Door Tweakers Partners

December Prijzen Parade 2021 - Dag 2

07-12-2021 • 08:00

185 Linkedin

Win een Sharkoon Elite Shark CA700

Voor het zevende jaar op rij organiseert Tweakers de December Prijzen Parade! Laten we er met zijn allen een geweldige feestweek van maken die volop in het teken staat van het weggeven en ontvangen van cadeaus. Tweakers doet dit in samenwerking met zijn partners. Zie jij onderstaande weggeefactie helemaal zitten en wil je als trouw community-lid kans maken? Meld je dan aan via de poll onder het artikel!

Vandaag kun je een Elite Shark CA700 winnen, mogelijk gemaakt door Sharkoon.

Productspecificaties

 • Productinformatie vanuit Sharkoon
 • Specs

Met de Elite Shark CA700 presenteert Sharkoon een premiumbehuizing. De contouren van de CA700 sluiten aan op de kenmerken en kolossale afmetingen ervan. Hij biedt genoeg ruimte voor maximaal acht rgb-fans en een waterkoelingssysteem met twee radiatoren van 360mm, terwijl de grafische kaart ook verticaal kan worden geplaatst. Bovendien kan de behuizing middels zijn voet in vier verschillende posities worden gekanteld.

Vormfactor: ATX
Uitbreidingssloten: 7
Pomphouder voor waterkoeling: Ja
Gewicht: 17,0kg
Afmetingen: (l x b x h): 63,2 x 25,0 x 67,0cm
Moederbord compatibiliteit: Mini-ITX, Micro-ATX, ATX
Fanconfiguratie: 2 x front, 3 x zijde, 3 x top

DPP Pricewatch Button

Een mooie prijs dus van onze partner van vandaag. Wil je hem winnen? Dan hoef je alleen maar onderstaande poll in te vullen om automatisch kans te maken.

December Prijzen Parade 2021 - Sharkoon - Dag 2

Poll

De opties zijn uitgeschakeld omdat de deelname gesloten is

Voorwaarden

 • Je Tweakers-account moet voor 6 december 2021 geactiveerd zijn.
 • Meedoen kan tot en met 8 december 2021, 07:59 uur, alleen via de poll.
 • Alleen ingelogde bezoekers kunnen deelnemen.
 • Je kunt één keer aan de poll van vandaag deelnemen.
 • Winnaar krijgt uiterlijk 8 december 2021 bericht via e-mail (niet-winnaars ontvangen geen bericht).
 • Tweakers draagt zorg voor de afdracht van eventuele kansspelbelasting.
 • Winnaar wordt at random geselecteerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • Minderjarigen mogen pas meedoen na voorafgaande toestemming van hun ouders of verzorgers.
 • Medewerkers van Tweakers en Sharkoon zijn uitgesloten van deelname.
 • Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden, kunnen worden uitgesloten van deelname.
 • Klachten kunnen via klachten@tweakers.net ingediend worden.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

Dit artikel is geen redactioneel artikel, maar gesponsord en tot stand gekomen dankzij Sharkoon en Tweakers Partners. Dit is de afdeling binnen Tweakers die verantwoordelijk is voor commerciële samenwerkingen, winacties en Tweakers events zoals meet-ups, Developers Summit, Testfest en meer. Kijk hier voor een overzicht van alle acties en events. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via [Discussie] Reclame algemeen].

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (185)

185
183
108
0
0
54
Wijzig sortering
Design is iets te uitgesproken voor mijn smaak ;)
Daar sluit ik me bij aan.
Ik hoor het mijn vrouw al zeggen. Of dat ding er uit, of ik er uit. :+
Ik wou hem eerst niet, maar nu laat je me twijfelen O-)
+3 van mij hiervoor :p
Dan snap je dus niet hoe het modereren werkt op Tweakers. :X

Ik vind het ook een grappige opmerking maar veel hoger dan een '0', kijkend naar de relatie tot het artikel, is het helaas niet.
Niets ten nadele van @Invictus66, maar zo werkt het Tweakers moderatie systeem nu eenmaal.
Je modereert op basis van inhoudelijke reactie tot het artikel, niet op hoe grappig je iets vindt of dat je het er mee eens bent of niet.
Af en toe een streepje humor vind ik anders ook een nuttige of zelfs essentiële toevoeging bij de meeste artikels. :)
Hij geeft gereageert op de post en kan dus geen beoordeling geven op die post O-)
Ik kan gewoon iemand een +3 geven en reageren hoor. Je kan geen replies op eigen posts modereren.
Vroeger zat er ook een plus 1 grappig of +2 grappig in het modsysteem. Dat is er toen helaas uitgesloopt. Ik weet eigenlijk niet waarom? Het was niet zo dat hele reacties aan ketens van grappen bestonden ofzo. Heel af en toe zat er 1 tussen.

Wat ik mij afvraag. Ik zat gisteren toch echt bovenop het nieuws op Tweakers. Op mijn mobiel maar heb hem niet gezien. Vandaag viel het mij op omdat ik de site op pc opende.

Wat was de actie van gisteren eigenlijk?
Oppo X3
Tipje mijnerzijds: Type in de zoekbalk bovenin .Actie

[Reactie gewijzigd door DaManiac op 7 december 2021 19:51]

Oh ja oeps was andersom reactie op jou post kan je niet een cijfer geven
Ik vind het ook wel jammer dat de "+1 Grappig" categorie is verdwenen toen het moderatiesysteem op de schop ging. Het maakt Tweakers wat minder serieus. Ik vind grappige reacties wel wat toevoegen.

Sowieso ben ik toen gestopt met modereren omdat ze iets hadden ingebouwd waarbij je niet te veel mocht afwijken van de overwegende mening, anders raakte je je rechten kwijt.

[Reactie gewijzigd door GekkePrutser op 7 december 2021 13:53]

Als je het moderatie systeem uit moet leggen dan werkt het niet. Dit soort zaken moeten intuïtief zijn, geen verdere uitleg vereist. Neem Reddit, pijltje omhoog/omlaag, iedereen snapt het en het werkt prima.

niet op hoe grappig je iets vindt of dat je het er mee eens bent of niet.
Dus humor is hier niet toegestaan? Er zal nooit een goed onderbouwde mening worden gegeven waar je het mee eens bent?

Verder worden hier zomaar moderator rechten ontnomen zonder eerst een kans om zich te verdedigen. Het moderatie systeem is een puinhoop, je kan iemand hier niet op aanspreken.

/edit: intuïtief

[Reactie gewijzigd door dycell op 7 december 2021 14:29]

@Arunia @StijnArnauts @dycell

Mooi .. jullie vallen mij nu allemaal aan omdat ik aangeef dat de persoon in kwestie op een verkeerde manier het moderatie systeem gebruikt.

Nergens zeg ik dat humor NIET is toegestaan.. het is alleen niet de bedoeling dit als +3 te markeren.. omdat de betekenis van +3 anders is.

@dycell Soms is het handig om, bij een artikel die men qua context lastig vindt, te filteren op +2 of hoger reactie om nog wat bij te leren. Daarvoor is het moderatie systeem bedacht en werkt het eigenlijk prima.
En je opmerking 'Als je het moderatie systeem uit moet leggen dan werkt het niet. ' is behoorlijk kort door de bocht... als mensen gewoon lezen voordat ze een stem geven is er niets aan de hand. Het staat er namelijk gewoon netjes omschreven wat welke waarde betekend.
Ik val je niet aan, maar je hoeft in dit soort nieuwsitems ook niet te reageren met een heel relaas over hoe het systeem werkt. Ik ga er vanuit dat diegene dat ook absoluut wel weet en op andere nieuwsitems serieuzer reageert. Dat was eigenlijk de reden van mijn reactie.

Uiteraard begrijp ik je tekst en is dat voor mij in iedere andere situatie ook prima.
Geef gewoon je score, maar benoem het verder niet. Zo belangrijk is het voor dit item niet.
@DonJunior Ik ben het volledig met je eens. Je kunt alleen +3 modereren als iemand volgens de moderators iets toevoegd! Hij haalt zijn vrouw juist weg! Dus +3 kan echt niet volgens het modsysteem! :Y)

P.s.: humor kan niet informatief zijn. Dus+2 kan niet. Humor kan wel iets toevoegen. Dus als een grap echt goed is en er staat meer in een comment dan de grap. Dan kan +1 of +3 wel degelijk ;) (gezien iemand het nodig vindt, om de grappig moderatie eruit te slopen, dan hadden ze dat maar niet moeten doen ;) )

[Reactie gewijzigd door rob12424 op 7 december 2021 18:21]

Relax, ik wil niemand aanvallen. Ik wil enkel aangeven dat je niet kan verwachten dat mensen dit moderatie systeem correct gebruiken omdat het niet logisch werkt.

het is alleen niet de bedoeling dit als +3 te markeren.. omdat de betekenis van +3 anders is.
Tja, MrHarry wil zijn waardering voor de post uiten maar heeft geen mogelijkheid daartoe want het moderatie systeem geeft daar geen mogelijkheden toe. Wat verwacht je dan?

als mensen gewoon lezen voordat ze een stem geven is er niets aan de hand.
Mensen lezen tegenwoordig al bijna de kop van een artikel niet meer. Je kan nog zoveel handleidingen of F.A.Q.'s maken als je wilt, het gaat toch niet werken als je met mensen werkt.
Maak je er niet zo druk over....

[Reactie gewijzigd door dycell op 7 december 2021 12:10]

Mensen lezen tegenwoordig al bijna de kop van een artikel niet meer.
Ach, de koppen zijn (op veel sites) meestal toch alleen maar click bait, dus zoveel is daar ook niet aan verloren ;-)
Verder worden hier zomaar moderator rechten ontnomen zonder eerst een kans om zich te verdedigen. Het moderatie systeem is een puinhoop, je kan iemand hier niet op aanspreken.
Hier sluit ik me bij aan. Had ook opeens geen moderator rechten meer omdat ik 2x in een paar maanden tijd iets geplust had wat niet inhoudelijk was (volgens hen, ik vond het discutabel) |:( .
Stelletje schoolmeesters.

[Reactie gewijzigd door HarHar op 7 december 2021 19:43]

Je bedoelt vast intuïtief in plaats van innovatief. Innovatief is het namelijk wel. Ik ben het er roerend mee oneens dat je je community moet inrichten naar de grillen van (sommige) bezoekers. Een community met inhoud bouw je op door bepaalde richtlijnen en kaders te handhaven. Anders wordt de moderatie hier uiteindelijk gewoon een like-knop. Dan ga je maar naar Facebook.
Iets minder serieus op een prijsvragen item mag ook wel hoor.

Mijn 2 centen over de behuizing, ik ben 40 jaar en heb een strakke behuizing, maar wel met RGB. Maar voor deze behuizing ben ik de leeftijd in ieder geval al ruim gepasseerd mentaal gezien.
Maar, kan me wel voorstellen dat er mensen zijn die het wel ontzettend tof vinden. Vind het gaaf om te zien, maar niet voor bij mijn bureau.
Dan is de keuze snel gemaakt ;)
Kan je daarna wel heerlijk rustig gamen 8-)
als het een mooi ding is kun je het altijd nog aanbieden in de V&A onder het kopje 'huishoudelijk' en/of 'wasmachines' :+
Gelukkig heb ik een man die het niet uitmaakt hoe mijn kast eruit ziet (ik zeg ook niets over zijn kast!)
De dag dat zij wat te zeggen krijgt over mijn PC/hobby, is de dag dat ik een echtscheiding aanvraag. Zij heeft haar hobbies, ik de mijne.

Ik vind het een mooie kast, maar ik vind mijn huidige kast mooier. Toch doe ik graag mee, want ik heb een tweede PC met een foeilelijke kast.
Tweakers hebben vrouwen??? :P
Sommige zijn het zelfs! :+
Het moet niet gekker worden!
Is het hem juist voor mij ;)
Al die witte onderdelen gewoon zwart maken of een ander mooi kleurtje geven en dan is het best een mooie kast. Ik zou er wel wat mee kunnen.

Zal zelf nooit zo iets kopen, veel te duur, maar als ik hem win is er wel een leuk projectje van te maken.
Het lijkt wel een soort meccano-look.
Ik ga mij niet eufemistisch uitdrukken. Dat ding is naar mijn bescheiden mening foeilelijk.
Dat vind ik van die fans met LEDs. De kast zelf vind ik een leuk design. Of het ook een goed design is, dat weet ik niet. Maar fans met regenboogLEDjes hoeft voor mij niet (en ik ben voorstander van gay pride enz dus dat is het niet...)
Die fans zijn ARGB en bedienbaar vanaf frontpanel of moederbord (of je zet ze gewoon uit :) )
Volgens mij begin ik oud te worden. Hier zou ik mij voor schamen als mensen dit zouden zien staan onder/op mijn bureau :P
Je bent dus nog niet oud genoeg om je daar HELEMAAL NIETS van aan te trekken? ;)
Kom maar door!
Oei nu voel ik me ook oud, maar daarom ben ik wel blij met dit stem systeem. Dat we zelf mogen kiezen voor wel of geen kans maken. Dat helpt bovendien de tweakers weer die deze vorm van kunst, techniek, of extra verlichting wel graag zouden winnen.

Ik moet de makers van deze kast wel nageven dat het hun wel gelukt is er een bijzondere creatie van te maken, die op zijn minst origineel te noemen is, er zijn tenslotte ook al jaren lang genoeg echt veel erg saaie desktop/towers geweest.
Anoniem: 562971
@Arachnan7 december 2021 08:50
Dan zegt dat iets over die 'mensen' en niets over jou! Ben (ook) 50 plus en doe waar ik ZELF zin in heb! :)
Zo is dat! Sommigen hangen ook lelijke (of mooie) kunst aan de muur. En je kunt altijd ook nog een kastje om de behuizing timmeren :Y) heb je toch iets om je Raspberry PI in te schroeven. Kun je er wellicht ook nog wat oude harde schijven in opslaan.
Ik heb dit soort systeemkasten nooit begrepen. Überhaupt snap ik het hele 'lampjes in een kastje' niet. Ik wil persoonlijk gewoon een kast onder m'n bureau waar er alleen focus op luchtdoorstroming (eventueel waterkoeling) en werkgemak in is opgenomen. Maar goed, dat ben ik.

Heel veel mensen willen het blijkbaar wel hebben. Veel succes aan degenen die dit wel een geweldige kast vinden!! :)
We hebben mij oudste zoon van 10 een gaming pc beloofd voor zijn 12 verjaardag. Als ik hem hoor dromen, zie ik hem wel consessies doen qua rekenkracht voor wat RGB.
RGB maakt hem toch juist sneller? :9
Daarom moet je ook RGB hebben, rood voor het sneller maken, blauw voor het stiller maken en groen voor het zuiniger maken :P
Eindelijk iemand die het eens goed uitlegt. Ik heb die van mij altijd op roze staan, logisch dat ik nooit verschil heb gemerkt, duh.
Ik dacht dat blauw voor de koeling zorgde ....
Dus als ik de RGB allemaal aanzet en daarmee wit maak dan heb ik dus een snellere, stillere en zuinigere PC? Of is het zo'n verdraaide driehoek, waarbij geldt kies 1 of 2 van 3 en in het midden is het eigenlijk allemaal niets?

[Reactie gewijzigd door Groentjuh op 7 december 2021 10:43]

Ik denk dat het deels leeftijd en deels smaak afhankelijk is.

Toen ik een jaar of 15/16 was en van saaie beige kasten nog de standaard waren zaagde wij (vrienden en ik) stukken uit de deurtjes om een plexiglasplaat te monteren zodat je de inhoud van je pc kon zien. Uiteraard spoten we de kast in een mooi kleurtje, zelf had ik zwart met silver en plaatsten we lampjes in de kast. Als het even kon blauwe leds die toen net op de markt kwamen.
Op die leeftijd (tot we een jaar of 20 waren) was dat helemaal de bom.
Daarna vonden we het cooler om een chique kast te hebben en bouwde we oa oude Powermac kasten om zodat er een normale PC in kon (tot ik zelf een echte mac pro kon betalen).

Ik zie niet zo snel iemand van 30/40+ zo’n type kast kopen. Maar er zijn ook op die leeftijd vast liefhebbers, al zullen ze in de minderheid zijn.
Je hebt waarschijnlijk helemaal gelijk dat het smaak en/of leeftijdafhankelijk is.

Ik zie al die RGB-ledjes alleen maar als stroomverspilling. Als je sommige kasten ziet, dan zit daar makkelijk 15-20Watt aan LEDs in, dat continue verstookt wordt. Ik vind dat ook nog is zonde van de stroom. Maar goed. Dat ben ik :)

Ik heb overigens een heel ander gevoel bij het 'echte case-modden' (dus dat je met je dremel, figuurzaag, purschuim en spuitbussen aan de slag gaat). Ik vind dat echt heel briljant dat mensen daar tijd en energie in steken. Het 'case-modden' onder het kopje van een open kast kopen en dan: 'Een lampje, en nog een lampje, en nog een lampje' heb ik dus helemaal niks mee.
Toen had je geen keuze als je een kast anders dan de beige dingen wou (of apple kunnen betalen). Dus moest je wel modden. Voor veel mensen was het een uitkomst dat je daarna ook wat mooiere kasten kon kopen. Ik heb nu ook geen zin en tijd meer om zelf te gaan zitten casemodden.

Maar de markt is uiteraard veranderd, en het moet je smaak maar zijn. Maar ben wel blij dat er in elk geval redelijke keuze is in verschillende stijlen. En ben het met je eens dat die led disco ook verspilling is, maar ik snap ook wel dat er mensen zijn die dat leuk vinden.

[Reactie gewijzigd door Mud.Starrr op 9 december 2021 07:29]

Deze laat ik mij voorbij gaan. Er is ook niemand in mijn familie/vrienden kring die dit goed kan gebruiken.
Het is jammer dat je niet de stats van de poll kan zien als die afgelopen is. Ben bij deze wel erg nieuwsgierig hoe de verhouding is. Desktops worden steeds minder gebruikt.

Veel succes die de case wel goed kan gebruiken!
Denk niet dat je veel conclusies uit die stats zou kunnen halen. Als ik denk 'ik laat deze actie aan me voorbijgaan' neem ik nooit de moeite om te klikken op 'ik laat deze actie aan me voorbijgaan'. Hoeveel er ook zo over denken zou je langs de pageviews kunnen leggen, maar zo eerlijk en sluitend is dat ook weer niet.
idd, pageviews vs aantal ik wil winnen is een redelijkere indicatie

maar ook uit het feitelijke aantal stemmen voor de prijs tenopzichte van het aantal van bijvoorbeeld gisteren of morgen is een redelijke indicatie. maar verder vind ik het ergens ook wel heel jammer dat er niet één grote prijzenpot is waaruit men kan kiezen.

stel je voor dat er 31 prijzen zijn in december en je mag er maar maximaal 5 (of densnoods 10) kiezen dan zul je zien dat je moet gaan kiezen tussen een desktop of een laptop, een game of een jaar lang gratis antivir een hond of een kat. Op die manier zou je de kans vergroten dat de prijs bij iemand terreht komt die het ook graag wil hebben. met een 'kleine risico dat mensen alleen de 'dure' cadeau's kiezen om er dan achter te komen dat iedereen die keuze maakt en je dus alsnog nagenoeg geen enkele kans maakt. dan wordt het echt een 'spelletje' in plaats van altijd ja zeggen en het dan maar op marktplaats dumpen voor de winst.

ik zou deze kast overigens nooit willen hebben., de designer van dit ding moet toch gewoon teveel pillen hebben geslikt toen ie hieraan werkte :P

[Reactie gewijzigd door i-chat op 7 december 2021 09:04]

Ben ook benieuwd naar de verhouding.

Overigens zitten de desktops volgens mij de laatste jaren weer in een lift.
Qua gebruik is niet eens het probleem: ik heb ook een desktop PC staan (eigenlijk alleen voor Flight Sim maar ja.. je gebruikt 't vervolgens toch iets vaker dan je denkt omdat het ding er tóch al staat). Maar .. ik zou dit niet perse onder m'n bureau willen hebben staan... ;)
Veel succes iedereen!

Ik ben (en blijf) een Mac gebruiker, maar gun het degene die deze mooie prijs wint.
Geeft niet, hoor. Komt zelfs in de beste families voor. :+
Ik dacht vanmorgen al... "Zo zie je maar weer, Jony Ive kreeg véél te weinig betaald. Design is écht een vak.."
Het is zo raar en extra, I want it :*)
En dan een filmpje maken terwijl ik de voet ronddraai met dat nummer van: '' You spin me right 'round, baby, right 'round
Dat heb ik ook, mooi is niet het eerste wat in me opkomt, maar wel; Stel dat dit op mijn bureau zou staan?! :*) 8-)
Licht aan, hard gaan natuurlijk
Laat de haters maar haten, met al dat RGB-geweld heb je dat niet in de gaten :*)
Mooi ding, ben hopelijk 1 van de weinigen die dat vind :*)
Je mag hem hebben hoor 👍
Ik bedank voor deze.
Ik prefereer een snelle laptop boven een lelijke desktop.
Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend :) Ik vind het wel wat hebben namelijk.
Dat ding kost normaal nog bijna 400 euro ook, haha! Niet mijn smaak... Succes liefhebbers!
17 kilo volgens de specs
Met 1,4 euro per kilo voor RVS is dat al ongeveer 25 euro aan materiaal, en dat is dan de oud ijzer prijs, inkoop zal wel hoger zijn, dan moet het ook nog eens bewerkt worden tot deze vorm.
Zal zomaar 100 euro aan materiaal en bewerkingskosten in kunnen zitten.

Volgens mij is de markt voor dit soort kasten ook niet groot, de kosten voor ontwikkeling moet dus opgebracht worden door maar een paar verkochte kasten waardoor het al snel oploopt naar een paar honderd euro per kast, de prijs van 390 euro is dan dus niet heel gek.

Je zou dus al kunnen gaan voor 20 euro bij de oud ijzerboer door mee te doen aan deze actie, ook al is het niet je smaak, maar dat is dan ook weer zonde van zo'n kast, ik laat deze dus ook aan mij voorbij gaan.
Dit is net een transformer 😁👍
Doet mij meer denken aan een starwars robot zoals R2-D2 maar dan een modernere versie.
1 2 3 ... 11

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee