Door Wout Funnekotter

Hoofdredacteur

Tweakers Gaming Live: drie dagen gamen, koop nu je kaartje!

30-08-2018 • 10:00

127 Linkedin

Halverwege juni onthulden we dat we hard bezig zijn om dit najaar een driedaags gaming- en e-sports-evenement te organiseren: Tweakers Gaming Live. Er is achter de schermen behoorlijk wat gebeurd sindsdien en we zijn nu zover dat we meer over het programma kunnen delen en - niet onbelangrijk - de kaartverkoop kunnen openen.

We trappen af met de datum en locatie: van 9 tot en met 11 november zullen de Brabanthallen in Den Bosch compleet in het teken staan van gaming, e-sports en natuurlijk Tweakers. Zoals we eerder al meldden gaan we zowel een driedaagse lanparty als een e-sports-competitie organiseren.

Of je nou dus competitief wilt gamen of gewoon gezellig de strijd met je vrienden aan wilt gaan, voor beiden is er plek. Wil je gewoon toekijken hoe andere mensen tegen elkaar strijden of rondlopen op de expo en snuffelen op de verschillende stands van onze partners, ook dat gaat helemaal goed komen.

De e-sportstoernooien die we nu vast kunnen aankondigen zijn de ROG Fortnite-competitie, een Hearthstone-toernooi en een League of Legends-competitie. Maar wees niet bang, de Brabanthallen zullen het strijdtoneel van meer wedstrijden en van andere games worden. Binnenkort hoor je hier meer over en dan maken we ook bekend welke teams er meedoen.

Tweakers Gaming Live blijft bovendien niet beperkt tot de bekende e-sportgames. Het wordt een breed evenement waar de echte gamer bij moet zijn, met plek voor cosplay, race sims, indie-games, Beatsaber en gamestreams.

De meest complete optie is een lanparty-ticket, waarmee je toegang krijgt tot de driedaagse lanparty en tussendoor de games en expo kunt bezoeken. Is drie dagen lanparty iets te heftig? Dan zijn er ook dagtickets en weekendtickets voor de zaterdag en zondag. Met deze tickets kun je alle toernooien live meemaken en jezelf de hele dag verlekkeren aan alle gear en overige experiences op de expo.

Tweakers werkt voor Tweakers Gaming Live samen met Duh-Events, een ervaren bedrijf, dat onder andere eerder The-Party en CampZone organiseerde. ASUS verzorgt als mainpartner niet alleen de Fortnite-competitie, maar zal ook aanwezig zijn met een Republic of Gamers-stand.

Kortom: hier moeten jij, en je vrienden bij zijn! Voor meer informatie en het bestellen van tickets kijk je hier.

In het kort

 • Datum: vrijdag 9 t/m zondag 11 november
 • Locatie: Brabanthallen Den Bosch
 • Lanparty: vrijdag 17.00u t/m zondag 16.00u
 • Expo en toernooien: zaterdag (09.30u - 22.00u) en zondag (08.30u - 20.00u)
  *Hou het programma in de gaten voor precieze tijden. De kassa sluit twee uur voor eindtijd.

Tickets

 • Lanparty early bird €79,-
 • Lanparty regulier €99,-
 • Dagticket (za. of zo.) early bird €15,-
 • Dagticket (za. of zo.) regulier €19,-
 • Weekendticket €29,-
 • Kaarten zijn hier te bestellen

Extra info

Let op: de aanwezigheid van slaapplaatsen is afhankelijk van toestemming van de gemeente Den Bosch. Op dit moment wachten we nog op officieel akkoord.

Partners

 • ROG (main partner)
 • Alternate (partner van de lanparty)
 • LG
 • AOC
 • CGI

UPDATE: Voor de meeste gestelde vragen, hebben wij een FAQ opgesteld, check hier.

Reacties (127)

127
127
105
2
0
13
Wijzig sortering
CS:GO CONFIRMED!!! :D

Frag-o-Matic heeft zojuist aangekondigd dat de winnaar van hun aankomend evenement (7-9 september) zich automatisch plaatst in de top 8 voor het CS:GO toernooi.

Ziet er dus naar uit dat er ook een CS:GO toernooi komt :o

bron: https://www.fom.be/newspo...s-to-tweakers-gaming-live

[Reactie gewijzigd door waxdt1 op 30 augustus 2018 21:50]

Wat kan ik verwachten op de LANparty? 79€ vind ik best stevig aan de prijs, maar het ligt natuurlijk ook een beetje aan wat je ervoor krijgt.
- Hoe groot is de plek die je krijgt?
- Kun je een eigen indeling kiezen?
- Mag je eigen eten/drinken meenemen?
- Zijn er competities (naast de e-sports dus)?
- Wanneer is er duidelijkheid voor slaapplaatsen (is dat nog in de early bird?)
- Is er 24uurs toezicht?

[Reactie gewijzigd door TERW_DAN op 30 augustus 2018 10:58]

"inclusief drankjes en exclusief parkeergeld"
Maar wat die drankjes inhouden ben ik ook wel benieuwd naar.
Koffie, thee en frisdranken
Energydrink en koffie :+
Goede vragen, een aantal zijn al min of meer beantwoord en drinken zit bij de prijs in. Als staat er inderdaad nog niet hoe dat is ingevuld. Ik neem aan dat eigen eten geen probleem is, zou ook bijna niet te controleren zijn want dan zou je letterlijk een hele supermarkt moeten aanbieden. Daarnaast is het gebruikelijk op andere LAN's.

Er zal vast toezicht zijn maar die kunnen natuurlijk niet 24 uur jouw plekje in de gaten houden, zorg dat zelf maatregelen treft en niet meer mee hebt dan nodig.
Goede vragen, een aantal zijn al min of meer beantwoord en drinken zit bij de prijs in. Als staat er inderdaad nog niet hoe dat is ingevuld. Ik neem aan dat eigen eten geen probleem is, zou ook bijna niet te controleren zijn want dan zou je letterlijk een hele supermarkt moeten aanbieden. Daarnaast is het gebruikelijk op andere LAN's.
Maar er zijn wel LANparties waarbij je geen eigen spul mee mocht nemen, en het allemaal daar moest kopen. Dat zou helemaal absurd zijn met deze prijs, maar wel iets dat ik me afvraag.
Er zal vast toezicht zijn maar die kunnen natuurlijk niet 24 uur jouw plekje in de gaten houden, zorg dat zelf maatregelen treft en niet meer mee hebt dan nodig.
M'n eigen plek ben ik ook niet heel bang voor. Het gaat me er meer om dat niet iedereen in en uit kan lopen (ook niet via rokersingangen ofzo) 's avonds als het gros ligt te slapen.
Als eigen spul niet is toegestaan verwacht ik niet dat er met zo'n bedrag nog veel verder gaat inschrijven en zouden ze dat al duidelijk kenbaar hebben moeten maken voor de verkoop van de kaartjes. Ze lezen hier mee dus ik verwacht hier snel een antwoord op te zien :)
Precies. 80 euro is ver boven wat ik normaal voor een LAN uitgeef (ok, op CampZone na dan), dus ben gewoon benieuwd wat we kunnen verwachten.
Als bijvoorbeeld de plekken maar 70 centimeter breed zijn, dan heb je er eigenlijk 2 nodig wil je een beetje comfortabel zitten. Oa die info zou welkom zijn :)
Plekken zijn in principe 1,10 meter breed en de tafels 0,70 diep. Zoals op The-Party.

[Reactie gewijzigd door stefan-d op 31 augustus 2018 11:40]

- Hoe zit het als je met een groepje komt? Uiteraard willen we bij elkaar zitten.
- Zijn er prijzen te winnen voor de toernooien? Wat voor format?
- Wat voor stoelen zijn er beschikbaar? Mag je een eigen stoel meenemen?

[Reactie gewijzigd door Junia op 30 augustus 2018 11:41]

Er komt een plaatskeuzesysteem voor mensen die hun ticket gekocht en betaald hebben.

Ja er zijn prijzen te winnen, daar is al een deel van gecommuniceerd, de rest volgt.

Er zijn redelijk standaard stoeltjes beschikbaar. Er komen Speedseats in de verhuur en je mag je eigen stoel meenemen. Ik zeg d'r alvast bij, je mag niet in je stoel slapen.
Krijgen we daar vanzelf een mail over wanneer plaatskeuze beschikbaar?
Als je een ticket hebt gekocht krijg je daar melding van ja
Alles kan je hier te komen weten: geek: Tweakers Podcast #21 - E-sports, Tweakers Gaming Live en een zwevend bl...

Ze hebben het uitgelegd. En waarom de tweakers express ook dit jaar niet langsgeweest is.
Uhm, nou heb ik die podcast geluisterd en geen van bovenstaande vragen is behandeld.

Wat er extra aan informatie is ten opzichte van het topic en het artikel is dat er 400 a 500 plaatsen zijn voor de LAN. Wel is zoals je zegt er uitgelegd waarom de Tweakers express niet reed.
Wij hebben een update aan het artikel gegeven, met een link naar de FAQ waarin de meeste van jouw vragen beantwoord worden.

[Reactie gewijzigd door Ginz op 30 augustus 2018 17:31]

ROG Fortnite-competitie, een Hearthstone-toernooi en een League of Legends-competitie.
Precies 3 games die ik niet speel, dus nog even wachten. Is het al bekend of je zelf hardware dient mee te nemen?

Edit: Indien je hardware zelf moet meenemen, hoe krijg ik het op plaats van bestemming. Ik heb alleen big tower die ik iets te zwaar vind om ca 150 meter (of noem een andere afstand) te dragen. :X

[Reactie gewijzigd door Slavy op 30 augustus 2018 10:21]

Wat ik uit de informatie ophaal is dat je zelf spullen mee moet nemen;
De tafels en stoelen staan voor je klaar, voldoende stroom en een retesnel netwerk liggen te wachten om compleet op de proef gesteld te worden.
echter heb ik geen laptop en hangt mijn scherm aan een beugel dus is dat nogal gedoe voor mij, zou al schelen als er schermen klaar stonden.

Wat informatie over spullen huren of gerelateerde zaken zou opzich wel welkom zijn.

Toevoeging:
Uberhaupt zou er wel meer info mogen zijn voordat ik besluit te gaan, nogal beknopt nu allemaal...

-Hoe is het geregeld met eten en drinken?
-Wordt er alcohol geschonken?
-Zijn er dedicated servers beschikbaar voor andere spellen?
-Is er uberhaupt een file storage of central storage/server aanwezig?
-Komt er een discord server of is die er al?
-Layout of plattegrond?
-Wat voor stoelen?
EtcEtc

Toevoeging2:

Voor die 3 spellen loop ik niet warm, echter lijkt het mij wel leuk om andere mensen te ontmoeten voor andere spellen die ik speel. Het zou tof zijn als er een discord server van Tweakers was met categorie Lan Party en we daar channels hebben met verschillende games waar we ons kunnen groeperen.

[Reactie gewijzigd door Xm0ur3r op 30 augustus 2018 10:50]

Redelijk normaal dat je een eigen setup meeneemt, dat is ook wel de charme van een lan-party natuurlijk ;)
Uiteraard, echter is dit niet voor iedereen mogelijk of handig. Niet iedereen heeft een auto, kan zijn kast de trein in meenemen of heeft vrienden of familie die wel willen rijden. "Als" ik ga wil ik best wat mensen oppikken maar ik heb geen zin om mijn monitor van 32" van de beugel af te moeten halen en mee te zeulen :) Maar ik kan altijd nog een 19" monitor meenemen die ik heb staan als bruikleen/huur niet mogelijk is bij hun :Y)
We zijn toch Tweakers en hebben een prachtig forum waar je met iedereen contact kan leggen! Ook uiteindelijk via PB. Waar een wil is, is een weg. Heb de kaartjes net gekocht en ga met de auto van Alphen aan den Rijn met een maatje van me en er is op zeker 1 plek extra vrij, wellicht 2.

Begin er een topic voor en leg contact! Daarom zijn we een community!
Op campzone was er een discord dus die zal er op dit event vermoedelijk ook zijn.
Centrale/filestorage is normaliter iets wat bezoekers regelen aangezien dit soort zaken een nogal grijs gebied zijn ;).
Vanuit Duh-Events hebben we inderdaad al gesproken over een Discord :).
Ik ben een regulier op The Party in Eindhoven, en hier moet je ook een meter of 50 afleggen voordat je je systeem bij de ingang hebt.

Wat wij meestal doen is best simpel, mocht je een bureaustoel hebben die je mee kan nemen dan raad ik dit je aan tegenover de mini basisschool stoelen die je krijgt van het evenement zelf. (Mocht je geen bureaustoel hebben dan is het aan te raden om zelf een kussen mee te nemen voor de stoel, zijn zo toch net iets comfortabeler).

Ook kan je met deze bureaustoel lekker rollen naar de ingang, dan zet je hier je pc bovenop en rol je rustig naar binnen. Hoef je niks te dragen en kost je weinig moeite.

EDIT: Typo

[Reactie gewijzigd door Rettsu op 30 augustus 2018 10:29]

This is how we roll. ;)
Wij gingen met een vriendenclubje wel naar Drome vroeger. Toen hebben we ook wel eens met z'n allen een busje voor de spullen gehuurd.

Voor alle newbies mbtt LAN parties: Wees blij dat je vandaag de dag niet meer met CRT's van tot wel 30kg hoeft te slepen. :P
Vroeger zo trots dat ik de eerste was van mijn vrienden met een 21" CRT... totdat je samen een LAN-party houdt en je bezweet en met de minste bureauruimte zit te gamen... ;)

Shit ik zit te rekenen, dan hebben we het alweer over 15-20 jaar geleden... ik word oud :'(

[Reactie gewijzigd door prutsger op 30 augustus 2018 16:48]

Herkenbaar :'(, vroeger Lan Party’s op zolder en allemaal knetterstoned. En naar Drome 2005/6 geweest, gouden tijd.
Ja ik snap ook niet zo goed waar de drukte over gaat om je spullen binnen te krijgen. Vroegah ging ik minimaal 1 keer per maand met alles aan de haal en dan had je een enorme bigtower met CRT wat samen echt tientallen kilo's woog.

First world issue is tegenwoordig blijkbaar al als je een pc van een paar kilo +/- 100 meter onder je arm moet meenemen 8)7
Drome vond ik toen der tijd toch wel de mooiste lan party's die er waren naast de andere grote lanparty's
Campzone alleen nooit meegedaan dus daar kan ik niet over oordelen.

als ik wat maatjes mee kan krijgen ga ik het ook proberen op Tweakers gaming live mochten er leuke comp's bij komen die ik/wij wel willen spelen.

De huidige comps meh, maar dat is persoonlijk natuurlijk.
Te zien aan de prijzen voor de tickets is dit exclusief hardware.
Klopt, lege tafel met stoel, een poort op de netwerkapparatuur en een gat voor je stekkerblok.
Scherm en luxe stoelen verhuur komt eraan.

Je kunt zowel met een PC, laptop als console deelnemen. Maar let wel op dat je apparatuur met een kabel aan internet moet hangen.
Je mag neem ik aan een switch inprikken om bijvoorbeeld en je console en je pc aan te sluiten?
Nee dit is niet toegestaan en de poort zal dan ook automatisch worden uitgeschakeld.
Je mag in principe of alleen een console, of alleen een pc meenemen. Maar als je de netwerkkabel time-shared zal er niet zo moeilijk gedaan worden.
Je hebt volgens mij bij de ikea wel van die steekwagentjes (die je op kunt vouwen als je ze niet gebruikt), kun je alles op laden.
Inklapbare (metalen frame, stof voor bodem en zijkanten) karretjes zijn ook erg populair.
[...]
Edit: Indien je hardware zelf moet meenemen, hoe krijg ik het op plaats van bestemming. Ik heb alleen big tower die ik iets te zwaar vind om ca 150 meter (of noem een andere afstand) te dragen. :X
Ben je echt serieus? dude, het is een lanparty, je neemt een karretje mee of je moet sjouwen.
Waar is je gevoel voor avontuur, Ik moest vroeger met een 21" philips brilliance sjouwen als ik naar een lan ging, en er zat geen aluminum in mijn computer kast en mij HD woog zwaarder dan 10 ssd's :)
Gezien de controles tegenwoordig (en ja, weet, het is Tweakers) zwaarder zijn dan een LAN party van vroegáh vraag ik dit liever na. :) Vooral als iedereen dit doet is het misschien niet praktisch. :)
Het blijft een Lan-party er zal van alles gespeeld worden. Verder staat er bij dat ze nog games gaan toevoegen aan de e-sports toernooien, dit kan je zelf uiteraard wel invullen wat je ongeveer kan verwachten met wat er momenteel populair is :)

Je zal uiteraard eigen apparatuur mee moeten nemen (voor de Lan-party). Ze zullen wellicht iets met verhuur geen doen maar zie daar geen grote aantallen in komen.
ik vermoed dat je nog niet zo oud bent, want wat je omschrijft was 15 jaar geleden bij elke lan zo :) 19" CRT scherm en een stalen big tower van een miljard kilo. En dat als 16 jarig pikkie van 60kg :) Mooie tijden :)
Niet om lullig te doen maar dit is leuk om te lezen. Compleet andre generatie die nog nooit naar een LAN party is geweest.

'Vroegah' had je towers die van zwaarder metaal gemaakt waren en 19" CRT monitoren die je moest slepen. Iedere keer weer vloeken om dat kutding op je achterbank te krijgen en daarna er weer uit. Maar steeds weer de moeite waard. Wat een tijden.
Nog nooit naar een LAN party geweest? Heb ze zelf (op kleinere schaal) georganiseerd, ben echter nooit bij een LAN party op deze schaal geweest, vandaar de vragen. :)
Ok verkeerde aanname gedaan omdat ik dacht dat je niet gewend was met hardware te slepen.
Jaja de good old lanparties in the Boxx in Nieuwegein :D 23" CRT Compaqs meezeulen! Lekker hoor!
Goed bezig tweakers!

Hopelijk word het verblijf door tweakers wel goed geregeld in tegenstelling tot The Party....
En please please please....zorg voor een Oldskool Quake of UT competition voor ons 30 plussers :D

[Reactie gewijzigd door Mo-Fantasy op 30 augustus 2018 10:21]

De slaapplaatsen zoals ze zijn gepland is gelijkwaardig aan The-Party. Wel met als voordeel dat hier voldoende ruimte is. Dat is in Eindhoven altijd een issue. Uiteraard kan je gewoon een slaapplaats boeken bij een van de hotels in Den Bosch.
top! ja ruimte was idd een uitdaging. We gaan het meemaken! thnx voor de reactie!
Of bij medetweakers in de buurt :P
Ik kan je Quake Champions aanraden. Oldschool raggen maar toch wat mderner.
Dus met een dagticket kun je gewoon op de LAN-Party rond struinen? Valt er ook nog wat te gamen dan? :)
Klopt, en daarnaast zijn er nog wat stands en een expo.
Wil je gewoon toekijken hoe andere mensen tegen elkaar strijden of rondlopen op de expo en snuffelen op de verschillende stands van onze partners, ook dat gaat helemaal goed komen.

[Reactie gewijzigd door watercoolertje op 30 augustus 2018 10:16]

Nee, LAN-party is alleen te bezoeken met een LAN ticket. Dag tickets geven toegang aan alles behalve de LAN-Party. Staat duidelijk in de ticket omschrijving :)
Ah jah handig dat het hier dan ook zo duidelijk staat :)

Jammer dat het in het Noorden Zuiden is, had het wel gaaf gevonden, maar met onzekerheid over slaapplaatsen zou ik sowieso niet te vroeg boeken.

@LangTall @Xfade Nu voel ik me erg dom!

[Reactie gewijzigd door watercoolertje op 30 augustus 2018 14:29]

Heb een ruime station, dus in het ergste geval heb ik een voordelige backup :+
Den Bosch in het Noorden? :? Dat ligt toch echt in Noord-Brabant, wat voor jou toch eerder het zuiden is.
Als Den Bosch voor u in het Noorden is :)
Wel op het evenement, voor de competities en de game-stands. Maar niet op de lanparty.
*O* keertje (tweakers)event, niet in noorden van land
waar is de UT en bomberman?

[Reactie gewijzigd door himlims_ op 30 augustus 2018 10:14]

The Party en Campzone zijn in het zuiden, dat zijn leuke events.
Het woord LANparty valt en oude knarren komen onder stenen vandaan gekropen ;)
Retesnel internet? Toen wij er een Event hadden was het internet niet zo heel goed. Ligt een KPN lijn die niet zo heel goed is.
Met lanpartys worden die tijdelijk apart aangelegd wat dacht je van campzone ;)
Duh-Events is de grootste guerillaprovider van Nederland. Dat komt goed ;)
Hoe gaat het geregeld worden met de plaatsen? De early bird is natuurlijk heel aantrekkelijk, maar is het nodig met een hele clan via 1 persoon tickets te kopen die vervolgens iedereen op een seatmap indeelt? Dit gaat bij TP meestal zo, maar eigenlijk zou het handiger zijn als iedereen zijn eigen ticket kon kopen om vervolgens toch met ticketnummers ofzo als groep een plekje te reserveren. Je wil natuurlijk toch bij elkaar zitten...
Waarschijnlijk gaan we dit doen zoals op The-Party. We zijn echter altijd goed in staat om jou en je clan te helpen. Als jij met 20 man komt heeft het uiteraard onze voorkeur dat jij 20 kaartjes koopt, dan helpen we je veel sneller. Maar kopen ze het los, dan kunnen wij je alsnog prima helpen =).
Hoe gaat het daar dan precies?
Bij TP koop je kaarten (in een groep doen wij altijd, maar dit jaar leidde dat tot erg lang wachten op iedereens beslissing) die je vervolgens in je inbox krijgt. Je krijgt ook per kaartje een code om in te loggen op de seatmap wanneer deze open gaat. Vervolgens kun je met al je codes apart inloggen en plekjes uitkiezen.
Je koopt 1 ticket; je krijgt 1 key voor een seatplek. Als jij met 20 man komt loopt er dus 20 man rond met 1 seatplek key. Dat is voor ons lastig combineren, want wij weten niet wie jouw vrienden zijn. Dus als jij ze alle 20 koopt, kan ik gewoon met 1 account alles bij elkaar plaatsen. Kan je zelf kiezen of dat 20 seats naast elkaar zijn of 10 om 10 tegenover elkaar of 10 om 10 rug naar rug, mits je op tijd bent met ons benaderen.
ziet er interresant uit ! hoe zit het met kinderen ? welke leeftijd is toegestaan en is er een kinder korting?
Als er kinder-korting zou zijn stond dit wel bij de tickets. Ik vermoed dat onder een bepaalde leeftijd wel gratis zal zijn, maar of je hele jonge kinderen naar een dergelijk drukke omgeving mee wilt nemen is natuurlijk een andere vraag.
wat is heel jong ?! en de kinderen van tegenwoordig groeien met games op. ik ben van mening als je kinderen daar in begeleid (tot op een zeker hoogte natuurlijk) is gamen niet zo slecht, en kan een game beurs / lan party leuk zijn , het zelfde als een dagje dierentuin.

heb liever dat mijn kinderen (begeleid worden met gamen) als ze in een omgeven met drank en drug komen / op straat hangen (buiten spelen is iets anders), je weet niet wat er buiten gebeurd tegen wordig met bendes en ellende, maar goed dat is iets anders.

Dus vandaar mijn vraag ?
Hoeveel personen wordt naar schatting het LAN gedeelte?
Wanneer is het ongeveer bekend of slapen toegestaan wordt door de Gemeente? Want als dat niet toegestaan is dan hebben jullie toch een groot probleem lijkt me.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee