heb ik zeker gemist. Zoals het artikel ook aangeeft "tot hun verrassing mochten ze het toestel houden..."
Tnx for the headsup.
Hmm maar dan moest je er wel voor naar het hoofdkantoor, en zoiets vind ik toch altijd iets teveel moeite, alhoewel is het wel een leuke prijs.
Goed opgelet! Toppie!
Ben wel benieuwd of het zowiezo wel werkt, een combinatie van een tablet en telefoon.
Dat vraag ik mij dus ook af. Als je reviews leest, zeggen ze eigenlijk allemaal hetzelfde. Het is een geweldig apparaat, maar of dat voor jou ook zo is.. Dát weten ze niet.

En dit is dus een unieke kans om dat wel te weten te komen!
De meeste reviews zeggen: "het is een erg goede telefoon, als je het fijn vindt, anders niet". Dit is dus duidelijk een gevalletje van, eerst proberen dan pas zien!
Dit komt ook uiteindelijk neer op wat een telefoon kan zijn, ofwel is het voor jou een handig toestel ofwel is het dat niet. De echte review komt van jezelf. De reviews die worden gegeven door andere mensen zijn puur hun mening of gelijkenissen en verschillen t.o.v. andere telefoons.

Jij bent de enige reviewer die voor jou de waarheid kan vertellen.
Ja inderdaad, ik wil best een review schrijven voor een erg leuke telefoon. Of kleine tablet.

Ik ben wel benieuwd.
Volgens de pricewatch is het een Bar-telefoon met 8MP camera en geen tablet ;)

Maar ik ben er wel benieuwd naar, zo'n groot scherm lijkt me ideaal om te internetten.
Dat lijkt me ook, zeker met die hoge resolutie blijft de tekst zelfs bij de kleinste lettertjes waarschijnlijk zeer scherp.
Zou hem zakelijk gebruiken. Ben eigenaar van een V.O.F.
Dat was ook mijn gedachte inderdaad... In hoeverre kan deze "hybride" voldoen in een zakelijke omgeving waar je zowel moet kunnen bellen, aantekeningen maken en andere zaken moet kunnen bijhouden?
Voor een academische omgeving geldt eigenlijk hetzelfde. Het zou erg mooi zijn als dit apparaat zowel de laptop als de telefoon als het notitieblok zou kunnen vervangen voor casual gebruik.

Bovendien zijn studenten erg gadgetgericht, dus ik zou ook zeker peilen hoe anderen dit zien.

[Reactie gewijzigd door immad op 12 november 2011 10:14]

Dan ben je toch medeeigenaar ;-)
Ik ben vooral benieuwd hoe bruikbaar de S-Pen is. Ik maak vaak simpele notities of schetsen, waarbij het handig zou zijn als ik deze gelijk digitaal zou hebben. Maar ik vraag me af of de lag tussen het tekenen en het processen ervan niet te traag gaat zijn om bijvoorbeeld korte notulen te kunnen maken.

Daarnaast is het natuurlijk de vraag hoe zo'n groot scherm is in het dagelijks gebruik, kun je hem nog vast bedienen als je maar een hand vrij hebt bijvoorbeeld. Ben benieuwd!
Daar ben ik ook benieuwd naar... De stylus schijnt van Wacom te zijn. En Wacom maakt geniale Pen Tablets zoals de Cintiq. :9~ Verder zit ik regelmatig in WebEx sessies. Een wat groter scherm is dan handig.
In samenwerking met wacom ontworpen, maar het is wel gewoon een pennetje voor de capacitive interface meen ik? Als het echt het penabled wacom systeem is dat zou mooi zijn want dan kan de software onderscheid maken tussen je vinger en het pennetje (bv pannen met vinger, schrijven met stylus).
Hij is iig een stuk preciezer als die normale capacitieve pennetjes. puntje is net 1 mm dik waar die normaal bijna een cm dik zijn...
Op de pen zit aan de zijkant een knop. Hiermee kan je een tweede functie voor de pen selecteren. Op een normale stylus zit dat niet.
1 2 3 ... 97

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee