Door Tweakers Partners

December Prijzen Parade 2019 - Dag 11 & 12: Win een Lenovo 530S

21-12-2019 • 07:00

249 Linkedin

Win een Lenovo 530S

Het is inmiddels december, en dat betekent dat de December Prijzen Parade er weer is! Deze maand staat in het teken van weggeefacties, gewoon uit blijk van waardering voor onze trouwe users. Wat je hiervoor moet doen? Bijna niets! Mocht je onderstaande actie leuk vinden, dan hoef je alleen maar aan te geven dat je kans wilt maken.

Vandaag kun je een Lenovo 530S winnen, dankzij Vanden Borre.

 • Producten
 • Specs

De Lenovo 530S garandeert voldoende kracht om meerdere programma’s tegelijk te gebruiken. Hij heeft een accuduur tot 7,5 uur en een scherm van 14 inch. Dankzij SSD sla je zware bestanden heel snel op.

Lenovo
Bekijk in Pricewatch »
Processor Intel Core i7 8550U
Schermdiagonaal 14 inch
Resolutie 1080 x 1920 pixels, full hd
Ram-geheugen 8GB DDR4
Grafische kaart Intel UHD Graphics 620
Max. accuduur 7,5 uur

Een mooie prijs dus van onze partner van vandaag, Vanden Borre. Wil je hem winnen? Dan hoef je alleen maar onderstaande poll in te vullen om automatisch kans te maken.

December Prijzen Parade 2019 - Dag 11 & 12

Poll

De opties zijn uitgeschakeld omdat de deelname gesloten is

Voorwaarden

 • Je Tweakers-account moet voor 11 december 2019 geactiveerd zijn.
 • Meedoen kan tot 23 december 2019 07.55 uur, alleen via de poll.
 • Alleen ingelogde bezoekers kunnen deelnemen.
 • Je kunt één keer aan de poll van vandaag deelnemen.
 • Winnaar krijgt uiterlijk 23 december 2019 bericht via e-mail (niet-winnaars ontvangen geen bericht). Tweakers draagt zorg voor de afdracht van eventuele kansspelbelasting.
 • Winnaar wordt at random geselecteerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • Minderjarigen mogen pas meedoen na voorafgaande toestemming van hun ouders of verzorgers.
 • Medewerkers van Tweakers en Vanden Borre zijn uitgesloten van deelname.
 • Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden, kunnen worden uitgesloten van deelname.
 • Klachten kunnen via klachten@tweakers.net ingediend worden.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (249)

249
248
241
1
0
1
Wijzig sortering
Mooi ding.

Heeft Vanden Borre nog plannen naar Nederland, mag die Belgische zaak wel.
Ik vraag me dan ook af of er een QWERTY of AZERTY in zit, aangezien dit toch een Belgische winkel is?
De afbeelding laat azerty zien, dat is inderdaad wel een heel belangrijke vraag.
een Los Qwerty keybordje die je kunt inbouwen kost niet veel en is zo gedaan...

[Reactie gewijzigd door theblade954 op 21 december 2019 15:14]

https://www.youtube.com/watch?v=9FE0cqYBH30

Als het net als bij deze gaat dan zet ik hem liever op Marktplaats.
volgens mij kun je gewoon de keycaps verwisselen (of vervangen) en dan de andere taal instellen, ik zie niet waarom je de hele print zou moeten vervangen als die niet stuk is....

Heel misschien zitten er wat toetsen her- of der die wat anders gevormd zijn maar ook daar is zeker wel een mouw aan te passen.
Wel eens geprobeerd op een Sony Vaio. Oi, die zaten vastgesmolten aan de behuizing en je moest alles eruit halen voor je erbij kon. Ik zal maar niet herhalen wat ik allemaal zei, maar het vocabulaire van mijn zoon was een stuk uitgebreid die dag
Je kan toch ook de toetsen verwisselen of zijn er meer verschillen behalve die letters?
Jazeker, ook de andere tekens zijn anders ingedeeld in AZERTY ten voordele van de Franse vaak gebruikte tekens.
Ook de cijfers boven de letters zijn standaard off ipv van ON
Je kan ze dus niet wisselen, stickers zouden een uitkomst kunnen zijn. :+
heelijk als je gewoon blind kan typen dan kloppen de meeste toch wel.
of als je hem aan de docking gooit is het ook makkelijk opgelost
Maar de afbeeldingen op hun website tonen QWERTY...
Vanden Borre zal niet dom zijn en weten dat ze met deze december actie ook Nederlanders meedoen. Dus ik vermoed dat ze dan wel een QWERTY editie sponseren. Neem aan dat het er anders wel bij had gestaan.
assumption is the mother of all... Afijn, je snapt wat ik bedoel. Denk dat dit QWERTY/AZERTY grapje vaker misgegaan is dan men zou denken.
Zou jij het een fuckup vinden wanneer je geen qwerty maar azerty laptop wint? Ik zelf zou een gat in de lucht springen en een qwerty toetsenbord bestellen.
Je moet het niet zo negatief zien. Ik zie liever dat een ander deze prijs ontvangt als het een AZERTY toetsenbord heeft, die er ook geen moeite mee heeft en geen twee linker handen heeft om het toetsenbord eventueel te vervangen.

Daar is toch niets mis mee?
Ik zou, als ik hem zou winnen, hem zeker niet afwijzen.

Maar als ik vooraf weet dat het een AZERTY is, zal ik niet mee doen. Dit zal waarschijnlijk wel voor meer mensen gelden, waardoor anderen die daar geen problemen mee hebben dus meer kans krijgen.

En dat is dan misschien wel weer beter voor jou, @govie!
De Pricewatch link geeft aan dat het om een QWERTY model gaat.
Pricewatch link gaat naar een 15,6inch model. Men zit er vandaag wel erg naast met de informatie voorziening.

Toetsenbord vervangen is bij de meeste laptops niet zo'n probleem maar niet iedereen kan of het wel doen. Daarom zou het wel goed zijn om te melden of het om qwerty uitvoering gaat of iets dat allang uitgefaseerd had moeten zijn (zoals met NL toetsenborden).
aan de andere kant, mocht ik dit ding winnen en hij voldoet toch niet aan mijn noden dan zet ik hem gewoon voor een schappelijk prijsje van bijv 300 op V&A. Ik heb dan vast een kleine aanbetaling voor een laptop die ik dan wél wil en iemand anders heeft dan >50% korting op een nieuwe laptop. Dat lijkt me nog steeds een vrij eerlijke deal aangezien het toch een krijgertje is en 'winnen' we allebei een 'beetje'
Ik bedoelde de opmerking ook niet negatief maar ludiek omdat "ik nie op unne praai kijk". Volgens mij went het wel dat azerty. ;)
Als je het niet wist: het gaat wel veel verder dan enkel de letters a en z die ergens anders zitten. Dat is maar het minste probleem. Cijfers zijn enkel bereikbaar met shift toets ingedrukt. Ook nog eens de leestekens op een andere plaats. Als je thuis werkt op een azerty toetsenbord en professioneel op qwerty toetsenbord, dan gaat het helemaal nooit wennen. Maar misschien als het gratis is, dat het dan allemaal wel went.
Maar ook in de BE pricewatch niet te vinden :-(. Vroeger veel bij gekocht, maar sinds online leven niet meer. Ben best benieuwd hoe ze vergelijken met anderen. Hun beste prijsgarantie was altijd erg goed.
Maar ook in de BE pricewatch niet te vinden :-(. Vroeger veel bij gekocht, maar sinds online leven niet meer. Ben best benieuwd hoe ze vergelijken met anderen. Hun beste prijsgarantie was altijd erg goed.
Laagste prijs garantie hebben ze nog steeds dus als je een product koopt en het is in de komende 30 dagen ergens anders goedkoper krijg je het verschil terugbetaald, wel zijn er heel wat voorwaarden aan verbonden, zo moet de lagere prijs gelden in een fysieke winkel in België(dus geen webshop) en moet de winkel binnen een bepaalde straal van een Vandenborre winkel zijn(20km), daarnaast moet die winkel het product ook op voorraad hebben.
Nu heeft Coolblue wel fysieke winkels in België dus als het goedkoper is bij Cooblue heb je geluk, maar indien het goedkoper is bij Bol heb je pech.

Toch blijft het beter als geen garantie, dus als de prijzen hetzelfde zijn koop ik vaak bij Vandenborre.
Die laagste prijs garanties zijn zever, niet enkel door de voorwaarden die je opnoemt maar het moet ook gaan om exact hetzelfde type. Als je weet dat de grote ketens een uniek type nummer vragen aan de fabrikant zit je met een product dat uniek is per winkel. Probeer maar eens een winkel te vinden die 530S-14IKB 81EU00U6MB levert, hint het is er maar 1.Dezelfde laptop is wel te vinden maar niet met dat exact type nummer, zelfde trucje word ook door andere retailers gebruikt, niet enkel voor de laagste prijs garantie maar ook om het vergelijken van prijzen tegen te gaan.
Waarschijnlijk ook de reden dat Intel 1002 processormodellen heeft.
Die laagste prijs garanties zijn zever, niet enkel door de voorwaarden die je opnoemt maar het moet ook gaan om exact hetzelfde type. Als je weet dat de grote ketens een uniek type nummer vragen aan de fabrikant zit je met een product dat uniek is per winkel. Probeer maar eens een winkel te vinden die 530S-14IKB 81EU00U6MB levert, hint het is er maar 1.Dezelfde laptop is wel te vinden maar niet met dat exact type nummer, zelfde trucje word ook door andere retailers gebruikt, niet enkel voor de laagste prijs garantie maar ook om het vergelijken van prijzen tegen te gaan.
Inderdaad, wij hebben recent een kookplaat gekocht van eag, en bij elke winkel waren de laatste 2/3 nummertjes anders, nu moet ik wel zegen dat Vdb daar ook het goedkoopste was, maar dat veranderd niks aan de situatie, maar bij dingen als smartphones, e-readers enz. zijn de modelnummers wel hetzelfde dus dan zou je er nog iets aan kunnen hebben.
Alles van klein elektro, TV & laptop gebruiken ze unieke nummers.
Het klopt dat voor telefoons dit niet gedaan word, ik vermoed omdat die retailers daar maar een kleine garnaal zijn. Als je wasmachine's wil verkopen dan moet je wel via die bepaalde retailers gaan die ze ook thuis willen leveren, telefoons is een ander verhaal.

Maar dan plakt men er gewoon een screenprotector op, je zet het duidelijk op de doos dat dit erop zit. Dat je ervoor moet bijbetalen verzwijg je (daardoor ben je zogenaamd goedkoper dan de concurent). Als de klant dan moeilijk doet aan de kassa dan draai je de rol om en beschuldig je de klant dat hij toch wist dat er een screenprotector op zat (en insinueert dat het logisch is dat je daar dik voor moet bijbetalen). Als je genoeg lef hebt om nee te zeggen dan moet je naar een verkoper (want uiteraard is er geen enkel toestel te vinden zonder screenprotector) die je een apparaat probeert aan te smeren waar ze veel meer marge op hebben en liefst nog met een frauduleus verzekeringscontractje.

En dan kan je nu wel roepen dat die retailers onzuivere verkooptactieken gebruiken, de consument wilt de laagste prijs en beloont daarmee deze tactieken. Hetzelfde met goedkoop vliegen maar dan wel klagen als er tijdens de verlofperiode's gestaakt word en de vakantie in het water valt. Waarom ze dat perse tijdens je vakantie doen? Omdat je dan met een enorme piek zit in belasting met een publiek dat 1 keer per jaar vliegt en het concept "travel light" niet begrijpt, dat is het moment dat het personeel (door)kraakt.
Dat zou mooi zijn, als van de Borre naar Nederland komt, om de concurrentie met de mediamarkt aan te gaan. Met BCC alleen lukt dat niet genoeg. ;) Media markt is ontzettend duur, zelfs met simpele dingen als een dubbelstekker stopcontact zijn ze 300% duurder dan elders.

[Reactie gewijzigd door turtles3 op 21 december 2019 20:36]

Ik denk dat stopcontacten en kabels de winstmakers zin voor deze bedrijven. Bij BCC in ieder geval wel. HDMI-kabel u wilt wel een nieuwe goede erbij toch?
Maar als je hoopte op concurrentie, lees dit dan: nieuws: MediaMarkt, BCC, Fnac en Vanden Borre gaan samenwerken voor eigen pro...
Dat is niet zo best als dat zo is. Media markt importeert zowat alles van buiten Europa, ook al is het eerder in Europa gemaakt. Hierdoor spelen ze het EU BTW spel! Goedkoop inkopen, duur verkopen.
Hm mijn Galaxy telefoon en watch waren gewoon lokale modellen (Spanje). Anders had Samsung Pay niet gewerkt.

Bovendien moeten ze sowieso BTW rekenen omdat ze in Europa verkopen. Zelf hoeven ze die niet te betalen maar dat geldt voor elk bedrijf.
Spanje is niet buiten Europa. Verder merk jij niets hoe mediamarkt handelt. Bij uitvoer buiten Europa word de BTW terug gegeven van de aankoop. Bij invoer binnen moeten er invoerrechten betaald worden die lager is dat de teruggevraagde BTW. Daar is winst in te halen voor grote partijen. Zo schuiven multinationals ook met hun geld. Valuta, BTW en invoerrechten zijn pijlers van de handel wereldwijd.
eehm, ik heb ff in de pricewatch gekeken en heb hem daar niet kunnen vinden, ook niet via het linkje dat er staat. Is allemaal 15,6 inch en niet 14 zoals er aangegeven staat. En zelfs als je dan naar de I7 configuraties kijkt hebben ze allemaal een mx150 of mx130. Om welk model gaat het nou precies??


Edit: volgens mij is dit hem:
https://www.vandenborre.b...ovo-530s-14ikb-81eu00u6mb

[Reactie gewijzigd door kirito op 22 december 2019 10:36]

daar heb je een goed punt
lijkt er wel heel erg op, maar heeft weer een mx150
Mooie prijs. Er klopt iets niet aan de getoonde specs. In de pricewatch vind ik alleen 15.6" modellen. En ik begrijp een i7 met 8GB ram niet helemaal, maar dat hoeft geen fout te zijn.
Ik zie ze op de site van Lenovo ook niet in 14"... Maar als ik naar het toetsenbord op de foto kijk dan lijkt het model op de foto echt een 14". te wezen.
Er is wel een 14" idd: https://www.vandenborre.b...ovo-530s-14ikb-81eu00u7mb, maar dat is dan weer een i5. Er bestaat vast ook een configuratie met een i7.
Dit is de enige bij Vanden Borre met specs die overeenkomen met dat wat hierboven staat:
https://www.vandenborre.b...ovo-530s-14ikb-81eu00u6mb

Specs komen dus overeen met die uit de actie. Verder staat er te lezen:
- Opslag: 512 GB SSD
- WiFi: 802.11ac
- Aansluitingen: HDMI, 2x USB 3.1 Gen 1, 1x USB 3.1 Type C Gen 1
- Afmetingen: 1.6 x 32.3 x 22.6 cm
- Gewicht: 1,6 kg
- Prijs: € 999

En uiteraard een Azerty toetsenbord.

Disclaimer: Hiermee is uiteraard niet gezegd dat dit is wat je kunt winnen! Misschien kopen ze wel speciaal een ander model in voor deze actie. Bijvoorbeeld met Qwerty toetsenbord als een Nederlander 'm wint.

[Reactie gewijzigd door Jerrythafast op 21 december 2019 13:36]

Dat is een mooie machine. Daar wil ik zeker wel voor mee loten.
Anoniem: 372172
21 december 2019 07:05
I am game _/-\o_
Zou een leuke aanvulling zijn, deze laptop, altijd handig om mee te nemen. Count me in! :)
Zou een heel mooi kerstcadeau zijn.

Van den Borre is groot in België. Mss nu ook groter in Nederland.

:)
Anoniem: 120539
21 december 2019 07:31
Mooie prijs!
Als dank hiervoor gelijk de site van de gulle gever bezocht,nwant ik had echt nog nooit van Vanden Borre gehoord.
1 2 3 ... 21

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee