Door Tweakers Partners

December Prijzen Parade - Maak kans op een drone van DJI

15-12-2017 • 09:00

202 Linkedin

Na de Sinterklaasactie en de December Gift Guide is de feestmaand nog niet voorbij bij Tweakers. Vandaag, 15 december, begint onze December Prijzen Parade. Tot en met 24 december maak je dagelijks kans op leuke gadgets, grotere prijzen en meer. We trappen af met een winactie van DJI.

Namens DJI mogen wij de DJI Mavic Pro Platinum More Combo ter waarde van 1.599 euro weggeven. De Mavic Pro Platinum More Combo is als opvouwbare drone de opvolger van de Mavic Pro uit 2016. Deze scoorde maar liefst 4,5 ster in de Pricewatch. Net als zijn voorganger wordt de Mavic Pro Platinum More Combo goed ontvangen. Dat komt zeer waarschijnlijk doordat DJI de vliegduur heeft verbeterd tot dertig minuten. Ook is de drone zestig procent stiller en kun je gebruikmaken van features als Active Track, een 4k-camera, obstakeldetectie en Tap Fly.

Wat ons betreft een gave prijs om de December Prijzen Parade mee te beginnen. Wil je kans maken op de DJI Mavic Pro Platinum More Combo? Ga dan snel naar onze actiepagina en doe mee!

dppdji

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (202)

Wijzig sortering
Toffe aktie; ik hoop dat er dit keer wel gekeken wordt naar de mensen die stemmen. Vorige jaar wonnen met name mensen die net een account aangemaakt hebben of mensen die 0 reactie's op hun naam hebben staan. Ik snap dat deze groep groter is dan de mensen wel actief reageren, maar het was wel duidelijk dat sommige mensen speciaal voor het event een account hadden aangemaakt.

Maar goed; nu klink ik als een zoutzak! Hoop dat er iets mee gedaan wordt en nogmaals een mooie aktie!
Begint dat gezeur nu al weer???....,is elk jaar weer het zelfde liedje.
Er zitten hier genoeg mensen op tweakers die niet veel reageren net als ik maar wel zeer actief zijn op tweakers.
Ik zelf bezoek tweakers meerdere keren per dag ,en dan speur ik het meeste in de pricewatch,en als ik iets koop volgt er dan meestal wel een product review.
Dus mensen die niet posten kunnen net zo goed actief zijn op deze website,tuurlijk is het zuur als een prijs naar een account gaat welke net is aangemaakt maar zulke dingen gebeuren.
Gewoon meedoen en niet zeuren,(meedoen is net zo belangrijk als iets winnen!)
Er zijn genoeg lurkers inderdaad, daar is niets mis mee. Ik ben het overigens wel eens met grote_oever dat members die net 1 dag lid zijn even grote kans maken op members die een (actieve) bijdrage leveren aan de communitie. Dat steekt.
Gezeur? Waar lees je gezeur? Ik heb het gevoel dat je op je teentjes getrapt bent. Ik gun gewoon de mensen die dag en nacht klaar staan om vragen te beantwoorden (volgens de reclame het slimme neefje) meer deze drone dan iemand die “al jaren dagelijks op tweakers komt” maar nooit reageert. Das toch niet zo gek? De community die tweakers heeft is mede mogelijk gemaakt door deze mensen. Is dat zo gek? Daarnaast zeg ik ook niet dat mensen uitgesloten moeten worden.
Ja, leuk. Maar die mensen doen dat als hobby, of als je in altruïsme gelooft om die reden - prima. Niet om een drone te winnen.

Deze winacties zijn gewoon voor iedereen, hyperactief op tweakers of niet.

P.S. Je helehet grootste deel van je post is gezeur. En dat weet je zelf ook best.

[Reactie gewijzigd door Angelusz op 16 december 2017 00:19]

Van die mensen die vinden dat ze niet nog eens hetzelfde moeten zeggen wat al gezegd is. Zouden er meer moeten doen. :X
Meh, elk jaar komt dit weer langs, ze hebben toen ooit de registratiedatum opgeschoven, maar de 0 posters en 'alleen op de site voor deze acties' accounts doen ook gewoon mee.
Alleen met een account kun je meedoen aan de acties, maar je bent natuurlijk vrij in wat je verder doet met je account op Tweakers. Het is echter wel zo dat Tweakers abonnees meer kans maken.

[Reactie gewijzigd door Zeror op 15 december 2017 10:42]

Rustig maar, met de bezoekersaantallen van Tweakers is de winkans toch nihil. Abonnement of niet :+
Haha dat klopt ook als je al 10+ jaar mee doet met veel acties ;-)
Net als elke andere loterij: je moet eerst betalen om mee te kunnen doen.
Op Tweakers kan je mee doen zonder dat je er kosten voor maakt (ja ok: stroom + aanschaf device e.d. buiten beschouwing gelaten). :+
Is het dan ook zo dat je met een Elite account meer kans maakt dan met een Supporter account?
Dan is het nu het moment om je account te upgraden... :)
Pay2Win All The Way!
Ja en nee, kijk maar eens hier
Supporters accounts komen niet in aanmerking,
Hero/Plus en Elite maken t.o.v. elkaar evenveel kans, maar meer kans dan niet abbo houders en supporter acounts

[Reactie gewijzigd door GLR89 op 15 december 2017 11:14]

Tweakers abonnees meer kans maken.

Hoeveel meer kans? Zie dat andere mensen zeggen dat dit niet in de voorwaarden staat, dat is natuurlijk niet zo netjes...

[Reactie gewijzigd door Twanekel op 15 december 2017 10:58]

Staat inderdaad niet in de voorwaarden, dus je zou de abbonementen van T.net moeten kennen om dit te weten. Maar ik ga er van uit dat de redactie dit snel aan gaat passen in de voorwaarden ;-).
Voorwaarden
- Medewerkers van Tweakers en DJI zijn uitgesloten van deelname
- Per dag kun je één keer meedoen
- Je kunt meedoen aan deze winactie tussen 00:00u t/m 23:59u via bovenstaande poll
- Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
- De winnaar wordt at random gekozen
- De winnaar krijgt binnen twee werkdagen bericht
in de comments van het gelinkte artikel kun je lezen dat abbonees, 2x kans hebben.
plan: Tweakers vernieuwt abonnementen: lagere prijzen en makkelijker betalen
Dat staat trouwens niet genoemd in de voorwaarden. Sowieso is de voorwaarde "De winnaar wordt at random gekozen" niet de duidelijkste ;)
Niet de duidelijkste? 'At random', in het Nederlands 'willekeurig' of 'aselect' is een heel ondubbelzinnig begrip: iedere deelnemer heeft exact evenveel kans om te winnen. Deze uitspraak is dus niet onduidelijk, maar duidelijk tegenstrijdig met de belofte dat betalende leden meer kans maken :? :+

[Reactie gewijzigd door B.Schuimpje op 15 december 2017 11:54]

Het hoeft niet tegenstrijdig te zijn, als ze de betalende leden gewoon 2 maal in de 'pool' gooien. Dan kan je nog steeds willekeurig kiezen uit de pool maar heeft de een meer kans dan de ander.
Zoals Randomguy369 in feite ook al zegt, staat er niet wat de methode is. Zo zou in principe een winnaar willekeurig uit de eerste drie inzendingen ook "at random" zijn.
Das wel belachelijk in principe
Ze geven hoogwaardige kado's weg. Je hoort mij echt niet klagen hoor.
Het is toch niet gek dat deze mensen ook mee doen. Ik zit al een aantal jaar op tweakers maar reageer nooit (Dit is dan ook mijn eerste reactie). Ik lees vaak artikelen en reacties. Waarom zou ik dan geen prijs mogen winnen. Alleen omdat ik nooit een reactie plaats en of stem?!
Gefeliciteerd met je eerste reactie ;)

Ik bedoelde natuurlijk jou niet en jij mag ook zeker kans maken. Maar het was vorige keer voor een aantal personen wel duidelijk dat ze speciaal voor het event een account hadden aangemaakt.

Ik doelde meer op accounts die vandaag aangemaakt worden zonder dat er gereageerd wordt. Of jij net zoveel of minder kans mag maken op een prijs laat ik aan tweakers over en ga ik geen uitspraak over doen. Mijn mening, die er overigens niks toe doet, is wel dat wanneer je in radioreclame aangeeft dat de community de kracht is achter tweakers deze mensen ook meer kans mogen maken op een prijs. En dan bedoel ik niet dat mensen opeens van 0.001% kans omhoog schieten naar 10% kans. Maar een kleine toevoeging zou wenselijk zijn.

Hoeveel mensen hier op tweakers zetten zich dag en nacht in om mensen, die net een dag geregistreerd zijn, de juiste PC build te checken. Hoeveel tweakers zetten zich hier in om andere mensen te helpen bij problemen. Ik vind juist dat deze mensen wel iets extra mogen verdienen ipv de betaalde abonnementen. We hebben b.v. niet voor niets karmabadges in het leven geroepen. Maar goed, tweakers is geen liefdadigheid instelling en dat snap ik ook.
Ben het hier zeker mee eens, als je alleen een account maakt om te winnen dan is dat zonden van de tweakers die wel dedicated zijn!
Daar ben ik het zeker mee eens. Maar ik weet zeker dat ik meer dedicated ben dat de meesten met een abo! Want das gewoon belachelijk dat die weer meer kans maken en eigenlijk discriminatie.
Ik vind niet dat ik genoeg bijdraag om te winnen, maar ik zie het liefst prijzen gaan naar zij die hier iets bijdragen.
Oplossing is eenvoudig: Stem dan niet
Helaas zo werkt het leven niet, de loterij of plaatselijke bingo doet ook niet moeilijk over passanten.
Straks moeten we nog gaan kijken naar de karma, en de reactie die gegeven worden inhoudelijk waar trek je de streep.

Mee doen is mee doen, en mee doen is akkoord met voorwaarden.

Minimaal 100 posts prima

[Reactie gewijzigd door Distrax1988 op 15 december 2017 16:31]

Dan kun je hem meteen aan Foritain geven. ;) Maar stiekem wil ik hem ook wel. :)
Of kanem0chi, wat een koning!
Ik volg tweakers ook al jaren en heb mij net pas geregistreerd om te kunnen meedoen. Ik heb ook nooit de behoefte gehad om iets te posten of een reactie te geven op iets, net zoals nieuwssites wat ik ook volg maar geen account op heb.
Ik ben wel al lang lid, maar reageer gewoon niet vaak. Mag ik nu niet winnen?
Voor de grap eens gekeken vanaf welke datum ik al geregistreerd sta bij Tweakers. Nog best een eind terug maar komt niet echt in de buurt van 2002 ;) Lees graag maar reageer (vrijwel) niet. Kan mij voorstellen dat het voor de hard-core Tweaker wat onrechtmatig voelt dat ik meedoe aan deze actie. Daarom van mij in ieder geval een bedankje voor alle actieve Tweakers _/-\o_ ik lees jullie graag.
LOL, er zijn zelfs mensen die speciaal een betaalde abbo nemen om meer kans te maken om iets te winnen... :o
Ik lees erg veel, en reageer alleen als ik een zinnige inbreng heb.
Ja dat probeer ik ook, alleen ik heb te vaak een mening :+

Gelukkig kan ik ook vaak m'n mond houden :X
Handig overzicht, dank! Alleen de dagen lopen niet synchroon :-) vandaag (maandag) is de pagina die achter de zondag staat.
Ja klopt. Bij de actie van vandaag is dat gefixed. ;)
Wederom een erg mooie prijs.

Ik heb zelf een tweakers account in verband met meer opties en voor de verkoop. Ik reageer niet vaak op topics, hierdoor lijkt het alsof ik net ben aangemeld maar ook mensen als ik bestaan die alleen lezen en niet reageren.

Waarom ik het nu wel doe? Ik zag dit nog niet vermeld staan in de reacties :)
Ja, dit zou leuk zijn om te winnen. En dan lekker samen met mijn zoon naar de biesbosch gaan om daar wat leuke shots te maken.
Of natuurlijk een keer zijn voetbaltrainingen op hoogte filmen :).
Echter mag beide niet. Het Biesbosch is Natura2000 gebied (verboden te vliegen) en voetbalvelden zijn normaliter in de bebouwde kom en in de buurt van aangesloten bebouwing.
Edit: typo

[Reactie gewijzigd door Amped op 15 december 2017 14:06]

Tjah, de brabantse Biesbosch is inderdaad verboden gebied, maar de Hollandse niet helemaal.
Ook bij de voetbalvelden mag gevlogen worden volgens deze kaart :).
Die kaart geeft echter alleen aan waar het verboden is te vliegen. In de wet staan dan nog een aantal zaken zoals Amped aangeeft waar je ook niet mag vliegen. Dus bij deze hoop ik dat jij niet de drone wint maar de action camera van dag 4 :) daar kun jij veel meer mee dunkt me
Ach, ik kan vast nog wel wat andere plaatsen vinden om te vliegen hoor :).
Naast de kaart dien je je ook te houden aan:
niet boven mensenmenigten, aaneengesloten bebouwing, wegen, spoorlijnen, industrie- en havengebieden;

dat is waar Amped op doelt.
Daarbovenop minimum afstand houden tot obstakels, altijd line-of-sight vliegen, voorrangsregels respecteren, privacy respecteren, niet vliegen als de weersomstandigheden het niet toelaten, weten wie je moet waarschuwen als je een fly-away hebt, weten wat de kp index is en niet vliegen indien deze te hoog is, ...

De manier waarop drones worden gemarket is oneerlijk. DJI/Yuneec/... drones zijn niet het grote jongens speelgoed dat ze je willen laten geloven. Je mag er niet kilometers ver mee vliegen terwijl je enkel op de video feed afgaat (dus geen FPV). Je mag er geen auto follow gebruiken tenzij je direct kan ingrijpen (dus controller in de hand). De meeste interessante onderwerpen om te filmen/fotograferen liggen in gebieden waar je niet mag vliegen. In België vlieg je zonder opleiding sowieso enkel boven privégrond mits toestemming van de eigenaar en onder de 10 meter hoogte. De opleidingen die je toelaten om ook elders te vliegen zijn duur en er komen nog heel wat kosten bovenop : verzekering(en), examen(s), jaarlijks luchtvaartkaart kopen, uitzonderingen aanvragen mist je klasse 1 piloot bent (voor klasse 2 geen uitzonderingen toegestaan), extra materiaal dat je wettelijk nodig hebt zoals om opstijg- en landingsplaats af te bakenen, drones registreren, ... ik ben zeker dat ik nog een aantal dingen vergeet. Ik vraag me af of de drone business ooit winstgevend wordt, behalve voor de scholen en verkopers dan.
Ik vind dat dus nog erg onduidelijk. Er staat nergens dat je in geen enkel Natura2000 gebied mag vliegen. Voor zover ik kan vinden op internet en allerlei kaarten voor drone vliegers, geld dit alleen voor gebieden in Noord-Holland en Zeeland. Teven gaat het dan alleen om gebieden dat aangemerkt is als voeder en broedgebied. Als jij er als mens mag lopen, dan mag je daar voor zover ik online kan vinden, ook vliegen met een drone.

Heb jij ergens een link die dit goed uitlegt?

Edit: ik zie op de site van de Biesbosch zelf dat het verboden is. Maar op de kaarten van rijksoverheid staat dit gebied dit dan weer niet als verboden aangegeven. Erg onduidelijke regelgeving weer.

[Reactie gewijzigd door hiostu op 17 december 2017 16:56]

Leuke actie! Heb al eens een simpele drone uit China gehaald waarbij je met een klein beetje wind er achter aan kunt rennen... Zou wel mooi zijn zo professionele drone!
Ik heb net ook zo'n drone besteld gister avond! De XIANGYU XY017HW maar deze drone lijkt me toch DJI lijkt me toch een stuk toffer!
Da-Jiang Innovations Science and Technology (DJI) is ook gewoon Chinees hoor ;)
Leuke actie. Bij deze feliciteer ik alvast de winnaars
Hahhaha zelfvertrouwen is hoog hier
Fijn dat je namens mij bedankt. :+
xD lol ik moest er even hard om lachen lol
Whow, dat zijn prijzen.

Als ik hem win, gaat hij mee met de Carbagerun Winter Edition 2018! En komen er stickers van Tweakers.net op de auto.
Dat worden mooie beelden op de route van:
– München (start)
– Ljubljana (Slovenië)
– Belgrado (Servië)
– Transsylvanië (roemenië)
– Debrecen (Hongarije)
– Bratislava (Slowakije)

TEAM SNOWBALL3000
Zit er in die trip ook een afdaling in tijdens https://www.russiaeguide.com/grelka-fest/ Bikini Ski ? https://www.youtube.com/watch?v=9UEIfPT3Wo4

;)

[Reactie gewijzigd door onedutch op 15 december 2017 09:16]

Als enige man in het team zal ik het voorleggen aan de 3 dames. Maar kan niks garanderen... Rusland ligt ook niet op de route helaas.
Wat een toffe actie. Ik zou het fantastisch vinden om de drone te winnen.
Zit al een tijdje met het idee te spelen een drone aan te schaffen maar dat is nog niet gebeurd.. dit zou fantastisch zijn om mooie beelden mee te schieten!
Dat is prachtig ;)
Ik heb een gewone old-school mavic pro en het is een pracht van een machine!
Op vakantie mee in de rugzak, met een huur auto door de bergen en je tovert zo je drone eruit.
In Nederland mag het alleen praktisch nergens. Naast no-fly zones zijn de restricties omtrent vliegen nabij gebouwen en mensen zo strict dat het er praktisch om neerkomt dat er een paar weilandjes zijn waar je nog mag vliegen.
Doe ik ook, maar ik doe wel moeite om veilig te vliegen en de omgeving in te gaten te houden.
Was ik inderdaad vergeten erbij te vermelden. Het is geen vrijbrief om mensen/dieren opzettelijk in gevaar te brengen. Maar het zorgt er wel voor dat je minder last hebt van bemoeizuchtige mensen.
Ik heb toevallig ook de 7 firmware waardoor ik in principe ook gewoon op luchthavens en 4km hoog kan vliegen. Echter is dat iets wat ik nooit zou doen.

[Reactie gewijzigd door jdevries189 op 15 december 2017 10:07]

Wat voor firmware is dat dan?
.07 was het als ik me niet vergis. Dat is de enige firmware waarbij je via de dji assistent in developer mode niet alleen max hoogte en max snelheid parameters kunt aanpassen maar ook airport aan en uit kunt zetten. Let er wel op dat je tevens een oudere dji assistent gebruikt. De nieuwe stuurt elke parameter die jij wijzigt in de assistent door naar de reporting servers van dji (zie je als je in assistent de developer tools open laat staan op tabblad network)
Welke versie van assistant gebruik je dan? Is misschien handig om te vermelden?
Ben nu op vakantie maar kom er even op terug als ik thuis ben.
Leuke actie weer Tweakers, laat ze maar komen die prijzen :)
Tweakers is lekker bezig! :)
Leuke prijs ook! Lijkt me een super goede Drone.
1 2 3 ... 14

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee