Door Tweakers Partners

Iiyama-testpanel: thuiswerken en ontspannen met 34” wqhd curved monitoren

28-04-2022 • 08:00

93 Linkedin

Iiyama, opgericht in 1972, is een van 's werelds grootste fabrikanten van computermonitoren. Zowel voor zakelijk gebruik en (thuis)werken als voor gaming heeft de fabrikant verschillende modellen in het portfolio. Tweakers Partners en iiyama organiseren een testpanel waarin twee nieuwe monitoren in het zonnetje worden gezet: de iiyama ProLite XCB3494WQSN-B1 en de iiyama G-Master GB3467WQSU-B1 Red Eagle. We zoeken zes tweakers - per monitor drie - die deze schermen willen testen. Ben je hier enthousiast over, meld je dan snel aan in de poll die je onderaan dit artikel vindt.

Voor het testpanel worden zoals gezegd twee beeldschermen in stelling gebracht. Beide monitoren hebben een 34 inch groot 1500R-curved scherm met VA-paneel, wqhd-resolutie (3440x1440), 0,4ms reactietijd en FreeSync Premium. De iiyama ProLite XCB3494WQSN-B1 kan worden gezien als een zakelijke desktopmonitor en de iiyama G-Master GB3467WQSU Red Eagle is een echte gamingmonitor. Iiyama stelt echter dat beide schermen geschikt zijn voor zowel werk als ontspanning.

Zakelijke alleskunner

De iiyama ProLite XCB3494WQSN-B1 wordt door de fabrikant gepositioneerd als een echte alleskunner.

Het VA-paneel met 1500R-curve moet garant staan voor hoogwaardige beeldkwaliteit en een comfortabele en realistische kijkervaring. De uwqhd 3440x1440-resolutie biedt een ultrabreed beeld met een beeldverhouding van 21:9 en geeft de gebruiker diverse mogelijkheden om zijn of haar bureaublad te organiseren. De curve volgt de natuurlijke kromming van het menselijke gezichtsveld, wat het oogcomfort ten goede moet komen. De ProLite XCB3494WQSN-B1 heeft diverse extra functionaliteiten die volgens het bedrijf handig zijn in een zakelijke omgeving, zowel op kantoor als op de thuiswerkplek. Het flinke scherm heeft een stevige ergonomische standaard die tot 13cm in hoogte verstelbaar is en kan kantelen.

De XCB3494WQSN is uitgerust met een kvm-switch waarmee je meerdere computers kunt aansluiten die door één console kunnen worden bediend. Hierdoor kun je eenvoudig tussen verschillende apparaten schakelen. Door de signaalinvoer in het osd-menu van de monitor te veranderen, kun je hetzelfde toetsenbord en dezelfde muis en webcam blijven gebruiken terwijl je bijvoorbeeld overschakelt van je werklaptop naar je gaming-pc.

De USB-C-dockconnector maakt het mogelijk om slechts één kabel te gebruiken die zowel in stroom- als datatransmissie voorziet. Zo kun je USB-data versturen en tegelijkertijd een laptop opladen vanaf de monitor. Als de monitor via de RJ45 lan-aansluiting is verbonden met het internet, wordt de laptop in kwestie ook automatisch verbonden met het desbetreffende (bedrijfs-)netwerk. Op de DisplayPort (mst)-uitgang kan een tweede monitor worden aangesloten om een multimonitor-setup te creëren. Met extra USB-poorten kunnen je muis, toetsenbord of webcam ook direct op de monitor worden aangesloten.

Wie na het harde werken behoefte heeft aan ontspanning, zou ook met de XCB3494WQSN-B1 uit de voeten moeten kunnen. Met een reactietijd van 0,4ms, 120Hz-refreshrate, FreeSync Premium en Black Tuner is deze monitor prima geschikt om te gamen of een film of serie te kijken.

Scherm voor de hardcoregamer

De iiyama G-Master GB3467WQSU Red Eagle is gericht op de veeleisende gamer.

Het scherm heeft een verversingssnelheid van 165Hz (via Displayport) en een reactietijd van 0,4ms, waarmee iiyama vloeiende beelden tijdens het gamen belooft. Haperingen en vertragingen zouden in principe afwezig moeten zijn, en hetzelfde geldt voor ghosting. Wanneer je game-pc is uitgerust met een AMD-videokaart kun je bovendien profiteren van FreeSync Premium-technologie, waardoor de verversingssnelheid van de monitor en die van de videokaart synchroniseren en hdr-beelden sneller worden geladen. Het scherm kent vooraf gedefinieerde gamingmodes, onder andere voor first-person shooters en strategy-games. Je kunt uiteraard ook je eigen voorkeursinstellingen voor games toepassen. De in hoogte verstelbare voet geeft je de vrijheid om de gewenste schermpositie in te stellen en met de Black Tuner-functie pas je eenvoudig de helderheid of donkere schaduwen in games aan.

Doe mee met het testpanel

Doe mee met het Tweakers-testpanel en maak kans om de iiyama ProLite XCB3494WQSN-B1 of de iiyama G-Master GB3467WQSU-B1 Red Eagle te reviewen!

Tweakers Partners en iiyama geven de Tweakers-community de mogelijkheid een review te schrijven over de iiyama ProLite XCB3494WQSN-B1 of de iiyama G-Master GB3467WQSU Red Eagle. In totaal worden zes tweakers geselecteerd; drie testers per monitor. De beeldschermen worden opgestuurd en mogen vervolgens twee weken onder handen worden genomen. Als bedankje voor hun tijd en inzet krijgen de zes deelnemers een Bol.com-tegoedbon van ter waarde van 100 euro toegestuurd.

Wil jij een van de iiyama-monitoren twee weken thuis reviewen?

Poll


De opties zijn uitgeschakeld omdat de deelname gesloten is

Laat jij deze actie aan je voorbijgaan, maar ben je wel benieuwd naar de prestaties en mogelijkheden van de beeldschermen, deel dan in de comments onderaan dit artikel wat jij graag zou willen teruglezen in een review.

Algemene voorwaarden acties

 • Je Tweakers-account moet voor 27 april 2022 actief zijn.
 • Meedoen kan tot en met 5 mei 2022, alleen via de poll. Je kunt één keer aan de poll deelnemen.
 • Winnaars krijgen uiterlijk 6 mei 2022 bericht via e-mail. Niet-winnaars ontvangen geen bericht.
 • Winnaars worden at random geselecteerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • Winnaars zijn bereid en beschikbaar om in de twee weken na ontvangst het product te testen en een uitgebreide review te publiceren in de Tweakers Pricewatch.
 • Winnaars ontvangen als dank voor het testen een Bol.com-bon t.w.v. € 100,-
 • Minderjarigen mogen pas meedoen na voorafgaande toestemming van hun ouders of verzorgers.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 • Medewerkers van Tweakers en iiyama zijn uitgesloten van deelname.
 • Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 • Klachten kunnen via klachten@tweakers.net ingediend worden.

Dit artikel is geen redactioneel artikel, maar gesponsord en tot stand gekomen dankzij iiyama en Tweakers Partners. Dit is de afdeling binnen Tweakers die verantwoordelijk is voor commerciële samenwerkingen, winacties en Tweakers events zoals meet-ups, Developers Summit, Testfest en meer. Kijk hier voor een overzicht van alle acties en events. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via [Discussie] Reclame algemeen].

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (93)

93
89
40
6
0
39
Wijzig sortering
Dus 100 euro voor het schrijven van een uitgebreide review?
Nee dank je. Ik ga wel auto's wassen of zo.
Sommige mensen zijn gewoon benieuwd naar de ervaring en of het wat voor hun is. Twee weken er mee proberen en 100 euro toe klinkt dan niet verkeerd. Mij tenminste niet, ik ben wel nieuwsgierig! :9
Inderdaad, dat uitproberen lijkt me wel wat. Heb er al een aantal keer in winkels naar staan kijken maar voor mijn gevoel beginnen er dingen scheef te lopen bij een gebogen scherm. Zal waarschijnlijk wel aan de cilinder in mijn bril liggen.

Ben verder ook erg benieuwd naar de kvm-switch in het ProLite scherm.
Je kunt het ook anders bekijken, als je twijfelt een rond scherm aan te schaffen, of niet snapt wat het nut is, is dit de mogelijkheid om er een te testen.
En mocht het bevallen heb je 100 Euro aanbetaling voor de aanschaf.
Met de huidige energiekosten, is 100 euro inderdaad wat karig.

Vind de acties sowieso sinds vorige jaren erg mager geworden. Waarom mag niet iemand zijn monitor houden (at random) en krijgt de rest een tegoedbon (+ eventueel korting aanschaf scherm/fabrikant).

Het klinkt allemaal heel erg verwend, maar zo bedoel ik het niet. Heb zelf ook getest voor T.net, waarbij ik als dank een T-shirt kreeg in de verkeerde maat. Achteraf gezien was ik wellicht blij geweest met een tegoedbon van 100 euro.
Wat een verwende zakelijke wereld ook tegenwoordig. Voor 100 euro een scherm testen en een stuk tekst schrijven. Journalisten zijn een stuk duurder.
100 euro is toch een prima bedrag? We zijn Tweakers, geen journalisten. Je kan er zoveel moeite in stoppen als je het waard vind. Als je 2 uur test en 2 uur schrijft is dat 25 euro per uur. Geen verkeerd uurloon voor een extraatje. En een beetje energie steken uit eigen beweging kan ook geen kwaad. Zomaar een review schrijven levert je helemaal niks op. Sowieso raar om hier alleen naar het bedrag te kijken.

[Reactie gewijzigd door Septimamus op 28 april 2022 14:14]

Een goeie review kost wel meer tijd dan dat. Ik kom eerder op 12.5 euro/uur.
Dan krijg je weer het gezever dat het een gegeven product is en de review per definitie niet meer kan kloppen. Wat dat betreft is het nooit goed hier :).

Met de 100 euro voorkom je in ieder geval de goodie harvesters en heb je nog enige intrinsieke motivatie nodig om het product te willen testen.

[Reactie gewijzigd door MsG op 28 april 2022 09:27]

Mijn vrouw test ook vaak zaken, daar heb je de mogelijkheid om aan het einde van de rit het product tegen sterk gereduceerd tarief te kopen. Afhankelijk van hoe duur het product is kan het veel schelen. Je moet het wel echt nodig hebben uiteraard.
Even snel gezocht: bij bol.com is het gewone scherm nu €399, dus na testen kost ie nog €299. En dat is toch een leuke korting.
Ik mocht ook een keer testen voor tweakers maar achteraf toch niet omdat ik te laat reageerde (een paar uur nadat ik te horen kreeg dat ik mee mocht doen).
Reken met een bovenmodaal netto salaris van EUR 20,- per uur, dan mag je er 5 uur aan besteden. Inclusief het in ontvangst nemen, terugsturen, uitpakken en installeren blijft er dan nog wel een paar uur over voor wat foto's en een stukje tekst.
Als je het puur voor het geld doet is het inderdaad niet de moete, maar dat is volgens mij ook niet de hoofdreden om dit te doen.
De beste user reviews komen voort uit interesse, die bon is dan een mooie bonus.

M.a.w. je zou voor jezelf dit product ook willen reviewen, en nu krijg je voor hetzelfde werk een bon erbij.
Ik heb het vermoeden dat 20 euro per uur netto op Tweakers niet bovenmodaal is.

Als je het scherm moet uitpakken, testen, foto's nemen, bewerken, tekst schrijven, inpakken, afleveren bij verzendpunt, ... dan ga je er met 5 uur niet komen, ofwel gaat het een summiere review zijn.
Voor wie de drijfveer financieel is, zal dit waarschijnlijk geen interessante deal zijn. Er zullen echter wel kandidaten zijn die het vooral leuk vinden om wat dingen te testen en die bon dan een leuk extraatje vinden.

Voor de fabrikant is dit natuurlijk ook een heel goedkope manier om promotie te maken, dus snap ik de reacties ook dat ze eigenlijk wel gerust op zijn minst een scherm zouden mogen verloten onder de deelnemers.
Ik bedoelde het juist andersom :) Zelfs als je het alleen voor het geld doet kan het uit voor iedereen die modaal of minder krijgt. Dat je met je hobby bezig mag, kan als bonus gerekend worden.
Afhankelijk van je drijfveer, als die economisch is dan wel. Maar als je ontwikkeling/kennis als drijfveer hebt niet. Er zijn genoeg mensen die heel bewust rond modaal verdienen, omdat ze willen werken om te kunnen leven en niet andersom.
Verschil is alleen dat je een giftcard krijgt bij Bol.com. Als je nou gewoon of een giftcard naar keuze of cash krijgt lijkt me dat een ander verhaal.
Daar gaan we weer 🙄

Word jij betaald om je hobby te doen? Bekijk reviewen als een hobby, iets dat je graag doet. Doe je dat niet graag of is de reward belangrijker voor jou? Blijf er dan inderdaad als-tu-blieft van af. Niemand zit te wachten op een betaalde en bijgevolg mogelijk subjectieve review. Doe het uit passie of laat het links liggen :)
Vergeet niet dat iiyama hier ook een belang in heeft in de vorm van reclame/publiciteit. 500,- uitgeven voor reclame is natuurlijk niet veel.
Het is erger geweest. Een grote tv van 55 inch reviewen voor 25-50 euro. Het gedoe met uitpakken en inpakken was het mij niet waard. Voor een monitor en 100 euro, gaat het de goede kant op. Mij nogmaals niet gezien, maar leuk voor de student die wat extraatje kan gebruiken.
Kan je vertellen, wij krijgen enkel een blu-ray pakketje waar we zeg nog achteraan moesten voor een 60” plasma 😉 maar wat een ervaring was die tv!
Aanstellen is ook een vak.
Hmm ik vind de 100 best wel mooi
Uitpakken en weer inpakken kost in totaal misschien een uurtje
Verder hoef je alleen de stekker en USB-C / DP / HDMI aan te sluiten en je kan gaan
Het is geen telefoon of laptop waar je allemaal dingen op moet overzetten om het te testen
Je kan het scherm gewoon voor je dagelijkse bezigheden gebruiken, een paar foto's maken en vervolgens binnen een paar uurtjes een review schrijven
Je hoeft geen heel wetenschappelijk stuk te schrijven, het is alleen een review op basis van je ervaring
het is wel een beetje een standaard comment
ja x euro weegt niet op voor het aantal uur dat een review kost
ja het is goedkope reclame (als het product bevalt)

zelf ook meegedaan met een andere review
het gaat niet om het geld
het is gewoon een leuke, vrije manier om een product te testen
en een verhaaltje te tikken

tweakers is een informatie gedreven community welke gevoed wordt door de tweakers zelf
en daar kan commercieel "gebruik" van gemaakt worden maar dan staat er ook weer wat leesvoer / informatie over de werking van een product voor andere tweakers
Een power delivery van 65W, ik haak helaas al weer af…
Dat is inderdaad wel veel, maar dat lijkt me alleen full load met max fps die ook nog eens van kleuren wisselen. Doorsnee verbruik zal minder zijn
Power delivery is niet het verbruik, maar de stroomtoevoor (via USB-C) voor bijvoorbeeld je laptop. Voor sommige gaminglaptops zal dit niet voldoende zijn, maar een normale werklaptop kan prima uit de voeten met 65W.
Maar als je even kijkt naar het apparaat waar zo’n scherm (dus met usb-C) heel chill voor is, dan is dat een Macbook pro. Zeker gezien de KVM switch. Dan is 65W leuk, maar zeker met de nieuwe standaarden (tot 140W voor de 16”) wel een dingetje. Met M1 zijn ze wel zuiniger, maar met de intel procs loopt ie dan alsnog leeg als je hem goed gebruikt.

Ik snap wel dat ze 65W pakken aangezien dat meestal zat is en anders de componenten in het voedingsdeel gewoon serieus duurder worden (dus de verkoopprijs ook).

Al met al zou ik het wel leuk vinden als er eens een monitor uit zou komen waar je eventueel met een optionele voeding wel 100W zou kunnen krijgen.
Ben momenteel op zoek ook naar een nieuwe monitor(s) voor zakelijk gebruik. Heb me aangemeld voor de ProLite
ik ben ook op zoek naar de juiste nieuwe monitoren voor het werk :) , en dacht dat we voor het werk al een mooie gevonden hadden, dat is de philips b-line series , maar dit paneel ziet er net zo prima uit.
Thx, ga daar maar ook even naar kijken.
Beetje lage resolutie voor kantoor werk… is dit een typisch “gaming” scherm dan? I had altijd een beetje in gedachte dat Ilyama alleen professioneel spul maakte..
Laag? Voor 99% van het kantoor werk is dit meer dan ze nu hebben. Zowel bij mijn vorige werk als bij mijn huidige werkgever heeft het overgrote deel van de medewerkers twee fhd monitoren staan, en als het echt nodig is kan je misschien een 27" (2560x1440) krijgen. Ik vond het thuis werken de afgelopen twee jaar een verademing, toen ik met een 34" wqhd kon werken. Perfect voor de diverse ECAD paketten.

Ik denk zelfs dat 4k voor het gros van de medewerkers niet eens fijn zal zijn. Veel te kleine lettertjes, knopjes, etc, dus moet je weer met de scaling settings gaan zitten spelen wat niet altijd even goed werkt.


Daarnaast: de Prolite heeft een ingebouwd docking station met KVM functie, ethernet, DP uitgang, etc. Lijkt me weldegelijk iets voor de professionele markt.

[Reactie gewijzigd door knirfie244 op 28 april 2022 08:50]

4K wordt dan ook zelden gebruikt als effectieve werkruimte, maar eerder als hoog-dpi waardoor alles scherper is maar er niet per se meer effectieve werkruimte is. Denk dat enkel een handvol Tweakers het ding op 0% scaling zet met 4K effectieve werkruimte.
Ik noem één ontwikkelaar: Autodesk.
Dan weet je gelijk waarom 4x niet ideaal is. Veel Autodesk proramma's steken de middelvinger op naar Windows verschalen (AutoCAD / Civil 3D / Revit / Recap).
(oké, de Surface van 't werk heb ik ook op 100% scaling gezet omdat ik op een paar projectlocaties geen 2e monitor heb)

Deze Prolite van 1440p hoogte is daarom juist hartstikke mooi hiervoor. Resolutie is voor CAD scherp genoeg om vloeiend te zijn, maar grof genoeg om verplicht scaling te overwinnen.
Nog altijd beter dan de 2x 1920x1200 monitor die ik nu bij de vaste thuiswerk-opstelling heb staan.
Bij ons hebben alle developers een 27” 4k scherm, thuis heb ik een 5k2k ultrawide. Ik moet er niet aan denken om de hele dag code van een blurry 1440p scherm te moeten lezen. Het verbaast me enigszins dat dat soort schermen überhaupt nog gemaakt worden, laat staan dat iemand ze koopt.
Hum ja, precies mijn gedachte.
Heb een 5K Mac en een 4K Samsung scherm, ook op een mac, Op kantoor hebben van de gekromde schermen dingen en die zijn wat resolutie betreft echt prut om mee code te kloppen.. nog maar nie te spreken van die rare glare die je dan krijgt…
Laag? Voor 99% van het kantoor werk is dit meer dan ze nu hebben. Zowel bij mijn vorige werk als bij mijn huidige werkgever heeft het overgrote deel van de medewerkers twee fhd monitoren staan, en als het echt nodig is kan je misschien een 27" (2560x1440) krijgen. Ik vond het thuis werken de afgelopen twee jaar een verademing, toen ik met een 34" wqhd kon werken. Perfect voor de diverse ECAD paketten.
Ik heb thuis heerlijk 2 27" (2560x1440) monitoren staan, vind ik persoonlijk prettiger dan 1 21:9 monitor, ongeacht de resolutie.
Grappig dat je het zegt, want ik ken Ilyama enkel van het reguliere consumentenspul en niet als bouwer van professioneel spul.

Je komt Ilyama helaas amper tot niet tegen in de winkels. Recent nog gezocht naar een goed gaming scherm, maar je komt al direct bij andere merken terecht zodra je een BCC, Mediamarkt, Coolblue of (Duitsland) Saturn inloopt.
IIyama is een van de weinige fabrikanten die ook 1920 x 1200 schermen produceert. Daarnaast zijn de meeste schermen kantelbaar en beschikken over een mat scherm. Dus zijn juist op de zakelijke markt gericht.
Ik werk momenteel met twee x 27 inch (1920x1080) iiyama (midden en rechts) + één 1024x768 iiyama (links). Ik word tureluurs van de bezels en de "oneffenheid tussen links en midden in hoogte. Als ik ze in een rechtelijn naast elkaar zet, is één hoek altijd wat "ver weg". Daarom staan de linker en rechter monitoren wat schuin naar mij toe.Doe ik dat niet, dan krijg ik rug- en nekklachten. Door de meerdere beeldschermen is het wel heel makkelijk om zonder al te veel extra tools de schermen makkelijk in te delen. Ook screenshots maken werkt inuïtief zonder croppen.

Ik gebruik de beeldschermen zakelijk: website ontwikkeling, video editing, coding en geavanceerde Excel worksheets (+VBA). Mijn producten lever ik gedocumenteerd op: met screencast-video en screenshots. Ik heb altijd behoefte om mijn scherm in te delen in minimaal een Preview-, Coding- en Reference gedeelte. Vaak mis ik dan nog ruimte voor een Assets-gedeelte (media libraries). Voorts schaal ik de preview veel om device-groottes te simuleren. Naast mijn laptop, werk ik met een desktop voor het zwaardere video edit werk. Nu heb ik dus meerdere kabels aan de schermen en logitech unify als KVM vervanger.

In de review zal daarom moeten terug komen:
- wat de "curved"-eigenschap voor me doet: is alles dan "dichterbij" en voorkomt het nek- en rugklachten?
- Ik vraag me daarom ook af of het in delen van één ultrawide beeldscherm net zo intuitief gaat als met meerdere schermen of dat je aparte tooltjes nodig hebt (en onder de knie moet krijgen) om je beeldscherm snel in te delen.
- Ik wil weten wat de effecten van ultrawide zijn op het maken van screenshots, screencast-video's (met een picture-in-picture optie)
- ik wil weten hoe de monitor omgaat met kleur echtheid en calibratie mogelijkheden (ivm video edititing)
- ik wil weten hoe de KVM-switch zich gedraagt. Ik heb er meerdere geprobeerd, bijna alle hadden hun "makken". Dit ook mede i.v.m. de kleur echtheid/calibratie
- ik wil weten waar de grenzen van het "alles kunnen" liggen bij deze "Alleskunner"

[Reactie gewijzigd door loovanloon op 28 april 2022 09:49]

- Ik wil weten wat de effecten van ultrawide zijn op het maken van screenshots, screencast-video's (met een picture-in-picture optie)
Daarop aanvullend ook het effect op scherm delen in online meetings (vooral bij zakelijk gebruik)
Met twee monitoren kan ik nu best wel gemakkelijk kiezen dat ik puur dat scherm wil delen en zorgen dat alle andere zaken niet op die monitor staan (zoals de mailbox die ik nog wel eens van collega's voorbij zie komen met preview van mail bijvoorbeeld)
Mooie actie, ik doe graag mee! Sign me up voor de ProLite :D
Ook ik heb mij aangemeld, voor de ProLite, gamen is sinds ik vader ben een stuk minder aan de orde en voor thuiswerken gebruik ik nog een redelijk oude monitor die ik wil gaan vervangen, dus wellicht dat een dergelijke monitor interessant is en dat kan ik hiermee mooi testen.
Ook maar aangemeld voor de ProLite
Hier al een tijdje de Iiyama G-Master GB3466WQSU-B1 Red Eagle in bezit, erg fijne monitor :)
Ik laat deze actie daarom voorbij gaan.
Ik vindt het persoonlijk niet erg om iets te testen. Mij maakt het willekeurige kadobon/kado niet uit. Zijn juist wat ik leuk vindt om te doen. Als kind zijnde al veel van mijn vader geleerd over techniek. Je mag als 'tweaker' iets uittesten en een eigen 'rauwe' test review over schrijven. Het geeft wel een beeld hoe jij van het product vindt. Ik doe het zelf kosteloos zodat ik samen met de kids kan uittesten om ze zo iets mee te geven hoe iets werkt en in elkaar zit. Maar dat ben ik :) .

[Reactie gewijzigd door Vallinny-19 op 28 april 2022 14:55]

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee