Door Tweakers Partners

Acht tweakers werden gedrild tot Destiny 2 Forsaken-experts

26-09-2018 • 08:15

36 Linkedin

Acht tweakers verzamelden zich op het hoofdkantoor om getraind te worden tot echte Destiny 2 Forsaken-experts tijdens de Notorious Bootcamp. De tweakers kregen een introductie over het spel om vervolgens op gaming gear van Asus de game te spelen. Aan het einde van de dag werd in de finale gestreden om de eer én voor kaarten voor Tweakers Gaming Live.

De hele middag werd er intensief gegamed en werden er al meerdere proefpotjes tegen elkaar gespeeld. Ondertussen werden de tweakers van genoeg krachtvoer en proteïne voorzien om de finale te spelen. Mede door de tips & tricks, introductie tot de game en de begeleiding van de teamcaptains werd aan het einde van de dag een spannende finale gespeeld. Ben je benieuwd naar de winnaar en wat de tweakers van Destiny 2 Forsaken vonden? Kijk dan naar onderstaande video.

De winnaars gingen naar huis met de eer en met kaarten voor Tweakers Gaming Live. Bovendien nemen de aanwezigen Destiny 2 Forsaken verder onder de loep, omdat zij nog twee weken lang de game mogen testen en reviewen. In dit testpanel is nog één plekje vrij, dus wil jij ook Destiny 2 Forsaken twee weken lang testen en reviewen? Meld je dan aan via onderstaande poll.

Wil jij Destiny 2 Forsaken testen en reviewen?

Poll

De opties zijn uitgeschakeld omdat de deelname gesloten is

Actievoorwaarden

 • Je Tweakers-account moet vanaf 25 september 2018 actief zijn.
 • Meedoen kan tot en met 2 oktober, alleen via de poll.
 • Alleen ingelogde bezoekers kunnen deelnemen.
 • Je kunt één keer aan de poll deelnemen.
 • Winnaars krijgen uiterlijk 3 oktober bericht via e-mail. Niet-winnaars ontvangen geen bericht.
 • Winnaars worden at random geselecteerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • Minderjarigen mogen pas meedoen na voorafgaande toestemming van hun ouders en verzorgers.
 • Medewerkers van Tweakers & Activision zijn uitgesloten van deelname.
 • Winnaar is bereid en beschikbaar om in de twee weken na ontvangst Destiny 2- Forsaken te testen en een uitgebreide review te publiceren in de Tweakers Pricewatch.
 • Je moet in het bezit zijn van een pc waarop het mogelijk is om de game te spelen. Bekijk hier de minimale systeemvereisten.
 • Deelnemers die niet kunnen voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 • Klachten kunnen via kanten@tweakers.net ingediend worden.
 • Winnaar ontvangt Destiny 2 Forsaken: Legendary Collection t.w.v. €69,99
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (36)

Wijzig sortering
Ik was Destiny 1 verslaafd met zo'n 1000 uur spelen. Destiny 2 heb ik na 140 uur uitgezet. Die 2 uitbreidingen waren slecht en heb ik niet gekocht.

Voor forsaken moet je die 2 uitbreidingen hebben. Ik trap er niet meer in. Bungo is verneukt door Activision.
Ik ben wel heel benieuwd naar de game aangezien Destiny 1 best een goede basis leek te hebben. Het was alleen jammer dat de endgame niet speelbaar is voor adhoc gamers en daardoor heb ik het spel relatief snel aan de kant geschoven. Een heleboel updates and versies verder hoopte ik dat dergelijke foutjes er wel uit zouden zijn, maar het moeten kopen van vier (gedeeltelijke) games (Destiny 2 + 2 uitbreidingen + Forsaken) om daarachter te komen lijkt mij wat veel ;-).
Endgame content is via guided games gewoon beschikbaar. Je kunt aangeven dat je met een fireteam wilt worden meegenomen. Er is daar alleen wat vaker een wachtrij. Maar zowel nightfall als de raid zijn beschikbaar voor spelers zonder vrienden in destiny. Als je even investeert in een vriendelijke chat ben je zo lid van een clubje mensen en kun je gewoon endgame content spelen. Als je dat niet wil heb je dus de optie guided game voor zowel raid als nightfall. Voor alle destiny 1 1000+ uren spelers die afgehaakt zijn. De huidige versie is wat mij betreft on par of zelfs beter dan eindversie destiny 1. En de raid is nog nooit zo moeilijk en uitdagend geweest. Gambit is super!

2000+ uur destiny 1 en was zelf ook een beetje afgehaakt door de mindere updates in Destiny 2. Forsaken trekt wat mij betreft alles weer recht en meer. Die 1000+ uur ga ik nu in Destiny 2 gemakkelijk halen.. enige jammere is dat dit niet direct na uitkomen van Desinty 2 zo was. Maar Bungie luistert naar haar community en doet daar ook actief onderzoek onder. Zo ontstaat dus een top versie van Destiny 2 met de Forsaken uitbreiding.

Dat je daar opnieuw voor moet betalen daar kun je wat van vinden. Volgens mij zie je bij veel andere spellen dat er een premium pass is die je recht geeft op een aantal uitbreidingen. Daarna wordt er niks meer uitgebreid en verwachten ze dat je de nieuwe game koopt. Het is voor mij eigenlijk geen uitbreiding maar bijna een nieuwe game. Dus ik snap wel wat er hier gebeurd alleen omdat het geen Desitny 3 is, vind iedereen het ineens veel geld. Je kunt beter klagen over de mindere uitbreidingen in het eerste jaar die hun geld niet waard waren dan klagen over een uitbreiding die je nog niet gespeeld hebt. Is het een koopje: nee vind ik het te duur nee. Heb al onwijs veel plezier aan de nieuwe onderdelen gehad en zelfs pvp vind ik een stuk beter.
Een raid moet leuk zijn. En niet ultimate hardcore. Ik ben 28 en speelde ook met oudere mensen. Dan is zo'n super moeilijke raid echt kut. De eerste raid was al drama met ons fireteam waarbij dat in destiny 1 geen probleem was.

Endgame moet niet alleen voor de 3% destimy spelers zijn.
Staar je niet te blind op de raid. Ik heb nog nooit raid gedaan, nog nooit prestige Nightfall boven treshold gehaald en als ik zo even naar de Triumphs kijk die er te halen / doen zijn, ben ik het komend jaar nog niet klaar (zeg 15-20 uur speeltijd per week). Met de nieuwe end-game area is er meer dan genoeg te doen op end-game niveau. Alleen daar kun je al weken, zoniet maanden zoet zijn. De raid is niet noodzakelijk voor progress en loot.

Wat betreft de prijs...€100 per jaar voor een hobby waar zomaar 500+ uur per jaar in kan zitten...voor die 20 cent per uur ga ik het niet duur noemen.
Nou, je trapt er gewoon telkens in om bungie voor een incompleet spel te betalen. Ik pik dat niet meer.
True. Net ff gecheckt via destinystatus.com en zit net op 809 uur actieve play bij Destiny2. En dat terwijl ik de game ff heb laten liggen net na de 1e DLC. Heb de game weer opgepakt vlak voor de Warmind DLC en sinds dien vermaak ik prima.

Forsaken heeft D2 weer een waardige game gemaakt en biedt meer dan voldoende content om flink los tegaan als casual gamer.

Ook ik doe geen Raid en speel voornamelijk solo maar verveel mij geen moment. En wat je ook zegt qua prijs. Dat valt echt mee. Ik heb alles aangeschaft voor het volle bedrag maar als je kijkt hoeveel tijd erin deze hobby zit, is dat veel goedkoper dan wat je kwijt bent aan games waar je maar 20 tot 100 uur mee bezig bent.
Ik ben 40+ en speel ook met ouderen gamers.. ik zie dat probleem dus niet
Wij hebben hier op tweakers zelfs een aparte Fathers of Tweakers groep. Vooral veel geouwehoer, maar ook veel ge-game (http://fathersoftweakers.nl) voor de geinteresseerden :)
voor de mensen die het spel nog nooit gespeeld hebben en nu denken "kut" ik moet alle delen kopen = duur. Er is nu ook een legendary editie waar alles in 1 zit voor rond de 40 euro. Vind ik een schappelijke prijs voor nieuwkomers.

maar lijkt mij inderdaad zuur voor de huidige playerbase.
Nou boven aan de pagina staat toch echt 49.85
Het is met een beetje zoeken prima mogelijk om een deal voor de legendary editie te krijgen tussen de 40 en 50 euro. Wil je via de officiële verkoper(battle.net), dan betaal je 59,99 euro voor de legendary editie. Gezien de content die je krijgt voor dat bedrag is dat echt een hele faire deal.
Buiten het feit dat als je alles vanaf het begin hebt gekocht je dik veel geld kwijt bent, is Forsaken wel echt een hele vette goede update! Heel veel quests, nog meer bounties, lage exotic drop rate (dus lekker grinden), random rolls op wapens en armor EN niet te vergeten de Gambit PvEvP mode! Die is echt heeeuul goed!
Nee van eeuwig grinden word je vrolijk |:( Ik denk ook niet dat ik zo snel nog 6 man bij elkaar krijg nu. Raids zouden voor 3 a 4 man moeten zijn.
Eeuwig grinden niet, maar wat meer je best doen voor items die je graag wil mag wel. Dat was voor Forsaken veel te makkelijk.

Raids voor 3 man noemen ze in D2 Strikes. Die zijn er dus gewoon. Een grote raid (hoewel ik geen raider ben) mag toch best voor 6 man?
Er zijn overigens genoeg sites waar je 6 man bij elkaar kan sprokkelen, vaak nog hartstikke gezellige mensen ook.
https://www.the100.io/ is een heerlijke site die je misschien wilt proberen.

Hier kan je van allerlei filters aanpassen, van casual tot hardcore raider, leeftijdsgroepen, microfoon ja of nee, speeltijden (timezones, welke blokken de meeste mensen online zijn, etc.), kalenders om af te spreken wanneer je een bepaald stuk content wilt spelen.

Er zitten natuurlijk altijd mensen tussen die niet zo goed zullen zijn, maar op die site heb je wel een redelijke kans dat als jij je filters goed ingesteld hebt staan dat je een leuke groep mensen vind.
Forsaken is het geld wel waard imo, maar dat ze je ook nog expansion I en II laten aanschaffen voor 20 EUR extra is natuurlijk schandalig. Achteraf had ik deze ook moeten laten liggen maar de quest lines waren prima en ik heb me wel vermaakt. Vanaf 500+ is het wel weer grinden, grinden, grinden.

Dat waren ook mijn laatste centen aan Bungie/Activision.
Destiny 2 Forsaken is momenteel gratis in de Playstation store! Wie het wil proberen kan dus best nu toeslaan.
Dat is overigens alleen Destiny 2, zonder uitbereidingen.
Om Forsaken te spelen dien je ook de twee eerder uitgekomen uitbereidingen te kopen (zo rond de 60 euro in totaal)

Voor 60 euro is het trouwens wel een pakket waar je veel uren in kan stoppen en zeker de moeite waard!
Toevallig was ik van de week hier voor aan het kijken.
De expansion pass voor uitbereiding 1 en 2 kan je op de playstation store kopen voor 17,99
https://store.playstation...06172_00-DESTINY2EXPNPASS

Dat lijkt me dan op zich een goede deal denk ik.
Alleen moet je forsaken hier nog wel bij rekenen, geen idee wat die gaat kosten.
Forsaken zelf is 40 euro en ook te koop in de shop; vandaar dat ik zo rond de 60 euro benoemde.
Ook is er een pakket waarin de dor jou genoemde expansion pass samen met Forsaken in 1x gekoch kan worden.
O, dat wist ik niet. Ik zie steeds Forsaken in beeld staan als ik de game opstart.
Ah, voor de PC, dat gaat dus helaas niet lukken. Dus ik pas. Succes iedereen! :)
Anoniem: 372172
26 september 2018 08:27
Gave actie van Tweakers wederom :)
Mooie actie, tweakers! Na 1000+ uur destiny 1 te hebben gespeeld en rond de 150 uur destiny 2 op de ps4 laat ik deze aan mij voorbij gaan.

Als deze voor de ps4 was had ik wel een poging gewaagd aangezien het dan gratis is ipv betaald van die money graaiende geldwolven van Bungie.

Vault of Class is epic. Gjallaaarrrrhorn baby 8-)
Leuke actie!

Ben al een tijd benieuwd naar de expansion maar vond hem te duur om nu al te kopen. vermoed dat de game wel beter is geworden met de uitbreiding.
D2 was in het begin absoluut bagger. Bijna iedereen uit mijn lijst uit D1 liet het links liggen. DLC Warmind wel geinig en nu met DLC Forsaken geniaal. Weer ouderwets wachtrijen voor een raid (in de clan).

Wil je echt van Destiny genieten zorg voor een vaste (clan) groep.
Al gaf Tweakers geld toe om dit spel te ontvangen en te spelen zónder een review te hoeven schrijven dan zou ik er nog niet aan beginnen. Destiny 2 spelen was voor mij als het bijten in een natte tosti, van te voren zoveel zin erin en dan zo'n teleurstellende uitwerking.
D1 krap 120 uur gespeeld, D2 nu gok 20 uur, beide top 3 slechtste aankopen ooit :P

Dacht recent nog even te gaan spelen, maar of je vind werkelijk niemand meer om 'oude' (lees pre-DLC) content te spelen, en wil je dus huidige content spelen, moet je ook voorgaande DLC nog kopen.

Nee, D2 had gewoon D1.2 kunnen zijn, had absoluut geen compleet nieuwe game moeten zijn, maar blijkbaar zijn zij niet de enige die zien dat je 10x meer kan verdienen met gewoon een nieuw deeltje, dan een DLC op de vorige game.
Ik speel Destiny vanaf dag 1 mede omdat we gewoon een gezellige groep gamers hebben die dit ook bijna dagelijks spelen. Ik zie en hoor met regelmaat nog steeds opmerkingen voorbij komen dat Destiny 2 ten opzichte van Destiny 1 ontzettend slecht is. Weinig content, weinig variatie, slechte raids, etc.. Voordat Forsaken uit was geef ik een ieder absoluut gelijk. Het was saai. Een paar quests per week en een raid waar niks aan was en 2 raid lairs (lees: veredelde strikes voor 6 man)

Echter de Forsaken update heeft zoveel meer gebracht en teruggebracht. Story is goed, random rolls zijn terug, loadout is gewijzigd, Gambit PvE/PvP mode, nieuwe raid, 2 nieuwe PvP modussen, waarvan 1 net gereleased is. Exotics die niet zomaar droppen, maar nu echt speciaal zijn. Veel meer lange quest lines voor bepaalde gewilde wapens, allemaal secret quests, nieuw gebied (Dreaming City) die wekelijks veranderd. Well of Light (soort court of oryx). Een nieuwe tree in elke subclass. Ontiegelijk veel achievements in je Triumphs die je behalen kan. En ontzettend veel quests toegevoegd.

Deze DLC is verreweg de beste DLC die Bungie heeft uitgebracht. Geen enkele DLC in Destiny 1 die hier ook maar bij in de buurt komt.

Ik snap dat veel mensen de hoop hebben opgegeven. Ik had het zelf ook bijna. Dit is echter wel het moment om de game weer een kans te geven als je ooit een liefhebber van de game was of helemaal nieuw begint.

Vergelijk dit nou eens met een game als Spiderman. De game wordt enorm hoog gewaardeerd en zal ongetwijfeld goed zijn, maar een clanmate van mij had de story in 2 dagen uit en na 4 dagen is hij bijna platinum. Voor dit soort games wordt rustig wel veel geld neergelegd en zijn binnen een week volledig uitgespeeld. Ik blijf het bijzonder vinden.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee