Door Tweakers Partners

Cyber Monday op Tweakers: laatste dag met prijsdalers en acties

26-11-2018 • 00:00

69 Linkedin

Vandaag wordt de Black Friday-periode afgesloten met wat tegenwoordig bekendstaat als Cyber Monday. Ook op deze dag zullen verschillende winkeliers nog stunten met prijzen en ook vandaag zal Tweakers je weer helpen om hierin zo goed mogelijk het kaf van het koren te scheiden. Dat doen we wederom met een overzicht van de grootste prijsdalers in de Pricewatch, als ook een overzicht van de Black Friday-aanbiedingen van enkele van onze partners.

Pricewatch Prijsdalers

Voor deze selectie kijken we naar producten die in de afgelopen vijf dagen een daling in prijs hebben laten zien, die bij minimaal vijf winkels verkrijgbaar zijn en ook recentelijk wat views gehad hebben in de Pricewatch. Of dat specifiek Cyber Monday-deals zijn, weten we niet, maar dat maakt onder de streep voor jullie natuurlijk niet uit. Check ook altijd even de prijsgrafiek bij het product om te verifiëren dat het echt om een goede deal gaat. Deze overzichten worden automatisch bijgewerkt, dus blijf dit artikel ook de komende dagen goed in de gaten houden. Interesse in andere categorieën? Ga dan zelf aan de slag met de filters in Pricewatch Deals.

Samsung Galaxy S9 Zwart
Smartphones
LG OLED55C8PLA Zwart
Televisies
Acer Chromebook 15 CB3-532-C8E0
Laptops
Asus ROG Swift PG348Q Aluminium, Zwart
Monitoren
Gigabyte GeForce RTX 2070 Windforce
Videokaarten
Sony WH-1000XM2 - Draadloze koptelefoon met Noise Cancelling - Zwart (Champagne, Zwart)
Koptelefoons
Samsung 860 EVO 500GB
SSD's
Pok�mon: Let's Go, Pikachu!
Games
Asus Republic Of Gamers ROG Maximus IX Extreme
Moederborden
Intel Core i7-8700K (Boxed)
Processors

Deals van onze partners

Geen zin om zelf al die pagina's door te kijken of te gaan filteren? Net als in de afgelopen jaren geven wij een aantal partners en hun aanbiedingen extra aandacht. Ben je niet geslaagd tijdens Black Friday? Ga dan nu in de herkansing en wie weet, brengt je zoektocht je vandaag wél de deal waarnaar je op zoek bent.

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (69)

Wijzig sortering
Je kunt het hele jaar door goede deals scoren als je een beetje goed zoekt. Meeste mensen kijken alleen bij Nederlandse websites, maar gebruik ook eens prijsvergelijkers in andere landen zoals:

https://ledenicheur.fr/
https://pricespy.co.uk/ (zeker met de lage pond).
https://geizhals.de/
https://idealo.co.uk
https://idealo.de/

Ik heb zo vaak echt tientallen euro's weten te besparen!
De meeste mensen vinden het wel fijn om in het Nederlands geholpen te worden. En/of makkelijker garantie te kunnen krijgen.

Dat wil niet zeggen dat het slecht is bij een van deze bedrijven. Maar zeker het Frans van de meeste Nederlanders is matig.

Bij duurdere producten die kapot kunnen gaan geef ik ook de voorkeur aan NL bedrijven. Bij goedkope meuk tja dan maakt het niet zoveel uit garantie of niet, dan koop ik het wel opnieuw.
Dat is natuurlijk een keuze die je moet maken en de korting die je krijgt zal dan bepalend zijn maar ik heb weleens in Duitsland iets voor 150 euro gekost wat in Nederland 300 was, dan vind ik het toch wel de moeite waard.

Het scheelt ook per product natuurlijk, met kleding bijv is de drempel al veel lager dan met bijv elektronica.
Ik heb heel veel bespaard door niets te kopen 8)7
Waarom zou je (be)sparen als je toch niets koopt?
tjsa, ik denk dat hij doelde op...

Een product kost 1000 euro. Er gaat 25% korting vanaf. en je koopt het product voor 750,-
Hoeveel heb je gespaart... … niets, je want hebt 750,- uitgegeven...

niet kopen is dus de beste besparing. ;)
Om een buffer te hebben voor later.
Om uw hypotheek vervroegd terug te betalen.
Om iets aan uw kind(eren) mee te geven als ze het huis uitgaan...
En vooral, omdat je niet nieuws nodig hebt mss. Ik wil graag een 65" TV, maar mijn huidige voldoet nog prima. Ik dacht nu iets te kopen, maar heb dat uiteindelijk toch niet gedaan.
Uitstellen kan ook betekenen dat iets NOG goedkoper is tegen de tijd dat je het effectief nodig hebt.
Iets niet kopen wat je anders ook niet had gekocht is geen besparen. Immers: je geeft geen euro minder uit door iets niet te kopen wat je anders ook niet had gekocht ;) Anders zou ik dagelijks miljoenen besparen door geen dure villa en snelle Ferrari te kopen :P

Maar ik snap je punt ergens wel: mensen die nu halsoverkop iets kopen wat ze helemaal niet wilden kopen, puur omdat het met veel korting weg gaat, zijn dief van hun eigen portemonnee. Ach ja, het is ons geld niet, dus laat ze lekker, draait de economie prima om :Y)

[Reactie gewijzigd door Grrrrrene op 26 november 2018 21:18]

Dan hebben we een andere interpretatie van besparen :) In mijn ogen bespaar je op iets dat je wil kopen maar het goedkoper kan krijgen.

Iets niet kopen dat je normaal ook niet gekocht zou hebben noem ik geen besparen. Ik koop geen TV van 65 inch omdat ik nog een prima TV heb, en ik koop hem ook niet omdat hij nu met korting te krijgen is noem ik geen besparen. Op die manier heb ik al miljoenen bespaard. Ik heb namelijk al 20x een groter huis gezien dat ik wilde kopen (en ook zou kunnen betalen) maar omdat ik dit niet gedaan heb, heb ik nu al 20x 100.000 euro bespaard zeker? 8)7
Ik wil best uit Duitsland bestellen... Maar ze leveren niet. Buiten Duitsland... Nja een enkele die zelfde prijs als nl hanteren.
Ook hier de link naar het forumtopic, wel zo handig :)

Black Friday / Cyber Monday
Aan het kijken voor een tv, wat me vooral opviel is het totale gebrek aan service en bereikbaarheid bij de diverse grote bedrijven.. Telefoon wordt niet opgenomen (wegens drukte blabla) en op live chat krijg je amper een reactie en al helemaal geen antwoorden. Men lokt je graag naar een winkel (bcc, platte tv, EP) alwaar de "mooie aanbieding" niet voorradig is en men je wat anders/duurders probeert aan te smeren.
Onbeschofte dozenschuivers, bah!
Tip zorg voor BF of CM dat je weet wat je wilt kopen en zet daar in Tweakers een pricewatch op...
Van te voren eventueel bellen met de winkels over artikelen waar je meer van wilt weten.
Begrijpelijk dat men het nu heel erg druk heeft.
Ik heb op 3 artikelen in totaal 170 euro bespaard. Dank je wel Tweakers :) _/-\o_
Niks CM in Nederland, alle BF aanbiedingen lopen tot eind vandaag (maandag) en ze veranderen de BF banner/titel naar CM met dezelfde aanbiedingen. Het zijn BF leftovers, er komt niets nieuws.... :O

[Reactie gewijzigd door jigsaws op 26 november 2018 00:40]

Haha, inderdaad. Heel die Black Friday / Cyber Monday / Singles Day marketing is puur gericht om extra omzet draaien voor de winkeliers en het lozen oude voorraden. Ongelofelijk hoe de consument zich gek laat maken. Niemand wil de boot missen, terwijl de meeste acties helemaal niet exclusief BF deals zijn. :)
BF heeft ook een logistiek voordeel voor de retailketen.

Consumenten hebben er een handje van om (te) laat te bestellen voor de feestdagen (internationaal natuurlijk kerst, en hier ook Sint). Door de piekdrukte kan niet alles tijdig bezorgd worden, en wordt de consument boos op de webwinkel.
Door een breed gedragen koopdag/weekend te promoten, wordt er wat meer gespreid waardoor (dure) piekcapaciteit verlaagd kan worden, en imagoverliezen beperkt kunnen blijven.

Afgezien van de consumenten die zich gek laten maken, of geen prijzen vergelijken, profiteren we hier als winkelier, consument en cadeautjesgevers van.

En tuurlijk wil een winkel graag nog meer omzet... maar daar ben je zelf bij als consument ;-)

Edit: typo

[Reactie gewijzigd door menke op 26 november 2018 12:29]

Deze week is wel gebaseerd op kerst. En niet op sinterklaas.

Ik heb ook mijn sinterklaas inkopen dit weekend gedaan. Niet omdat het black friday was. Maar omdat er dan ook met vertraging tijd genoeg is om het te bezorgen.
Door de piekdrukte kan niet alles tijdig bezorgd worden, en wordt de consument boos op de webwinkel.
Je hebt nu dezelfde piekdrukte, waardoor o.a. Bol niet "de volgende dag" kan leveren. :(

@nakeddutchy hieronder: Waar het om ging was, dat @menke beweerde, dat er een logistiek voordeel zou zijn voor de retailketens. Dat sprak ik hierboven tegen.
Hetgeen hier werd besteld, viel overigens niet in de BF voordeel categorie. Ik koop wat ik nodig heb (meen te hebben...), niet iets omdat het in de aanbieding is.

[Reactie gewijzigd door Toff op 26 november 2018 22:35]

Dan bestel je toch eerder of volgende week ofzo? Of wil je toch die korting pakken? Ja dan moet je even geduld hebben.
Als je de oude voorraad voor veel korting kunt kopen is daar toch weinig mis mee? Ja het is oud maar dat maakt het niet minder nutteloos in veel gevallen. Een stofzuiger van 2017 is echt niet een slecht ding bv. Een TV van vorig jaar is prima als je hem voor de helft van de prijs kunt meenemen waar je dit jaar een nieuw toestel voor kunt aanschaffen (ja die is weer net wat beter maar maakt de ander niet meteen slecht).

Ik hoop juist dat meer bedrijven inzien dat dit een mogelijkheid is om van die oude dingen af te komen, zodat de consument daar niet alsnog de hoofdprijs voor betaald.
Het is stiekem wel de consument foppen natuurlijk. Onze onwetende consument weet heus niet welke modellen wasmachines er allemaal zijn. Dat riekt eerder naar oplichting ipv een fantastische deal scoren.

Bijvoorbeeld AEG model 6XX wordt verkocht met Black Friday (oude 'meuk' van 3 jaar oud, minder energie zuinig etc maar wel goedkoper); terwijl er ook al volop 7XX en 8XX modellen verkocht worden.
Maar is een wasmachine van 3 jaar oud dan zo slecht? Sure het is dan niet de nieuwste, maar het is niet alsof die markt zo snel verandert. Een fabrikant labelt zijn modellen ook regelmatig met een nieuwe versie. Je ziet bij Grafische kaarten ook dat er regelmatig een nieuwe serie verschijnt van een chip/platform welke al eerder is uitgebracht onder een ander type.

Zolang de korting voldoende is, zie ik niet waarom het in veel gevallen uitmaakt om een oude versie te krijgen. Tuurlijk willen we de laatste versie en laatste technieken, maar het is niet alsof oudere zaken dan ineens waardeloos zijn.

[Reactie gewijzigd door Martinspire op 26 november 2018 12:59]

Niks mis mee, de consument mag ook wel zelf opletten hoor.

Ik zou lekker voor dat oudere model gaan, lekker goedkoop en de besparing op energie door een nieuwe te kopen zal je toch nooit terug verdienen. Om 50 euro terug te verdienen moet je 200kw extra verbruiken (als je geen zonnepanelen hebt).
Sorry hoor, maar als je als consument niet eens de moeite neemt om verschillende modellen te vergelijken, maar volautomatisch voor de aanbieding gaat... dan interesseert het je kennelijk ook geen reet wat je koopt.
Zo moeilijk is het niet om de website van een fabrikant te bezoeken en de modellen te bekijken, of even door de folder te balderen.

Ik zie niet hoe je het oplichting kunt vinden als de klant geen interesse heeft in wat hij/zij eigenlijk koopt. Het zou pas oplichting zijn als ze korting boden op een product maar je iets anders gaven of zo.

[Reactie gewijzigd door StefanDingenout op 26 november 2018 20:19]

De gemiddelde, ongeinformeerde consument wordt gefopt, maar dat gebeurd het hele jaar lang toch al. Als je weet wat je precies wil of als je goed bent in kwaliteit producten uitzoeken, zijn er genoeg leuke aanbiedingen.
Damn... Had er wel op gehoopt.
Dat is dus zeker niet bij alle aanbiedingen zo!
Zijn er nog veel specifieke cyber monday aanbiedingen in Nederland of zijn het vooral de black friday deals die vanaf begin vorige week gewoon tot en met vandaag beschikbaar zijn?

Niet dat ik het erg vind, er zaten dit jaar aardig wat mooie acties bij, maar kan vooralsnog niet veel speciaals vinden wat echt vandaag online gaat komen
Meestal slim om vandaag naar licenties te kijken voor software die je nog wilde hebben. Als ik software zie die ik niet direct nodig heb maar wel wil hebben, dan wacht ik meestal eerst BF en CM af. Vaak op CM beste kortingen op licenties van (beveiligings)software/tools.

Verder zijn ‘t volgens mij inderdaad nagenoeg dezelfde aanbiedingen. :P
Tja, software verkopen kost verder vrijwel niets extras. Alles bovenop de ROI is pure winst.
Want die bedrijven hebben geen administratie/marketing/huisvesting/belasting/etc etc?
Op marketing na kost software verkopen inderdaad niets extra's (en BF/CM kortingen zijn eigenlijk gewoon 'gratis' marketing). Die administratie en huisvesting hebben ze ongeacht de verkoop al natuurlijk.
Dat zit toch gewoon in de kosten van je product berekend?
Jazeker wel, maar na een X aantal verkopen is vrijwel alles daar boven op pure winst. Terwijl bij bijv een iPhone de hardware daadwerkelijk geld kost. OLED scherm? Kost geld. 4G modem? Kost geld. drie- of vierdubbele camera? Je snapt waar dit heen gaat.
Mja ik zat nog te kijken naar Affinity Designer en Photo maar ik weet niet of ik die vaak genoeg gebruik om zelfs die prijs acceptabel te vinden voor wat ik ermee wil doen :P
Ik heb echt geen leuke Ubiquiti / unifi aanbiedingen gezien in NL helaas
Zelfde hier. Beetje mehh op dat gebied tot nu toe. Maar goed wie weet leest er iemand mee: graag de nanohd ap met flinke korting!
Niet helemaal hetzelfde, maar TP-Link heeft nu de Multiroom M5 in de aanbieding. Hardware TV was hier vrij positief over in de review, vorige week. Zelf gebruik ik een low tech Wi-Fi extender van dat merk. Dat is voor mij voldoende om de zolder van Wi-Fi te voorzien. En in de zomer plug ik 'm in het stopcontact naast de buitendeur om ook in de achtertuin dekking te hebben. Simpel, maar het werkt prima. Overigens heb ik vandaag ook meegedaan aan de gekte en een tabletje op de kop getikt bij de lokale hardware boer.

[Reactie gewijzigd door John Duh op 26 november 2018 23:16]

Ach als Tweakers met deze paar artikelen/ verkapte advertenties genoeg binnen hengelt om mijn abo laag te houden, dan mag het.
Als het maar niet (verkapte) reclame in alle artikelen wordt.

Vind je het niet interessant dan sla je het gewoon over.
Dat doe je toch ook met de advertenties in het tijdschrift?
Tegelijkertijd, ik heb de optie om reclame te verbergen toch aan staan? Niet dat het mij wat doet, ten eerste omdat die aanbiedingen vaak waardeloos zijn en ten tweede omdat ik ondanks mijn abo nog steeds een adblocker draai op T.net en dus alleen een leeg raster zie.

Til er niet zwaar aan, maar echt chique vind ik het niet.
Er zijn dus helemaal geen andere/nieuwe aanbiedingen? Helaas....
Vergeeet alieexpress niet :)
Daar heb ik ook niet echt interessante aanbiedingen gezien. Ik heb zaken in mijn wenslijstje staan, maar die zijn qua prijs niks veranderd (behalve een blackfriday/cybermonday label).
Dat gevoel had ik al, kan best dat ze overmorgen weer goedkoper zijn.
Mss goede aanbiedingen morgen of overmorgen hier op tweakers in de Vraag en AAnbod. Mensen die nieuwe / andere spullen hebben moeten toch hun restanten c.q. overbodige producten kwijt. :)

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee