Door Wout Funnekotter

Hoofdredacteur

Tweakers zoekt een parttime medewerker voor de Pricewatch

24-12-2021 • 09:36

64 Linkedin

Heb jij een voorliefde voor technologie, kun je snel en nauwkeurig werken en heb je er plezier in dingen soms tot op de bodem uit te zoeken? Dan komen we graag met je in contact, want we zijn op zoek naar een nieuwe collega voor het Pricewatch-team.

Met de Pricewatch hebben we als doel bezoekers een zo compleet mogelijk beeld van een product te geven; van specificaties en testresultaten tot gebruikersreviews en prijzen. Veel specificatiedata komt automatisch via feeds bij ons binnen, maar wordt altijd gecontroleerd en aangevuld door een van onze medewerkers. Daarnaast zijn er veel suggesties en verbeteringen die door gebruikers ingestuurd worden. Ook die worden allemaal door ons Pricewatch-team verwerkt.

Wat ga je doen?

Als contentmedewerker voorzie je de Pricewatch van Tweakers van de juiste product- en prijsinformatie. Je verrijkt de productdatabase zo compleet en zo snel mogelijk met nieuwe producten. Je voert nieuwe producten in en voorziet deze van de bijbehorende informatie, specificaties, url's en afbeeldingen. Veel van de informatie wordt automatisch aangeleverd, maar je zoekt ook zelf naar aanvullende gegevens. Je checkt regelmatig de gegevens bij bestaande productvermeldingen en waar nodig werk je ze bij of vul je ze aan. Je zorgt ervoor dat vragen van gebruikers en fabrikanten over productinformatie vanuit het forum of per mail worden afgehandeld. Je hebt een signaleringsfunctie voor onduidelijkheden en onregelmatigheden.

Je werkt nauw samen in een klein team en met jullie werk zorgen jullie ervoor dat bezoekers van Tweakers de beste productvergelijking kunnen maken op basis van alle beschikbare informatie.

Onze ideale kandidaat is iemand die:

 • geconcentreerd en nauwkeurig kan werken;
 • geïnteresseerd is in de Pricewatch-productgroepen en in consumentenelektronica en hardware in het algemeen;
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden en graag in een teamverband werkt;
 • uitstekend zelfstandig kan werken, probleemloos overzicht houdt en daarbij de juiste prioriteiten van de werkzaamheden weet te stellen.

Wat bieden we?

 • een functie voor 18 uur per week;
 • een salaris passend bij kennis en ervaring;
 • een keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procentpunt vakantiegeld);
 • een jaarlijkse winstdeling;
 • flexibiliteit om deels thuis en deels vanaf kantoor te werken;
 • de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via de interne Academy van DPG.

Over ons

Je werkplek is Tweakers HQ aan de Jacob Bontiusplaats in Amsterdam. De sfeer bij Tweakers is los, maar ook gedreven. We proberen onze bezoekers het ultieme techplatform te bieden dat ze verdienen en houden elkaar daarom scherp. Tussen de bedrijven door is er genoeg tijd voor ontspanning, met bijvoorbeeld gaming en het bespelen van de nieuwste producten die zijn binnengekomen. Tweakers is onderdeel van DPG Media, uitgever van onder andere de Volkskrant, Trouw, AD en Het Parool.

Als het grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met diverse achtergronden in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen, en Dat past goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent, en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Reageren?

Interesse? Solliciteer dan uiterlijk vrijdag 14 januari 2022. Je krijgt binnen tien dagen na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Eerst nog wat meer weten? Onze recruiter Robin beantwoordt graag je vragen. Stuur een mail naar robin.pichler@dpgmedia.nl of een appje kan ook via 06-11274870.

Reacties (64)

Wijzig sortering
een salaris passend bij kennis en ervaring;
Bedrag noemen is moeilijk?

Net zoals bij producten waar geen prijs bijstaat, dan weet je dat ze extreem duur zijn.
Imo gaat hier het zelfde op als een werkgever niet eens een richting geeft, dan weet je dat het aan de lage kant is.
Ik snap ook nooit waarom werkgevers daar altijd zo moeilijk over doen bij vacatures. Wees gewoon transparant en eerlijk, dan trek je veel meer mensen aan.
Als men niet met een initieel bedrag komt, dan is dat vaak een indicatie dat men binnen de organisatie niet open en transparant beloningen bespreekt. Je kan gerust solliciteren, maar hou er rekening mee dat je toekomstige loon niet je toekomstige marktwaarde zal reflecteren, tenzij je er zelf werk van maakt (onderhandelen, andere functie, andere werkgever...).

Er zit voor de sollicitant ook een voordeel aan het niet noemen van bedragen. Noem uiteindelijk wat je wil krijgen en houdt daaraan vast. Je hoeft geen rekening te houden met functiehuizen, salarisschalen, etc. Als ze je echt willen en ze zijn bereid om te betalen wat je wil hebben, dan verzinnen zij maar hoe dat moet passen binnen de organisatie. Dat is niet jouw probleem. ;)

[Reactie gewijzigd door The Zep Man op 24 december 2021 22:00]

Je hoeft geen rekening te houden met functiehuizen, salarisschalen, etc.
Tenzij er de afgelopen 20 jaar iets drastisch is veranderd is dat gewoon niet waar, degelijke bedrijven zitten vast aan hun CAO, daar binnen valt nog wel wat te passen en te meten met wellicht een ander functie niveau en het aantal evaringsjaren, maar dat is hoogstens een (beperkte) salaris range.

Over het algemeen is het ontbreken van een duidelijke salaris of tariefsindicatie een combi van de volgende punten:
Salaris/tarief is erg laag.
De inhurende partij wil de mogelijkheid behouden om zo laag mogelijk te gaan. Aka, de laagste bieder inhuren die voldoet aan de minimale eisen...
Zover ik weet zijn CAOs niet verplicht. Het is voornamelijk handiger voor beide partijen. In je arbeidsovereenkomst wordt er verwezen naar de CAO als het bedrijf dat heeft.

Je zou in principe kunnen verwijzen naar de CAO en een uitzondering kunnen definiëren voor een individuele uitzondering.
In sommige gevallen heb je een CAO die door een minister algemeen bindend is verklaard. Dit geeft strakke richtlijnen waarvan niet zomaar vanaf geweken kan worden.

Verder heb je bedrijfsspecifieke cao's. Die zijn niet zo dwingend, en daar kan wel in sommige gevallen vanaf geweken worden.
Er zijn zat bedrijven zonder CAO. Een CAO betekent ook niet zoveel, tenzij je bij de Overheid werkt, daar zijn dat soort dingen wel strak geregeld. En is het ook vrij transparant wat salarisschalen en IKB betreft.
Je zou in principe kunnen verwijzen naar de CAO en een uitzondering kunnen definiëren voor een individuele uitzondering.
In theorie, ja, in de praktijk, nee. Zo een dergelijke uitzondering geeft een hele hoop gelazer met de OR, niet alleen het bedrijf, maar zeker ook de medewerker die een dergelijke uitzondering heeft. Er wordt toch met hele scheve gezichten naar je gekeken door andere medewerkers. En zelfs als een organisatie niet doorzichtig is met beloningen, dan nog zijn dergelijke uitzonderingen relatief snel bekend, want iemand hoeft maar een keer slordig te zijn en het doet zijn ronde op de wandelgangen.

Ik zie zo een dergelijke uitzondering dan ook niet snel voorkomen op een standaard positie binnen een organisatie, al helemaal niet op deze positie.
[...]

Tenzij er de afgelopen 20 jaar iets drastisch is veranderd is dat gewoon niet waar, degelijke bedrijven zitten vast aan hun CAO,
Tenzij er de afgelopen 20 jaar iets drastisch is veranderd is dat gewoon niet waar, degelijke bedrijven zitten vast aan hun CAO, daar binnen valt nog wel wat te passen en te meten met wellicht een ander functie niveau en het aantal evaringsjaren, maar dat is hoogstens een (beperkte) salaris range.
CAO of niet, men weet altijd wel wat te verzinnen als ze je echt willen hebben. Als de CAO echt te veel afwijkt van wat je zou willen verdienen, dan kan je beter niet in die sector werken bij een organisatie die die CAO hanteert.
Over het algemeen is het ontbreken van een duidelijke salaris of tariefsindicatie een combi van de volgende punten:
Salaris/tarief is erg laag.
De inhurende partij wil de mogelijkheid behouden om zo laag mogelijk te gaan. Aka, de laagste bieder inhuren die voldoet aan de minimale eisen...
Dat spreekt voor zich. Voor een dubbeltje op de eerste rij. ;)

[Reactie gewijzigd door The Zep Man op 24 december 2021 11:33]

Ook zo'n groot misbruikte term: "Wij zitten vast aan een CAO"

Dat zijn minimum afspraken. Werkgevers mogen gewoon meer betalen. 8)7

[Reactie gewijzigd door Gearjunkie op 24 december 2021 14:01]

Omdat het vaak ook niet veelzeggend is als je een bereik geeft. Stel ik geef je een bereik op maandbasis van tussen de 3000 en 5000 euro afhankelijk van relevante ervaring voor een fulltime positie. Wat denk jij dan dat je gaat verdienen? Enkel als starter weet je dan waar je aan toe bent, dan zit je onderaan. Al de rest? Dat blijft gokken.

En of je meer mensen gaat aantrekken weet ik zo nog niet. Als dat het geval was, dan zouden werkgevers het natuurlijk gewoon veel meer doen. Maar dat doen ze niet.
Dat heeft meerdere voordelen. Salarisrange 3000 - 5000:
- Je weet dat je niet meer dan 5000 gaat verdienen. Je kent dus je plafond en weet wanneer je daarboven wil gaan zitten t.z.t. moet door solliciteren.
- Je weet hoe de werkgever jou initieel beoordeeld. Als jij op € 4000 wordt gezet. Dan is helder dat ze je als medior niveau inschalen. Je kan maximaal doorgroeien tot senior.

Salarisrange 4000 - 6000:
- Als jij op € 4000 wordt gezet. Dan is helder dat ze je als junior inschalen. Je hebt dan nog voldoende doorgroeimogelijkheden

In mijn vorige functie verdiende ik als senior wat ik nu als junior verdien.

In geval van bonussen weet je wat je basissalaris is en wat je eventueel middels bonussen zou kunnen verdienen met extra prestaties.

[Reactie gewijzigd door CurlyMo op 24 december 2021 12:04]

Wat denk jij dan dat je gaat verdienen?
In ieder geval niet meer dan 5000 euro.. als niet-starter kan dat nuttige info zijn. ;)
In mijn werkveld is dit heel normaal, nu is dat ook op basis van info uit de cao, en is het aan jou om op basis van werkervaring hier nog mogelijk te onderhandelen.

Ben je super nieuw in het werkveld dan weet je wel wat je kan verwachten, ben je super ervaren dan ook. Heb je zeg 5 jaar ervaring, dan is het even onderhandelen waar je precies komt.
Precies en het voorkomt teleurstellingen(van beide kanten).
DPG volgt de CAO Uitgeverijbedrijf, maar met hun eigen salarisrabellen. Die kon ik zo snel niet vinden :)
https://www.uitgeverijbedrijf.nl/cao/pages/default.aspx
Gezien de krapte op de arbeidsmarkt is het maar de vraag hoe veel aanmeldingen ze krijgen.
Minimum loon is het minst.
Winstdeling klinkt leuk maar wordt er dan winst gemaakt en hoeveel krijg je dan als winstdeling.
Beetje vaag.

Je werkplek kan ook een thuiswerkplek zijn ?
Lijkt me in deze tijden en vooral met digitale zaken dat dat ook een optie moet kunnen zijn.
Werkplek in centrum Amsterdam dus moet je al bijna verplicht met openbaar vervoer komen, reiskostenvergoeding ? Thuis werken lijkt me dan betere optie.
Het staat onder het kopje plan, volgens mij is het gewoon een personeelsadvertentie en hoort er adv voor te staan.
Ik denk dat ze dit doen om te voorkomen dat "Jan en alleman" solliciteren, zonder enigste intentie hebben om de baan te nemen

voorbeeld:
[Mensen met Uitkering die minimaal X sollicitaties de deur uit moeten doen per week]
Dit zijn de mensen die alleen hun sollicitatie quota willen halen.
Die reageren hier ook op hoor, met of zonder loon.
Waarom zouden die alleen reageren op een advertentie met salaris indicatie? Juist niet toch.
Vacatures met dit soort teksten negeer ik altijd (of "marktconform"). Men wil dan altijd het onderste uit de kan halen. En je kan je dus gaan voorbereiden om elk jaar voor elke euro extra te vechten. Geef gewoon een range aan. Zo moeilijk is het niet.
Is logisch toch? Gezien de eisen in de vacature heb je niet echt kennis of ervaring nodig, maar vooral goede zin en enthausiasme. Dan zoek je als tweakers gewoon iemand met weinig kennis en ervaring en die biedt je een salaris passend bij kennis en ervaring. Weinig dus :+
Maar dan betaalt Tweakers wat de functie waard is, en niet de persoon. Dan zou het juist makkelijker moeten zijn om daar een bedrag aan te hangen.

Kom op Tweakers, wees de verbetering die je wilt zien in de wereld en speel open kaart.
Maar dan betaalt Tweakers wat de functie waard is, en niet de persoon.
Gezien de werkzaamheden lijkt me dat wel passend hier. Beetje van een nauwkeurige en enthousiaste data typist.
Het gaat niet om een vacature voor een projectleider, manager of lead developer of zo, die persoonlijk echt kan uitmaken of een project een succes of miskleun wordt.
Wat ook jammer is, is dat er ook een site is van Tweakers (ben de naam kwijt), waar je ook salaris info ziet, om zo juist te zorgen dat je kan zien wat je nog betaald zou moeten krijgen in een bepaalde functie.

Ondanks dat Tweakers deze transparantie wilt creëren voor mensen, zijn ze zelf juist weer niet transparant. Geen logische situatie zo.
Site van tweakers of DGP? vacature.com?
Ik zie dat ik het heel lang niet gevolgd heb. Intussen staat het gewoon aan de top als 'Carriere', dit had ik wel vaker zien staan, maar dacht eerlijk gezegd dat dit iets intern was van Tweakers, maar blijkbaar is dat de oude Tweakers Elect.

Maargoed 1 van de dingen waar zij op zich richten was hoeveel je waard bent, zie ook dit:
Wat ben je waard?
Daarnaast zien we dat jullie Tweakers Elect ook gebruiken om te kijken hoe je ‘in de markt’ ligt. We zien dat overigens ook terug op Tweakers. Op het forum is een van de populairste topics het ‘Wat verdient de ICT'er / GoT'er?’. Daarbij willen we jullie verder helpen. Een van de nieuwe ideeën van het Tweakers Elect-team is een salarisbenchmark op basis van je profiel. We gaan dat stapje voor stapje uitwerken, op basis van jullie feedback. Sterker nog: daar beginnen we direct mee. In de poll hieronder kun je aangeven wat deze tool voor jou zou moeten doen.
Dus je zegt als site te willen dat je meer inzicht krijgt in wat je waard bent, maar Tweakers zelf is niet open over wat zij iemand in die positie waard vinden.

Dat vind ik persoonlijk erg raar. Ik begrijp dat iedereen met andere ervaring binnenkomt, en als jij zegt: "Deze functie betaald tussen de 2500 en 4000 euro op full time basis en afhankelijk van ervaring", dan kan jijzelf inschatten wat je ong betaald zal krijgen, en weet je ook direct of dit de moeite waard is.

Hiermee krijg je, zoals al vaker is aangegeven hier in de reacties, dat alles geheimzinnig is, en je weet nooit of jou directe collega veel meer betaald krijgt voor hetzelfde werk, omdat hier niemand over praat.

Dus ja ik zou het goede zaak vinden dat Tweakers hier wat meer open over is, zeker wanneer je een site heb opgericht (en later geintegreerd), met 1 van de doelen om je inzicht te geven wat je waard bent.
Anoniem: 562971
@Brantje24 december 2021 12:03
[...]

Bedrag noemen is moeilijk?

Net zoals bij producten waar geen prijs bijstaat, dan weet je dat ze extreem duur zijn.
Imo gaat hier het zelfde op als een werkgever niet eens een richting geeft, dan weet je dat het aan de lage kant is.
Ik vermoed dat het te maken heeft met salarisonderhandeling bij nieuwe baan, er is immers geen 'startbedrag' waar men over kan onderhandelen.
Je wilt het liefst dat iemand gelukkig wordt van het werk. Niet van het geld.
Pas als je niemand kan vinden trek je de knip.

Het is een baan die je vanuit huis kan doen.
En dan zijn er interessante mogelijkheden.
Je zou deze mensen zielsgelukkig kunnen maken met zo'n job.
En een hoop subsidie kunnen opstrijken.

[Reactie gewijzigd door Bruin Poeper op 24 december 2021 12:59]

Dat dus! _/-\o_

Blijkbaar moet er maar eens wetgeving komen. Termen zoals "markt conform" en "passend bij Kennis en ervaring" zouden gewoon niet meer mogen worden toegestaan. In Engeland wordt al jaren gewoon een jaarsalaris of bandbreedte van-tot in de vacature vermeld.
Snap ik ook nooit. Leuk dat je jouw mening over het salaris deelt maar een indicatie lijkt me toch beter
18 uur lijkt me best beperkt voor de zee van werk die je krijgt denk ik, lijkt me een immer groter wordende stapel! Wel leuk voor tussendoor, succes voor de sollicitanten.
Ze zetten zelf het aantal max uur, zit je d'r aan dan is het pech voor Tweakers, volgende week weer 18 uur.
Werkgevers moeten echt kappen met het wensen van onbetaald overwerk.

[Reactie gewijzigd door Brantje op 24 december 2021 10:20]

Dat lees ik er niet in, dus inderdaad. Sterker nog, ik lees het positief, doe zo veel mogelijk in de tijd die je hebt.

En zolang je overuren betaald worden en in beide akkoord, prima. Of dat ze al zo dik betalen dat het niet uitmaakt natuurlijk!
Het is niet dat het een nieuwe functie is dus de inschatting klopt wel. Tweakers doet het al jaren met medewerkers immers. De belangrijkste productgroepen worden op deze manier prima bediend.
Het gaat om een extra medewerker binnen dit team. De stapel wordt inderdaad groter, maar niet zo groot dat we een fulltimer erbij nodig hebben :) vandaar de parttime-functie.,
Toch de perfecte job wat je voor 90% van de tijd thuis kan doen, toch? ;)
100% zelfs. Met deze werkzaamheden hoef je nooit naar kantoor lijkt me. En dat is voor regio Amsterdam wel fijn ;)
IDD, een goede Webcam, 2+ schermen. kom je al een heel eind

A 1 scherm voor de "Teams" meeting,
B 1 scherm voor de informatie
C 1 scherm voor de invoer op de tweakers site.

Met 2 grote schermen [27"+] kan je B en C ook combineren
Ik weet niet hoe het met jullie zit maar na 2 jaar thuiswerken mis ik juffrouw Jannie toch beetje O-)
Heel veel banen stiekem eigenlijk. Ik werk (als Webapplicatie ontwikkelaar) sinds deze zomer 'gewoon' voor mijn Nederlandse werkgever vanuit Zweden. Hoef maar een paar keer per jaar m'n gezicht irl eens te laten zien. #welkelockdown ;)
Maar 100% thuis kunnen is niet altijd een reden om het ook 100% thuis te doen natuurlijk. Zeker als je een bedrijf hebt met een leuke cultuur is dat zakelijke, alleen online lekker anoniem code kloppen, niet voor iedereen de beste optie. De mensen die die interactie missen gaan weg, en uiteindelijk kun je je development beter naar India doen want die kosten veel minder en cultuur heb je toch het bedrijf uit gejaagd.

Ik kan me voorstellen dat het soms fijn is, maar ik denk dat we nog stappen moeten maken in het feit dat mensen die 100% willen thuis werken ook soms concessies moeten doen voor de collega's die dat niet willen. Het voelt nu een beetje als 'thuiswerken is een recht' en als jij op kantoor bent moet je maar in de Teams meeting komen, want x heeft besloten nooit meer naar kantoor te komen. Dit moet op een gegeven moment samenspel worden natuurlijk, niet de wil van de thuiswerker is wet.
Een bedrijf moet zich aanpassen aan de mogelijkheid tot thuiswerken. Zo wordt het noodzakelijker om zaken te documenteren ipv mondelinge afspraken omdat mensen die niet op kantoor erbij zijn, anders nooit kunnen achterhalen dat iets besproken/afgesproken is. Maar ook in een Zoom meeting meedoen als je op kantoor zit, omdat er mensen thuis mee willen doen. Tijden worden daardoor strakker, incl. agenda beheer.

Ik heb 2 jaar gewerkt op een kantoor waar ik 3 dagen per week thuis zat. Dat was een probleem. Dan kwam ik na 3 à 4 dagen erachter dat er bepaalde beslissingen genomen waren.

Ik werk nu 6 jaar voor een bedrijf waar iedereen 100% thuiswerkt over elke mogelijke tijdszone van Australië via Europa naar Hawaii. Zuid Afrika, Zuid Amerika, etc. Een meeting van een uur levert gedocumenteerde actie punten op of een document met beslissingen. We zijn al jaren aan het optimaliseren en zijn er nog niet klaar mee, want je stapt niet zomaar over op iets wat in principe niet normaal is.

Prettig is het wel!!! Ik heb ook jaren consultancy gedaan en elke dag minimaal 1 uur gereden, en als het druk was, kon dat zomaar 2 á 3 uur worden.
Maar ik heb het niet perse alleen over het bedrijf, maar ook over de mensen. Als een bedrijf zegt 'we doen 100% thuis' dan trekt dat ook mensen aan die dat willen en dat is prima (lijkt mij een hel en 100 jaar terug in de tijd, alles voor de efficientie en menselijk contact boeit niet, maar dat is een mening).

Echter zullen de meeste bedrijven simpelweg niet 100% thuis gaan werken, al is het maar omdat de meeste mensen gewoon niet 100% thuis willen werken. En ik doelde op het feit dat in dat soort situaties mensen zich wel moeten gaan aanpassen aan elkaar. Als je altijd op kantoor bent zul je soms een online meeting moeten doen, maar als je altijd thuis bent zul je toch soms naar kantoor moeten komen.

Ik vind namelijk online meetings echt verschrikkelijk, 100% focus op binnen 10 minuten klaar zijn zodat je weer door kunt beuken. Goed voor de baas, maar iedere vorm van bedrijfscultuur vervliegt binnen weken. Als ik dan zou worden gedwongen om alles online te doen omdat er 1 iemand 100% thuis wilt werken, dat vind ik niet iets waar we naartoe moeten willen. Bedrijven zijn nu eenmaal meer dan wat losse mensen die werken, juist het samenwerken en naar elkaar toe bewegen is wat een bedrijf goed maakt (of de echte corporates dus gemiddeld genomen slechte werkgevers).

Fijn dat jij in ieder geval aardt daar, als een bedrijf tegen mij zegt dat ze 100% thuiswerken dan ben ik meteen weg (of hoogstwaarschijnlijk, klik ik meteen op ophangen). Heeft er denk ik ook mee te maken dat ik jong ben, juist nu zoek ik nog wel een leuke cultuur en een beetje houvast terwijl de oude rotten allemaal denken 'ik weet dit wel' (niet realiserende dat ze heel veel mee hebben gekregen via het informele circuit, niet in officiele meetings waar werd uitgelegd wat het idee is qua werktijden, lunchtijden etc)
een keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld);
Een keuzebudget van 4% dus.
Je hebt waarschijnlijk de keuze wanneer je deze 12% laat uitbetalen, bijvoorbeeld maandelijks of al het vakantiegeld toch maar in mei
Is er een harde taaleis (Nederlands) van toepassing?
De productinfo is in het Nederlands dus ...
Vind het raar hoe NL vast blijft hangen aan "je moet naar kantoor komen" werk voor jobs die perfect op afstand te doen zijn. Corona heeft bedrijven in NL weinig bijgeleerd precies, buiten wat meer open te staan voor de hybride vorm van werken, maar nog wel met grote focus op onsite werken. Door remote jobs meer aan te bieden, zou dit zelfs een positief effect kunnen hebben op jullie heel problematische huizenmarkt.

Ik had toch verwacht dat NL hier sneller de trend ging volgen, of zelfs het voortouw nemen
Inderdaad, ik werk al bijna 2 jaar thuis (software ontwikkeling) en eigenlijk zie ik niet in waarom ik ooit nog naar een kantoor zou moeten gaan.
Tuurlijk, je team af en toe zien is belangrijk en moet ook zeker gebeuren maar 1 keer per 2 weken is vaak zat.
Volledig akkoord. Vaak zie je ook dat die remote first bedrijven voldoende moeite steken in het organiseren van momenten waarbij men samenkomt, zoals enkele keren per jaar een "company retreat". Elkaar face to face en op informeel niveau kunnen ervaren is belangrijk, maar dat hoeft niet 4 maal per week. Dat vergeten veel (NL) bedrijven
Dit lijkt een perfect baantje voor thuiswerken, gemiste kans!
Geen salaris in de advertentie == geen tweede blik. Een salaris naar kennis… Je hebt toch genoeg kennis als je wordt aangenomen?
De Pricewatch is een awesome gave dataset waar je hele toffe dingen mee kan doen. Je kan waardevolle analyses maken voor zowel de bezoekers, journalistieke en commerciële doelen. Echt een gouden dataset imho waar nog veel meer waarde en plezier uit te halen is.
En nee sorry @WoutF hoe enthousiast ik ook ben ik ga helaas niet solliciteren. Maar flink wat eerder in mijn werkende leven had ik dat zeker gedaan.
Ik begrijp trouwens ook nooit goed waarom je überhaupt kunt reageren op dit soort berichtgeving. ;) Lekker die reacties weer.
omdat dat hits levert en die leveren geld op.
Het grootste deel van de reacties (waaronder deze, dat geef ik meteen toe) is niet overdreven nuttig. Dat je kunt reageren is echter wel nuttig, kijk bijvoorbeeld naar deze vraag waar meteen antwoord op wordt gegeven.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee