Door Tweakers Partners

Maak kans om een Seagate One Touch SSD te winnen!

20-03-2020 • 08:00

99 Linkedin

Voor tweakers met een tas of rugzak vol techgear is een externe ssd onmisbaar. Daarom geeft Seagate drie exemplaren van de Seagate One Touch SSD weg! Je maakt op twee manieren kans om er een te winnen: via de poll en door een top-shot (flatlay) van jouw techgear in een forumpost te plaatsen.

Een externe ssd is ideaal om documenten, spreadsheets, databases en technische naslagwerken altijd bij de hand te hebben en om snel back-ups van je data te maken, zodat je ze niet verliest. Seagate en LaCie (een merk van Seagate) hebben veel modellen waar je uit kunt kiezen. Twee schijven die in het oog springen, zijn de stijlvolle en erg compacte Seagate One Touch SSD en de LaCie Rugged SSD die uniek is door zijn robuuste ontwerp en hardwareversleuteling.

Natuurlijk wil jij graag zo’n mooie ssd winnen. Maar wat zijn eigenlijk de belangrijkste redenen om voor een ssd te kiezen in plaats van een harde schijf?

Formaat van een creditcard
Een mobiele ssd is klein, licht, snel en robuust. Dat maakt hem tot een uitstekend alternatief voor een traditionele harde schijf als je behoefte hebt aan compactheid en hoge snelheden. Neem de Seagate One Touch SSD, bijvoorbeeld, is een geruisloze externe ssd haalt een overdrachtssnelheid tot 400MB/s via usb 3.0. Hij is opvallend licht en compact, met een gewicht van slechts 65 gram en het formaat van een creditcard (ongeveer 7,5 bij 5,5cm), zodat je de One Touch altijd en overal kunt meenemen. Of dat nu los in je zak is of bij je andere techspullen in een laptoptas, schoudertas of rugzak.

De opslagcapaciteit is 500GB of 1TB en de schijf kun je ‘uit de doos’ gebruiken met Windows of met een Mac, dankzij exFAT. Al kun je natuurlijk ook voor een eigen format kiezen. Je kunt automatisch back-uppen met de gratis Sync Plus-software. De Seagate One Touch SSD ziet er extra fraai uit door de geweven stof aan de buitenzijde. De ssd is te koop bij Coolblue (NL, BE) en MediaMarkt (NL, BE).

Bestand tegen extreme omstandigheden
Doordat een externe ssd zo robuust is, is het een ideaal opslagapparaat om dagelijks bij je te hebben. De LaCie Rugged SSD (beschikbaar met een opslagcapaciteit van 500GB, 1TB en 2TB) is dankzij de IP67-certificering ook nog eens bestendig tegen stof en water, en zelfs tegen een val van drie meter en de druk van een auto met een gewicht van twee ton! Je kunt deze ssd dus gerust gebruiken in extreme situaties en onder ruige omstandigheden onderweg.

Gebeurt er iets onverwachts, zoals waterschade op kantoor, of heb je per ongeluk bestanden verwijderd op je schijf? Dan kun je in de eerste vijf jaar terugvallen op het Rescue-plan om via Seagate’s Lyve Lab in Amsterdam je gegevens te laten herstellen.

Zorgeloos aansluiten
Met de razendsnelle LaCie Rugged SSD haal je NVMe-snelheden tot wel 950MB/s via usb 3.1 Gen 2 over een usb-c-aansluiting. Daarmee is het apparaat twee keer sneller dan een gewone ssd. Ideaal om grote hoeveelheden data snel over te zetten, of bijvoorbeeld 4k-video rechtstreeks op de schijf te bewerken.

Werk je in dynamische werkomgevingen en ben je afhankelijk van verschillende soorten apparatuur?
Dan wil je je geen zorgen maken over compatibiliteit. De LaCie Rugged SSD - te koop bij Coolblue (NL, BE) - werkt naadloos met Thunderbolt 3, usb-c en usb 3.0. Ook goed om te weten: dankzij Seagate Secure-technologie met AES-256-versleuteling en een wachtwoordbeveiliging zijn je gegevens extra goed beschermd.

Zo kun je er een winnen
Nu je weet welke grote voordelen ssd’s bieden, wil jij natuurlijk heel graag één van de drie One Touch SSD’s winnen die Seagate ter beschikking stelt. Je maakt er op twee manieren kans op in deze speciale give-away: allereerst door de onderstaande poll in te vullen. En daarnaast door in dit forumtopic een top-shot (flatlay) te plaatsen van alle techgear die jij dagelijks in jouw tas, rugzak of rolkoffer hebt, waardoor er amper plek overblijft voor andere spullen en een ultrakleine ssd uitkomst biedt. Er wordt één Seagate SSD verloot onder degene die de poll invullen. Daarnaast worden er twee SSD's weggegeven door in het forumtopic een topshot te plaatsen.

Wil je kans maken op één van de drie externe Seagate-ssd's?

Poll

De opties zijn uitgeschakeld omdat de deelname gesloten is

Grijp je naast de prijzen? Dan ben je nog steeds een (beetje) winnaar, want als deelnemer kom je sowieso in aanmerking voor een exclusieve korting. Extra belangrijk dus dat je meedoet!

*edit: er zijn wat tekstuele wijzigingen gedaan in het artikel. De actie blijft verder hetzelfde.

Algemene voorwaarden acties

 • Je Tweakers account moet voor 19 maart 2020 actief zijn.
 • Meedoen kan tot en met 3 april 2020, via de poll en het forumtopic.
 • Alleen ingelogde bezoekers kunnen deelnemen.
 • Je kunt één keer aan de poll en het forumtopic deelnemen.
 • Er wordt één Seagate SSD verloot onder degenen die de poll invullen. Daarnaast worden er twee SSD's weggegeven door in het forumtopic een topshot te plaatsen.
 • Winnaars krijgen uiterlijk 6 april 2020 bericht via e-mail. Niet-winnaars ontvangen geen bericht.
 • Winnaars worden at random geselecteerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • Minderjarigen mogen pas meedoen na voorafgaande toestemming van hun ouders of verzorgers.
 • Medewerkers van Tweakers & Seagate zijn uitgesloten van deelname.
 • Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 • Klachten kunnen via klachten@tweakers.net ingediend worden.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

Dit artikel is geen redactioneel artikel, maar gesponsord en deels tot stand gekomen dankzij onze partner(s). Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via [Discussie] Reclame algemeen], daar zullen collega's aanwezig zijn om jouw vragen en/of opmerkingen te bespreken/beantwoorden.

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (99)

Wijzig sortering
Grijp je naast de prijzen? Dan ben je nog steeds een (beetje) winnaar, want als deelnemer kom je sowieso in aanmerking voor een exclusieve korting.
Helaas niet gewonnen. Maar de exclusieve korting is niet echt exclusief: dezelfde prijs die via de pricewatch voor iedereen beschikbaar is.

Jammer.
Vond ik ook een beetje storend, ja.
Niet echt gepast om daar een mailing voor rond te sturen.
Inderdaad. Zat eerst even te kijken of ik niet iets verkeerds deed.
Dus omdat er een Coronacrisis is moet ik maar stoppen met werken en investeren in mijn kennis? Laten we alsjeblieft de specialisten hun werk doen zodat Nederland er weer boven op komt, en wij kunnen daar aan mee doen om de veiligheidsregels te handhaven en indien het kan je werk voortzetten zodat de economie niet stil valt.

[Reactie gewijzigd door Nogne op 20 maart 2020 08:59]

mijn seagate externe harde schijf is kapot gegaan ik kon er met low level formatteer pprogramma kreeg hij onherstelbare fouten.
Ik kan wel een nieuwe gebruiken.
Breng die azijn eens terug die u hebt gehamsterd !!

[Reactie gewijzigd door OxWax op 20 maart 2020 10:18]

ze mogen geen ssds weggeven omdat er een virus bezig is? 8)7
Exact. Je weet maar nooit waar die SSD allemaal aangesloten gaat worden. Zo'n virus lees je er iig vliegensvlug van af.
Ach, als die aankomt steek je hem 2 minuten in de microgolf op vol vermogen. Gegarandeerd alle beestjes dood.
Ik denk dat dat nog tegenvalt ook, wellicht afhankelijk van je microgolfoven. Want die golven zijn enkele centimeters lang en komen daardoor niet overal; wat de reden is dat er vaak zo'n draaiplateau in zit of dat je in de instructies ziet dat je het gerecht om moet roeren halverwege. Dus de kans dat virussen 'gemist' worden lijkt mij uiteindelijk nog vrij groot...
"Bestand tegen extreme omstandigheden"

dat kunnen ze wel hebben hoor ;)
Nee, die moeten ze gewoon aan de verplegers geven! Die hebben er ten minste wat aan ... ? /s
als ik win, installeer ik wel een antivirus op mijn systeem :+
Ik weet niet of jij het in de gaten hebt maar we hebben een coronacrisis in Nederland. Het zou je sieren als je wat extra zou doen voor de hulpverleners in Nederland in plaats van hier maar wat off-topic te blaten en een mooie actie af te kraken.
Ik weet niet of je het in de gaten hebt, maar we hebben een coronocrisis in heel de wereld. En toch draait de wereld door. Het zou je dan ook sieren om ook de mensen te steunen die verplicht thuis zitten en tegen de muren omhoog kunnen lopen.
Ik weet niet of tweakers/seagate het in de gaten hebben maar we hebben een coronacrisis in Nederland.
Zou jullie sieren als jullie wat extra deden voor de hulpverleners in Nederland, die hebben het meer nodig dan de ssd's die wij tweakers zouden krijgen.
Ik weet niet of jij het in de gaten hebt, maar er zijn ook crisissen aan de gang in Syrië (veel mensen dakloos of in problemen door oorlogsgeweld), Jemen (idem dito), en veel hongerige magen in Bangladesh, Congo, etc.
Zou je sieren als je niet meer op Tweakers zou posten en wat extra zou doen om al die mensen te helpen.
Paard.. mond .. :X
Ik weet niet of softinc het in de gaten heeft, maar we hebben een coronacrisis in Nederland. Zou je sieren als je wat afstand hield en niet zoveel onzin uitkraamde over dingen die totaal niet met elkaar in verband staan. Nederland en haar hulpverleners zijn gebaat bij positiviteit. Niet dit soort dingen.
0Anoniem: 63672
@softinc20 maart 2020 09:49
Maar stiekem wel op
Ja, ik wil kans maken op één van de drie externe Seagate-ssd's.
geklikt zeker??
En ook deze crisis gaat weer voorbij.
Tot die tijd hoop ik van harte dat ik hier, op tweakers, alsnog tech gerelateerd nieuws / giveaways tegenkom.

Het staat je overigens volledig vrij om zelf een actie op te zetten voor de zorg. Al denk ik dat de echt noodzakelijke maatregelen ( salaris, werkdruk ) niet buiten de politiek om op te lossen zijn. Je kunt ze in deze tijden hooguit een hart onder de riem steken, en je waardering uiten. Meer kunnen we helaas niet voor ze betekenen als burger zijnde.
Het zou je sieren om in deze tijd van crisis niet de Social Justice Warrior uit te gaan hangen om zo zelf aandacht op te eisen.
Steek je tijd in nuttige dingen. Bijvoorbeeld boodschappen doen voor mensen die zijn getroffen?
Waarom moet iedereen stoppen met zijn dagelijkse werkzaamheden? Dat zorgt alleen maar voor problemen.

Edit: Ik heb mijn bericht wat aardiger neergezet

[Reactie gewijzigd door jetspiking op 20 maart 2020 18:14]

Wat @softinc hier volgens mij wil zeggen is dat het best wel een tikkeltje soberder mag.

Nee, we hoeven niet alles stop te zetten, maar het openbare leven ligt min of meer stil. We kunnen daar wel een beetje rekening mee houden.

Daarnaast kan het best zo zijn dat de persoonlijke situatie van @softinc qua coronavirus dusdanig is dat dit bericht meer impact heeft dan anders.

Absurd hoe vaak hij een -1 heeft gekregen.
Mijne is al weer 20 jaar oud en echt toe aan vervanging. Kunnen we eindelijk ook onze devices back-open. Die staan nu op allemaal verschillende schijven.
20 jaar?! ik ben benieuwd naar het merk.. en de specs! ;)
Bij wijze van bedoelde ik :Y) Is een seagate van 250GB nog met nog een langzame USB interface. al met al tijd voor vervanging en dan komt deze actie goed uit.
Dat is dan zeker een USB-stick van 16 MB waar je destijds fl 150,- voor hebt neergelegd? :+
Moet je in de BeNeLux wonen om kans te maken op dit item? Zo ja, waarom staat dat wederom niet in de voorwaarden?
Nee hoor, dit is geen voorwaarden om deel te mogen nemen aan deze actie!
In dat geval excuus voor de toon, dit was een aantal acties achter elkaar wel zo en stond niet genoemd in de voorwaarden :)
Als je wint als het niet in de voorwaarden staat hebben ze geen recht om opeens die voorwaarden te wijzigen (tenzij dat in de voorwaarden staat)
Wordt er verwacht dat er een review geschreven wordt. In de voorwaarden zie ik testperiode voor bij komen, maar in de tekst zie ik hier niks over terug?
Nee een review schrijven is niet nodig! :)
euh :?

Winnaars zijn bereid en beschikbaar om in de twee weken na ontvangst het product te testen en een uitgebreide review te publiceren in de Tweakers Pricewatch.
Excuus, de voorwaarden zijn aangepast!
Ik kan wel wat extra snelle opslag gebruiken, krijg je een macBook met 256gb opslag, dit zit natuurlijk zo vol!
Same here, ben allang blij dat ik die 128GB versie niet heb gekocht, dat is een beetje hetzelfde laken een pak met een iPhone met 16GB opslagruimte ;)
Een MB krijgen en dan klagen? :?
Je moet altijd een reden hebben om te klagen toch?

Maar een MB heeft ook zo zn nadelen, vooral als je met grote bestanden moet werken dan zit je ssd snel vol!
Dit is volgens mij een prijs waar iedereen wel wat aan heeft, ik in ieder geval wel. Goede actie tweakers!
+1Anoniem: 63672
@sx920 maart 2020 09:47
Helemaal mee eens!
Ideaal als backup voor mijn Actioncam -en Dronebeelden.

Succes allemaal!
Toffe actie, kan hem zeker wel gebruiken!
lijkt mij een goede aanvulling van mijn rugtas
leuke actie
Handig, zou dit wel even met TimeMachine willen testen op de iMac. :)
1 2 3 ... 6

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee